Hoşlandığım biri var ama bana abla diyor, onunda benden hoşlandığını düşünüyorum aslında sürekli bana bakıyor ve beni çok iyi dinliyor konuşurken, ve süzüyorda sürekli beni, bazen sanki benimle yalnız kalmak istiyor gibi yanımdan ayrılmıyor, ama bana abla diyor. Sizce benmi yanlış anlıyorum yoksa benden hoşlanıyor mu bilemiyorum, hoşlandığınız kişi size abla veya abi dese hala hoşlanmaya devam eder misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi bir abla olarak ben buna ne yapmalıyım. Abla diyorsa?
Size abla diyen birinden hala hoşlanmaya devam eder misiniz😔?
gece geç saatte whatsapptan mesajlaş yarın ne giyseme getir giydiklerimi beğeniyor musun sence ben çekici bi kadın mıyım de. eğer kıvama gelirse aşırı seksi bi fotoğraf at bu sana özel falan de sonraki gün onunla yanlız kalınca dün fotoğrafı görünce ne hissettin de ona ok yakında dur hala gerisi gelmezse onun şeyi ölü demektir eğer erkekse alır altına affetmez o noktadan sonra
kim kocana gidip gösterir ya saçmalama baştan çıkar erkek kendimizi zor tutuyoruz zaten kadınlardan bi adım gelse uçarız. hayır bi de senin çekinmeni yerim ben keşke yakın olsaydın bana
Ya ne yapayım ben şimdi buna, bu kişi sence benden hoşlanıyor mu, yoksa hoşlanmıyor mu, rol mü yapıyor yoksa bana abla derken, çok yakınım bu benim. Ben evliyim o bekar, ama gözü hep bende.
Vallahi bir çok sevgilisi olmuş bunun, söylediğine göre çekingen birisi öyle diyor ama bir çok sevgiliyi nasıl yaptı anlatamıyorum. Yengeç burcu kendisi ergen değil 31 yaşında ve çok yakışıklı. Sürekli yanımda kızlardan bahsediyor sinir oluyorum birde bahsederken bana bakıyor. Ne bunun amaçı sence?
İstiyorum da biraz çekingen birisi bende çekingenim ve yanımda kızlardan bahsediyor sinir oluyorum anlatırken de bana bakıyor ve benim sesim çıkmıyor ama sinir oluyorum bu davranışına,
Nasıl yapacağım ki? Çok yakınım ve ben evliyim. Ama hissediyorum bana ilgisini. Ne yapayım ilgisiz mi davranayım, çünkü yeterince ilgili davrandım zaten gülüyoruz falan şakalaşıyoruz, ama abla diyince hevesim kaçıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ağız alışkanlığıdır. Ben de bazen abi diye hitap edebiliyorum yaşa başa bakmaksızın
Ben hoslanirdim kac yas kucuk senden ki? Erkekler kendinden buyuk kadinlara dusuyor
O 31 yaşında ben 37 yaşımdayım. Ama sürekli bana bakıyor her hareketime çok dikkat ediyor. Abla demesine sinir oluyorum.
Bence seni istiyordur yaa.. yaşın çok iyi ben bile istedim seni şuanda. Peki dul musun boşandın mı evlenmedin mi
Evliyim
Kaçamak mi istiyorsun iş çıkışı tenhada pompa
Evet istiyorum ama abla diyor ne yapacam ben?:(
bana bi şans versene ben seni çok fena istiyorum ya
Ya lütfen bırak şimdi şakayı bir taktik ver ne yapayım?
şaka yapmıyorum yavrum cidden bi şans ver de tanışalım İstanbul'da yaşıyorum
Ben İstanbul'da değilim. Çok farklı ve uzağız. Sen en iyisi bana bir tüyo ver hadi?
