İnternet & Teknoloji Sevgilinizin sosyal medyada karşı cinsin fotoğraflarını beğenmesine tepkiniz ne olur? SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Sevgilinizin sosyal medyada karşı cinsin fotoğraflarını beğenmesine tepkiniz ne olur? Sevgilinizin sosyal medyada karşı cinsin fotoğraflarını beğenmesine tepkiniz ne olur? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. #SelamGençlik 🍀🍀Ne denir ki buna? Allah akıl fikir versin amin..#TubaSueda 🍀🍀 1 1 Yorumla SіlverBlossome +1 yıl Amin 😄 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl takip ettiği kişilerinkini beğensin sıkıntı yok da öbür türlü rahatsız olurum ister istemez 1 2 Yorumla SіlverBlossome +1 yıl Ben her türlü rahatsız olurum 😄 Yorumla ZEYNEPPZM +1 yıl 😂 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sosyal medya kullanıyor sonuçta illaki karşı cins olacak beğenebilir bir şey demem ben de beğenirim yani 2 0 Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sorun etmem yaa elbette beğenebilir. Ama önemli olan, yiyecek gibi bakmamış ve sadece beğenip geçmiş olması. Yoksa 20 tane de beğense sorun olmaz. 1 0 Yorumla
elaelayeyeumberella Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Ne var bunda bırak istediğini beğensin ben normal karşılardım 3 1 Yorumla SіlverBlossome +1 yıl Tabi o senin görüşün saygı duyarım ama ben pek saygı duyacağımı sanmıyorum Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Ailesi dışında biriyse ondan ne eş ne de sevgili olur. 1 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl beğenmemesi cok daha iyi ister istemez kıskanırım 1 0 Yorumla
sevsenmibariii Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Beğenebilir bunda trip atabiliceğim veya gereksiz kıskançlık yaratabileceğim bişey yok 1 1 Yorumla SіlverBlossome +1 yıl Teşekkürler Yani olumlu şekilde bakıyorsanız ne güzel Yorumla
hasretinesiri Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Eski sevgilim olur tepkim olmaz. 1 1 Yorumla SіlverBlossome +1 yıl Teşekkürler Kesinlikle o saatten sonra artık benimde eski sevgilim olurdu Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 26,4b cevap paylaştı. Tepki vermem bende beğeniyorum 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ayrılık sebebi ya. Aşırı sinirlenirim 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 933 cevap paylaştı. Beğenmek bakmak normal şeyler 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 493 cevap paylaştı. Üzülür, kırılırım. 1 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 640 cevap paylaştı. O kadarda değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
#SelamGençlik 🍀🍀
Ne denir ki buna? Allah akıl fikir versin amin..
#TubaSueda 🍀🍀
Amin 😄
takip ettiği kişilerinkini beğensin sıkıntı yok da öbür türlü rahatsız olurum ister istemez
Ben her türlü rahatsız olurum 😄
😂
Sosyal medya kullanıyor sonuçta illaki karşı cins olacak beğenebilir bir şey demem ben de beğenirim yani
Sorun etmem yaa elbette beğenebilir. Ama önemli olan, yiyecek gibi bakmamış ve sadece beğenip geçmiş olması. Yoksa 20 tane de beğense sorun olmaz.
Ne var bunda bırak istediğini beğensin ben normal karşılardım
Tabi o senin görüşün saygı duyarım ama ben pek saygı duyacağımı sanmıyorum
Ailesi dışında biriyse ondan ne eş ne de sevgili olur.
beğenmemesi cok daha iyi
ister istemez kıskanırım
Beğenebilir bunda trip atabiliceğim veya gereksiz kıskançlık yaratabileceğim bişey yok
Teşekkürler
Yani olumlu şekilde bakıyorsanız ne güzel
Eski sevgilim olur tepkim olmaz.
Teşekkürler
Kesinlikle o saatten sonra artık benimde eski sevgilim olurdu
Tepki vermem bende beğeniyorum
Alasmarladık der yürürüm
arkadaşı değilse beğenmesin😪😪
Ayrılık sebebi ya. Aşırı sinirlenirim
Beğenmek bakmak normal şeyler
Olmaz o iş
E ayıp