2 yldr tanıyorum 1 haftadr sevgiliyiz bana çoğu kez sen benim sonunun evimsin biz iyi olcaz bana ıyi geldin diyor 2 gün öncede birlikte olmk istedi yok dedm tavrı hala aynı ama güvenmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBenim görüşüme göre evlenmeden birlikte olunmaz, ama bu düşüncemden ayrı şekilde demem gerekirse birlikteliği kabul etmemen iyi olmuş. Her şeyi hızlı istemesi iyi değil. Ardında kötü bir şey olmasa bile ileride olacak ilişkiyi erkenden bitirebilir bu istekleri. Senin yaptığına (kabul etmemene) genellikle romantize ederek Naz derler ama aslında yapılması gereken bir tavırdır bu. İstemediğin şeyleri kabul etme, başta dediğin gibi değişmez iyi sevimli olmaya devam eder ama evlendikten sonra hiç beklemediğin davranışlar sergileyebilir. Dediklerine aldanmayıp böyle devam etmeni öneriyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen her şey çok nettir biz erkekler için. Ya da ne aradığını ne istediğini, nasıl bir kadın, nasıl bir eş istediğini bilen için. Ama siz kadınlar için heo imkansıza yakın, gerçek olması, gerçekleşmesi mümkün olmayan absürp isteklere dayalı bir arayış olduğu için öldür Allah bir türlü inanılası gelmez bir adamın aşkı, sevgisi, sevdası, bağlılığı, sadakati. Varsa yoksa para, güç, sınırsız ye, iç, eğlen, gez, toz, al, getir hala du bakalım belki daha iyisi vardır kararsızlığı ile erteler de durursunuz...
00 Yorumla
+1 yıl2 yıldır tanışıyorsanız ve o evlilik konusuna girdiyse demek ki niyeti ciddi. Bu zaman da bir hafta da evlilik konusuna gelecek adam zor :)
Eğer siz çıkalı bir hafta olsaydı ve hiç tanışma olmasaydı o zaman garip olabilirdi.
Şu durum da çok sorgulamamak lazım, ona karşı ciddi düşüncen varsa zaman tanıman lazım.00 Yorumla
+1 yılNormal değil canım inanma.
1 haftada olan hiç bir şeye inanma bence.
Bu ara moda sanırım , kandırmak için evlilikten bahsediyor erkekler. Sanki niyetini ciddiymis gibi gösterip seni bazı şeylere ikna etmeye çalışıyor.
Herkesin ağzında evlilik lafı var.
Hiç samimi değil ve karaktersizce.01 Yorumla
Soran+1 yılBanada hiç samimi gelmiyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de değil böyle saçmalık olur mu ya bir hafta olmuş daha ne evliliği Allah aşkına ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de boyle düşünüyorum zaten
+1 yılİkinizi de tanımıyorum ilişki dinamitlerinizi bilmiyorum ama bana şey gibi geldi kanka adamın fazlasıyla aç. Yemek yemek için ağzından bal damlıyor. Yılanı deliğinden çıkarır gibi Seni o delikten çıkarıp çiğ çiğ yiyecek. Oltaya gelme. Erkek milletine güven olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel yazdın yaa aydın iyice gerçekten
+1 yılTam da seni çok seviyor ve masumca diyecektim ki , birkaç kelime daha okuyunca işin hiç de öyle olmadığını anladım. Arsızın amacı farklıymış uzak durup bitirmelisin bir an önce , şayet pişman olmak istemiyorsan. Aklını ve mantığını kullan yanlış kararlar vermezsin zaten.
24 Yorumla- +1 yıl
Yine ben😅😅
- +1 yıl
@ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 baş belası , sana kırgınım :(
- +1 yıl
Aaa nıye 😁
- +1 yıl
@ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 insanları kır , gıcıklık yap , laf sok sonra aa niye :(
Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. aradıgı kişiyi buldugunu düşünüp hadı sen benım evımsın falan dedı de. ama üstüne bir de birlikte olmak istediğini söylüyorsun. ben bir niyetını sorgularım. yani bu adama gerçekten ilişkiniz oldugunu dusunup (yani bir geleceğinizin oldugunu düşünüp) güvenip sakın olan birlikte olma. niyeti belli ki ciddi değil
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten sürekli evlilik konusunu acıyor niyeti belli göz boyamaya çalışıyor
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Değil. Evlilik endişesi kadınlar için geçerli değil sadece, yaşı geçmeden hemen birini bulayım evleneyim diyen çok adam gördüm.
