ev boştu şakayla karışık gel dedim geldi başta korktum bir şey olur diye ama ben evlenmeden olmayacağını söylediğimden dokunmadı bile birbirimize kalemle dövme çizdik oturduk video izledik saçlarımla oynadı sarıldı sen istemeden asla bir şey yapmam dedi dokunurken de izin aldı. sizce gerçekten seviyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u +1 yılSevgiyi sırf o meseleyle alakalıymış gibi düşünmesek mi acaba? Sana saygı duyuyor ve değer veriyor demek ki. Birini seviyorsan onun isteklerine saygı göstermelisin o bunun farkında. Sadece sarılıp uyumak bile sevgiye dahil. Ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyoruz ama “sen isteyene kadar bir şey olmayacak” garantisini vermiş. Hoş bi davranış bence.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞöyle bir şey var evet özellikle bir erkek karşı cinse dokunmadığı zaman onu gerçekten seviyor olarak algılanır Ama sevgi Bununla çok fazla ölçülmez Evet sevdiğine dokunmaya kıyamamak gibi dayım vardı buna her zaman için katılırım ama bu ilk işin arasındaki çekim gücüne bağlı olarak değişebilen bir şeydir yani dokunabilir de dokunmaya Bir de mühim olan Burada iki tarafta ne istiyor burada Özellikle kadın ne istiyor şimdi Öyle kadınlar var ki ilk günden bana dokunsun istiyor Öyle kadınlarda var ki hayır dokunmasın bu sevgi değil diyor Şu bu dediğim gibi kişiden kişiye göre değişir Bana göre Seni gerçekten seviyor ya da değer veriyor mu diye soracak olursan burada senin buna bakış açın ne bu çok önemli
21 Yorumla
Yani kendi değerini biliyorsun ve kızlığını koruyorsun, korumalısın da. Kadının az ilişki yaşayanı
iyidir mümkünse hiç yaşamamış olanı daha makbuldur. Cinselliği vermek senin elinde. Fakat o yaşandıktan sonra kıymetin erkeklerin gözünde aşağıya inersin. Bu kural hep böyledir. Ama izin verdiğin an affetmeyecektir. şu an pusuda avı bekliyor.11 Yorumla
Soran+1 yılavını yiyemeden ben onu avlarım oyun dışı ederim bunu biliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine de dikkatli ol, uzun vadeli bir hedefe ulaşmakta oynanan skeç/oyun olabilir. Hiçbir şekilde o imza atılmadan kendini teslim etme derim
12 Yorumla
Soran+1 yılben de şüphelendim beni kendine bağlamak için mi diye ama bilmiyorum çok hoşuma gitti düşündükçe mutlu oluyorum o hallerini
Cevap sahibi+1 yılErkek milletine güven olmaz, ben o güveni imzayı basarak verdim ve yarı yolda bırakmadım. Dolayısıyla vaat değil ispat önemli.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
92Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sadece bu konuya bakarak karar veremeyiz. Lakin yaptığı güzel bir şey, değerini biliyor. Umarim hepte öyle olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDokunmuyor öyle ise seviyor? Zemin oluşturmadığını bilemeyiz, eve çağırmanız uygun değil sevgilinizin gelmeside hoş değil. Ne niyetle gelebileceğini bilemediğimiz gibi doğuracağı sonuçlarıda sizin için iyi olmayabilirdi, herkes için bir soru işareti mutlaka konulmalı tam teslimiyet sonsuz güven zarara uğratabilir.
