1,5 yıllık sevgilim ile ayrıldık. Onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama onu aldattığımı düşünüyor. Ne yapacağım?

1,5 yıllık sevgilim ile ayrıldık onu çok seviyorum hâlâ o da beni çok seviyor ama onu aldattığımı sanıyor gerçekte öyle bişey söz konusu değil kesinlikle sonradan kanitladim da bunu ona ama aklında kaldı bı kere o olay bir de arkadaşına bı soru sordum oda yanlış anladı sorduğum soruyu ve üst üste gelince ikisi ilişkimiz çıkmaz sokağa girdi onu annem ile ailem ile tanıştırdım ona sürekli şiirler yazdım, ceplerine notlar sıkıştırırdım, mektup yazardım, ona selenat yaptım, özel günleri hiç unutmadım çok romantik biriyim ayrıca çok komik biriyim yanında sürekli gülerdi gamzesi belli olurdu durup dururken hediye alırdım gözlerinin içi gülerdi şimdi birbirimize bu kadar aşıkken gitti ve ben ne yapacağımı bilmiyorum onu unutmalı mıyım sizce içim bir vicdan azabı var beni kötü bilerek ayrıldı benden ve onun hayatı hiç güzel değil onu benim gibi dinleyen seven saygı duyan koruyan kimse yok bana ihtiyacı var bende biliyorum oda ama bir daha olamayacak gibiyiz kafam çok karışık
1,5 yıllık sevgilim ile ayrıldık. Onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama onu aldattığımı düşünüyor. Ne yapacağım?