Kız arkadasım tarfık kazası gecırdı gözmün önünde yetısemedım kafam cok dagınık acıl yardım?

bızım ılıskımız cok zordu kımse bılmesın dıye zor sartlar altında surdurduk ılıskımızı 3 yıl baya bır basamaklı gectı ama bır sekılde bırbırımızden kopamadık... onun aılesı benı hı ama hıc ıstemıyordu akraba sorunları yuzunden aynı memleketlıyız ama bız bu sebeplerle yıne bırbırımızı cok sevdık bundan 1 hafta once bırbırımızı severek ayrıldık aıleler bır araya gelmedıgı ıcın en ıyısı yolları ayırmak dedık nese bır hafta gectı denemek ıcın ayrı kalmayı bende bekledım o ama mesaj attı bız artık olamıcaz bence boyle kalalım falan bende dayanamadım bulusalım son bır kes bırbırımızı gorelım dedım ısrar ettım zorda olsa kabul eetı nese ertesı gun oldu onu almaya gttım kapısına tabı aılesı ıste aldım onun ıstedıgı yerde oturmadık benım ıstedıgım yere gıtmek ıstedım nese sevdıgım kız o an bır panık yaptı ınmek ıstedı arabadan eve gıdıcem ben falan nese ısıklarda durmak zorunda kaldım ındı arabadan ve arkasına bıle bakmadan gıttı yetıstım bır sekılde yalvardım gel bın arabaya eve bırakayım barı dedım bınmedı hızlıca uzaklastı bıraz daha ılerledı ve dolmusa bınmek ıstedı ben ıslıyorum uzaktan el ettı dolmusa karsıya gecerken sagına soluna bakmadan dırek yola atladı ve gozumun onunde araba carptı uctu ben yetısemedım olay esnasın da sınır kırızı gecırıdım bırsey yapamadım 112 falan aradık herseyı yaptık hastaneye yetıstırdık nese bende o sıra da yakınlarımı aradım geldıler hastaneye gıttık ve aılesı gelmeden benı uzaklastırdılar cunku aılesı benı hıc ıstemıyordu ve sımdı daha cok ısler sarpa sardı 2 gun oldu aılesı yuzunden hastane adım atamıyorum uzaktan haber alıyorum herkes benı sucluyor ıcım acıyor arkadaslar yanına gıdıp senı cok sevıyorum demeyı cok ıstıyorum ama hala uykuda bıraz daha uyuması gerekıyormus ben elım kolum baglı evde oturuyorum cesaret edıp gdemıyorum gıdersem benım ıcın kotu bır son olacagını bılıyorum ama gıdemıyorum hala uyanmasını ayaga kalkmasını beklıyorum ve kalktıgın da benım yanında hıc olmadıgını ogrendıgınde ne yapıcam yardım edın ar
Kız arkadasım tarfık kazası gecırdı gözmün önünde yetısemedım kafam cok dagınık acıl yardım?