Tavsiyem "helaliniz olmaya uygun mu?" bunu iyi araştırmak önemli. Tabi ciddi gözle bakılıyorsa bu ilişkiye... Size kalmış fakat bu tür eylemler evlenilmeden yapılmamaya dikkat edilmeli özellikle hemcinslerim açısından bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Tabi yinede herkesin kendi hayat tarzı, bakışı farklı olabilir. Saygı duyarım.10 Yorumla
+1 yılKardeşim bence gerçekten seviyor dinimizde zaten en basitinden senin örneğin evlenmek eğer evlenmeden olsaydı yani sen mahremiyetini bir anda açsaydın ona her şey en zirvede uçukta dinsizlerin yaşadığı gibi yaşasaydın eğer evlilik diye bir şey olmazdı oda en az senin kadar istiyor senle evlenip mutlu olmayı emin ol farklı niyeti olsa o gece sende olmaz başkasında olurdu ama sevgilisisin sen gösterip vermeyenlerden gibisin şu an ona, bu onu cezbediyor olabilir sende keskin bi şekilde kırmızı çizgin oldugunu belirttiysen belkide bu yüzden dokunamadı ama sen hiç yaşamadığından senide istiyor olabilme ihtimali var ha bunu söylemek zorunda gibi hissettim ne kader düşüp bi ihtimal olsada senin için söyledim ama emin ol 2. İhtimal olsa senin bu lafına çomar felan der muhabbeti keserdi diye düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değerlerine ve sınırlarına saygı duyuyorsa burada bir sevgiden bahsetmek pek tabii mümkündür. Bu benim görüşüm tabii, kimi de gelir sana dokunmayan nasıl seni sevmiş oluyor der. Bu tamamen bakış açısı ile ilgili. Ancak şunu söyleyebilirim, dokunurken bile izin alıyor, sen istemedikçe hiç bir şey olmayacak diyor. Değer vermenin bence en naif şekillerine birisi bu. Eğer diğer konulardada sana karşı olan tavrı yine aynı saygı çerçevesi içerisinde ise sen adamın hasını bulmuşsun demektir.
20 Yorumla
+1 yılDaha ne olsun işte ne dediysen uymuş. Sevgisi tam bunlar ile belli olmaz. Başka konulardada görmek lazım. Önemli zamanlarda basıl davranıyor, söz verdimi tutuyormu, mesela işgillendiğinde sana açık ve seçik anlatabiliyor mu mesela bir şeyden hoşlandın bir süre geçtikten sonra hiç beklemediğin anda sana hediye olarak dönüyor mu? Bu ve benZeri şeylerdede görüp yorum yapmak daha sağlıklı olur senin için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDokunmasa nolucak sonuçta kafasında o düşünce var birgün istiycek
22 Yorumla
Soran+1 yılistemez ya beni kaybedeceğini biliyor öyle bir şeyde
- +1 yıl
Sen benim dediğimi anladın mı kafasinda var birgün mutlaka ister seni kendine bağlarsa kopamazsin da. ayrica evde kalmışsınız buda yanlış
+1 yılSevgi bu şekilde ölçülmez. ama insan olarak sana değer verip düşüncelerine saygı duyması yetrli sevgiyi boş ver 😂 düğün ne zaman. ya şu an çok seviyorsa bile yarınının garantisi yok. o yüzden sevgisini ispatlıcak neler yapmış sana cidden huzurlu hissettryor mu. karakteri nasıl bunkara dikkat et. ederken de mükemmelliyetçi olma yoksa hep kusur bulursun
00 YorumlaBir hafta öncesine kadar aşık olduğum bir kız hakkında daha tanışmadan düşünmüştüm bu senaryoyu desem abartmış olmam. Erkekler için iki tip kız var. Ya sevmek için ya takılmak için. Bu çocuk seni sevdiğinden dolayı kıyamamış sana bile. Sen de ona hak ettiği değeri ver fazla üzme çocuğu.
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun asla yapamam ben yanimda taş gibi bi hatun duracak ve onunla sevişmeyeceğim
12 Yorumla
Soran+1 yıltaş gibi de değildim pıjemaylaydım hahaha
- +1 yıl
Üzerinde ne olduğu önemli değil önemli olan içindekiler hayatım
Sevgiyi dokunmak sananlar var sevgi karşı tarafı anlayıp hislerine ve önceliklerini göre davrandığın zaman anlam kazanır
Ben nudist yaşayan bir insanım tek yaşadığım için fakat bir sevgilim olsa oda benim gibi olsa o halde bile dokunmam dokunup incitmekten korkarım sonuçta gelip geçici biri olarak düşün medigim dendir güven önemli10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor. İlk seferinde güvenini kazanmak için böyle yapmış 2. seferde diyecek ki accık öpeyim biliyorsun dokunmam 3. seferde dur bak az şöyle geç biliyorsun bişi yapmam 4.5.6. derken istediğini alıp kaçacak.
16 Yorumla- +1 yıl
Sen boyle mi yaptin
- +1 yıl
@Pembebulutustunde yoo tarzım değil benim. Neysem oyum. Da sen ironiyi anlamadın belli ki
- +1 yıl
Anladigim icin sana da sordum. Kişi kendinden bilir işi diye bir laf vardir
- +1 yıl
@Pembebulutustunde yoo yanlış anlamışsın. Burada asıl demek istenen şey biz nereden bilelim ablacım. Tanımadığımız etmediğimiz insanla ilgili fikir soruyorsun bizim fikrimize göre karar vereceksen hemen ayrıl demekti ana tema
- +1 yıl
Iyi peki pardon o halde. 😇
- +1 yıl
@Pembebulutustunde anlayabildiysen ne ala
+1 yılYani davranış olarak bakıldığında seviyor gibi.. Fakat yine de eve gelmesi pek normal değil, eve gelecekse nişanlı vs. olursunuz ailen ile tanışmaya gelir. Ya da ben mi bu konularda geri kafalıyım bilemedim. 😅
10 YorumlaValla burdaki erkeklere bakma çoğu abaza sapık yanındaki Kardeşom dediği akraba kızına bile bakacak kadar bir çoğu aciz varlıktır çocuğun hareketine helal olsun her erkek yapmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece adamların yapacağı şey o bende pazar sabahı flörtün yanına gittim yan odada uyuyordu kız arkadaşı mutfakta başbaşa konuştuk sarıldı öptü yemek yedirdim çay yapıp ama aklıma gelmedi dokunmak zaten amacımız o değil evlenene kadar ilk başta konuştuk bunu masum sevgi yeter
00 YorumlaBu soru bana gerçek gelmiyor. Ayrıca ev boş ise nasıl bir özgüven sahibisin eve çağırmaya korkmuyorsun? Bir komşun görse ailene söylerse. Erkek dokunmamış diye o seferden anlayamazsınız. İlişkiniz yeni galiba.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılSizi anlıyor ve size saygı duyuyor evet kesinlikle sizi seviyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence seviyor senin isteğine cevap verip sana dokunmamış seni kırmamış saygı göstermiş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Bence bu işlerin cezası çok korkmuştur öyle deyince bi arkdaşımın başına geldi zorla hiçbişey yok gönüllü öylen şikayet edip aldırıp para isiyorlar ailesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değerleri var ama sevgilisiyle aynı evde kalıyor HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
15 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğim insanla aynı evde kalmak? bir şey yapmadıkça ne var bunda
Soran+1 yılpeki canım öyle diyorsan öyle olsun evime kadar geldi kovsaydım değil mi haklısın
Ya senin isteklerine saygı duyması güzel bir şey, ama sana dokunup dokunmamasına bağlı olarak seviyor sevmiyor diye yorumlayamayız.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevip sevmediğini bilemezsin ki kalbini bilemezsin sonuçta kendini rahatlatmak için de dokunmuştur gidince boşalmistir ya da sen uyurken tabiki dokunmayacak sana tecavüz edemez ya ufaktan dokunur rahatlamak için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendini kullandırmadigina sevin bence çünkü sevse de oda terkeder bir gün bunu unutma nedenini soylemeyecem 😅
00 YorumlaYoo bence aksine sevmediği için dokunmamış yoksa her şey için izin almazdı seni korkutmak istememesi böyle güven tazeliyor gibi hissettim dikkat et
00 YorumlaBoşa vakit harcamış. Sevişmeyecekse insan niye sevgili olur?
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes aynı fikirde olmayabilir birbirimizi tanımak için sevgiliyiz her şeyin zamanı var bence
Sen istemediğin -kesin bir çizgin olduğu için- için zaten istese de dokunamaz o farklı yerlere gider o yüzden bu olaydan belli olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAferin ona. Kesin olmasa bile seviyor tarafında şu an bence. Ama yine ileride de bu davranışı devam eder mi o önemli.
