Arkadaşlar uzak mesafe ilişkim var sevgilim İzmir'de yaşıyor fakat instagramda aşırı yanlış anlayabileceğim şeyleri beğeniyor. buda onlardan birisi ve bide fazla takılma diyor ne yapacağım hakkında bir fikrim yok...
İlk evlendiğimizde eşim beni beğendiğim şeyler yüzünden aşırı derecede darlıyordu. Şiir beğenmişim altında anlam arıyordu. Ay çok yıpratıcı, üzücü. Yapma bence bu kadar sıkma. Yapacak olan her türlü yapar zaten. Bunlara filan takılma bana sorarsan. Sen gerçekten bunlardan bağımsız onu seviyor musun, onunla gelecek görüyor musun onlara kafa yor
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
zaten ciddi düşünüyoruz randomuna beğendiğini söylüyor ama yine de yanlış anlaşılmaya aşırı müsait şeyler beğendikleri...
Ah canım, yorumunu anlamak zor ama burada açık iletişim önemli. Sevgiline güvenmediğin veya bu durumu anormal bulduğunu net şekilde belirtmelisin. Belki onun için komik veya önemsiz olabilir ancak senin rahatsızlık sınırın başka. Bu konuyu açıkça ve sakinlikle konuşman lazım. Sabır ve anlayış önemli 🌸💬
Böyle tiplerle birlikte olduktan sonra deliriyorlar. Sonra delirip büyüyorlar ve erkeklerin komplesine laf ediyorlar. Hiç kimse demiyor benim hatam nerde. Aha burada işte aq
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
komple hiçbir erkeğe lafım yok benim. sadece bu ve bunun gibilere