u +1 yılAldatılmak gerçekten çok ağır bir yük. Duygusal boşluğa düşmüş olabilirsin. Kendini yiyip bitirmenin bi anlamı yok. Misilleme olarak düşünme. O an sana ne iyi geldiyse ona yönlendin ve bunu seni aldatan eşin yüzünden yaptın. O seni itti biraz da. Mutlu olmak için illa bir erkeğe ihtiyacın yok, güncellemene bakılırsa o aşık olduğun adamda sırt çevirmiş. Bundan sonrası için kendi ayaklarının üstüne bas, hayatına kendin yön vermeye bak. Ne seni aldatan eski eşin nede o aşık olduğun adam seni hak etmiyorlar. Umarım hak eden ve kıymet bilen biriyle karşılaşırsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Canın yanmıştır hemde çok v
Ve maalesef kendini ondan da küçük düşürecek bşy yapmışsın maalesef bu konuda haksızsın çünkü sen ona değil kendine ve kadınlığına hakaret etmiş oldun başkasıyla görüşerek (bu benm düşüncem yanlış ya da doğru farketmez fakat yadırgamıyorum seni )
Neyse geçti zaten olan olmuş artık ama senin aşık olman onun evlenmek istememesi sana olan saygı ve sevgisini sorgulatmalı bence00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılEski kocanizin yaptığı hatayı sizde yapmışsınız bu nedenle kocanizdan kadın olmanız dışında bir farkınız kalmamış. Kısasa kısas diye birseyle bu gibi durumları telafi edemezsiniz. Başkasının yaptığı hatayı başka bir hatayla kapatamazsınız bunu yapan sizin eski kocanız bile olsa. Şimdi dert yaniyorsunuz. Ben kullanıldım diye. Hayatta hiç bir zaman öfkeyle bir şey yapılmaz yapilmamalidir. Geri dönüşü sancılı olur.
00 Yorumla
Birisi * yapınca diğeri cevap olarak neden * yaparak cevap verir anlam veremiyorum. Ona her türlü lafı edip kendinde aynı seviye düşüyorsun. Bir farkın yok o zihniyetten kızma o sebeple adama. Şu an birlikte olduğun kişiyi de çıkar hayatından ondan sana hayır gelmez yenilerini bul biri gider birisi gelir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
İnsan sevdiği, hayatını paylaştığı biriyle aldatmak gibi büyük bir ihaneti karşısındaki insandan bekleyemeceği için büyük bir şok yaşamışsın ve canın yanmış dogal olarak. Yaşadığın şey çok can acıtıcı ve kalp kıran ileride belkide hep güven problemi yaşamana sebeb olucak bir durum. Seninde kendini boşlukta hissedip belkide biraz kafa karışıklığı içerisinde başka biriyle görüştüğünü düşünüyorum. Her ne olmuş olursa olsun artık olan olmuş. Kendin için neyi doğru yaptın neyi yanlış yaptın otur bir düşün. Eğer senin görüştüğün kişinin seninle gelecek kurmak gibi bir niyeti yoksa onuda bırak gitsin. Kendi yoluna kendi hayatını düzene sokmaya herşeyden önce kendin için biseyler yap. Çünkü hiçkimse vazgeçilmez değildir. Sen kendin için çabalamaya başladığında etrafında ki o eski kocan da pişman olur sen de umarım daha iyi insanlarla da karşılaşırsın.
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏👏Sağol canım
+1 yılAma burada çok büyük bir hata var senin kocan öyle bir şey yaptı diye sen niye öyle bir şey yapıyorsun ki aldatmak zaten karaktersizlik öyledir yani o karaktersizlik yapıyor diye sen de mi karaktersizlik yapacaksın medeni yollardan gidersin ayrılırsın yani bence burada haksızsın Kocan ne kadar haksızsa sen de bir o kadar haksızsın
112 Yorumla
Soran+1 yılCanım yandı
- +1 yıl
O zaman kocan camdan aşağı atladı evi erkeksin bıraktı git sende camdan aşağı atla yapar mısın?
