Sevgilimden ayrıldım beni aldattı; onu hala seviyorum ne yapmalıyım yardım edin :(

Merhaba arkadaşlar sevgilimden yeni ayrıldım... ben yurtdışında yaşıyorum o ise türkiyede. İlk başta ilişkimiz güzel gidiyordu sürekli msnden ve telden görüşüyorduk...böyle derken 3 ay beraberliğimiz oldu.. Son zamanlarda banaa soğuk davranışları oldu sykyldiğini düşündüm ilişkimiz yürümüyordu ...Birgün onu bir sitede kızlarla konuştünügünü gördüm dünyam başıma yıkıldı ne yapacağımı bilemedim msn e girdim onunla konuştum ne işin vardı dedim orda bana ben keyfiye girdim dedi sen ne için girdin deyince iyice sinirlendim nasıl yaparsın buna bana dedim o da benim arkadaşım var yanımda telden görüşelim dedi ve msnden çıktı... Ertesi gün ben msne girdim ve ayrılacağımı söyledim ona ve msnden beni silmesini istedim oda kabul etti hiç birşey demeden...çok kötü oldum en azından ondan şunu beklerdim seni seviyorum silemem demesini beklerdim demekki hiç sevmemiş beni ... ayrıldıktan sonra onu tekrar o sitede gördümm ve çok ağır laf mesaj olarak gönderdim pişmanın önü hala seviyorumm ne yapmalyim arkadaşlar bana yardım edin unutamıyorum onu :((((
Sevgilimden ayrıldım beni aldattı; onu hala seviyorum ne yapmalıyım yardım edin :(