00 Yorumla
+1 yılYani en azından çizgisini biliyor. Sevmenin cinsellikle bir ilgisi yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe tatlı :') benim bulduklarım da hayvan oluyor nedense.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorda aynı evde kalmak ne kadar mantıklı? Henüz bunu demek çok erken
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde güven kazanma taktiği inanmayın erkek milletine
00 Yorumla
+1 yılDürtülerini bastırabilmesi güzel bir şey. Sana değer veriyor demekki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılBizim yorumlar önemsiz seni tatmin etti mi güvende hissettin mi kendini
00 Yorumla
+1 yılsevgi ne anlamsız bir şey oldu sizin ellerinizde ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılsana dokunmaması hoşuna mı gitti? daha mı iyi oldu?
01 Yorumla
Soran+1 yılbana saygı duyduğunu fark ettim. evlenmeden cinsellik istemediğimi bildiği için dokunmadı daha ne
Yaaaaaaaa çok tatlıııı. Bence cidden seviyor ya. Sevmesi bu kadar düşünceli olamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka çağırma eve. Borinde durur sonra bozulur garntisi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet senin istemediğin bişeyi yapmaması yeltenmemesi güzel bişey ama o da bu konularda çekingen olabilir sana dokunma istegi zamanla artabilir belli olmaz yani sevgi de bu şekilde ölçülmez
00 YorumlaBende senin gibi geçmişi temiz bir kız bulup evlensem memnun olucam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılSeven sevdiğini öpsün arkadaşlar bu öyle bir mesele değil.🤷🏻♀️😂
00 Yorumla
+1 yılSaygılı biri demek ki çok güzel bu devirde nadir böyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence evet. ama evliliğe kadar dokunmasın.
12 Yorumla
Soran+1 yılinşallah martta 1 yıl olacak bu zamana kadar bi kez konuştuk cinsellik onda da benim kendime ait kurallarım var bunlarla büyüdüm dedim ilişki olmaz dedim o da ben seni seviyorum sen istemiyorsan olmaz dedi ileride yine gelir mi bu konu bilmem
- +1 yıl
gayet anlayışla karşılamış
+1 yılGerçekten seviyor ama yine de kendini teslim etme
12 Yorumla
Soran+1 yılbu hareketinden sonra varya sabaha kadar onu izledim mutluluktan delirdim de göz boyama için de olabilir mi diye düşünüyıorum
- +1 yıl
Her ihtimali düşün tabi. Kendini teslim etme. Evlenmeden yaşamamak doğru olan. Özellikle de bekaret gibi bir konu var
+1 yılBunun bir cok sebebi var mesella ben karsi taraf istemedi surece seks yapsakta zevk almam belki oda oylle biridir onve guven verip seni istekli halle getirmeye calisio ollabilir tabi gercekten askta olmus ollabilir ama...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim taktik de genellikle böyle
ilk buluşmada dokunmam pek ama ikincisinden sonra ver Allahım ver 😂😂😂00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben 20 defa aynı yatakta yattım dokunmadım.
Sonra gitti başkasına 2 haftalıkken hayelleri yıkıldı.
Genede yarası ben sardım.😔😔06 Yorumla- +1 yıl
Affettin mi peki? Tekrar sevgili oldunuz mu?
Cevap sahibi+1 yılAffetim kıyamadım. intahar edeceğini duydum arkadaşından. evlilik vadiyle kandırmış o kişi birden değişti.
Bana veda etti sustum.1 ay sonra arkadaşıni aradım nasıl diye. kotu dedi.
Koştum sarıldım merhem oldum.