gece geç saatte whatsapptan mesajlaş yarın ne giyseme getir giydiklerimi beğeniyor musun sence ben çekici bi kadın mıyım de. eğer kıvama gelirse aşırı seksi bi fotoğraf at bu sana özel falan de sonraki gün onunla yanlız kalınca dün fotoğrafı görünce ne hissettin de ona ok yakında dur hala gerisi gelmezse onun şeyi ölü demektir eğer erkekse alır altına affetmez o noktadan sonra
Bunları yapacak cesaret yok bende, çünkü bir adım gelmiyor bile. Abla diyor
cesareti olan kazanır haberin olsun birtanem
Gidip kocama gösterirse ya? Çok yakınım çünkü bu kişi. Birde yakınlık göstermiyor ki nasıl yapayım bu dediklerini? Önce bir güven vermesi gerek
kim kocana gidip gösterir ya saçmalama baştan çıkar erkek kendimizi zor tutuyoruz zaten kadınlardan bi adım gelse uçarız. hayır bi de senin çekinmeni yerim ben keşke yakın olsaydın bana
Neden kendi yasitlariniza ilgi duymuyosunuz merak ettim
Onlara duyuyorum😄 ama bu kişide fena ya ilgimi çekiyor istiyorum onu
Allah seni bildiği gibi yapsın
Evde kaldik kız 😂
Ya ne yapayım ben şimdi buna, bu kişi sence benden hoşlanıyor mu, yoksa hoşlanmıyor mu, rol mü yapıyor yoksa bana abla derken, çok yakınım bu benim. Ben evliyim o bekar, ama gözü hep bende.
Hoşlanıyor olabilr canim benim ama cok ergense ugrasma bela olur
Vallahi bir çok sevgilisi olmuş bunun, söylediğine göre çekingen birisi öyle diyor ama bir çok sevgiliyi nasıl yaptı anlatamıyorum. Yengeç burcu kendisi ergen değil 31 yaşında ve çok yakışıklı. Sürekli yanımda kızlardan bahsediyor sinir oluyorum birde bahsederken bana bakıyor. Ne bunun amaçı sence?
Bi kere ateşini alsam yeter diyosun yani 😂😂
Ateşi var mı bilmiyorum ama beni sinir ediyor birşeyler yapsın istiyorum ama tık yok bunda, abla dediğinde ağzına yapıştırmak istiyorum😔
Hahaha
Kocana çaktırma sonra 30 yeri den bıçaklanmış halde bulurlar seni ispartadaki gibi
Adam eve gizli kamera yerleştirmiş
Yok kocama çaktırmicam ona çaktırcam ama bir tepesine çıkabilsem iyi olacak da, kardeşim diye gıcık mı versem bende ne yapım?😄
Işin gücün caktirmak valla aklın onda senin ne desem bos 😂😂
Aklımı aldı. Ama bende onun aklını başından alacamda bir adım gelse gelmiyor.
Senle biraz ozel konuşalım mi bu konuyu
Buradan söyle
Yok kalsin
Sataşmak amacli değil burdan herseyi yazamiyosun ondan
Bende evli bir kadinla birliktelik yaşadım hemde 2 yıl
Sana bunlari anlatcam ama benim gerekcem vardı
Tamam
şimdide olgun karılar genç erkek seviyor gelin o zaman kucağıma
Abla deyip ytga atabilir😉
Nasıl yani?
Aranızdaki yakinliga bagli olarak once yavas yavas yaklasir. Hafif hafif dokunuşlar.. Seninde olumsuz tepku vermedigini görünce devam eder
Nasıl yakınlık göstereceğim bilmiyorum. Yakınım zaten kendisi.
Istiyorsun anlasilan
D... m d3n yz anlatayim
İstiyorum da biraz çekingen birisi bende çekingenim ve yanımda kızlardan bahsediyor sinir oluyorum anlatırken de bana bakıyor ve benim sesim çıkmıyor ama sinir oluyorum bu davranışına,
Himmm
Bastan cikar gzlm
Nasıl yapacağım ki? Çok yakınım ve ben evliyim. Ama hissediyorum bana ilgisini. Ne yapayım ilgisiz mi davranayım, çünkü yeterince ilgili davrandım zaten gülüyoruz falan şakalaşıyoruz, ama abla diyince hevesim kaçıyor.
Sn dm den yaz bana anlatayım
Buradan anlat
Abla demesin lazım olur dsss😂
Bana abla diyen birinden hoşlanmam :D :D
Ona abla olmadığını göster :)
Bir kız bana abi derse soğurum be
sebin yaşın omun yas kaç
O 31 ben 37
ne is yapıyon
is arkadaşınmi
senden cesaret bulamiyor
Hayir