AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben çekinmem kavga ederim yicem bir dayak olur zamanında çok kavgaya girip yemisligim var korkmuyorum
Bacagana cakiyi sokarsa
Knka emanet yemisligim de var emanet sokmuslugum da var bende boş gezmiyorum ilk kim sokar belli olmaz
Polis yok mu? Bu ulkede adam yaralama 30 yil
Adam yaralama 30 yıl sen nerde yaşıyorsun bir kere serbest birakildim 1 kere daha işledim de 7 ay cezada kaldım
Iyide bacaga soktumu lif dokuluyor parçalanıyor bir de şeyli ice sokunca parcalanan cinsten olursa daha fazla cezası var yoksa herkes her önüne geleni biçerdi ben hapise girmedim o ortamlar dizide gibi mi?
Dizideki gibi mi ben çocuk cezada kaldım çocuk ceza ergen çok olunca kavga çok oluyor maalesef masum olan çok eziliyor yetişkinler genelde olgun olduğu için pek kavga olmuyormuş öyle durdum
Suskunlar gibi
Evet var o durumlar
Gardiyanlar sait gibi
Yani sert olması lazım yoksa kimse disiplinli olmaz öyle olmasa baş edemesin kimseyle
Cehennem bu dünyada
Sert ama o diziki kadar kötü insan değiller bazıları derdini sıkıntını cozmeye çalışır
Tecavuz ediyorlar mi?
Ben hiç görmedim genelde bıçaklama cinayet vs uyuşturucu koğuşlarında olmaz öyle şeyler
Tecavüz den gelenlerin koğuşu ağrı orada daha çok olur
Kadin bulamayinca sabun delen bile vae illaki oluyordur ama ortbas ediyorlardir
Oluyordur belkide bilmiyorum okadar ama her insana olmaz tabi bazıları aşırı derecede psikopat oluyor sesin konuşurken az yüksek çıktı diye kavga etme peşinde böyle tiplere öyle şeyleri uygulayamasin zaten
Takoz irfan nefret ettim ben insan evladi diyip duruyordu zalimler icin yasasin cehennem
O tipler den daha kötüsü var çocuk cezada maalesef hepsi ergen olunca ergenleri bilirsin az çok herkes sesi cikmayani ezme peşinde
Nasil kötülük yaptıklarını biliyorum ya erkeklik kesiyorlar ya kulaklarini ya da tecavüz
Diyelim ki cok kasliyiz tekvando flaan biliyoruz orada kimse ezemez bizi demi?
Yani ben görmedim ordaken sadece olmuş diyorlar hep kulaktan kulağa dolaşıyor ama illaki yapan yeltenen vardır ama her yatan uğramıyor o ayrı bisey
Yani tekvando bilip ve kaslı olman çok cesaret li olacan anlamına gelmez çok değişik tipler var konuşması bile ürkütüyor bazen ama cesaretli olan genelde ezilmez ama son geleni herkes ezmeye çalışır buda var
Cezavinde eger rakibimi öldürürsek falan mesela kemerle falan geberene kadar boğarsak zarar gorur müyüz?
Bana ezildin mi diye sorarsan abimin arkadaşının kardeşinin koğuşuna düştüm oda orada mesül muş yani koğuş ağası diye geçiyor o yüzden kimse karışmadı koğuşta
Cezan uzar başka ceza evine de gidebilirsin
Mecbur unlusu de unsuzude aci cekiyor onlar dizi karakteri olarak başkaları gerçekte kizgin demirle goz oyma var mi?
Yok be naptın sen okadar şeyler olmaz disiplin var orada
Ayrıca ünlü biri parası olan ezilmez
Tecavuz oluyor o olmuyor cok garipsin kardes..
Kardeş im göz oymak nedir ikisi aynı şey mi sen çok film izlemisin
Gote sokunca bagirsak dusuyor maagdur sakat kaliyor gardas...
Hiç sokakta kendini korumak zorunda kalmadın mı?
Genelde karsilasmadim uzak durdum falan
boş ver yine uzak dur. İte dalanmaktansa çalıyı dolanmak iyidir
Ama savunma bilmiyoruz
Öğrenirsin. Biraz tecrübe eksikliğin var. Sokakta bunu gidermeye çalışmaktansa. Savunma sporu öğreten bir yerde öğren. Korkunu endişeni bastırmanda faydası olur.
Sokaktada mümkün olduğunca kavgadan uzak dur. Bana hiç. katkısı olmadı
Cok kotu zalim insan gorunumlu seytan var mecburuz
Varda uzak durmak en iyisi.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!