Ünlülerin fotosu vs. de olabilir. Tanımadığı birini aldığı ekran fotoğrafı da olabilir. Bu bir sorun mu yoksa sıkıntı olmaz mı? Normal fotoğraflardan bahsediyorum.
Sevgilinizin/eşinizin telefonunda karşı cinse ait fotoğraflar görseniz tepkiniz ne olur?
Öyle bir şey gördüğümde son derece üzülürüm ve kırılırım. Ben nasıl sevdiğim kişinin üzülmemesi için dikkat ediyorsam hayatımda o olduğu için yanlış anlayacak şeyler yapmıyorsam ayni şeyi ondan beklerim. Yapmıyorsa bile bile beni üzüp kırıyorsa benim onunla işim yok demektir
Detayi okumamistim yaa sende haa gerdin beni😅 unlulerin fotosuysa sorun yok senin benim gibi biriyse bide konustugu biriyse o zmn usttekini yaparim iste yani aldatma sinyalleri varsa bitti o demektir
Başka şeyler de vardır eminim, hesabını sorarım sonra terbiyesizleşirse ya da yalan söylediğini anlarsam ayrılırım. Ama depresyona falan girmem zubi dubi dinlemeye dewamkeee
sıkıntı olmassa sıkıntı bence. Benim gibi bi kadin dururken derim... ama erkekler doyumsuz. Gerçekden sevdiğim biri olsa gururuma dokunur ayrilma sebebi bile olabilir..