Güncellemeler
+1 yıl
Rezil olduğuma üzülüyorum daha çok
Güncellemeler
+1 yıl
Bana cok samimi davranmıştı sanırım taktiği bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlki sonu yok bu isin. Bir-iki gün modun dusuk gezersin sonra unutur gidersin takma kafana
Rezil oldum ona üzülüyorum
😄😄😄 neden rezil olacaksinki?
Ortada anormal birsey yokki.
O doktorun yerinde sen olsaydin ve erkek hastan sana ayni sekilde girişimde bulunsaydi senin tepkin ne olurdu bunuda dusun.
Aile hekimi mi kendisi ve aranızda nasıl bir sohbet vardı ki böyle birşeye kalkıştın
Gidip sırf mesleği için doktora yazarsan böyle apışıp kalırsın müstehak size. Git dengini bul. Çok iyi yapmış helal olsun bu devirde namuslu insan kalmış demek ki.
Ne alaka şaka mısın? Ben ondan iyi kazanıyorumdur tercümanım kendim bi kurumda
O zaman tipine bakma adamın git dengini bul beğenmemiş seni. Doktor hasta ilişkisi farklıdır ayıp zaten yaptığın.
Güzel olsan asla çevirmezdi seni değilsin çünkü.
Evet hoşlanmadı farkındayım ben sadece beğendim ne var bunda
Beğenme tipine göre adam beğeneceksin!
böyle reddederler işte çok iyi olmuş
rezil olduğunla kalmışsın sağda solda da anlatıyordur şimdi :D
Ya tipsizdi ben ondan daha iyiyim fiziğim iyi sarışın renkli gözlü kızım o kara kuru bişey
Her yeşil gözlü sarışın güzel olmuyor güzel olmayan dolu öyle. Sen kendini öyle sanıyorsun. Çevrendeki kızlar daima pohpohlar zaten. Kandırma kendini. Şimdi de adama kara kuru diyip haklı çıkmaya çalışma. Bal gibi de ters köşe olmuşsun.
Adam yakışıklı değildi ben zaten tipe değil karaktere bakan biriyim sen onu da benide görmeden nasıl bu kadar emin konuşuyosun anlamıyorum
İnsan sarrafıyımdır üslübundan beli anlaşılıyor. Adam da beğenmemiş işte. Güzel olsan kaçırır mı adam mümkünü yok.
İyi de olmuş artık kendini bilerek hareket eder kulvarında olmayan adama açılmazsın. Yoksa böyle daha çok üzerler seni. Kendine gel!
Kendin değil misin rezil oldum diyen :D
Tamam beğenmemiş olabilir ama tipim yüzünden olmadığına eminim yani ona bakarak ben cok daha eli yüzü düzgünüm belki karakterimi falan beğenmedi bilemiyorum
Karakterini beğenmediyse eyvah çok daha kötü. Seninle asla ciddi düşünmez artık.
Demek ki adama yetememişsin manken gibi arıyorsa hakkıdır. Adam doktor ;)
Evet rezil oldum durduk yere onun gtünü kaldırdım ekleyerek bunun farkındayım ama kulvar olarak ondan üstün olduğumu düşünüyorum
Üstün olsan reddetmezdi. Yeme beni.
Bende tercümanım 2 dil biliyorum
de ayrı yazılır.
Ne olursan ol adam sevmemiş işte.
Bilmiyorum doktor hasta yakınlığı yasak olduğundan istemedi belkide ya da beğenmedi bilemicem
Seni sevmeye mecbur mu senden daha iyileri varken?
Ondan da cok daha iyileri var ya ona bakarsan:D
Tabii ki çok yanlış bir şey bu yanlışı yaptığın için kendini baştan sorgula. Doktoruna hiç yazılır mı kendine gelmen gerekiyor.
O zaman iyilerine git onlar da reddetsin :D
Bunu erkek olarak ben yapsam sapık muamelesi görürüm. Doktora hiç teklif edilir mi? Yaptığın o kadar etik dışı bir şey ki cidden kendini sorgulaman lazım.
Ya sen niye bana taktın ben reddedilmekten korksam eklemezdim
takmadım sana gerçekleri söyledim.
Ben çıkma teklif etmedim sadece instadan ekledim
Sen mesaj attığından sonra anlamış ama o mevzuyu. :D
Adam akılı başında yanaştırmamış işte seni. ;)
Yoo ben dedim ki siz yanlış anladınız sanırım ben arkadaş olduğumuzu düşündüğüm için eklemiştim şu an çok kotu hissettim kendimi bi daha asla olmaz kusura bakmayın dedim
Ki gerçekten iyi anlaşmıştık baya sohbet muhabbet.. belki sevgilisi var ya da belki doktor hasta ilişkisinden çekindi bilemicem
Dalga gecmis resmen
Ne alaka?
güzelmisin
Genelde beğenirler
Burdan birimiydi
Hayır doktorumdu kendisi
Hmm anladım neyse yapacak bişet yok bu işler böyle kabul edilmekte var reddedilmekte
Wkjsjajaja
Sanki sen hiç reddedilmedin
Üzülme enayi.
Ne alaka
Alışırsın merak etme