Adam evli çıktı? Karısına söylim mi? Şokun etkisinden çıkamıyorum ilk defa başıma geldi?

Arkadaslar gecende sordum ben 21 yasindayim burada 42 yasinda biri yazdi cok duzgundu. Durustlukten bahsetti burada edepsiz cok dedi nebilim duzgundu hep halimi hatrimi sordu. 3 gun konustuk biz fake Instagram verdi. Ama o fake instada gercek hesabida ekliydi. Ben takip attim ama kabul etmedi. Neyse biz sadece konusuyoruz bu 3 gunde baglandim sana dedi ilgimi veririm sana ekskk etmem falan filan diyor bende yas farki oldugundan hayir dedim ve konusmayi kestik. Ama nasil vicdab azabi cekiyorum öyle iyi birini üzdüm diye. Asla evli oldugunu filanda farketmedim instasina baktim bir kiz var gelinlikle ama kiz genc duruyor gelinlik var bende yegeni filan sandim. Neyse biz konusmayi birakinca ben bugun fake hesaptan yazdim KS hesabina sadece her kiza öylebana oldugu gibi mi davraniyo onu görecektim. Birde evli oldugu ortaya cikti sıkıstirdim 5 yil önce bosandim diyor ama gecen sene foto ailmis beraber dalga mi geciyo diyorum nyie söylemedin bu kardesimin hesabi diyor. Tüm pisligini ortaya cikarttim ama bEn ŞOKTayim atlatamiyorum. Kendimide cok kotu hissediyorum. Noemalde öyle evliler falan yazinca direk anlarim evli ama bu okadar profesyonel yalan söyledi ki cok duzgundu yalan sevmem durustum vs kizlar ben şoktayim hic böyle bisey basima gelmedi vicdan azabi cekiyorum karina söylicem dedim kizin Instagram bulduM

KARISINA SÖYLEMELI MIYIM?

Adam evli çıktı? Karısına söylim mi? Şokun etkisinden çıkamıyorum ilk defa başıma geldi?