oğlum oldu 2 aylık. dün gece kocam televizyon izlerken, ben geçtim yatağa yattım sonra o da geldi arkam dönüktü sonra bana sarıldı çoçuk tan sonra sen benden çok uzaklaştın. eskisi gibi değilsin çocuktan sonra baya uzaklaştın dedi bende yok felan dedim o da hissediyorum eskiden bana durduk yere sarılırdın , arzulardın şimdi sanki çok uzaktasın dedi bende hadi uyuyalım dedim sizce ne yapmlıyım
Cevabın nedir?
canım erkekler kadınları asla anlamazlar. hele ki bir anneyi. anne çocuğu için herşeyi yapar önce onu düşünür ve zevk aldığı herşeyi tekrar uyarılana kadar rafa kaldırır. burada erkeğin extra birşeyler yapması lazım fakat hikayemizdeki mal ne yapmış " bana uzaksın deyip konuyu çözümsüzlüğe doğru itmiş. yazık sana çok üzüldüm gerçekten. canını sıkma bir yanlışın yok çoğumuz böyle öküzüz işte.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılArtık pestilin çıkıyor çocuk bakmaktan... Zihninde çocuğunun sağlığıyla meşgul.. Çok normal bu halin.. Kocandan mümkün mertebe yardım al çocuk bakımı için onunda pestili çıksın. Oda böyle düşünmeyi bırakır..
01 Yorumla
Soran+1 yılBakacağım artık
+1 yılAma çocuktan sonra istemeden de olsa kocanla ilgilenmezsin.
Hem "hadi uyuyalım" demişsin kız yapma yahu adama cilvelen de gönlü olsun03 Yorumla
Soran+1 yılUykum vardı Ne yapayım
- +1 yıl
Tamam bugün yaparsın o zaman veya yarın en azından gönlünü et
Soran+1 yılBakarım
Ne güzel anlatmış kızmadan kırmadan , onu mutlu etmelisin oda seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi uyuyalım demeyecektin. Kocan seninle ilişkiye girmek istiyor sen uyuyalım diyerek onu kendinden uzaklaştirmissin. Bu şekilde davranma yoksa onu kendinden uzaklaştırıp başkasına gitmesini sağlarsın. O yüzden eşinle ilgilen.
13 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına gidecek kadar basitse İnşallah gider Ben de onu boş yerim ben bundan korkmam Eğer başkasına giderse kendine eder mutsuz olan adam başkasına gitmez mutsuz olan insan boşanır sen bunları bırak Bunlar bahane
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum bunu yaparsa zaten basittir. Ama yine de eşinle ilgilen. Bu kadın da olsa erkek te olsa kişi ilgi ister. Onu sürekli ilgisiz bırakma. Yoksa aranızda daha çok sogukluk girer
Soran+1 yılben ilgisiz olduğumı düşünmüyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErken yaşta çocuğun olmuş.
adam senin ile ilişkiye girecek sende uyuyalım diyosun, adam senin ile ilişkiye girecek, boşalacak rahatlıyacak, sende dön uyu.
ondan sonra eşim aldatıyor dersiniz.13 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldatmanın bahanesi yoktur aldatmayacak köpek gibi aldatmayacak aldatamaz memnun değil mi boşanır başkasına giden hem de ki aklımda kalsın Hem aldatayım nerede var aldatamaz Çok mu memnun değil boşansın başkasına git ama aldatamaz bunu kafana önceki yaz
Cevap sahibi+1 yılama sen niye ilişkiye girmiyorsun. Adamın da ihtiyacı , seninde, hem aynı yatakta yatıyorsun hemde ilişkiye girmiyorsun, olmazki böyle.
Soran+1 yılLütfen dönme arkadaşım mutsuz olan adam aldatmaz mutsuz olan adam boşanır Bunlar bahane Hadi Bunlar alet oluyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Boynuz takmaya hazır ol... Zira fazlasıyla hak edersin bunu.
011 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki sen ileride Eşinle bir kez ilgilenmeyince seni aldatmasın normal yiyeceksin annenden mi öğrendin bunu bana kimse boynuz takamaz bana sadık olmak zorunda memnun değilse boşadır başkasına gider amma velakin aldatmanın bahanesi olmaz Bunu diyorsan Sen çok genişsin kesin Annen babanı boynuzlu almıştır 50 yaşında adamsın aldatmayı normal gülüyorsun namussuzluğu normal görüyorsunuz sana ne dedi ki genişsin
Soran+1 yıl😂😂 mutsuz erkek boşanır aldatmaz bunlar bahane bırak bu işleri mutsuz sa boşansın neden?
Soran+1 yılönemi yok 50 yaşında , ergen gibi olan aldatmayı normal gören boyzlu amca git artık öl bu cahhikkle fazla yaşadın. şurda en fazla 14 sene ömrün vat cahil konuşuyorsun
Soran+1 yılAynı cümleyi Sen bana kurunca bir şey yok ama ben sana kurunca insanlıktan çıkıyorum öyle mi Sen önce bir adaletli ol eleştiriye açık ol sonra lıkla kendini bir 50 yaşındasın burada aldatmayı normal görürsün Çok merak ediyorum Annen baban aldatsa bahane olarak da baban ilgisizdi desene diyeceksin anne Aferin diyecek misin dürüst olur
Soran+1 yılEvet dayı söyleyemedin cevap veremediğin gururuna yediremedi açık açık konuş şimdi Konuyu değiştirme cevap veremedi niye veremedin Dayı annem baban al da sen Aferim anne diyecek misin bana niye cevap veremedin Çünkü korkaksın Dayı kendini belli ettin sağ ol 50 yaşındasın
Soran+1 yılDayı demiyorsun ki Diyecek söz bulamadım başkasına gelince söylerim ama kendime yediremem çünkü ben kadın erkek eşitliğine önem vermeyen adaletsiz bir insanın diyemiyorsun Bırak bu işleri dayı işine geleni çok güzel konuşuyorsun sen gerçek yüzünü gösterdiğin için teşekkürler
+1 yılBence ona bir mesaj at şimdi. akşam beni delirt de. becer de. beklemediği bir mesaj at hadi
017 Yorumla
Soran+1 yılBu tür iğrenç terimler anca sizin gibilere yakışır. becer ne be
- +1 yıl
of anlamıyorsun ki. karşındaki bir erkek. ve senden hiç duymadığı şeylere duymalı. hala onu istediğini belli et. bırak utangçlığı. ah si kadınlar. kocanıza utangaçlığı bırakmalısınız. adam gider elinden
Soran+1 yılBak dayı bu cümleleri kadınlara yakıştıran bir millet Deli misin sen Cahil misin sen sekstee kimse kinseyi becermez
- +1 yıl
iyyi tamam teyze. sen devam et kıçını dönmeye kocana. o kelimeler kocan için sihirli kelimeler. bırak bu feminist düşünceleri. sokakta 20 li yaşlarda çıtırlar var. biri pişşt yapıverir kocana devam et sen böyle
Soran+1 yılmutsuz olan adam boşanır aldatmaz bu arada bende 21 yaşındayım 😂 son olarak aldatırsa kendine eder sallamam boşarım tazminatı alırım rezil ederim çoçuğu da göstermem. aldatmanın bahanesi olmaz.
- +1 yıl
ne güzel işte gençsin daha. bir erkek olarak fikrimi söyledim sana. hala eskisi gibi eşini arzuladığını gösterebilirsin dedim. becermek s.. mek vb kelimeler kullanmada bir sakınca yokki eşin o senin. eşler birbirlerine ahlaksız olabilir. eminim şu an onun aklını başından alacak bir cümle yazsan eve gelmek için can atacaktır. onu düşünüyor ve arzuluyor olman güzel bir duygu. bencillik etme. adamı da kendini de mutlu edebilrsin.
Soran+1 yılbak anlama kapasiten yok? becermek s... kmek felan sekste kimse bunları yapmuyoe cahil toplumun adetlerş
- +1 yıl
akşam beni şurda yap de. seni şöyle istiyorum de, akşama güzel giyin kapıyı başka türlü aç. kezbanlıktan çıkmalısın.
- +1 yıl
merak ediyorum seks te terimler mi değişti. aa. şu an kocana ne yazarsın sen? akşama ne yemek istersin mi
Soran+1 yılöncelikle kezban sensin. ben gayet güzel ve bakımlıyım sondakika eşimi istediğim zaman özledim seni derim. neden saçma sapan cümleler kurayım. bu yeterli ya da hiç bir şey demem direk öperim.
- +1 yıl
Allah aşkına bir defa dene. tamam sen akıllı ol. ama bende bir erkeğim. hücrelrimi ne uyandırır biliyorum. Bakımlı ve güzel olman önemli tabi ama erkeğini birz heyecanlandır. Kaldıki o senin kocan her halini görüyor güzel olduğunun farkında bile olmayabilir. ona kendini farkettir. kötü bir niyetle demedim. insan gibi yazdım sana. tersleme.
Soran+1 yılsana anlatamadım ben mesele şu sekste iki tarafta eşit zevk alır ve mutlu olur. seksi sikmekkk bilmem becermek gibi şey etmek gibi terimler le erkeğe güç şeydi gibi göstermek yanlış sekste herşey eşit. kadında adamı siikiyorrr o zaman. ben özledim derim aslan kocam derim hadi beni mutlu er derim en sevdiğim yer senin klubün derim ama böyle şeyler demek
- +1 yıl
eşit olduğu sorununa takıldın sen :) ona bişey dediğim yok. ama sen bana soğudun diyen kocanın başını döndür diye dedim öyle. bir iki ahlaksız kelime yaz dedim :) evet becermek sik beni vs kelimeleri duyan erkek heyecanlanır. ya da senin tarzınla becerteceğim sana siktireceğim sana yaz ne bileyim. tamam sen üstün ol eşit ne kelime. senin gibi kadınlar üstün olsun. ama hep olsunlar hayatımızda :)
Soran+1 yılYine anlamamışsın ama neyse
- +1 yıl
sorgulamadan bir denesene eşine. özledim yerine benim dediğim gibi bir mesaj at. nasıl bir karşılık göreceksin gör bu zamana kadrki farkı. erkeklerin ruhunu anlamıyorsun
Soran+1 yılEşim böyle cümlelerden hoşlanmıyor anlıyor musun Senin hoşlandığı şeylerden hoşlanmak zorunda değil sevmiyor adam böyle şeyleri kadınları yakıştırmıyor O da benim gibi düşünüyor çünkü
- +1 yıl
anladım. Sağlık olsun. O zaman anladığı dilden güzel mesajlar at
+1 yılAnne oldun olabilir eşinede biraz sevgi göstermeyi dene bütün sevgini bebegine yogunlaştirdigin içindir
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum Ben Sevgi gösterdğimi üşünüyorum
+1 yılNeden uyuyalım dedın bırlıkte olmayı tercıh etmedın
015 Yorumla
Soran+1 yıluykum vatdı
- +1 yıl
Ama eşin birlikte olmak için sarılmış ve sende yuz vermeyınce dışarda bırı goz kırpsa adamın aklı ona kayacak aldatacak ve sonra adam neden aldattı dersın doğrumuyum
Soran+1 yılhayır değilsin mutsuz olan adam boşanır aldatmaz. şimdi sen evlensen eşine bir iki kez eksik olsan sonra adamın biri göz kırpsa karın ona gitse böyle normal ksrşılarmısın? işte aldatmanın bahanesi yoktur bunu normal görmem cidden büyük. bir şey sana namussuzluk normal geliyor karın boysuzla sada normal gelir desene
Soran+1 yılbunlar bbahane mutsuz olan aldatmaz boşanır desene senin karı mutsuz olsa seni aldatsa normal karşılarsın.
- +1 yıl
Kocan dun akşam açık açık yapalım demiş sen donmuş yatmışssın uzun zamandırda yapmadığın için adamın buna ihtıyacı var ve bu durum iyi bısey olmadığını soyluyorum. Kadının kocasına karşı sorumlulukları yaz google amcana oku ve eşin istwyip sen yapmıyorsan ne yazıyor ordan sonra cevap yaz
Soran+1 yılahaha sen şimdi neden benim dediğime cevap vermedim 😂😂 konuyu değiştirin
Soran+1 yılkovanında sorumlulukları var bu arada şimdi sen desene karınla iki ilgilenmesen seni boyzulasa haklisin dersin normal gördüğüne göre ben cevap aldım hadi bak işine. aldatmayı normal gören in babası boynuzşudır
- +1 yıl
Aldatmak ıyı bısey demıyorum sadece aldatan bunlardan dolayı aldatır sana bı lınk atacam okumanı ıstıyorum dığer taraftan okumalısın
Soran+1 yılYahu İşte ben de sana diyorum ki bunlar Bahane değil mutsuz olan boşanır Bırak bu işleri diyorum bunu normalmiş gibi konuşuyorsun ve namussuzu normal göstermeye çalışıyorsun diyorum ne demek ki Senin de eşin seni aldatırsa buna evet diyeceksin diyorum bitti senin de eşini aldatırsa seni bunlardan aldatılıyorum
Soran+1 yılaldatı3 derim
- +1 yıl
Tamam aynı lafları soyluyoruz ama sen de uyumaman gerekırdı aynı sekılde sen eşinle bırlıkte olmak istediğinde reddedildin mi
Soran+1 yılBen diyorum ki Dayı sen yazmadın mı yok Sonra aldattı oluyor diye sen niye buna cevap veremiyorsun ya iki saattir lafı değiştiriyorsun Çünkü demiyorsun ki haklısın bana yapılsa hoşuma gitmez diyemiyorsun niye diyemiyorsun
- +1 yıl
Okudunmu kadının kocasına karşı sorumluluklarını asla geri. çevirmeyeceksin ve bu güne kadar sen isteyıpte geri çevrildin mi? buna cevap verırmısın
Soran+1 yılDayıcığım sen benim dediğime cevap verdin mi ki ben senin dediğine cevap vereyim Sen niye o kadar bencilsin Ya sen önce bir cevap ver bir yiyorsa Bir zamanlar ben vereceğim sana cevap Bak ben Makine değilim tamam mı Bazen bende reddedebilirim öyle bir dünya yok seks iki kişinin istemesiyle olur Zevk alacak diye değeri mutsuz olmaz önce bunu bir öğren sonra lıkla senin yeniyor bir cevap vermeye niye yemiyor? konuyu değişiyorsun aşırı korkasın
- +1 yıl
Korksam gizli. üye olarak cevap verırdım sen soru soruyorsun ve korkundan gizlenebiliyorsun görüyoruz😄😝
+1 yılEşinin seni istemesi kadar doğal ne olabilir yanlış yapıyosun bence biraz ilgilen derim
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum Bir şey yapmıyorum ama
- +1 yıl
Ama sana ihtiyacı var böyle yaparsan uzaklaşır soğur
Soran+1 yılkendi sorunu
- +1 yıl
İlerde seninde sorunun olacak gibi sen bilirsin
Soran+1 yılyooo
- +1 yıl
Trol müsün
Soran+1 yılyoo
- +1 yıl
Öylesin yoksa bir kadın kocasını sahiplenir bence
Soran+1 yılZaten onu sahipleniyorum ama o kendini düşürecek şeyler yaparsa ben niye sahipliğin kendine sahip olmayanı
- +1 yıl
Tabi seninde geçerli nedenlerin vardır umarım düzelir bu durum
Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. Anlattıkların dogruysa ve sondaki dediğin olay gercekte! sen zaten antartikaya gitmişsin...
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet iyiyim
Ona ilgi goster sevdigini soyle yuzunu oksa saril oda sana sevgisinnli gostersin illa cinsellik istemiyor adam sende ilgi istiyor cocuk olduktan sonra erkekler biraz kiskanir o kadar ama duzelir 😊
00 Yorumlabana göre eşinin söyledikleri yanliştir kolay degil dogumdan sonra hemen iliski yasamak aranizda güven problemi yoksa 5 ayda cinselik olmasaada olur
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle adamlae var hwlal
Genelde Doğumda sonra kadınlarda bu durum oluyor kocanın bu durumu bilmesi lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben kendimde bir durum olduğunu düşünüyorum
+1 yılbence artık karşılık ver doğum seni sanırım yormuş çekincelerin var normal doğum yapmış anlaşılan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElinden geldiğince gönlünü almalısın bence. O da çocuğa gösterdiğin ilgiden ona vakit kalmadığını bilmeli, öğrenmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum
+1 yılOnun yanında olduğunu sevdiğini hissettir
20 YorumlaErkeği mutlu etmezsen başka kadınlarla gider
014 Yorumla
Soran+1 yılGidecek kadar basitse gitsin de ben de onu bir borçluyum gitsin de bende onu bir rezil et gitsin ondan mı korkacağım kendine eder bana mı eder bana ne
Soran+1 yılYa Allah aşkına ona kız varsa Bize erkek yok mu ne sanıyorsun sen Vallahi ben ona güzel boşarım Ama Allah'ın yarısını ararım Üstüne bir de aldatma olarak 500 bin lira tazminat alırım onu sülalesini rezil ederim internetlerde kocam için idam vakti diye sayfalar içerim çocuğun yüzünde gösterme
Soran+1 yılZaten seviyorum
Soran+1 yılkes
Soran+1 yılahaha eğer yerse numara ver abilerim seni arasın bir yere gel ama yemez 😂😂 veled anca kadınların üzerine gidersiniz ama yemez bir erkekle kapışmak korkak
Soran+1 yılYemedi yemedi yemedi korktun
Soran+1 yılSana yakışanı yapman güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılne hissediyorsan onu yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini sorgulasin neden böyle oldu diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılya banner
Cevap sahibi+1 yılBanner?
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Hadi uyuyalım mı kalk kız soğan doğra der gibi
00 Yorumla
+1 yılbence kocan haklı seks bir yoktur hayatınızda
00 Yorumla
+1 yılAcsaydin gel yap deseydin yazik kocana😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzak mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem
Cevap sahibi+1 yılgörünüşe göre baya uzaksın :D
+1 yılSoğumuşsun sen
00 Yorumlasen ona sarıl
01 Yorumla