İçinizde var mı abisini ablasını aşırı seven?

Konuyu ayrılık yaptım kitlesi cok diye:) Abimi herkesten farklı seviyorum. Aramızda 5 yaş var. Kücükken cok kavga ederdik döverdi beni herşeye karışırdı anneme söylerdim annemle kavga edip evden gitmeye kalkardı peşinden bende giderdim:) annemi babamı cok sevmem bazı nedenlerden dolayı. Ama abime aşırı düşkünüm. Hani bütün arkadaslarım birşey olduğunda "abinin üzerine yemin et" der. Ne kadar düşkün olduğumu bilirler. Kimseye laf ettirtmem. Annem, babam akrabalarım dahil. Yanımda abime he bile diyemez kimse. Çok savunurum. Herşeyimi anlatırım, söylerim. Abiden cok bana anne, baba, arkadaş sanki. Hani tek abim olsun kimse olmasın yanımda. Bazı arkadaşlarım var abim cok karışıyor diyip şikayet ediyorlar. Abi olmak bunu gerektirmez mi zaten?:) bir abi karışmıyorsa o abi olamamıştır ki:) ya da ben öyle gördüğüm için öyle zannediyorum. Annem veya babam vefat etse allah göstermesin toparlarım kendimi. Ama abimi kaybedersem toparlayamam. O benim canım. Birşey yaparken bile 3 kere düşünüyorum. şu an askerden izne geldi şırnağa düştü o kadar korkuyorum ki birşey olucak diye. Ödüm kopuyor uyuyamıyorum. İyi düşünmeye çalışıyorum. Bir de ufak üvey kardeşim var 3 yaşında. Onada aynı şekilde düşkünüm. Kardeş ilişkileri benim için çok farklı. Herkes için öyle demeyin, ne kardesler görüyorum.
İçinizde var mı abisini ablasını aşırı seven?