Soran+1 yılSorarım insanların düşüncesini merak ettim
Soran+1 yılBoşandık zaten İnan yaparken kimsenin ne dediğini umursamadım zaten Gözüm karaydı ama adım çıktı burada sormak istedim
- +1 yıl
işte zaten o bi an gözü karardığı zaman insanın başına her türlü bela alıyor objektif ol yanlışa yanlışla karşılık vermek sence ne kadar doğru hadi sende aldattın günümüzde kadın düşmanlığı bi okadar vaer haberlerini duyuyoruz ya o kocanı aldattığın kişi seni öldürmeye kalksa ki yapamaz deme bu tür haberleri çok duyuyoruz sen beni kullandın attın diye sana zarar verse? işte diyorum ya objektif düşün
Soran+1 yılKarşılar evet onunla görüşmeyeceksin evlenme asla olamazdemişler baya şeyler oldu
Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Erkeklerde aldatma olayı yaygın aslında, bunun cok sebebi var, diger gozu arayıstaki kadınların kurları gibi. Bende ki sansta bana bekar kızlar trip yaparken evli kadınlardan yana ragbet görüyorum. Senin gibi aldatan kadın cok, yasın ilerledikçe goreceksin
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme niyeti yok ama aşık oldum
- +1 yıl
Valla bence mantıgını koru. Yarın birgun evlenecek birisi çıksa bu elemanda sana problem çıkarsa ki dün oyle bir soru vardı, kız nasıl kurtulacam diye yazıyordu, diklat et tufaya gelme. Seviyom falan hikaye. Psikoya baglarsa kacsanda kurtulamazsın. Benimde bir çok evli kadınla ilişkim oldu, istemedikleri zaman aramayı bıraktım. Herkes kendi yoluna
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandığın eşinden ne farkın kaldı? İntikamı aldatmak yerine onu hayatından çıkartarak alınabilirdi. Sensizliği yaşatarak, öğrenirdi. Amacım asla yargılamak değil. Ama kötü yapmışsın. O aldatmayı kendisine yakıştırmış ya sen? Karakter yoksunu herkes aldatır ve herkes kendisine yakışanı yapar unutma.
Bir an önce aklını başına topla. Hayatından çıkar o kişiyi de, kendi yoluna bak.
Sonun son değil, bir zaman sonra o seni kapının önüne koyar. O yapmadan, sen bunu yap. Yorumlara baktım da, eski eşini aldattı diye, doğrusunu yapmışsın yazan var. Şu insanlar bir mantık kullansa ve en önemlisi empati kursalar bu seviyeye gelmezsiniz.10 Yorumla
+1 yılBoşandıktan sonra yaptıysanız o sadece sizi ilgilendirir. Ama halen evliyken yaptıysanız haksızsınız. Hele ki intikam için bu tarz şeyler kendinize olan değeri düşürür.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken yaptım
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Başkalarının hatası yapacağımız hatalara bahane olmamalı. Biliyorum insan kendini haklı görüyor ama durup bir düşünürsen seninde hata yaptığını göreceksin...
12 Yorumla
Soran+1 yılBen haklıyım ya beni uyurmuş şrfsz kapıma arabayla kadın getirmiş diyorum cesaret e bak
- +1 yıl
Peki seni aldatmış olması onu aldatma hakkı verir mi sence? Sen aldatıldığın için mağdurdun ama aynı mağduriyeti ona da yaşattın. Evliliğin sürerken aldattığın için haksız duruma düşüyorsun. Bunun için bir çok haklı sebep sunabilirsin ve bunlarda sonuna kadar haklı da olabilirsin bunlara lafım yok. Hepsini geçtim canım böyle istedi dersin ona da lafım yok. Sen aldatma konusunda haklı mıyım diye soruyorsun. Aldatma konusunda bir insan nasıl haklı olabilir? O sayacağın her şey ayrılma konusunda haklı sebepler...
+1 yılHaksızsın. İntikam nasıl alınır, biliyor musun? Onu tamamen hayatından çıkarıp bir daha geri adım atmayacaksın, kendi hayatını kuracaksın. Asıl intikam budur. Sana yakışmadı bu davranış. Sana ihanet ettiğini ispat edip maddi, manevi tazminat davası açacakdın ona
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılEzan okunurken DJ tiesto mu dinledin ne yaptın , bu nasıl bir lanetlenme
11 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya🤦🏻♀️
Haklısın da gururunu kıracak hareket yapmasaydın keşke sonra bu orsp oluyor vs söylentiler.