Pişman oldu. ben önemsemedim onun hatasını. hatasını anladi. Ama genede olmadı. Oğlu oldu baskasiyla evlendi. Benim adımı vermis oğluna.- +1 yıl
Yaa gerçekten mii🥺bazen işte olmayınca olmuyor, nasip. Sizin hakkınızda da en hayırlısı olsun inşallah. Peki siz onu affettiğinizde sizinle tekrar birlikte olsaydı evlenmek isteseydi evlenir miydiniz?
Cevap sahibi+1 yılO çok istedi ben aramızda yaş farkindan kıyamadım dedimya...
Şimdi olsa dağları asarım dünyayı yıkarım ama olmadı. baska şeyler. derin konular. sirf mutsuz olmasın diye kaçtım. meshep konusu kaçacaktik..7 yıl oldu 7 km. uzagimda belki görür huzuru kaçar diye yaklaşıyorum.. resimleri yetiyor..- +1 yıl
🥺🥺🥺Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin, inşallah çok çok mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılHerkesi ona benzetip yerine kimseyi koyamamak işte hayat sahnesi... öyle bir aşk bulursam belki kimbilir. ama yaşta geçti ve😃tşk. iyi dileklerin için kardeş.
İlk gece dokunmaz 2. gece dokunur dokunmayınca sevmiyor mu oluyor biraz şey bi düşünce sığ. Ne kadar meraklısınız ilişki yaşamaya dokundurtmaya sonra ne olacak
10 YorumlaSeviyor tabi buda soru mu yoksa çocuk seni bir şekilde zorladı.
10 Yorumla
+1 yılSeviyordur tabii. Aslında bu sorunun cevabını kendi kendine vermen lazım. O sana sarıldığında güvende hissediyor musun? Cevabın evet ise olay bitmiştir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmesi için dokunmasi mi lazım o zaman mi anlican bize niye soruyon kendin gözlemle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasina is almak istemiyor olabilir de seviyor olabilir de.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmekle alakası yok , başına bela almamak icin olmamıştır. Sonra başına kalma diye
00 Yorumlasevgi, tensel yaklaşımla ölçülebilecek bir şey değil ki :) Yani böyle bir şey yüzünden seviyor ya da sevmiyor diyemez kimse, ama sana saygı duyuyor diyebilir.
00 Yorumla
+1 yılBilemedim. Ya sana gerçekten saygı duyuyordur samimi bir insandır. Ya da seni yatağa atmak için mükemmel insan rolünü oynuyordur. Tavırları cok önemli. Sen bilebilirsin bunu
00 Yorumla
+1 yılSevmek ile dokunmak ne alaka kanka 😀 bazı erkeklerin kafa yapısı evlilikten önce dir bazıları sonra bu tamamen insanın yapısı inanışı ile alakalı dokunmakla değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldelikanlı adama rast gelmişsin abaza olsaydı kurt kuzuyu yediği gibi seni yerdi
00 YorumlaYani sırf sana dokunurken izin aldı diye tüm içtenliğin ile masum olduğuna İnanmak ya da öyle biri olmadığına inanmak yanlış ya
10 YorumlaBazı kızlar başına kalmayasın diye dokunmuyor vs. diye saçmalamışlar. Hasetlikten olsa gerek. Kendileri bulamıyor böyle erkeği bulanı da çekemiyorlar
00 Yorumla
+1 yılhahaha ne kadar saçma bir düşünce şimdi seks yapmayınca sen değerli oluyonda seks yapınca mı değersiz oluyorsun şu kafayı mantığı kesin atın cidden :D
00 YorumlaSeviyor ama dokunsun bunda ne var..
Korkutma adamı sevdigi kadına dokunacak yoldan geçene değil. Yine sınırların olsun qma musade de et00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İlk görüşmede olmaz zamanla yoksa kaçarsın
14 Yorumla
Soran+1 yılyuh taktiği mi var bi de
Soran+1 yılbizim ilişki nerdeyse 1 yıllık istese şimdiye iistemez miydi ben bu konuda kesin tavrımı da koydum buna rağmen mi ister beni kaybedeceğini bile bile
- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle dün gece aynı evde kaldık ve değerlerimi bildiği için bana asla dokunmadı. Sizce beni gerçekten seviyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler