SEVGİSİ BİTMİŞ BİRİ TEKRAR SEVEBİLİR Mİ?

Arkadaslar 1 yıllık bir ilişkim vardı, çok kez ayrıldık ancak her seferinde birbirimize geri döndük, kavgalarımız birbirimizden koparmadı bizi. Ancak 9 gün önce bana karşı hislerinin bittiğini ama hâlâ değerli olduğumu ve arkadaş kalmak istediğini söyledi. birbirimize sevgiliden çok bi dost, kardeş olmuştuk. bu yüzden kaybetmek istemediğini biliyorum. Hani şimdi şey demeyin cepte tutmaya çalışıyor arkadaş kalalım diyor başka birisi vardır vs öyle bir şey olmadığına eminim. Sadece sanırım biraz yorulduk. dün buluştuk, konuştuk, yanında ağladım, bana sarıldı değerli olduğumu söyledi, hayatımla ilgili bir çok konuda yardımcı oldu her zamanki gibi. ayrıldığımız günden beri de hergün konuştuk ama ona karşı hislerim hâlâ devam ediyor bunu onada söyledim fakat bu konuda çok soğuk. Sevgi biter mi bana göre bitmez ama bilmiyorum bunu kabullenemiyorum. benden ayrılamamış ve benim ayrılmamı beklemiş. çok kez soğuk davrandı bende hata bende mi diye her seferinde özür dilerim oysa soğutmaya çalışıyormuş. beni sevmediğinin farkındaydım ama bunu kendime anlatamıyordum. küçük bi kız çocuğundan daha güçsüzüm bunu kabullendim. dün omzuna yattım ağladım ona hislerimi anlattım. sarıldı, öptü, gözyaşlarımı sildi. beni tekrar sevebilir mi bilmiyorum ama benim içimdeki hisler de bu şekilde bitmeden bunu çok istiyorum. ona bir mesaj yazmak istiyorum ama kararsızım da yazıp yazmamak konusunda. bu süre içerisinde arkadaş kaldığımız için birbirimizden uzaklaşmıyoruz da belki konuşmazsak farkına varır diye düşünüyorum. ama onsuz da yapamıyorum. arkadaşça devam ettikçe de canım yanıyor. sizce ona ne söylemeliyim? bu süre zarfında beni yeniden sevebilir misin, tekrar sevmeyi deneyebilir misin gibi. yardımcı olabilir misiniz lütfen 9 gündür uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ama onuda geri istiyorum. ne yazmalıyım cümleleri toparlayamıyorum?
SEVGİSİ BİTMİŞ BİRİ TEKRAR SEVEBİLİR Mİ?