19 Yorumla
Soran+1 yılSöylentiler oldu zaten insanlar cahil zaten erkek yapınca çapkın dır yapar önemsemiyorlar kadın yapınca orsp diyorlar nefret ettim artık
- +1 yıl
Kadın yapınca orsp oluyor çünkü? Erkeğe böyle bir kelime kavram yok anlayın şunu yae
Soran+1 yılErkek de orsp bence ve bu arada ben kötü bişey yapmadım o yapmasaydı şu an ben yapmamış olucaktım o beni bitirmiş zaten aldatırken
- +1 yıl
Kotu bir şey yaptın
Soran+1 yılAynen öyle 🤦🏻♀️
- +1 yıl
tamam herkes aldatsın o zaman
+1 yılBunu yaptıktan sonra rahatladiysan sorun yok hak edene hak ettiğini vermişsin
19 Yorumla
Soran+1 yılAma onunda benim de adım çıktı karı koca aldattılar diye ben haketmiyorum
- +1 yıl
Her zaman sonuç vardır sizde bundan sonra hayatınızda sizi hak eden birine yer verirsiniz
- +1 yıl
Hayatta her zaman gidelecek bir yol vardır. Sen inandığın doğruları yaşadın, kendini heder etme bir süre herkesten ve her şeyden uzak dur. sakinles ve daha sonra ne yapacağına karar ver
Soran+1 yılÖyle yapıcam haklısınız😔 Ben şu an sadece benimle evlenmek istememesi zoruma gidiyor
- +1 yıl
Durumunu kullanmış belli ki... S et. Her ne kadar zor olacak olsa da hayata küsme sadece kendini nadasa bırak
Soran+1 yılAynen kullandı ben yeni farkettim işte
- +1 yıl
Üzücü ama hayat senin için bile devsm ediyor etmeli uzaklaş herkesten ve her şeyden dinlen güzelce , elbet sende kendi dengini bulacaksın bir gün
Soran+1 yılİnşallah sağolasın
- +1 yıl
Kendine iyi bak gecen güzel geçsin ✌️
+1 yılHak edene hakkını vermek lazım. Bi sanmakla iyi yapmışsın. Sürünsün..
15 Yorumla- +1 yıl
boş ver s. Et gitsin.. Bu arada yaşlar kaç?
Soran+1 yılBen 30 o 40
- +1 yıl
Hmm kaç yıldır evliydiniz
Soran+1 yıl9
- +1 yıl
Hm 🤔 konuşmak istermisin.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mesele bedel ödemekse o bedeli sen zaten ödemişsin..
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Nası kapının önünde arabayla başkasını getirmiş çılgınca
113 Yorumla
Soran+1 yılAllah’ın cezası adam evet sonradan öğrendim
Soran+1 yılAldatmış işte iş çıkışları o kadının evine gitmiş yatmış kalkmış birlikte gezip tozmuşlar bende o sırada evde çocuk bakıyordum Kapıma getirmiş eve bişey almaya gelmişti kapıda arabada bekliyormuş kadın komşunun biri söyledi sonradan çöZdüm
Soran+1 yılBende karşılığını verdim işte onun cesaretini...
- +1 yıl
Bu nasıl karaktersiz ablacım ya. İyi yapmışsın ondan soğuyup başkasına aşık olman da çok iyi olmuş sen aldatırken evli felan sayılmazdın o seni aldatmış nikah
Soran+1 yılAynen öyle bende bu kafada başkasıyla görüştüm zaten
Soran+1 yılYakışıklıydı
Soran+1 yılBana mı dedin erkeksin diye ya millet kafayı yemiş olanları yazıyorum doğruya inanmıyorsunuz yalan sorulara kanıyorsunuz
Önemli olan intikam almak değil ilgi görmek. Gördüğün ilgi ozaman hoşuna gittiyse gerisi boş
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende onu aldatarak onun aynısı olmuşsun. Boşansaydın küfürlerinde haklıydın. Aynısını sende yapmışsın. Küfür etme o yüzden. Sende bi kadının canının yanmasına sebep oldun. O kadından da, seni aldatan eski eşinden de hiçbir farkın yok. Yuvasını yıkmaya layık bulmuyor seni. Hala onunla birlikte olayım istiyorsan sen bilirsin. Kullanır seni
04 Yorumla
Soran+1 yılGörüştüğüm kişi evli değildi bekar ailesi dediğim anne babası
Cevap sahibi+1 yılBuna sevindim. Seninle takılıyor gibi görünüyor. Hem yeni boşandın. Niye hemen evlenmek istiyorsun ki?
Soran+1 yılÇünkü ona aşığım
Cevap sahibi+1 yılAçık açık konuş o zaman. Ben evlenmek istiyorum. Böyle bir amacın yoksa git de. Eğer aşıksa evlilik teklifiyle gelir. Değilse hiç gelmez. Önüne bakarsın
+1 yılO adam intihar etse sende mi intihar edeceksin yazık kendine yapma bari
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli erkek aldatınca bi bk olmuyor, boşanmadaki kadın biriyle görüşünce evli kadın diye adı çıkıyor. Ben de bunu anlamıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende buna isyan ediyorum
Soran+1 yılAynısı başıma geldi ona bişey olmadı ama benim adım çıktı böyle hayata ben neyse...
Cevap sahibi+1 yılboş ver arkadaşım sen kimseyi takma, sen kendini biliyor musun tamam. Kimseye açıklama yapmana gerek yok. Herkes kendine baksın.
+1 yılİyi yapmışsın, bence güçlü kadın böyle olur pısırık kadınlar sineye çeker ya da intikam almaz. Ama güçlü kadınlar karışılığını verir. İntikamını alır aldatanı aldaticaksın.
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle guclu kadinlari bekleyen nice erkekler var 😄😄
Cikin cikin gelin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlışa yanlışla cevap verilmez. Yaptığın hata yüzünden çocuğun da adını çıkarman bu yaptığın şeyin yanlış olduğunu göstermiş zaten. Eşinin sana saygısı ve sevgisi olsaydı zaten seni aldatmazdı. Yani onu aldatman çokta umrunda olmamıştır. Çünkü adam zaten seni kafasında bitirmiş çoktan.
00 Yorumla
+1 yılO yaptı benim ne farkım var diyerek sende çıkarıp masaya pardon kocana vurdun öylemi.. tencere kapakmissiniz ya la shsjs
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu olay sana hak kazandırmaz ki boşanmada olsun sonuçta kısasa kısas yok nafaka vs işlerinde sorunlar olabilir
10 Yorumla Yapmışsın yapacağını haksız olsan ne olmasan ne.. İçin soğuduysa sıkıntı yok.
20 Yorumla
+1 yılEvliyken yapılan hiçbir şey sizi haklı çıkartmaz. Evlilik sorunluysa resmiyette evliliği sonlandırıp ne halt yenecekse o şekilde yenilir. Kocam şöyle karım böyle de onun için aldattım diye cahilce bir düşünce olamaz. Aldatmayi kendinizce meşrulaştirmayin.
20 Yorumla
+1 yılKendine yazık etmişsin. o seni aldatti diye intikamını böyle almak mantıklı değil. hadi yaptın diyelim evli bir erkekle yapman yine hata veo erkeğin seninle evlenecegini zannetmiyorum düzenini bozmaz zaten alacağını almış.
00 Yorumla
+1 yılAyıp gerçekten ayıp sen kocan içinmi bu kadar çirkin hareketler yapıyorsun onun içinmi taşıyorsun namusunu iğrenç birisin sen
31 Yorumla- +1 yıl
Çocuklarından hiç utanmiyormusun sen ya nasıl bakıyorsun onların yüzüne
+1 yılNasıl mutluysan öyle yaşa kimin ne dediğinin bi önemi yok
10 Yorumla
+1 yılaşırı haklısın ben de aynısını yaptım sevgilime çok da zevk aldım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anormal bir duruma verilen anormal bir tepki normal bir davranıştır. Doğrusunu yaptın.
10 Yorumla
+1 yıliyi yapmışsın bence... hiç vijdan azabına bile gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılAldatma konusu çok kötü cevremde bu durumu yasanlar var inan dinlemekten artık deli oldum
12 Yorumla
Soran+1 yılO aldatmadaydı bende yapmazdım
- +1 yıl
Zaten hep öyle oluyor ama sonuçta yapıyor insanlar
+1 yılAldattığını öğrenince ona ş. erefsiz adi gibi tanımlamalar yaptın. Bu durumu sende yaptığın için kendine de o tanımlamaları yapıyorsundur umarım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatmış olmadım yalnız
- +1 yıl
Niye senin yaptığ şeye verdiğin ad nedir? Ödeşmek mi 😀
+1 yılKocandan pek farkın kalmamış, aldattı diye aldatılmaz o onun karektersizliği ama sen o karektersizi kendine yakıştırdın sende karektersiz oluyorsun malasef.
00 YorumlaÇocuğun falan var mı yani evli olman değil sevmen önemli zaten boşanmışsın yani başka yollada ilerleye bilirdin ama böyle olmuş
03 Yorumla
Soran+1 yılVar çocuk
+1 yılBoşanmişsin geçmişi unut ve önüne bak bence. Eski eşin kendi umursamazlığı ve sadakatsizliği seni bunlara itmiş olabilir. Ama şu an artık hayatın merkezine kendini koymalısın. Gerçekten ailesi karşı diye seninle evlenmeyen bir adamla olmak istiyor musun? Ya da evliyken görüştüğünde sen evlisin deyip seni durdurmamış ve hatalarına ortak olmuş birine güvenebilecek misin?
00 Yorumla
+1 yılEvliliğe su devirde cok sicak bakan biri değilim. Eger ortada duygusal bir olay varsa birlikte yaşayın. İlla evli olmak gerekmiyor. Evlilikte hiçbir seyin garantisi değil zaten
31 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin iyi yapmissin yoksa hep icinde kalirdi. En azindan icin rahatlamistir
13 Yorumla- +1 yıl
Digeri ayrilmak istemiyor seks icin. Sevse ailesini ikna eder veya dinlemezdi. Onu da postala hayatindan. Tabi cinsrl obje olarak kullanılmak istemiyorsan
Soran+1 yılPostalıycam kurtulmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Umarim basina bela olmaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi de zaten bosanmissin, millet de cok cahil, kocam aldatirken bisey yok, sen yapinca evli kadin baskasiyla diye adini cikartiyor... asik oldugun adam baskasiylami evlenmek istiyor, seni neden birakti
10 YorumlaYeni nesil evlilik modelli böyle sanırım midem bulanıyor artık insanlardan.
20 Yorumla
+1 yılHaksizsin tabi. Kocan zina yaparak sadecd kendine kötülük eder. Sen ise hem kendine hem kocana hem çocuğuna hem de ailene kötülük yapmış oldun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılKendinize göre intikam almışsınız içiniz sorusuyla problem yok ama oylemoldiginu zannetmiyorum yanılıyor muyum?
00 Yorumla Kanka ayrılmak istememesinin sebebi seviyor ve cinsel yönden mutlu. Nie bıraksın ki. Ama ciddi bir ilişkiye başlasın yavaş yavaş kopacaktır senden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılEee kocandan farkın kaldı mı kocan o 💩 yedi madem sen niye onun yediği 💩 aynısını yiyorsun boşa ispatlarını da sun mahkemeye tazminat al
00 Yorumla
+1 yıliki tafata haksiz ama neyse hakkinz da hayırlısı diyelim
02 Yorumla
Soran+1 yılBende mi haksızım?
- +1 yıl
neyse artık merak ettim ama sormam burnd
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendince kısasa kısas yapmışsın ama bence aşağılık bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaptığımmı?
bend ebosandım hoş geldin kervana
35 Yorumla- +1 yıl
kurban olurum sana😅
Soran+1 yılMaalesef aldattı ve karşılığını aldı sonra o da öğrendi boşandık
- +1 yıl
tadini cikar artik
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı değilsin seninde ondan farkın kalmadı zaten aldatmak için bahane arıyorsun. İkiniz de karektersiz insanlarsınız şimdi eşitlendiniz.
12 Yorumla- +1 yıl
Sivri dillisin ha helal haksızlığın karşısında her zaman durursun böyle devam 👏
- +1 yıl
@Beklicez33 teşekkür ederim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılMutluluğu başkasında arama bence kendi kendini geliştir.
10 Yorumla
+1 yılBiraz bekleseydin bu ne Acele kız kocayı boşadıktan sonra kendine iyilikler yapsaydın keşke
10 YorumlaBoşanmış olman seninde ondan bir farkının kalmadığı anlamına gelmiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Kısaca kocam karakter yoksunu adinin teki çıkınca ben de adileştim karaktersizleştim diyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ohh ne güzel evlilik saygı sevgi çerçevesinde bir çatı altındaa
iyi günde kötü günde martavalları eşliğinde sadakatli bir yuvaa imrenilesii bir manzara
bravoo00 Yorumla
+1 yılgel ya bende kal bir düzenin oluncaya kadar sjsjs d şaka şaka
00 Yorumla
+1 yılYani yanlış yapmışsın. Bir sinirle yapılacak bir şey değil. Bence uzatmayın böyle şeyleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılKoçanı sucladigin seylemi icini rahatlatmak istedin
00 Yorumla Doğru veya yanlış yok burada, asıl olan pişman mısın değil misin?
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılikinizde birbirinizden betersiniz RABBİM sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın
00 Yorumla İki ahlaksiz birbirinizi bulmussunuz niye bosandiniz ki😅
00 YorumlaSen boş ver bulmuşsun yolunu devam et alan razı Veren razı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Açık ilişki yaşayın, aldatma, aldatılma gibi sorunlardan kurtulun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında birbirinizi bulmuşsunuz. Seninde aldatma potansiyelini kocan ortaya çıkarmış. Böyle bir b*kluk yapacağın belliymiş karşılaştığın ilk an ortaya çıkarmış oldun kendinle tanıştın.
00 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat