6 7 Yıldır üzerine titrediğim kız ceyizini bana aldırıp 15 gün içinde bir başkası istemeye geldi çocuk a o akşam araba çarpıp öldü?

Gerçekten psikolojim alt üst oldu haplar ile ayakta durmaya çalışıyorum hayatımda bir kişi oldu buda 6 7 yıllık ilişkimdi küçük bir yerde yaşıyoruz ailelerimiz birbirlerini tanır konuşurlardı kızda annemi arar halini hatrını sorar konuşurlardı olay biz bununla bir buçuk ay önce saçma sapan sebepten ayrıldı 15 gün sonra duydum ki istemeye geliyorlar. Yaşadığım şoku anlatamam benim durumum iyi evlenicez diye çeyizine kadar bana aldırdı telafon istedi 13 promax aldım altın kolyeler bileklikler aldım ailesine varana kadar maddi yardımlar yaptım. Sürekli arabamı kullanırdı bunu çevresinde herkeste biliyordu bu kadae yıl birlikte olunca normal geliyordu hep kendiside istedi şimdi aptal diyeceksiniz belki ama annemle dahi konuşur anlatırdı. Dediğim gibi küçük bir yerde yaşıyoruz. İstemeye geldiklerinde buna duyduğum nefreti anlatamam kullanıldığımı hissettim. İstemeye geldiler geldikleri akşamın gecesinede çocuğa veya adama araba çarptı öldü. Şimdi düşününce senlik bir şey yok üzülecek bir şey yok diyede düşünebilirsiniz ama gerçekten çok sevdim 6 7 yıl üzerine titredim saçının teline zarar gelse uyku uyumazdım bu kadar sevdiğim insanında hayatı şuanda darma dağın benimde tabi aynı şekilde yaptıklarından sonra geri dönme gibi bir düşüncem asla yok imkansızda ama konu çok farklı yerlere gitti. Bu kadar severken üzerine titrerken ikimizinde hayatının darmadağın olmasını kaldıramıyorum bu olaylar geçeli 1 ay oldu hala kendime gelemedim tüm her şey bi kabus gibi 15 gün içerisinde oldu ne yapacağımıda bilmiyorum kafayı yemek üzereyim
6 7 Yıldır üzerine titrediğim kız ceyizini bana aldırıp 15 gün içinde bir başkası istemeye geldi çocuk a o akşam araba çarpıp öldü?