2 yıllık ciddi ilişkim bitti. Üniversite de tanıştık 1 yıl yakın 1 yıl da uzaktan o İstanbul da yaşıyor ben bursa. Emek çok vardı. Bir o gelirdi bir ben giderdim. Babama ne yalanlar atar ne zor durumlarda kalırdım İstanbula giderken. Sabah hava aydınlanmadan evden çıkıp yanına gittiğimi bilirim hemde kyk den aldığım kredi parasıyla. şu an askerde 1 buçuk aydır. Herşey iyiydi bi kavga ettik ondan sonra senden haz almıyorum dedi istemiyorum bitti dönmek gibi bir fikrim de yok dedi. İnanın canım yanıyor emekler anılar falan.
2 yıllık biten bir ilişki gibi durmuyor. Adam o kadar umursamaz ki sanki seni hiç tanımamış, hiç anı ve duyguları yaşamamış gibi. Senden bir konuda nefret etmiş olabilir, sevmediğin bir şeyi yaptıysan eğer. Kavga sebebi neydi?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Telefonda bana hafif sesini yükseltti. Bende dedim gergin anında beni arama sonuçta askersin sinirli olabilirsin bana yansımasın dedim. Oda alttan alabilirsin falan dedi 1 gün bana bilerek yazmadı. Ondan sonra da vakti olmadığı için vs yazmadı bende yine bilerek yazmıyor sandım bir sürü mesaj attım aradım oda asker böyle beklenmez dedi
Dengesizleşmiş. Askerde bazı erkeklerin psikolojisi bozuluyor hatta intihar edenler bile oluyor. Yani söyledikleri ciddi olmayabilir. Zamanla sana dönebilir belki.
Adam seni baya umursamıyor yani söylemlerin ve üzüntün gerçekten boşuna, düşünme unut gitsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç üzülme iyi tarafından bak seni sevmeyen birisinden kurtulmuş oldun en azından daha fazla zamanınıda harcayabilirdi kıymetini bilen birisine denk gelirsin umarım😉