Tabi senin durumun farklı. Seninki seni yatağa atmak için ben ciddiyim ayaklarına girmiş. O kadar ciddi olsa daha birkaç haftalık sevgilinle yatak muhabbeti yapmazsın.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi söyledin diline saglik
+1 yıl2yıldır seni taniyorsa senin karakterini yaşam bicimini aile kültürünü de biliyordur diye düsünüyorum. Zaten seninle duygusal birseyler paylasması 1haftalik bir süreç degildir bence. Evlilik konusu bir bakimdan doğru da olabilir. Ama lafa degil gosterdigi sergiledigi davranişlara bak derim. Ve birliktelik olayini da madem. bu kadar benimle evlenmeyi istiyorsun beni yeterince tanidigini dusunuyorum bu guzel ve özel duyguyu düğünümuzden sonra yaşamayı tercih ederim de. Saygi duyuyor bu konuyu bir daha acmiyor ve sana daha cok bağlaniyorsa bu insana güvenebilirsin. Yok hala sana ayni konu hakkinda baski yapiyorsa HEMEN UZAKLAŞ ONDAN..
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşcam bunu
+1 yılYa benim anlamadığım bacım tamam saygı duyuyorum da yanındakı insana güvenmiyorsun bıde 2 yıl tanıyorsun 1 hafta sevgili ona inanmıyorsun guvenmıyorsun da burdakılere mi inanıp ölcüp tartıyorsun Allah akıl fikir versin insanın özeli diye birsey kalmadı 😒🤨😬🙄
10 YorumlaSeni çok benimsemiş ama bu işler aceleye gelmez sana tavsiyem beraber fazla zaman geçirin ama yalnız değil davetler arkadaş ortamları toplu sosyal aktivitelerde davranış ve insan ilişkilerini ona hissettirmeden takip et genelde ilişkilerde kimse diğerine kötü ve olumsuz yanlarını göstermemek için alttan alır her şey evlenip ortak hayata geçince ortaya çıkar bu kim dersin iyi analiz etmek lazım inşallah her şey istediğin gibi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu tipik kullanmak isteyen erkegin tavri.. ve cakal bi tip. once guven kazanmanin kullanmati kolaylastiracagini biliyor, kizlarinda en bekledigi sey evlilik bunu da biliuor o yuzden hemen o damardan girmis.. asla evlenmez.. sadece lafta ve kullanana kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAdım. Kadar eminim
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha bir haftalık sevgili birlikte olmak istiyorsa evlilik bunun için kullandığı bir kelimeden ibaret sadece. Yemeyin bunları. Evleniriz de benim niyetim ciddi aile kurmak istiyorum cart curt hayal satıyorlar resmen sırf si*ke*bilmek için.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İki yıldır taniyo. diyosun normal. Cinsellik. olmayinca tavrı değişmemis. İyi. niyetlu. gibi. ama. gozlemle. yinedee...
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla cinsellik yasamiycam soyledim
Çok bağlanmışa benziyor. Veya kötü ihtimalle kullanıyor da olabilir. Her ne olursa olsun senin istemediğin bir şeyi istemeye hakkı yok. Seni böyle baskılaması hoş bir davranış değil. Böyle yapmamasını kesin bir dille söyle. Eğer anlamıyorsa ayrılmanı öneririm. Tabii düzeleceğini düşünüyor ve seviyorsan devam et. Ama mutlu olmadığın bir ilişkiye devam etmek ne kadar sağlıklı :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Bu gibi vaatlere kanmamani öneriyorum sanki niyetini ciddiymis gibi gösterip seni bazı şeylere ikna etmeye çalışıyor.
10 YorumlaHızlı ılerleyen şey cabuk biter kolay mı öyle 1 haftalık tanıdığın kişiyle evlenmek kimdir necidir daha iyi bilmeden tanımadan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek özellikle öğrenciyse Kesinlikle bölüşülmeli. Analar babalar ne zorluklarla okutuyor çocuklarını bi de bu devirde insan kendi hesabını ödeyemiyo her şey çok pahalı. Erkeğin maddi gücü yerindeyse ödemesi şık olabilir tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence inanma çok büyük vaadler verenlee çok büyuk sarip sarmalayanlar tepeye çikarır ordan fırlatır atar pinçik pinçik olursun
00 Yorumla Kanka eğer doğru yaşını yazdıysan 25 yaşın üstündesin gelmişsin burada sorduğun soruya bak Allah aşkına. Sence bunu söylemesi ne kadar mantıklı?
00 Yorumla
+1 yılAaaaa pis sevgili olur olmaz yatmak ne demek dikkat et evlencem ayağına
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden geçti artık eskiden dı o güvenmek inanmak şimdi yok artik
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. 1 hafta ise iyi. Bu sitede bırak bir haftayı 2 güne diyenler var. Hatta görmeden aşık olan. Hatta ayrılırsak intihar ederim diyenlerde.
00 Yorumla
+1 yılBizde 2 yıl konuştuk normal arkadaş gibi sonra gelip sevgili olalım bile demedi ben seninle evlenmek istiyorum dedi bir süre sevgili olduk 3 ayın içinde evlendik 2 yıl boyunca aklındaki tek şey evlilikmiş beni denemek istemiş
15 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bizde böyle. Olsak
- +1 yıl
Siz böyle olmayın evleneli 3 yıl oldu beni aldattı 😊
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenme... evliliğe hemencik karar veren hemencik vazgeçer
11 Yorumla- +1 yıl
👏
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılTam nekadar guzel iste adam ciddii dusunuyor derken … Birlikte olmak istemesi uzucu guvenme sakin
10 Yorumla
+1 yılCın olmadan adam carpmaya calısıyorlar.. mesafe koy yerını bılsın.
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅😁
+1 yılEvlilik bahanesiyle seninle olmak istiyor sonra evlilik aklına bile gelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Baya güvenilir bir arkadasmis.
1 haftadir sevgili ve ilk haftada yataga atmaya calisiyor.00 YorumlaAslaaaa sakınn ama sakın yapma pişman olursun bir kere yumuşak davrandın mı bu konu da sen kötü olursun sınıtlarını çiz evlensin Beklesin madem o kadar seviyorsa. Bunun için ayrılıyorsa zaten sevmiyordur bu senin kararın karşılıklı olacak bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklisin
+1 yılYıldırım aşkıyla tutuşmuş. Yıldırım kokteyli içerek, yıldırım atan bir günde evlenin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten yıldırım aşkıyla çarpılmadıysa normal değil.
00 Yorumla Bence önce evlenin sonra ilişkiye girersiniz ve evlenmeden önce ailelerin tanışması lazım
00 Yorumla
+1 yılgüvenme iyice tanı baktınki aynı isteği devam ediyo ayrıl
00 Yorumla
+1 yıl1 haftada sadece seninle biseyler yaşamak istiyor gerisi karambol.
00 YorumlaYol yapıyor cinselliğe, bak ile açığını vermiş sorarak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Gerçekten seven insan kıyamaz
Bunun amacı belli evlenicez diye hallenmek00 Yorumla
+1 yıl2 senedir tanıyor adam seni kafasında soru işareti kalmış mıdır sence? normal geldi
00 Yorumla
+1 yılL beden çöp poşetiyle birlikte sarmala belediyeye ait konteynira at gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiş olabilir ya alda kötü niyetini gizliyor da olabilir..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn tehlikeli insan tipi kaç uzaklaş arkana bile bakma 🙄
01 Yorumla
+1 yılSeni böyle böyle kandırıp birlikte olup gidecektir emin ol inanma o yüzden ona
00 YorumlaKesinlikle kaç. Hiç normal değil. İlişkiye girmek için yalan söylüyordur. Ya da eski sevgilsiini unutamamoştır. Bitirebiliyorsan ilişkini bitir. Bağlandıysan çok kendini geri çek çok yüzgöz olma bakalım devam edecek mi bu ilgisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYıldırım aşkıyla tutulmuş
00 Yorumla Bence iki ihtimal var. 1. si senle yatmaya çalıştığı için söylüyo 2. si takıntılı bi tip bence 2side hayra alamet değil
01 Yorumla
Soran+1 yılİki türküde yanan benim nasıl şansım varmis
+1 yılSeninle ciddi düşünüyorum ayağına seninle cinsellik yaşama derdinde, muhtemelen istediğini başarırsa da canım saçma sebeplerden ayrılır
10 YorumlaHerkese haklısın demişsin kendini bu kadar mı özgüvensiz hissediyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Vayyy be hiç böylesi denk gelmedi bize acaba biz mi safız yoksa onlar mı çok kurnaz anlamadım gitti
01 Yorumla
Soran+1 yılKendini uyanık sanıyor da bende aptal değilim.
+1 yılAsla güvenme. Hem birlikte olup yatmak isteyip hem de evlenmek istemesi tuhaf. Evlilik vaadedip kandıracak seni terkedecek birlikte olup yatarsaniz
00 YorumlaCinsel birliktelik için söylüyor büyük bir ihtimalle
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde tahminim o gerçekten
Güvenme evlenme ayağına seni elde edicek evlenmeden olmaz de vur tekmeyi
04 Yorumla
Soran+1 yılDimi doğru düşünmüşüm
Soran+1 yılO gider zaten fazla yakışıklı hergun instagramına birilerini ekliyor
Ahahaha kandırmaya çalışıyor. İstediğini alınca da, evliliğe hazır değilim diyip gidecek ahahhaa
114 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅😅
- +1 yıl
@ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 noldu anılar depreşti galiba
- +1 yıl
Yok sen bırakıp gider dedı ona guldum
- +1 yıl
@ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 ahahaha yalan mı
- +1 yıl
Sen bır erkek olarak bunu diyorsan bence doğru dur 😁😁
- +1 yıl
@Hakankrca 🙄🙄🙄
- +1 yıl
@Hakankrca diyorsun
- +1 yıl
@Hakankrca yok be ne dalgası dalga denizlerde olır 😇😬
+1 yılBir an önce hedefe ulaşmak isteyen Abaza modeli. Hala böyle tipler var mı 😂
00 Yorumla
+1 yılgüvenme evlilik vaadi ile içine girip çıkacak sonrada hayatından çıkacak gibi duruyor
00 Yorumla
+1 yıl2 yıllık tanışmışlığınıza dayanarak bu denli samimi konuşuyordur
00 YorumlaYalan söylüyor bu şekilde sana sahip olmaya çalışıyor hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılCinsellik için evliliği öne sürmüş anlamıyor musun? boş ver sen onu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sirtlaaaaan yilaaaaan
11 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar pislikler bu erkek milleti
+1 yıl1 haftada da evlilik hayali kurmazsın be adam ya
01 Yorumla
Soran+1 yılUlan bide hala instagramdan kari kiz takip ediyor benimle ciddiyetini varsa niye hala kızları takip ediyorsun.
+1 yılAmacı sadece cinsellik bunun ayrıl hemen
08 Yorumla
Soran+1 yılYanlış düşünmüyomusum yine haklı ciktim
- +1 yıl
Üzülmemek için bas tekmeyi gitsin
Soran+1 yıl3 4 gündür eve geç gdyor hep bahane var her eve geldiğinde duş alıyor bu soğukta hergun duş mu alinir
- +1 yıl
Şüpheli durum, temizlik önemli ama soğukta zor gelir
Soran+1 yılBenim guvenim bitti hislerim beni hiç yanıltmadı beni aldatıyor.
- +1 yıl
Başkasıyla cinsellik yaşıyor normal sevgili olma da değil bence
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Başkasıyla birlikte oluyor işte neyini anlamadın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılboş belek büyük büyük atıp tutmalar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Shfjs evlilik görüyorum
10 YorumlaKaç kurtar sen kendini 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılciddi olan erkek ailesiyle tanıştırır
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 1 haftalık sevgiliyiz ve bana evlilikten bahsediyor, bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler