1 yıldan beri sadece konuştuğum bir bayan var onu çok seviyorum oda beni ama lakin boşanmayı bir türlü gerçekleştirmiyo oğlunu öne sürerek zaman diyor başka bişey demiyor sizce olay tam olarak nedir ben bir sistemin parçasımıyım yoksa er ya da geç boşanırmı beklemem mi gerek
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bir evliliğin bitimi gibi bir sonuç doğurur kardeşim
Ablacım ne olur aydınlat beni ne demek istedin tam olarak ne olur söyle kurban olayım
Şimdi şöyle insanlar birini sevebilir bu insanın doğasında var ama evli bir kadın bir erkeği evli olduğu halde sevemez sevmemeli severse bu aldatma olur bir nevi sonra klasik şeyler evliyim olmaz falan filan derken daha çok görüşmeye başlarlar afedersin kadının eşinin haberi olmaz olsa bile adam ayrılmak ister bu da bir evliligin bitimi olur ama erkek gerçekten kadın gerçekten uzak durmak isterse birbirlerinden ki zaten kadın durmaması hoş değil yani erkek başkasıyla kadın da eşine odaklanabilor yani
Abla şöyle anlatayım istersen ben 1 yılan beri konuşuyorum sevdiğim için oda benden kopamıyor birde şöyle abla çok kıskanç dışarı çıkarken nereye gittiğimi kimle konuştuğumu falan öğrenmek istiyor ben sorunca klasik cevaplarla beni geçiştiriyo bir ümitle konuşuruz diye bekliyorum uykum geldi yine seni yarım bırakıyorum buna çok üzülüyorum diyo falan ben anlıcan abla öylece kalıyorum birde abla zaten eďini hiç birzaman kıskanmamış sevmemiş görü usülü evlenmişler diyorki oğlum olmasaydı ćoktan gelmiştim diyo ya abla ben herşeyine tamam dedim ama bukadar zaman fazla değilmi sence buzamana kadar ağzımda tek bir kötü cümle dai çıkmadı abla birde varya en ufak bir tarşışmada ayrılığa getiriyo durumu neden olabilir
İşte bundan bahsediyorum sana karşı ilgisi var senin de ona karşı birlikte olmak istiyceksiniz sonra an gelicek eşi umrunda olmayıp amaaan deyip görüşmeye başlayacaksınız en ufak tartışmada konu ayrılığa geliyorsa bundan pişmanlık duyiyor olabilir sonuçta evli ve çocuğu var bu olan kendisine doğru gelmiyor olabilir ve bu yüzden öyle yapıyor olabilir sana senin gibi çok yakın davranmıyor galiba çünkü yani bana göre sana ilgisi var ama bir yandan da arkadaş seviyesinde tutmaya çalışıyor sanırım vicdanen rahat olmayabilir aramızda bir şey yok sadwce konuşuyoruz bu şekilde rahatlatıyor dur kendini belki bilemiyorum ama işin kötü yanı ne bilim ya yapmayin ya aldatmayın ya bu çok kırıcı bir şey ben üzüldüm kadının adına bir fe çocuk varmış siz yine kötü bir şey yapmamısiniz tabiki ama o erkeğin sana karşı ilgisi olması bile bir kadın için eşi için biraz kırıcı bir durum
Ama abla bu durum da ben ne yapabilirim zaten kendiside söylüyor ben eşimi seninle aldattım çünkü sana aşığım seni çok seviyorum diye kendisi diyor abla sevmekten başka hiç bir şey yapmadım sadece sevdim ama ben bukadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim bu ilişkide bende çok yıprandım kırıldım üzüldüm ama bir an bile olsun ona belli etmedim hep mutlu olduğumu gösterdim onunla çok mutlu olduğumu bilsin diye onuda mutlu edebilmek için elimden gelen herşeyi yaptım fazlasıyla çokta bağlandım abla hani ne bileyim sonumuz nereye gider belki eşi yakalar bizi olay kanlı biter belkide aşkının yani sevdiği adamın yanında olur diycemde zamanı yok işte bunun abla belirsizlik beni çok yordu gerçekten onu üzmek asla istemiyorum ve herşeyden çok seviyorum kendimden bile lakin onun bazı korkuları var ama ben tahmin edemiyorum abla
Birinci bana abla deme ben daha 19 yaşındayım 😂😂 bir diğeri aynen sonu ne olur bilinmez ama her ne kadar yanlış bir şey yapmasanız bile birinize ilginiz olması bile aldatmaya girer sen düşün taşın karar ver kaç yaşındasin bilmiyorum ama belki kadın adamı seviyor ailesini çocuğunu falan kendini onun yerine koy sende evleneceksin bu şekilde zor durumda kalabilirsin hatta sırf çocuğun var diye her gün aldatilmaya göz bile yumabilirsin bir kadın olarak düşün taşın karar ver
Kusura bakma lütfen ben saygımdan dolayı demiştim sana özür dilerim ayrıca ben hiç birzaman yola çıktığım insanı yarı yolda bırakmadım (evli dai olsa) genelde yarı yolda bırakıldım benim kararım hep nettir bu yolda yürürüm yolun sonunu bilmediğim halde çünkü seviyorum şunu diyim sana
Hiç kimseyi sevmediğim kadar seviyorum ve onu asla birakmam yarı yolda o beni bırakırsa orasini bilemem zaten alişkinim sorun olmaz atlatırim hani bu durumun üstesinden gelirim ben bir şekilde zaten eşini aldattığının farkında bilincinde hani yoksa çoktan ayrılırdı eşinden görmediği ilgiyi ve şefkati ben gösterdim ona sevdim emek verdim yani 32 yaşındayım ben
Benve sevmiyor bunda adım gibi eminim
İşte farkında olduğu için de sana çok da şey yapmak yanaşmak istemiyor valla ablam sizin hayatınız bir şey diyemem senin için de zor onun için de hakkınız da hayırlısı olsun inşaAllah 🙏
Sağolasın ablacım beni çok iyi aydınlattın sonsuz teşekkürler size minnettarım 🙏
ya insallah ablacım 🤲
Yaaa ne dmeek rica ederimm umarım iyi şeyler olur hayatınızda hep 🙏