AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Bilinmez, kimseye güvenmicen :d
Belkide urkutmuyordur. Doğru zamanı beklemek gerek.
AlfA laodlskclc
Doyumsuzsun sevildiğini hisediyorsun biliyorsun bide bizden diymak istiyorsun
Off erkekler ne kadat özgüven düşürmeyi seviyor a*mk tamam hiçbir koşulda erkekler sevmiyor her kız beni sevmiyor her işte bi katakulle var diye düşünsün
Dokunup dokunması gerçek sevgi var ya da yok demek için net bir hareket degil
Bu ülkenin kızları, ve erkekleri aşktan da anlamıyor sevgiden de.
yok sevmiyordur sevseydi seni isterdi sevişirdiniz demek ki yeteri kadar istemiyor.
Ya i öyle bisy yaptığına göre siz kizlar manyaksiniz ya ulan adam daha ne yapsın sevgisi için başkası olsa tecavüz eder bile byle adamların bizlerin kıymetini bilin sonra üzülen bizde oluyoruz
Değerlerinden vazgeçme , dokunmadı diye hemen puan verme yarın dokunabilir … kendini koru
Seven erkek evlenene kadar dokunmaz buna unutma
Senl sevmese kullanır çöp gibi atar kapının önüne ama sen daha önce çok kullanılmışsın ki yazık Sana bi şey demiyorum
kullanılmadım
Daha önce cinsellşk yaşamadıysan iyi yırttın ya kullanıp gitse ne olacaktı? Bu bak seni seviyor evlenene kadar dokunmuyor sanırım seviyor bence seni
Beğenmeyen kizlar da orpsunhz siz demi kullanıp kullanıp çöp gibi ayrıla sizi demi erkekler böyle dürüst erkekleri beğenmiyorsunuz orsplar
Yavas yavas istiriyor seni bir anda yapsa zaten olmayacagini biliyor
Deniz fırtınadan önce çarşaf gibidir kardeş dikkat et 😉
Seven kişi rızanı alır aferin bu çocuğu tuttum seni seviyor.
sen tam yakaladiginda anlarsin
sanmam ya 1 sene oluyor yakında ilişkimiz
berabersiniz yani
Evet yoksa bitirmişti seni
Ben oksam hiç şansın yoktu
Olsam sabaha kadar
işte o yüzden sen değil o vardı yanımda
Ama sizde isterdiniz öyle şeyler yapardın ki herneyse farazi konuşmayayım
Hajlısınız
Adamın içi içini yiyordun sana dokunamadı diye ama amacına ulaşacak elbet
Göz boyuyordur
olabilir ama yine de mutly oluyorum düşündikçe
Seven insan dokunmaz diye bir görüşe katılmıyorum. Saygı duyması güzel ama seven insan sevdiğine dokunmak da ister. Geçelim bunları..
Seven sevdiğini şey etmezse sevmiş olmaz diyosun yani
Şey etmesi gerekmez. Ama sarılmak öpmek mutlaka ister diye düşünüyorum.
Dokunmuş zaten... sadece ileri gitmemiş... bu kızlara yaranmakta zor. Öpersin seviyor mu şey yapmazsın beni seviyor mu şey yapmazsın seviyor mu... şey yaparsın soru acaba seviyor mu !!! Sevse idi kendini tutamaz sabaha kadar parçalardı sevgilisini mi diyelim... kalbinin içini biliyor musunuz bakalım...
Ben birliktelik yaşasın bıraksın demiyorum. Ufaktan da olsa insan sevdiğini hissetmek ister. Kadın erkek fark etmez. Duygusuz yaşanmışlıktan bahsetmiyorum ben.
Çocuk belki çok değer veriyor... sabaha kadar çelik gibi irade durdu ise helal olsun yani... kıza sen istemeden bişi yapamam demiş daha neolsun... kız istemeden yaparsa tecavüz değil mi zaten... tecavüz mü etsin... ya da kız aslında çok istiyorum ama istemiyormuş gibi yapayım sabaha kadar parçala beni mi desin... dayamak lazım sanırım
Sen demek istediğimi anlamıyorsun ki
Şehvetle aşkı karıştırmışsınız iyice
Kız çekinmiş... ileri gitse seks yapsa tecavüz de diyebilirsiniz... neyse neden leylalar yok neden eski aşklar yok diye şikayet etmeyin ileride bence... flört ve şehvet ve heves aşk değildir
Aslında kadının Şerefini inciten bir laf vardı neydi deveye diken karıya miki mouse... adamlar haklı sanırım
Şehvetle aşkı karıştırmıyorum. Aşk varsa şehvette olur diyorum. Leylaların eski aşıkların öpşp koklaşmadığını nereden biliyorsun.
Seven adam size verecek düdüğü... gerçek aşk sahibi erkekler bundan sebeb kaybediyor zaten ve kalmadılar artık... çünkü her erkek artık farkında !!! Kıza vereceksin düdüğü... neyse size öyleleri düşsün bahtınıza... seviyor mu aşık mı yoksa etimden mi faydalandı diye beyninizi kemirin
Çok kaba konuşuyorsunuz
Yalan mı acı gerçekler bunlar
Sorun ne biliyor musunuz sizin cnsellğe yüklediğiniz anlamda. Siz duygusuz bir et olarak gördüğünüz o bakış açısına sahip birisi olduğunuz için ne desem de anlamazsınız.
Paralı bir kadına dokunmak ile sevdiğin kadına dokunmak arasında fark vardır. Siz ikisini de bir tutup sırf dokunmadığı için seviyor diye düşünüyorsunuz. Sevip sevmemesinin ölçütü bu olamaz. Herkesin karakteri farklıdır. Adam belki taktik yapıyor ne biliyorsunuz.
Ben taktiği ya... bu zamanda taktik mi kalmış... kız ağlayıp dur illa dur diyene kadar devam ederdi en azından
Ne taktiği
Yahu illa ileri gitsinler mi diyoruz
Çocuk sana sen istemdikçe dokunmam demiş... siz illa altında başka taktik arıyorsunuz... daha ne diyelim... bağlamak için taktik... bağlasın işte... yani faydalanmak istemiş olsa dur diyene kadar faydalanırdı merak etme
Tamam sen öyle yap
Belki kıyamaz... bende kıyamadım... kız bakire idi kıyamadım ne var bunda... ayrılsanda bekaretimi vericem dedi... kıyamadım ne yani suçmu
hm amacı evlilik olmaz net
niye
Değerler biraz esnekmiş
Hwhjs😏
Seviyor bence ve saygılı sana değer veriyor
Saygılı çocukmuş. Seviyormuş, saygı duyduguna göre
seviyo seviyo siz evlenirsiniz
Kacirma o adami gercekten samimiyse helal olsun
Duvarları kontrol ettin mi o gittikten sonra 🤣
Kesin seviyor diyemem ama saygı duyuyor bu belli.
Sana duyan bir erkek şanslısın. Bence seviyor.
İnsan sevdiğini miker mis demekki sevmiyor 😄
Vay be sağlam çocukmuş
Aynen öyle
Mmm dokunmadıgına göre önemsiyor
Böyle adamlar kaldı mi, gerçekten seviyor olabilir
bunlardan sevip sevmediğini anlayamayız
O çocuk iyi biri.
Seninle ciddi de düşünüyor. Seviyor seni.
Değer veriyor orası kesin sevmeyi bilemem
Öyle duruyor bakalım çok bağalanma ama
Tabiki de sever her şey seks degul
Tebrik ederim 👏👏 o adamı
Adammış, onun kıymetini bil.
Dokunmadı ise seviyor sanki
Yapmasa bile yaptı derlerrrr
hayır alistiriyor seni
Berabermi uyudunuz
uyumadık ki sabahladık sarılırken o 6 da gizlice gitti görünmemek için annem 8 de köyden geliyordu uyuyakalırsak da annem gelir diye korktum açıkcası
Senin evinemi geldi
Dolabındaki sudyenini gördümü
hayır görmedi niye dolabımı açsın ya
Sen yokken açmış olabilir
yok ya açmaz niye erkekleri kendi kendinize sapık ilan ediyorsunuz adam gibi efendi efendi duramaz mı ki
Belki kaç beden kullanıyorsun diye merak etti boyutunu
Güven önemli tabii 😄
Di mii
Hea laa seviyor
Adli süreçlerin başlamasından korkuyordur
başka dokundugu olabılır
Gerçekten sevmese böyle bir şey yapmaz
Evet sana kıyamıyor
seviyordur
saygı duyopr daha ne olsun
Yeme bizi
Seviyormus