Bakın şimdi Geralt'ın fotoğrafını koyucam buraya. Sırf bunu koyduğum için narcosa yürüdüğümü sanan kitle yine dedikoduya başlayacak 💃 Harikasınız, süpersiniz! Emin olun kimse siz kadar takıntılı değil 🎉
Milletin ilişkisine asla karışmam banane. Buradan kendini bilmezler çok yaptı. Birisi ile öylesine konuşuyor idik. Sonra bu adam sevgilisine tekmeyi basmış. Basınca bana karşı bir düşmanlığı oldu. Güya aşık olmuşum da bilmem ne? Sonra bu adam da ve kadın da evli çıktı. Beni bu kısım hiç alakadar etmiyor ama. Attığı iftiralar cabası ve tehdit etti ama yemedi tabi. Hâlâ da benimle uğraşacak kadar aptal birisi. Hep bana birisini gönderir. Ve marifetmiş gibi hakkımda milleti doldurur. Buradan ilişki yaptığım zaman hemen gider o kız öter ve onu da doldurmaya başlar. Sırf onlara inat yeniden buradayım.
Kimseye karışmadan uslu uslu ilerliyorum Kendi işi olmayan insanlar başkaları hakkında konuşmayı sever Benim işim gücüm kendim kendi ilişkim kendi ailem Burada vakit geçirmek için varım Arkadaşlarım da var elbet ama. iyilikleri dışında bir niyetim yoktur
Allah mutlu mesut etsin derim geçerim. Kimsenin haddi değildir karışmak. Ben soruya Ezgi Şenler'in resmini koysam ona mu yürümüş olurum 😂 olayım güzel kadın valla kime ne 😅
Bu zamana kadar sokmadım bundan sonra da sokmam ama benim şimdiye dek bir tane ilişkim oldu burnunu sokmayan kalmadı sevgilim sağolsun nefes alırken bile arkadaşlarına danışıyordu en sonunda da ayrıldık zaten.
Bana ne milletin iliskisinden? Kimsenin iliskisine karismam. Kelin ilaci olsa kendi basina surermis, ben o konuda akil hocaligi yapacak biri degilim. Hayatimda gercekten beni seven biri olmadi hep puruzler sonu kotu biten iliskiler...
Bana dolunmayan yılan bin yaşasın. Biri bana zarar vermezse ne olursa olsun zarar vermem, karışmam da. Her bi şeye karışmaktan daha iyi bence, hem benim için hem karşı taraf için :D.