Evli adam? Herkesin başına gelebilir? Benimde geldi? Lutfen bakın?

O evli yaşça benden büyük. Ve ben onun evli olduğunu bilmeden önce ona aşık olmuştum. Sonra biz arkadaşça dertleştik. Bana dedi senden elektrik alıyorum dedi. Sonra bi ara vazgecti ben bu şekilde istemiyorum dedi ayni gun hoslaniyorum senden dedi. Beni öptü sarıldı. Disarda görüşmem diyen adam beni eve bıraktı. Ayni yerde calisiyoruz onunla.2 gun önce benden çok hoşlandığını söyledi. Ama aramiordu dedim aramıyorsun sonra evi bile aramıyorum dedi cok yoğun çalışıyorum dedi. Ve dun bana mesaj attı beni merak etmiş. Artik bu boylemi gider? Ben ona baski yapmiyorum bosan demiyorum sizce bana guvendigi icin artik yazmaya mi başladı? Biliyorum çok yanlış ama kendime engel olamıyorum cok seviyorum onu.. Aramizdaki yas farki cok. Öneriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Seni sadece sen ve ben sıkıntıya girersek bırakırım onun dışında bırakmam dedi. Ve beni aşırı kiskanmaya başladı biryere gitsem kiminle diyor kizmi erkekmi diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ondan hiç beklentim yok. Sadece yanımda olsun yeter.. Ama birsey farkettim onunla yakinlastikca bana daha çok ilgi gösteriyor. Zaten sonumuz yok evet ama ona karşı koyamıyorum
Evli adam? Herkesin başına gelebilir? Benimde geldi? Lutfen bakın?