Sevgilisi olmasına rağmen hala beni mi seviyor?

gecen sene yazin mersine gitmistim ve orada yasayan arkadasim beni bi cocukla tanistirdi cocuk zaten beni her geldigimde görüyomus ve tanismak istedigini söylemis ve ortak arkadasimizda bizi tanistirdi. beraber cok güzel vakit gecirdik gezdik eglendik birbirimizden cok hoslanmistik. benim hollandaya geri dönme vaktim gelmisti ve son kez bulustuk cocukla bana sevgili olmak istedigini söyledi ama ben istememe ragmen olmaz dedim cünkü bana yanimdayken güven veriyordu evet ama uzaklasinca o güven yoktu yani anlayacaginiz kirilmaktan üzülmekten korktum.

hollandaya geri döndüm konusmamiz uzun bi süre devam etti görüntülü falan görüsüyorduk ve bi zaman sonra konusma kesilmis gibiydi. bir gün bana bir kizla resim gönderdi ve bende dogal olarak geri yazmadim akliyla beni kiskandirmaya calisiyordu. iki saat sonra neden geri yazmadigimi sordu biraz konustuk sonrada zaten full bitirdim konusmamizi. sevgilim degildi evet ama kendimi aldatilmis gibi hissetmistim..

her neyse bu sene yine gittim mersine ve o cocukda ordaydi beni görmüs hemen ortak arkadasimizi aramis ve demis beni gördügünü. ertesi gün ortak arkadasimizla gezmeye gittim ve baka cocuk hakkinda seyler anlatmaya basladi. sevgilisiyle cok iyi anlasiyolarmis cok seviyorlarmis hatta ciddi olduklarini ve yakinda evlenmek istediklerini bana söyledi. resimlerinide gösterdi. ben aldirmadim tabikide cünkü umrumda degildi neyse üstünden iki gün gecti yine arkadasla bulustum ve bana dün aksam o cocukla bulustuklarini söyledi birlikte icmisler ve gecen sene hakkinda konusmus cocuk iste cok güzel vakit gecirmistik birlikte neden böyle oldu falan filan. ve simdi geliyoorrrr arkadasim agzindan kacirdi megersem o cocuk söylettirmis bana herseyi. cok mutlu olduklarini resimlerini falan o istemis bana göstermesini. ben anlamiyorum artik arkadaslari sevgilisi olmasina ragmen hala benimi seviyor neden böyle yapiyor ne yapmaliyim lütfen bana yardimci olun artik ne yapcagimi hic bilmiyorum yaptiginin affi olmaz biliyorum. lütfen yardimmm ne yapmaliyimm

Sevgilisi olmasına rağmen hala beni mi seviyor?