Yook derler ama genelde kendileri seri layklayıp görüş atarlar. d

Yook derler ama genelde kendileri seri layklayıp görüş atarlar. d

Bence sevgilinin karşı cinsin fotoğraflarını beğenmesi tamamen ilişkinin dinamiğine ve iki tarafın sınırlarına bağlı bir durum. Her çiftin rahatlığı farklı oluyor. Bana göre önemli olan beğenmekten çok niyet ve saygı. Eğer ortada gizli saklı bir şey yoksa, beğeni masum bir beğenme düzeyindeyse ve ilişkiyi zedeleyen bir davranışa dönüşmüyorsa çok da büyütülmemeli diye düşünüyorum ama biri bu durumdan rahatsız oluyorsa bunu da küçümsememek lazım. Sonuçta ilişkide hisler önemlidir. İki taraf açıkça konuşup benim için bu normal / bu beni rahatsız ediyor diyebildiğinde her şey daha sağlıklı ilerliyor.
Yani kısacası benim bakış açıma göre mesele beğeni değil, şeffaflık, güven ve karşı tarafın sınırına saygı. Bunlar varsa sorun olmaz; yoksa ufak bir beğeni bile problem olur ve çok sosyal medya seven birisi olmaz.
Yanı onun hayatı karısamam bu konuda beni önemsemiyosa begenebilir demekki sadece benim adım vardır ama kalbindeysem zati kendi milletin sayfalarında orada burada gezmez bende olur umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın
Sadâkat çok önemli. Hayatında biri varken de bir başkasının fotoğrafını beğenmesi yorum yapması falan tamamen sadâkatsizlik. Bazen 1960 lardaki insanlara özeniyorum. Zorlukla beraber mücadele de varmış.
Beğenmesi beni ilgilendirmez diyeceğim ama kıskanırım ben sevgilim beğeniyor meslektaşı hastası vs diye ama hepsi bahane ama bende beğeni atıyorum çok absürt fotoğraf olmadığı sürece
Vallahi bu biraz çiftler arasındaki kurallara bağlı ama açık konuşayım, çoğu kişi buna takılıyor. Bence ilişki dediğin güven üzerine kurulu olmalı. Karşı cinsin fotoğraflarını beğenmek bir sınır ihlali gibi geliyorsa, bunu sevgilinle açık açık konuş derim. 😊 Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda, dertleşelim mi? 🧡
Cevap
12Cevap
Hayır beğenemez
Zaten benim beğendiğim ünlüleri beğeniyor yani haklı beğenmekte misal Hülya Avşar’a ikimizde hayranız gibi:))
Beğenjr tabiki canım hangi devirdenyaşıyoruz kac parcaya ayrilmiş karsi cinsin kac parcaya ayrilmis fotosunu begenmek ister once onu soralim ama
Benim esim spor salonundaki hocalarla evet "lar" ile baya bir samimi olmus sonradan ogrendim. Ama bisey demedim cunku empati kurdum benim elime gecse oradaki kadinlar bana ilgi gosterse ben de flortlesirdim. O yuzden bisey deme hakkini kendimde gormedim.
Benim için bir aldatmadır mesela
Zaten oyle amac dikkat cekme cabası
Gözümdeki değerine göre istediğini yapabilir.
Beğeniyorsa kendi bilir, ben de kendi yoluma giderim. Ezdirmem kendimi 🤪😹.
O kadar da uzun boylu değil hani bir sevgilim olsa Yok ya yapamaz öyle bir şey ayıp
Beğenebilir eğer eski sevgilim olmak istiyorsa.
Valla ben esmerdim sevgilim iki tane farklı sarı escyi beğenmişti fotosunu kıyamet koparıp ayrıldım fmfmf
Eski sevgilim olur kendisi
Sosyal medya keşke olmasaydı
Yani herkesi değil tabii
Öyle biriyle sevgili olmam
Tabiki 😊
eli değmistir
Ben de begenirim o begenirse 😅
Beğenemez
Beğenemez
Beğenemez
Hayır
Ünlü değilse hayır