Misal takip ettiği ve tanıdığı bir kızın/erkeğin resmini beğenirse veya ünlü kadının/erkeğin falan resmini beğenirse tepki gösterir misiniz? Kıskançlık olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir kere bu yüzden tartıştık, hayır niye beğeniyorsun sebep ne? Bakıyorum matah bir şeyde değil sonrasında kendime hakaret edilmiş gibi hissediyorum ego bir öne çıkıyor. Ama tekrarı olursa ben olmam artık ünlü olur, fenomen olur bu kişilerle iletişim kurması zor karşı tarafın dönüşü imkansız hatta. Ama sıradan birine beğeni atınca g*tü başı ayrı oynuyor. Bana gelen mesajların en basitini görse deliye döner ama.
13 Yorumla- +1 yıl
Saçma bir durum yani o beğenir ama sana mesaj gelirse deliye döner gibi.
En İyi Cevaplar
+1 yılKimin fotoğraflarını beğendiğine bağlı. Ünlüleri beğenirse tepki göstermem. Arkadaşlarını beğenirse beğendiği kişiye göre değişir.
315 Yorumla- +1 yıl
Yani kız güzelse tepki ama eğer çirkinse sorun değil
- +1 yıl
Bilmem olabilir 😀
- +1 yıl
Bu o zaman muhtemelen senin iç sorunun yani beni güzel bulmuyor da o kızı mı güzel buluyor gibisine
- +1 yıl
Hayır alakası yok kendimle kıyaslamam ama beğenmesi de hoşuma gitmez. Senin sevgilin yakışıklı erkekleri beğense tepki göstermez misin
- +1 yıl
Coffeloverboy'a yazmıştım aynı şeyi yazasım yok şimdi 😂😂. Zahmet olmazsa ordan oku sonra geri dönersin
- +1 yıl
Kopyala yapıştır yapsaydın beni yoracağına 😀 ve benimle aynı şeyi söylemişsin sen de beğendiği fotoğrafa bakarsın ona göre tepki gösterirsin
- +1 yıl
Eğer tanımadığı biriyse 😂😂 dedim. Tanıdığı biriyse pek ilgilenmem. Tanımıyorsa ve açık resimi falan beğeniyorsa niye beğendi diye bakarım misal orada da yazdığım gibi belki manzara güzeldir, belki söz güzeldir, belki adamın elinde tatlı bir kedi vardır (sevgilim kedileri çok sever). Duruma göre bakarım. Kıskanmam veya olayı abartmam ama belki niye beğendigini sorarım sonra konuşuruz ve olayı tatlıya bağlarız
- +1 yıl
Benim de tanıma derecesine bağlı işte 😀 her güzeli beğendi diye olay çıkartacak değilim 😀 gerçi benim sevgilim de yok instagramım da yok neyin tartışmasını yapıyorum 😂
- +1 yıl
😂😂 harbi ya kafan rahat olsun no Instagram no boyfriend = kafa rahat 😀
- +1 yıl
Aynen öyle sevgilisi olanlar düşünsün 😌
- +1 yıl
Aynen 😂. Ben sevgilim bu konu hakkında ne düşünüyor az çok tahmin edebilirim ama tam bilmiyorum. Sevgilim KS'den birisi yarın muhtemelen konuşuruz bunu onunla 🙃
- +1 yıl
Bence tepki gösterir 😀 kızlar bu konuda pek anlayış göstermez 😀 neden şimdi değil de yarın
- +1 yıl
Evet biliyorum kızlar bu konularda anlayış göstermez. Bugün KS'ye girmeyecek daha sınavlarına çalışması lazım. Kızı 2 aydır tanıyorum, tatlış birisi, çok kırıldı ve zor şeyler yaşadı, ben destek sağlıyorum ona güldürmeceler, eğlenmeler, dertleşmeler falan.
- +1 yıl
Iyi bakalım mutluluğunuz daim olsun diyelim :))
- +1 yıl
İnşallah
Yok bi şey demem ama kızın kim olduğuna bağlı bide şimdi
33 Yorumla- +1 yıl
Kim olduğuna bağlı derken güzel veya çirkin mi kasettiğin, seksi fotoğraflı falan mı?
- +1 yıl
Açıktan anladığım bikini falan veya aşırı dekolte. Ama dediğin gibi evet kız sakat veya erkek sakat falansa veya yanlış bir şeyi görürsen bir şey yaparsın veya en azından sorarsın. Ama resim beğenmeyi ben abartmam yani sonuçta yorum atmadı veya dm'den kıza/erkeğe yazmadı. 1 saniyelik like için olayı büyütmem
Yani arkadaşı olur beğendiği biri olur bu açıdan sorun olmaz. Ama sık sık özellikle manken vs. fotoğrafları beğenirse neden böyle bir şey yaptığını kendisine sorarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım. Yani bu durumda kendini yetersiz hissediyorsun ve beni beğenmiyor da onu mu beğeniyor veya öyle bir vücuttan mı hoşlanıyor diye düşünüyorsun
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
7Cevap
+1 yılAile ve arkadaş ise normal karşılarım. başka kimseyi beğenemez.
ben de aile arkadaş dışı kimseyi beğenmiyorum, beğenmem de.
beni tanıyan biri ise buna yeltenmez bile :))116 Yorumla- +1 yıl
Ünlü yani misal Fahriye Evcen, Cemre Baysel falan resimlerini beğenemez mi?
- +1 yıl
O halde ben de beğenirim.
Benim beğenmem sorun değil ise, onun da olmaz ama o beğeniyor ise özellikle beğenirim. - +1 yıl
Niye yarışa mı giriyorsun? "özellikle beğenirim" deyişinden bahsediyorum. Veya güya kıskandırmak falan için mi? Aynı resmi mi beğenirsin yoksa karşı cinsin mi yani ünlü olanın
- +1 yıl
Kıskandırmak umurumda değil. Başka bir bedeni beğenme Hakkı ikimizde de olmalı. Yarış değil.
Beğenmiyorum şu an hayatımda kimse olmamasına rağmen, tercih etmediğim bir durum. Ama partnerim beğenirse ben de özellikle beğenirim.
Ünlü olmayan birisini beğenmem, kendime yakıştırmam o kadar değil. Ama ünlü biri ise beğenirim. - +1 yıl
Anladım, teşekkürler 😊
- +1 yıl
Resimdeki kedi senin mi?
- +1 yıl
Evet benim kedim, rica ederim
- +1 yıl
Çok güzel kedin varmış 😊, sevgilim kedileri sever. Ben onun sayesinde de biraz daha kedilere ilgi duymaya başladım
- +1 yıl
Evet, çok sevimli canlılar. İlgi isteyen canlılar aynı zamanda. Teşekkür ederiz ☺️
- +1 yıl
Evet öyleler. Misal Türkiye'de sokak kedileri çok olduğu için orada her tür kedi görülür ve sevilir eğer kedi de izin verirse. Sevgilim Türkiye'de yaşıyor, kedisi yok ama sokak kedilerini çok sever. Bem Almanya'da yaşadığım için burada sokak kedileri daha doğrusu sokak hayvanları olmaz. Benim de kedim yok. Şu an resimden resime seviyorum 😂😂
- +1 yıl
Dişi kedi, erkek kedilere göre daha çok ilgi ister diye biliyorum. Senin ki dişi mi yoksa erkek mi?
- +1 yıl
Aslında bu tekir cinsi bir kedi, yani sokak kedisi ama annesi vs ev kedisi. O yüzden sokak/yabani yaşamı bilmiyorlar ama içgüdüsel olarak kendini korumak kaygısı taşıyor hep ve tırmıklıyor, sevdirmiyor.
Cinsi ve karakteri sanırsam. Diğer üretim olan cins kediler var Onlar tam kucak kedisi, sevdiriyorlar. Böyle handikapları var tabii ama hayvan hayvandır. Ayırmıyorum ben. - +1 yıl
Dişi benim ama alakası yok. Camda beslediğim erkek bi kedi var o daha insan canlısı ve sırnaşık.
- +1 yıl
Ne güzel 🥰🥰. İyi, eğlenceli ve tatlı vakitler dilerim o zaman kedilerinle 🙏😊🐱
- +1 yıl
Teşekkür ederim size de iyi geceler ☺️
- +1 yıl
Sağolun size de 😊
+1 yılKimsenin hesabına bakmam kimleri beğenmiş kimlerle konuşmuş vs umursamam. Aldatacak insan her türlü aldatır siz denetliyorsunuz diye aldatmaktan vazgeçmez. Kimseye tam anlamıyla da güvenmem eğer aldatıldıysam buna zaten hazır olurum karşımdaki insandan beklerim, tamam derim yoluma devam ederim.
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın aldatacak insan her türlü aldatır. Denetlemek veya kısıtlamak aldatmayacağı anlamına gelmez. Hatta fazla kısıtlandığı için de aldatmalar olabilir.
- +1 yıl
Aynen öyle, kimsenin sahibi de değiliz sonuçta. Beni şahsen rahatsız etmiyor karşı cinsle konuşması vs
- +1 yıl
Fazla yakın olursa rahatsız olurum ama normal iki arkadaş gibi konuşulursa da tepki göstermem, sonuçta ben onu seviyorum ve benimle eğleniyor. Her olaydan bir kötü niyet aramam. Arasan zaten deliye dönersin ve ilişki yıpranır. Sonra sonuç niye böylesin, sen böyle değildin, kırmalar, üzmeler hooop ayrılık vakti
+1 yılDeğil karşı cinsin fotoğrafını beğenmek instagramı dahi olamaz! Bu soruyu görmemiş olalım… o nasıl bir genişlik öyle tövbeler tövbesi. …
23 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Karşı cins yazıp yorumunuzu okutup beni günaha sokuyorsunuz ama telefonda neymiş duman var ken! 🤨😂
Beğensin napim oldu olacak kadınların yanında nefes almasına da karışalım kızlar aşırı abartıyor çoğu şeyi
11 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar doğru bir yorum görmedim 😂👏🏻👏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Arkadasidir begenir ne diyebilirimki bende begenebilirim bunda her zaman kotu niyet aramaya gerek yok
14 Yorumla- +1 yıl
Bencede ama bazı çiftler tepki gösterir
- +1 yıl
Misal model kadın veya sen model erkeği beğenirsen de mi aynı şey senin için geçerli yoksa kötü niyet aramaya başlar mısın ufak ufak
- +1 yıl
Aynen
+1 yılBeğenmeden çok neden karşı cinse bakıyor hayırlıdır?
16 Yorumla- +1 yıl
Takip ettiği için misal okuldan veya iş yerinden birini tanıdığı için fotoğrafını beğeniyor. Veya ünlü kadını takip ediyor ve onlar bir şey paylaşırsa beğenir. Sonuçta İnstagram'da resimler beğenilir.
- +1 yıl
Oh ne rahatsın ya zaten senin de sevgilin yok bu kadar rahat konuşuyorsun iyi sen bak kadınların orasına şurasına 🙄
- +1 yıl
🙄🙄🙄
- +1 yıl
Çok bakmak istiyorsan bak arkadaşım
- +1 yıl
DM'den konuşuruz 😊🙄
- +1 yıl
Tamam 🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimsenin hesabına bakmam kimleri beğenmiş kimlerle konuşmuş vs umursamam. Aldatacak insan her türlü aldatır siz denetliyorsunuz diye aldatmaktan vazgeçmez. Kimseye tam anlamıyla da güvenmem eğer aldatıldıysam buna zaten hazır olurum karşımdaki insandan beklerim, tamam derim yoluma devam ederim.
01 Yorumla- +1 yıl
Niye kopyala yapıştır 😂😂😂🤦🏻♂️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birisi sevgilim olamaz. Cesaret bile edemez buna :)
03 Yorumla- +1 yıl
Niye döver misin
- +1 yıl
Yok ne dövmesi, yol veririm hemen. Kırmızı alarmdır benim için.
- +1 yıl
Tamam
+1 yılTabi. Rahatsız olurum ve güvenim sarsılır
13 Yorumla- +1 yıl
Niye peki? Neden rahatsız olursun? Güvenin neden sarsılır?
- +1 yıl
Soruyu yanlış anladım. Tanıdığı kişinin resmini beğenmesi yanlış anlaşılacak bir şey değil ama tüm resimlerine beğeni yağmuru yapıyorsa içkillenirim, ayrıca ünlülerin resmini beğenebilir. Hepimizin hayranlık duyduğu ünlüler olabilir. Ama ünlü bir karşı cinsin a'dan z'ye her resmini beğenip ekran resmi alıp telefonunda saklarsa güvenim sarsılır, rahatsız olurum. Karşı cinsin resimlerini beğenmesi değil de bunu ne niyetle yaptığı önemli benim için. Ben niyetini sorgularım eyleminden ziyade
- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tepki gösterirdim ağzını bile kirarim
13 Yorumla- +1 yıl
Niye ki
- +1 yıl
Ben varım yeterli bence
- +1 yıl
Ok..
Gösteririm hemde büyük tepkii
15 Yorumla- +1 yıl
Niye peki
- +1 yıl
Oldu istersen nefes de almasın sonuçta havada kızların kokusu da olur, hatta istersen hiç dışarıya da çıkmasın sonuçta orada da kızlar var. İş yerine de gitmesin şimdi orada karşı cins vardır kim bilir neler yapıyorlar 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️😂
- +1 yıl
😂😂
Ortalığı ayağa kaldırırım
11 Yorumla- +1 yıl
Niye peki
+1 yılBöyle kısıtlamalar ve kıskançlıklar saçmalık.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılneden bunu yaptığının hesabını sorarım..
11 Yorumla- +1 yıl
Harbi mi?
+1 yılevet aldattı saydım ben
26 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani resmi beğenirse aldatma mı sayılır sana göre
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
arkadaşlarına felan neysede cıplak fotoları begeniyodu altına off eridim felan yazıyodu kız arkadaslarım dedigi kızlarada gozlerine kurban felan yazıyodu mesela bunlar tabiki aldatma ve saygısızlıktır onun dısında sadece arkadaslarını begenmesinde sıkıntı yok tanımadıgı kızlar olursa yine sorun ama
- +1 yıl
Ya tamam dediğin şey olursa aşırı yanlış olur ama arkadaş falansa dediğin gibi sıkıntı yok.
- +1 yıl
aynen arkadaştan hiç sıkıntı olmaz farklı gözle görmüyosa eğer
- +1 yıl
Aynen orası öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılO elini🙃🙃🙃🙃🙃
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar mı karşısın 😂. Niye peki
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır göstermem.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Sevgilim yok
13 Yorumla- +1 yıl
🚬🚬 yak 😂. Eğer olsaydı nasıl bir cevap verirdim
- +1 yıl
Tamam
hayır. arkadaşı olabilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen, art niyet aramamak lazım her şeyde
- +1 yıl
Bencede
Neden beğendiğini sor
12 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle bir durum yaşamadım aklıma takıldı sorayım dedim
- +1 yıl
Sen ne yapardın bu durumda
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
11 Yorumla- +1 yıl
İyi 😊
+1 yılİnstagramına el koyarım
01 Yorumla- +1 yıl
Abart 😂
+1 yılevet
119 Yorumla- +1 yıl
Niye peki
- +1 yıl
niye begenecek mis
- +1 yıl
İnstagram da sonuçta resim beğenilir. Karşı cinsten tanıdığı birisi resim atıyor beğener, tıpkı senden önce yaptığı gibi. Veya ünlü resim paylaşır beğenir, senden önce yaptığı gibi.
- +1 yıl
sen kizmasin yanu
- +1 yıl
Hayır kızmam. Niye kızayım ki? Resim beğenmekte art niyet aramam. Bana gereksiz geliyor nedense. Resim beğenmek ondan hoşlandığını veya onu beğendiğini anlamına gelmez. Takip ettiğin için resmini beğenirsin, sonuçta paylaşan kişi resmim beni takip eden veya etmeyen kişiler tarafından beğenilsin diyor.
- +1 yıl
Model veya oyuncu falan beğense hiç tepki göstermem sonuçta ünlü. Normal eğer tanımadığı kişilerin resmini beğenirse resme bakarım yani yarı çıplak mı, yoksa manzara mı güzel, yoksa altına yazdığı söz mü güzel. Gibi şeylere bakarım o zaman. Gerekirse sorarım ama kavga falan çıkartmam
- +1 yıl
iyi o zaman genissin
- +1 yıl
Evet bir çok yerde anlayışlı ve duygular yerine aklımla davrananiliyorum. Bu kendine ve karşındakine ne kadar güvendiğine bağlı.
- +1 yıl
iyi o zaman birinu esinle el elw tutisirsada karismazsin
- +1 yıl
Ne alakası var? Olayı saptırıyorsun iyice. Alt tarafı resim beğenmek bitti gitti 1 saniyelik beğen tuşu. 🤦🏻♂️
- +1 yıl
vala ne bilim aga iyi diyim ama genis olma cok
- +1 yıl
Ben neyin nasıl kontrol edildiğini bilirim, merak etme. Fazla geniş olsan veya olmazsan da aldatmak isteyen her türlü aldatır.
- +1 yıl
ulassana
- +1 yıl
Ney'e ulaşayım?
- +1 yıl
yaz yaz
- +1 yıl
Nereye? kime? Normal bir cevap versene 😂
- +1 yıl
mesaj at bana
- +1 yıl
Sen at hem ne diye tamam dur atıyorum 😂
- +1 yıl
Doğru Xper 1
Evet
19 Yorumla- +1 yıl
Niye peki
- +1 yıl
Bu ama aşırı derece olursa ilişkinin yıpranmasına sebep olabilir
- +1 yıl
Elbette seni beğenir, seni beğenmezse seninle niye birlikte olsun? Niye katlansın ki sana? Fotoğraf beğenmeyi abartmamak lazım yani beğenilir ben bunda pek bir problem görmüyorum, takmam ben bu tür şeylere.
Senin ki de bir nevi kendini yetersiz hissetmek gibi, yani onu beğendi acaba beni beğenmez mi düşüncesi - +1 yıl
Hmm tamam
+1 yılEvet
01 Yorumla- +1 yıl
Niye peki
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliniz İnstagram'da karşı cinsin resimlerini beğenirse tepki gösterir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler