Dün akşam uyurken öpmeye başladı bende yorgunum dedim sen bana yüz vermiyorsun pek dedi. Bende çocuklardan hal mi kalıyor çok yoruluyorum dedim bende çok yoruluyorum işte ama seni özlüyorum da dedi bende senin gücün fazla benden dedim haklısın ama insan karısını özlüyor seni zorlanıyorum yanlış anlama dedi bende uyuyalım bence dedim sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bazen bebekleri ailene bırakıp özel başbaşa şeyler yapabilirsiniz canım. erkekler maalesef ki yorgunluktan anlamıyorlar. onların gözünde biz cinselliğiz sen olmazsan başkasına gider mi gerçekten seven adam gitmez yorgunluğundan anlar gelir sarılır öper uyur ama bu sürekli devam etmemeli tabi ayda birkaç sefer olabilir bu yorgunluk yüzünden ilişkiden kaçma. sürekli devam ettirme arada onun da gönlünü hoş tut
011 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam ben onu red edttim diye başka kadına gidicek öyle mi?
Soran+1 yılFarkında mısın benimde ihtiyaçlarım eksik kalıyor? Ama ne yapalım çoçuk sahibiyiz az zaman
Soran+1 yıl8 aylık emen bebek anneye mi bırakılır jdjdjd mantık
Soran+1 yılEvet senin küçük beynin2 gelen o fikir bize gelmiyor sanıyorsun demi. Benim bebeklerim biberon ve şırınga almıyor. Kardeşim. Yoksa senin düşündüğün herşeyi düşünüyorum
Soran+1 yılAldatılmalık kadınnmı? Kaliten bu işte? Yarın kocan aldatılmalık adam olursa hemen koşarsın başksına belli
Soran+1 yılÜslübüm5 kötü ise boşanır aldatmayı meşru görmek çok acı.
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle verilmeyecek cevabı vermişsin. Bak dışarı kaçan erkeklerin çoğu bu sebeplerden kaçıyor. Tamam yorgunsun da buda can yani. Mesela yorgunsan masaj yaptır kendine zaten hem sana iyi gelir hem onun gönlünü de yapmış olursun. Tamam aldatılmak çok kötü bir şey ama bu davranışta tetikler haberin olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl beyinsizlik. Ne yani senin kızın ysrın başka erkekle görüşüp benle ilgili değildi dese haklısın kızım mı diyiceksin
- +1 yıl
Hanım efendi önce bir Edepli olun siZe düzgün cevap verdim benim kıZım olsa oda yapsa bu tavrınız yanlış dedim. Kaldıkça ben bekarım ve asla yanlış işe girmedim
Soran+1 yılO zaman neden aldatmayı meşru görüyorsunuz
- +1 yıl
Aldatmayı meşru gördüğümü söylemedim hanımefendi. Sadece bu olaylar olabiliyor. Bakın ben 38 yaşına girdim ve bekar olmanın zorluğunu bilirim. Eşliniz açısından bakınca inanın bu çok daha zor. Bazı şeyleri yaşamış bir insan ve arıyor. Kaldı ki yazdığınıza göre iyi niyetle gelmiş. Ayrıca evli erkekler daha çok ilgi çeker etrafta. Dilim yanlış ise kusura bakmayın ama maalesef durum buralara gidebiliyor. Sizi çok iyi anlıyorum desem de bir anne değilim iki kardeşim büyürken ilgilendim. Zor çoluk çocuk vs. Ev işlerinde eşinizden yardım isteyin. Ortak zamanınız artar. Çalışan erkeklerin çoğu hafta sonu temizlik vs hep yardım eder. Yani başka konulara vakit ayırmak için biraz yardım isteyin.
+1 yılKardeşim güzel dille söylemen lazım. Biraz daha açıklama yapabilirsin güzel dille. Evlilikte cinsellikte olacak tabiki de. Birinizin istediği gün istemediği gün olacaktır elbet. Ama elinden geldiğince kocanı tatmin edeceksin. Oda seni edecek. Bu kocanın hakkıdır. Veya sen istiyorsan senin hakkındır.😊
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Aynısından bende de var. ne yaptım?
aldattım, sonra ona bunu açıkça söyledim.
Böyle devam edersen, sevişmek için başka arkadaşlarım olacak, beni asla suçlama dedim. Bir miktar düzeldi.
Umarım eşin benim gibi yapmaz ama yapma ihtimali çok yüksek.06 Yorumla
Soran+1 yılKarının seni aldattığına emin olabilirsin 😀
Soran+1 yılEmin ol.
Soran+1 yılKendim için konuşmuyorum. Benim bebkkerim hasta. Ama ben bebeğim yokken her kocama her gün yaklaşmak istiyordum. Eğer karın sana sebebiz yaklaşmıyorsa. Tatmin olmuyor ve başka erkek vardır o seni aldatmış sende onu umarım Tam bir erkek bulmuştur
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
92Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkeklerin ben işte yoruluyorum olayini anlamiyorum. Ev isleri ve cocuk bakımı daha yorucudur. Işte cogunlukla ayni görevleri yaparsın. Beyin bir sure sonra otomatik pilota bağlar. Karsiliginda para alirsin ve belli mesai/saat icimde yürür bu olaylar. Ev isleri ve cocuk öyle degil ki. Cocuk her gecen gun büyür, büyüdükçe daha da zorlaşır. Pesinde dolanman gerekir ki kafasina gozune bir sey olmasin. Buyudukce ihtiyaclari artar. Buyudukce ebeveynler daha yorulur hale gelir. Bende calisiyorum ama inanin 7/24 işte kalmaya raziyim yeter ki ev isleri ve cocuk olmasin. Cunku bunlar aşırı zor. Meslekte gidiyorum işimi yapiyorum karsiligini para olarak aliyorum, isin ucunda bir tatmin durumu da var. Calisma saatin bitince kendimi eve atiyorsun. Bitti. Erkekler icin döngü böyle. Ama eve geldigimde temizlik, ne yemek yapsam, ne yesem, cocuklarla ilgilensem durumu işten daha cok yorucu bunu samimi olarak söylüyorum. Erkeklerin bizde calisip yoruluyoruz demelerine ayar oluyorum o yuzden. Ev isleri yaparsin takdir gormezsin, anne olarak cocuguna biraz sert davranirsin ki her sryi elde edemeyecegini bilsin baba gelir cocugun gonlunu yapar, baba super kahraman olur, anne kotu olur. Cocuk anneyi hep kisitlayan biri olarak görmeye baslar ama tum cilesini de sen cekersin. Evde olursun ev islerini yaparsin takdir dahi edilmezsin. Zaten para gibi bir tatmini de yoktur ev islerinin, cocuk bakiminin. En nankör iş cocuk bakimi ve ev isleridir. Maasi yok mesaisi yok, yorgunlugunla kalirsin, takdir edilmezsin. Üstüne daha da cok sey beklenir. Gorulmez yorgunlugun. Ustune suclu yine sen olursun. Bu devirde evlenmek kesinlikle sacmalik.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka gibisiniz valla, allahtan çalışmıyorsunuz. Ben sabah 6 buçukta kalkıyorum giyiniyorum hazırlanıp işte yardırıyorum akşama kadar beyin kalmıyor, o trafikte o kalabalalıkda 2 saat yol çekiyorum. akşama kadar 4 saat oluyor o yol toplam. Eve geliyorum ev işi yemek, birde sevdiğim adamla haftada 1 zor yetiyor,özlüyoruz, enerjin bitmiyor diyor, bence monotonluktan isteksizlikten bence. Az vitamin alın. Yoksa eşinizin gözü kayabilir söylemesi. Yazık olmasın evliliğinize, cinsellik evlilikte büyük nimet tadını çıkarın ya yorgunluk kalmıyor inanın. Farklılaştırın biraz.
33 Yorumla
Soran+1 yılSenin bok.
Tn hayatını dinlemek istemiyorum iki tane 8 aykıj bebeğim var. Ve ikiaide uyku düzensizliği hastalığında yarım saat kesintisiz uyuduğum yok. Oradan konuşmak kolay. Uyku herşeuin başı
Cevap sahibi+1 yılSenin o ağzına varya. Mal.. değneyi yazıyorsun madem milletin yorumlarına açık olacaksın o.. bu. Seni s.. doğrulturum uzaktan o bozulan ağzını s... ler dikka et mal deyneği o zaman yazaacaksın o.. bu oraya. Ben senin hasta bebeğin olduğunu ya da 8 aylık bebeğin olduğunu nereden bileyim mal.
Soran+1 yılJdjdjdjd kudurdu 😀
Adam çok kibar dile getirmiş bu arada bence adamı üzme. Ama işte ne gerek varki fazla çocuğa size zorluk oluyor, hayır illaki doğuracam diyorsan az doğur bari 1 tane felan neden eziyet ediyorsunki. Olan sana oluyor, çocuk yapmayanı öldürüyorlar mı anlamadım?
02 Yorumla
Soran+1 yılİki tane ikizler birini alıp diğerini almama şansı yok..
+1 yılAdamdaki ince ruha bak özledim diyor ne kadar yorulsam da sana her zaman vaktim var diyor senin odunluğuna bak bir de, kadınlar valla kapatılsın ya
Insan sevdiğine iki eli kanda olsa vakit ayırır senin yok bebekler yok başka sey diye bahanen var sadece. Hadi enerjin yok bi kahve içip yarım saate enerjik yine olursun da işte...21 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar kapatılsın hahajbzhsjnskcksmdkc
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon 2-3 yıldır boşanma sebeplerinden birinci veya ikinci sebep cinsellik ona göre gerisini siz düşünün. Zaten baya açıklamalı yorum yapanlar olmuş. Tavsiyeleri dikkate alın derim.
Bırakın eşiniz sizi tahrik etsin. Ön sevişmeyi uzun tutun. İstediğiniz gelince yorgunluk falan hissetmezsiniz zaten.08 Yorumla
Soran+1 yılBakalım
Cevap sahibi+1 yılÇok daha detaylı bilgi verebilirim isterseniz. Mutlu olmanız için. Yaşam koçuyum aynı zamanda. O sırada biraz yoğundum kısa yazdım. Bu konuyu önemseyin ama ihmale gelmez. Erkeklerin zayıf noktası bu
Soran+1 yılSağol istemez
Cevap sahibi+1 yılYorumlara baktım. Haftada 2-3 kere oluyorsa niye ayda 1-2 kere yapıyor gibi soruyorsun. Bir de millete saçma sapan yorumlar yapmışsın. Hem sorun hatalı hem de evliysen iki taraf için de söylüyorum biri istiyorsa diğerinin reddetmesi çok saçma. Aldatma sebebi değil ama çok fazla red boşanma sebebi olabilir. Sen zaten farkındasın sırf tutar diye sordun belki de. Boşuna zaman kaybetmişim yazarak. Biz de bir insanı düşünerek yazalım dedik. Troll derdinde çıktı. Allah eşinin yardımcı olsun
Soran+1 yılKardeş mesele haftada olması değil eşimii red etmiş olmam. Bunu kavramadın mı
Cevap sahibi+1 yılKardeş sen yarım anlıyorsun ya da amacın başka. Haftada 2-3 kere oluyorsa sürekli reddetmiyorsun. Bir kere reddetiysen ölmezsiniz. Sürekli reddediyorsan o zaman haftada 2-3 kere olmaz. Olmuyor ve reddediyorsan sen kendi sevgini ve eşine olan isteğini sorgula. Neyse iyi geceler.
Soran+1 yılBana gelipte yüz vermiyorsun diyen o o suçlu zaten
Cevap sahibi+1 yılE o zaman doyumsuz kocan var benim gibi
Yani her gün istese anlarım da bana yüz vermiyorsun demesi saçma olmuş. Her gün mü yapalım ne istiyorsun de 😂
+1 yılBöyle böyle yapıyorsunuz adamlar sonra aldatıyor. İki tatlı söz konuşun, tek çocuğu olan siz misiniz ya sürekli onların arkasında saklanıyorsunuz
51 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumu yaptığına göre kocan az senle olmadı mı başk erkeğin altına yatarsın
+1 yılArada ver özletme kendini. Çocuklarınla evli değilsin, bunu unutma. O çocuklar bir gün büyüyüp gidip evlenecekler. Kocan yanında kalacak. İki günlük dünyada birbirinizi üzmeyin. Bir tur da olsa sevişin
13 Yorumla
Soran+1 yılVer mi? . İğrenç bie Üsküp
- +1 yıl
Klavyen kadar iğrenç değil. Kelimeye takılma. Demek istediğime odaklan.
Soran+1 yılYok sen dünyanın en iğrenç insanısın. Ver kelimesi sana yakışır.
Çocuklarla ilgilenmek, ev işlerine koşturmak seni yoruyor olabilir ama eşini de ihmal etmemelisin. Adam haklı. Seninle yakınlaşmak istemese, sen yorgunluğunu gerekçe göstererek kendisiyle hiç yakınlaşmayacaksın anlaşılan. Gönlünü al adamın.
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil bizde insanız. Bende yaklaşırom ama hafyada bir.
Ya ne kadar yoruluyorsan yorul o da çalışıyor yoruluyo gerçekten seviyorsan zaten yorgunluğun kalmıyor yanında bence hata yapmışsın. Bu konuyu konuşabilirdiniz onun da aklına başka şeyler gelebilir. Beni istemiyor beni özlemiyor beni umursamıyo gibi
17 Yorumla
Soran+1 yılUnarım ikiz ve ıyku düzeni olmayan iki çocuğun olur benim gibi görürsün sonrq yorgunluğu
Soran+1 yılOlmasın sakın bie tane olsun sonra bir tane daha olsun fjdjdj
Soran+1 yılZoe çok zor birde benimkisiler Gibi huysuzsa
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen boyle devam et. 6 ay sonra bu sorunun tam tersini yazar sonuna da aldatiyomu acaba diye eklersin. Sanki adam butun gun plajda guneslenip aksam eve geliyo sen cocuklara bakarken. Sordugun sorunun cevabini burada arama empati yapmayi dene.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa şu zihniyet ne ya kızın yarın kocasını aldatıp baba benle olmadı dese helal kızım haklısın mı diyiceksin biraz mantıklı yorum yap
- +1 yıl
Konu helal ya da haram olması değil. Adam aldatırsa hakkıdır yapması falan da demedim. İkili iliskilerde taraflardan birinin sebepsiz yere ve surekli ilgisiz davranmasi diger tarafi ilgiye ac ve acik birakiyor aldatmalar da genelde bu sekilde oluyor.
Soran+1 yılBen saçma buluyorum boşanabikir? Boşanaın? Boşanmak varken aldatan. Orpspuubub çoçuğu
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Ben aldatırsa doğru olanı yapmış olur demiyorum sorana senin yüzünden aldatmış olurda demiyorum yanlış yanlışa yönlendirebilir diyorum anlayın la artık
+1 yılişlerin olabilir ama önceliklerini değiştirmelisin. kaybettiğinde en çok üzülceğin şeylere göre değer sıralaması yapabilirsin. sadece bir kaç bişy demenle kocanı çok anlayışlı gördü buradakiler sahip çık kızım 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılÖff ben kimaeye sahip çıkmıyorum o bana sahip çıkmaya çalışşın
+1 yılOdunsun gerçekten, o kadar güzel sözünden sonra diye diye "uyuyalım bence" mi diyebildin? En azından daha güzel söyleyebilirdin.
21 Yorumla
Soran+1 yılİyi değilim kanka
Gizli Üye(25-29)+1 yılyorgunum dersen o da öyle der arada onun da gönlünü hoş et bacım ne bileyim eşin için giyin süslen püslen arada cinsellik tutku kalmazsa o evlilikte ayakta çok durmaz cinsellik iki karı kocayı birbirine bağlar
28 Yorumla
Soran+1 yılHalim yok
Cevap sahibi+1 yılondan sonra da eşim beni aldatıyo diye soru atacaksın erkekler maalesef ergenlikte kaldıkları için cinsellik olmadan duramıyo
Soran+1 yılEvet. Eşimin beni aldatmasın normal gören sen. Yarın kocan az vermeyince sana hemen başka erkeğin altına yatarsın.
Cevap sahibi+1 yılnormal görmüyorum ama eşinle ilgilenmemen de normal değil onun seni özlemesi gayet normal
Soran+1 yılYoruluyorum ikiz bebeğim var. Aylardır elime törpü yapmdım? Duşa girmeye vakit yok !! Hangi kadın şansı olursa eşini istemez?
Cevap sahibi+1 yılbebişleri öğle uykusuna yatırınca sende uyu akşam yemeği yapma eşine de madem beni çok istiyosun bu gece beni ye de
Soran+1 yılPis pis konuşma. Sanane ne diyeceğim den.
Cevap sahibi+1 yılsizce ne yapmalıyım diye sorma o zaman burada sormuşsun yardımcı oluyoruz
Sen uyumaya devam et. Aynısını yaşıyoruz. Ve fırsatım olsa cinsel anlamda aldatırım. Az kocalarınıza değer verin ya. Evlendin. Çoçuk oldu. İş bitti saymayın. Dünya dönüyor. Yaşayama bakın
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeş karında fırsat olsa seni aldatır emin ol.
Nasıl bir yatakta yatiyorsunuz nasıl rahat ediyorsunuz çok merak ediyorum böyle bir arada sabaha kadar o zaman nasıl geçer sabah nasıl olur merak ediyorum, sende sevmek isteyince ilgi goster
04 Yorumla
Soran+1 yılKardeş uyku herşeyin anası
Soran+1 yılNe alaka m djdjd
+1 yılEşin haklı adam yorgun argın gelmiş mutlu et belli libidosu da var biseyler istemiş böyle devam edersen esini kaparlar benden söylemesi ve anlayışlı olması daha iyi senin açından bence eşine bi farklılık yap ve ilk öpen ve seni özledim diyen sen ol bu sefer
03 Yorumla
Soran+1 yılDemekki kocan seninle ilgilenmese başka erkeklere kendini kaptırırsın
- +1 yıl
Ne alaka aynı şey degil ben bana kibar davranan anlayışlı bi adama odun gibi davranmam kusura bakma sen haksızsın
Soran+1 yılHaksız olmak başka. Aldatmayı meşru görmek başka
Yav zacalli adam dfsfs eli seyinde kalakalmis dgsgsgsfs
31 Yorumla
Soran+1 yılSaçma
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen haklısın , bizim insanımız böyle , karşındakini düşünmez empati kurmaz daha doğrusu istese de kuramaz , istekleri doğrultusunda ister herşeyi her zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum ama böyle anlayışlı kocaya insan iki eli kanda olsa hayır demez diyemez, iş yükünü hafiflet ya da günlere daha çok böl. Eşinde önemi var
23 Yorumla
Soran+1 yılEşim bana önem verip bir bakıcı tutarsa biraz daha hafiflerix ben keyfimden hayır demiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni anladığımi bu yüzden söylemiştim ama bakıcı tutacak bütçesi varsa ona bunu tabiki söylemelisin
Soran+1 yılVar. Tutucam söz dedi güvenilir birini arıyoe
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yorgunmuş. Ulan görende halaya kalkacak zanneder. Ondan sonra ağlama kocam beni aldatıyor diye 🖖
27 Yorumla
Soran+1 yılNeden annen babanı benle ilgilenmedi diye aldatsa normal mi karşılaesın
Soran+1 yılAna derken? Benim kocamda bir baba? İşine mi gelmesi sana göre aldatmak normal nesne işine gelmedi.
Soran+1 yılİşte bende baban anneni geri çevirirse annen aldatırsa normal karşıa diyorum
Soran+1 yılYa ben annen yaptı demiyorum annen yaparsa düypeum? Bunu söylüyorum sana göre ilgisiz eş aldatılmalı ya annen aldatsa da haklı görürsün demi diyoeım?
+1 yılOrta yol bulmalısınız... ikizlerle onunda zaman geçirmesi lazım ve seninde dinlenmen lazım ve birbirinize zaman ayırıp güzel zaman geçirmeniz için eşinin de sana zaman oluşturman için çaba lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Seninle güzel zaman geçirmek istiyorsa sana dinlenmek için zaman yaratması gerektiğini direkt söylemelisin...
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki esim bu soruyu sormus gibi, biz de aynisini yasiyoruz. O da isten ve cocuktan yoruldugunu soyluyor ama ben cok ozluyorum onu.. Bence en azindan haftada bir yakinlasmalisiniz. Erkek icin cok zor cunku, inan bana
02 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 2 3 oluyoe canım o kadar da ölmedik
Cevap sahibi+1 yılValla haftada 2 3 oluyorsa yeterli bence, cidden hanimlar cok yoruluyorlar cunku, seni anlıyorum. Esinde bi zahmet ya sana yardim etsin ya da yardimci bulsun. Bizim haftada 1 oldugu icin ozluyorum, sizin durum normal bence,
Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Bence boynuza hazır ol. Eminim kocani doyurmak isteyecek, hakkını verecek, erkeğe aç bir sürü düzgün kadın vardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa karın da seni aldatıyor desene
Soran+1 yılYarım erkeği herk2s alsatıe.
+1 yıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayat içinde her şeyi ile devam ediyor.
Eşinizi ihmal etmemeniz tavsiye edilir. Ancak bunu bir görev olarak değil. Evdeki iş yükünüzü pratize ederek azaltarak, kendinize enerji bırakınız...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallahi kusura bakma da senin yaptığın çok yanlış biz böyle bir şey yapsak ki yapmaya kalkıştık sabaha kadar çenesi durmadan laf söyler tavır yapar sen kocana öp başına koy
117 Yorumla
Soran+1 yılHakkı yok.
Cevap sahibi+1 yılNasıl hakkı yok ya İslamiyette bile her şekilde hakkı var
Cevap sahibi+1 yılSen canın isteyince onun yanına gidiyorsun onu da canı isteyince oda senin yanına geliyor
Soran+1 yılİslamiyet'i neden karıştırıyorsun? Kocam içki içiyor çok mı bağlu islamiyete nama yok oruç yok ha adı müslüman. O ayrı. Her şeyi İslamiyet bağlama İslamiyetten ben kocams bebeğimi emzirmek istemiyorum bana süt anne tut desem tutmak zorunda bebeğimi emzirmek zorunda değilim İslam'a göre meaala?
Cevap sahibi+1 yılİyide senin bu yaptığın kocaya sevap gitmiyor ki sana sevap geliyor onun içkisi harama onun günahı Buda senin günahı senin görevlerin var onu yerine getirmen gerekir sadece eğer sen kendinden olan canından olan bebeğini sütün varken istemiyorsan vermiyorsan bu senin karaktersizliğindir vicdansızlığındır ama sen sürekli adama yok dersen seni istemiyorum dersen o zaman gibi boşa evlilikte cinsellik de vardır bunu inkar edemezsin
Soran+1 yılHasta mısın sen İslam'a göre bebeğe süt vermemek kadının hakkı mfdkkdkd ben sana İslam'ın kadına da verdiği haklardan bahsediyorum meaala ben İslam'a göre evde temizlik yapmak zorunda değilim fjdjjfjd. Demek istediğim şu kocam her konuda İslam'a uymuyor bende bu konuda uymuyorum fkdkdk hayatta namaz kılmayan insanlar İslam'dan konuşmasın
Cevap sahibi+1 yılÇok komiksin gerçekten sana sadece gülüyorum namaz kılmadım nereden biliyorsun 14 yaşından beri kalıyorum bunu İslami fobi olan bir insan bana bunu söylemesi çok komik
Cevap sahibi+1 yılSen kocana verme kocam da gitsin başkasından alsın sen de git başkasına ver çok güzel ilişki muhteşem
Soran+1 yılSen değil fkdkdkd kocam namaz kılmayan fkdkdk sen komiksin
Soran+1 yılAhaha İslam'a inanan arkadaşımız allahon en büyük günah dediği zinayı şu an normal görüyor n buradan ne anldadıı namaz kılan bu orpepuy yar7n kocası iki yapmayınca başka erkeğe gider. Evet kdkdkd dine inanan ama zinayı meşru gören insan aferin sana fkdkkd
Cevap sahibi+1 yılSenin aklı dengen bence yerinde değil günaha bulanmış bir insana ne anlatabilirim Allah akıl fikir versin sana lafları istediğin gibi anlıyorsun😅😂
Cevap sahibi+1 yılO kadar yorumdan sen anca bana yetiş çok acıymış canım herhalde ah kıyamam hshshsh
Soran+1 yılHepsine geçiriyorum kanka. Jdjdjdjd
Cevap sahibi+1 yılHahah troll deyilse hicbirşey demiyorum
Soran+1 yılTrol değilse öl tamam mı
Cevap sahibi+1 yılSen öyle haspam
Cevap sahibi+1 yılÖl
+1 yılSonra neden Pelinsu Eceler kocamın aklına giriyo oluyo
16 Yorumla
Soran+1 yılAhahsjs annenim aklına Berkecanlar mı gşrdi senin
- +1 yıl
Annene bağlanıyoruz. Iıı Berkecan değil Mercandan o çocuğum dedi senin için... :D
Soran+1 yılbacım annen mi dkdkd
- +1 yıl
Oysa kapıyı annen açmıştı. :D :D
Soran+1 yılAnneni pazarlamak için mi fkdkkd
- +1 yıl
Senden bahsetti. Satın aldım seni :D
+1 yılYakında seni eş olarak değil, anne olarak görür. Aldatma yakındır
11 Yorumla
Soran+1 yılDemekki senin kocan az ilgilenmese aldatıesın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocaki yeterince arzulamiyirsun muhtemelen. Benim karim aksama kadar cocuklardan pert oluyor ama beni gordu mu kovaliyor😄 suc senin diye demiyirum onu arzulamaman ondan kaynakli olabilir baska biseyden olabilir ama yorgunluk isteksizligin asil sebebi degil buna emin olabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim dıeum faeklı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocanıza arkanızı değil, yüzünüzü dönmelisiniz aynı şeyi o size yapsa hoşunuza mı giderdi
09 Yorumla
Soran+1 yılGider.
- +1 yıl
Bırak kadın istesin iliskiyi bırak o seni özlesin sevdiğini belli etme gözüm senden başkasını görmez deme ona seni kaybetme hissi ver suçun yoksa trip attımı peşinden gitme ayrılalım dedimi çocuk gibi ağlama hatta boşanırım giderim derse yol ver girmez her dediğine tamam deme yalnışına doğru demeyip tavır koy kırmızı çizgilerin olsun kadının bu bensiz olamaz deyip seni çantada keklik görmesine izin verme cinsellikte sekste otoriter dominant ol kadına hükmet yok işte bunun tersi olan basit erkeklerde ise kadın erkekte güç otorite ister napar bıkar adamdan saymaz erkeği basit olduğu için sert erkeklere bakar ve ya aldatır evliliğini sürdürür oda toplumda dul damgası yememek için böylesi mantıklı olur ya da aldatır terkeder sonrada basit erkek ne istediyse yaptım niye der hala hatasını anlamaz yani kadınları anlamak kolaydır derler at sahibine göre kişner kadın erkeği vezirde eder rezilde suç erkektedir
Soran+1 yıl@Efsane270 hiç iyi değilim psikoloğa gidicem ben
Soran+1 yıl@Efsane270 beni çocuklar bunalttı
- +1 yıl
Yorumları okudum kimi yok ver ver ne ya hayat kadınımı ki ona dahi bu üslupla olmaz deki beraber olun kimi seni aldatır hiç kimse şunu demiyor çocuklu anne ev hanımıysa akşama kadar ev işleri çocuklar canı çikıyor eşide bunu görüp beklesin kadın kendini hazır hissettiği zaten çağırır ki söylüyor çocuklar halmi bıraktı eşide tamam deyip anlayışlı olsun gerekirse 1-2 gün mastürbasyon yapsın biri yazmış yok yapmazsan aldatır ne iğrençlik hadi eşi hasta felç oldu kadindami aldattın yok felçli çok azgınim diye çok talihsiz yıkıcı yorumlar tam tersi yapıcı olun
Kendine zaman ayır çocuklarına da eşin baksın her şey sen yapma bırak oda yapsın
01 Yorumla
Soran+1 yılHsklısın
+1 yılİşlerini günlere böl ona tatlı dille yaklas ara ara yardımını iste çok yorgunsan ama hayır demek aranızı soğutur
02 Yorumla- +1 yıl
ideal hanım 😂
- +1 yıl
@kartalllce yani olması gereken bu eş hiç destek vermeden beklenti içine girmemeli kadın da iş çocuk bahanesiyle kadınlık gömleğini çıkarmamali unutmamalı
+1 yılBöyle gidersen kocan seni aldatır. O zaman aldatıldım diye gelme
05 Yorumla
Soran+1 yılGelmem bende onu aldatır
- +1 yıl
Bu şekilde rest çekmen evliliğini bitirir. Adam gayet anlayışlı yaklaşmış. Özel hayatınızı çok bilmem ama burada anlattığına bakılırsa adam zorlanıyor ve senden de anlayış bekliyor. Başka bir sebepten ötürü bir şry yapmıyorsan da işin aldatma kısmına gitmeden konuşsanız iyi olur
Soran+1 yılBırak.
- +1 yıl
Çok kaba ve sağı bozuk birisin. Bu şekilde konuşmaya gerek yok.
Soran+1 yılAyn
Kocana sahip çık bulamazsın öyle anlayışlı bir eş. Supradyn gibi takviye vitaminler al. Enerji verir.
00 Yorumla
+1 yılAdam seni özlemiş sıcaklığına dokunup girmek istemiş sende buna mani olmuşsun yazık ya ne eyleyim senin gibi eşi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Vericen napıcan adamı uzaklaştırma sonrada neden aldattı dersin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden anan babanı aldatınva normal mı glrüezün
+1 yılCinselliği görev olarak gören kadın\erkek günün sonun da aldatılıyor. Görev değil o ihtiyaç ayrıca orgazm olmak vücudu beyni rahatlatır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılYazık kız adama ne güzel yaklaşmış. Ona da vakit ayır. Hak bu
10 Yorumla Anlayışlı olması lazım aslında bu tür şeylerde erkek kendini geri çekmeli kadın ona bunu yapmalı kadın bıkmamalı tam tersi böyle erkeğini sahiplenir seninki kızma çocuk gibi😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Simarmissın hic ilgi vermese burada onu soylicektin simdi
00 YorumlaÇok klas hareket bayıldım, adam anlatırken hadi uyuyalım bence demene harikasın 😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılyakında adam arayışlara girerse uyumaya devam et emi.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖff arayış girsin namusu yoksa gitsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonra neden aldatılıyorum bu adamın ihtiyaçları var dimi reddederse reddetmeyenini bulur sonra ağlarsın
07 Yorumla
Soran+1 yılKocan seni red etse başka adamın altına yatarsın demekki
Cevap sahibi+1 yılErkek doğasıyla kadın doğası farklı canım erkek sekste doğuma ulaşmazsa arayışa girer gerek sanal gerek reel kadın yapmaz mı bunu yapan kadinlar da var fakat erkekler kafalar çoğunluk değiller kadınlar sadık varlıklar , cinselligin kadınla erkeğe ifade ettiklerini ben anlatacak değilim sana heralde cinsellik erkekler için daha karşı konulmaz ve daha büyük bi ihtiyac
Soran+1 yılErkeğin doğası ve kadının doğası farklı mı uzamanlara göre kadın cinselliğe daha çok düşkün. Yok sen çok rahat kovan varken başk erkeğe gidersin erkek düşkünü oldığun bekkkş
Cevap sahibi+1 yılBeni tanımadan nasıl hakkımda yargın olabiliyo ki sen kocamı reddediyorum demişsin ben de aldatıldiginda nedenini sorgulama dedim fakat seviye olarak okadar farklı cizgilerdeyiz ki tartışmak yersiz
Soran+1 yılKocamı tanımadan. Hatta bırak tanısan bile bir erkeğin aldatmasın normal gören kocası onu aldatınva başka erkeğe gider bu kadar erkek düşükünğ olmayın. Namussuzluğu normal görmeyin
Cevap sahibi+1 yılDurumun haklı tarafını acikliyorum sadece ayrıca sen kadın gibi kadın olsan yatak odani burada elaleme malzeme etmezsin ya yorumlarımı sil ya muhatap olma benimle sinirimi bozdun durduk yere 😂
Soran+1 yılBu kadar rahatsız olsuysan cevap verme sen kadın olsan böyle soruları ahlaksız bulduğun halde cenap vermezsin milletin evde kalmış koca hasreti ile yanan kızı ile uğraşamam ben
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. birbirinizi idare ediceksiniz cocuğun da evinde işi bitmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence sen uyumaya devam et
kocan yakında seni hiç uyandırmıycak
çok da rahat ediceksin00 Yorumla Sen yapmaman gerekeni yapmışsın zaten şimdi ne yapmalıyım diye soruyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence reddetmek iyi bir durum değil erkek bir süre sonra başka arayışlara girebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKlasik Türk kızı yok çocuklar yok ev işi saçma sapan bahaneler bulup evlendiği adamı ihmal eder sonra da boynuzlanma kaçınılmaz olur
05 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızı değil Türk kadını. Önce cehaletini gidereyim. İkincisi bahane değil iki küçük bebeğim var. Yaşadığımı anlamıyorum bazen. Ha en küçük şeyde eşini aldatmayı normal görenin annesi babasını boynuzlamıştır eminim.
Cevap sahibi+1 yılYav he he madem yetmeyecek din halt etmeye evlendin Türk kızı bile fazla sana zina Sen kadar olmayı hak etmiyorsun işi demek yeterli senin için
Cevap sahibi+1 yılDişi
Soran+1 yılİt ürür kervan yürür hadi işine
Cevap sahibi+1 yılYav he he kocanın altına yatmıyorsun elinde telefon şu saatte fingir diyorsun Ne mal olduğun buradan belli
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşine neden bu kadar soğuksun aldatırsa aglama burada
115 Yorumla
Soran+1 yılDemekki kocan sana soğuk yaparsa hemen aldatırsın
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim teyze😄
Soran+1 yılEvlenince. Ayrıca senle aynı yaş aralığındayım. Ve baba yanında sığıntı ezik değilim işimde var kocamda okudum da.
Cevap sahibi+1 yılbelli ondan mı evinde oturup çocuk bakıyorsun 😂
iyi ki babamin evinde sığıntıyım rahatım keyfim yerinde❤şimdi bi kahve içiyim balkonda kedimi aliyim kucağima benimde bebeğim o nede olsa eziyetsizz
Soran+1 yılMal mısın? Jdjdkdj 2 yıl doğum izni var. 8 aylık bebişlerim djdjdjd insan bu kadar cahil olmaz. Fjjddk neyse ben orpepuu sevmem. Yarın kocası s... komedi diye başka erkekle yapacak kdar a.. şifre ile konuşmam annenden geçti heralde sana hdsjjs erkek düşkünü. Kocan aldatmasın diye ananı s... ktirirsin sen djdjd
Cevap sahibi+1 yılAcıyorum sana
Soran+1 yılBende sana. İşşiz. Ahlaksız. . bir insanaın. Kocasını aldayacağını ilan eden erkeklerin aldatmasın normal gören birisin desene anan babanı aldatsa da normal görürsün
Cevap sahibi+1 yılAldatılırsan ağlama hadi byy
Soran+1 yılAğlamam tatlım boşanır 600 bin TL tazminatı takarım fjdjrııd senin gibiler bir erkeğe bel bağlar ve aldatılmıyıcam diye köle olur bu senin ezik hayayın bana birisi gider başkası gelir p beni kaybeder Türk değilim ben kezban değilim almanım. jkrkkd
Cevap sahibi+1 yıl😂😂yorumlarda herkes aynı fikrde bir tek sen zıt fikirdesin hayal dünyası işte geniş baya
Soran+1 yılYorumlarda herkes aynı fikirde dğeil herkes erkeğin aldatmasını normal görecek kadar. Geniş değil o sen ve senin sülalenw ait. jfjdjd
Cevap sahibi+1 yılAynı fikirdeler
Soran+1 yılBak kocanla bence ilgilen Felan yazmak başka ama ilgilen yoksa seni aldatır ağlama demek başka. Ne yani bu kadar kolay mı. ! Senin kadın olarak bunu normal görmen çok acı. Desene kocanı aldatıesın ilerde.
Cevap sahibi+1 yılFelan değil falan
Soran+1 yılFelan. Almanım ben beyinsiz djekeke
+1 yılŞu ilişkilerden anladığım bir şey varsa o da kadına her suçun atılmasıdir herhalde.
Birde erkekler yemek ve sekse herşeyden daha çok düşkün.10 Yorumla
+1 yılAnaçlık tarafını yatağa girmeden evvel bir kenara bırakıp yatağa öyle gir. Dişiliğini giyin gir yatağa. Tutku öyle yorgunlukla falan dizginlenemez. Bence toparlan...
11 Yorumla
Soran+1 yılBu benim keyfime bağlı
Ya evet genel olarak kadınların durumu fakat eşlikgorevde yapılması gerekiyor ister istemez erkek milleti
10 Yorumlaİstemiyorsan ondan sonra gir yatağa uyumasını bekle
01 Yorumla
Soran+1 yılOya. .
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam öpmezle kalmazdım. Yazık adama ettiğin, aldatırsa şaşırma.
04 Yorumla
Soran+1 yılKjdjsje aldatırsa boşanıeız. Nabalım
- +1 yıl
Aldatırsa boşanırız diyorsun sence saçma degilmi. Hem adama ilgisiz kal aldatmaya zorla o zaman sen bu adamı sevmiyorsun.
Soran+1 yıl@mustisevgiliariyor ilgisiz kalan aldatmaya mı zorlanıyor desene yarın senin kızın baba kocam bana ilgili değil deyip aldatsa haklısın kızım zorladı seni dersin
Gizli Üye(18-24)+1 yıldini olarak bi iş diğerini cinsel olarak arzuluyorsa , diğer iş kabul etmeli
04 Yorumla
Soran+1 yılDine hiç bir konuda uymuyoeyz djsjjs
Cevap sahibi+1 yılabla söylemedin bi sebep mi var yoksa gerçekten yorgun mu oluyorsun seks için
Soran+1 yılÖlüyorum... O derege
Cevap sahibi+1 yılanladım abla , bana bişey demek düşmez. haddim de değil zaten en iyisini sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılUfff çekilmez aldatıldığını öğrendiğin an bas tekmeyi gitsin :) durması bile hata olur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatacağına emin misin?
Cevap sahibi+1 yılYani emin olamam bir şey diyemem onun içi değilim ama öyle bir şey yaparsa mahkeme kağıdını :) ver eline gönder
Soran+1 yılYok öyle emin konuşuyorsun ki görende sülalenden bir kadınu kocamın altına sen sunucaksın sanat
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen böyle devam edersen kocan seni aldatır ruhun bile duymaz
03 Yorumla
Soran+1 yılRuhum duymazsa sıkıntı olmaz gibime geliyor
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Soran+1 yıl👍
+1 yılAdamcağız kendi çapında kibar bir şekilde derdini anlatmış. Bu toplumda bunu bu kadar kibar ifade edebilecek birini bulmak bile milyonda birdir emin ol.
00 Yorumla
+1 yılOna biraz ilgi göster
Ama onunda biraz anlayışlı olmasi gerekir tabiki00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun bir fırsat bulup yapman gereken bisey üzgünüm ama bunu her piskolok der eşin soğuduğu zaman pişmanlık işe yaramıyor
00 Yorumla - Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam bana yüz vermiyorsun, seni özlüyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler