AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Ağır bir yük taşıyorsa haktır basit masa başı bir işi ve yogun olmayan bir pozisyonu varsa yardımcı olması gerekir.
Yaşı kaç bilmiyorum ama bir süre sonra o konfor batıyor. Kendi rotanı çizmen gerektiğini fark ediyorsun.
Değildir. Madem öyle anasıyla evlensin dursun. -mecazi olarak- 50'sinde de anası baksın o zaman. Hep yalnız kalsın. İmrensin sağa sola.
Anne evindeki konforu hiçbir şekilde yakalayamaz o yüzden biraz hayal kırıklığı yaşar.
Anneler hatalı bu konuda
Öyle maalesef bunu sadece Türk anneleri yapıyor..
Bence de
Değildir. Aksine ana kuzusu ve kendine güveni olmajan kimselerdendir
Hmmmmmmmm
Kendi bacağıma sıkmış gibi hissettim 🤦🤦
Niye sen de mi boyle dusunuyordun ahshshdhxhxh
O kadar uzun hmmm dedin ki korkmadım değil ahahaha
Hı o yuzden shshdh
Allah gönlüne göre versin Matsiyah yara değilde gökyüzün olacak insanla tanışasin inşallah 😇
Yaaa teşekkür ederim güzel dileklerin için ❤️
Ricalarrr😇😇
Evlilik beraberinde bir ton sorumluluk getirir, sorumluluk alamayacaklarsa evlenmesinler tabii..
Dogru dedin
Bir bakıma haklıdır ve zekidir. Çünkü kendisini annesi kadar kimsenin sevmeyeceğini bilir
Sevgiyle ne alaka
Gerçek hayatta öyle bi konfor alanı yok aslında.
Özellikle maddi durumlar çok müsait değilse.
Kadın ve erkek çalışıyorsa birbirlerine yardım etmek zorunda her alanda ve her manada.
Anasını çok seven anasının yanında kalsın.
Annesiyle mutlu olsunlar o erkekten evin direği olmaz evin süs köpeği olmaya devam etsin
Sonuna kadar haklıdır arada fark yoksa neden evlensin ki
Hangi erkek anne evinde konforlu yaşamış merak ediyorum 😂
Aynen
Adam haklı canım leğen de ayağı yıkanmayacaksa ne diye evlenir ki insan.
haklı bende evlenmem o yüzden, öyleleri de bi zahmet evlenip başımızı ağrıtmasın
evlenmesin çok da bağlamaz gibi, ömrü boyunca annesiyle yaşasın isteyen :D
tabiki haklı. hatta daha fazlası olmalı. yoksa neden evleniyorlarki. tuhafsınız yani.
annesinin evinde seks varsa gitsin anasının evinde kalsın diyeceksin
Varmis demekki bekarken de yasiyor
o zaman sonuna kadar haklı... niye evini konforunu terk etsin
Seks icin mi evleniliyo kardes
sadece seks için evlenmiyor. ama seks te büyük bir faktor.
Anliyorum
anlamayazsın çünkü pipin yok :)
Hizmetçi ✅
Düzenli seks ✅
Çocuk sahibi olmak ✅
Her şeyi kadının omuzlarına yükle oh mis, daha ne ister bi erkek
Konforuna duskun erkek evlenmesin
zaten ondan bir Cacik olmaz! Bu Nasil bir bencilliktir
Haklıdır ama o konforu sağlaması içinde çabalarda olması gerekmekte
Anasının evinde öyle bi konfora alışan evlenmesin bi zahmet.
Haklıdır. Anne evindeki konfor erkek çocukta başka kimde var? Hadi kız söylemiş olsa haksiz derim. Çünkü pek bir farki yok. Ama erkek olsam bende aynisini derim.
Aman aman pamuk prens seni der gülerim 😂 evet çok haklı
babamın evindeki zenginliği kaybedeceksem evlenmem diyen kadın kadar haksız
Aynı durum baba evinde rahattım diyen kadınlar içinde geçerli.
aşşşşırı sorunlu bi düşünce ama annesi muhtemelen paşa oğlum diye sevdiği için bu halde
haklı mıdır ne demek ya?
tercihtir. tercihte ne zamandan beri haklılık aranıyor?
Hiçbirşeye tahammül edemeyecek olan insan mümkünse kimseyle bi yola çıkmasın, eğer konfor arayışı varsa annesiyle yaşamaya devam etsin bi ömür
Annesinin evinde yaşamaya devam edecek gibi görünüyor.
seni çalıstırmıyorsa adam haklı ama sende çalısıyosan haksız
Seninle aynı fikirdeyim. Öyleler evlenmesin, kadına yazık olur
Bu durumda olan erkek zavallı erkektir. Daha henüz adam olamamıştır.
Kızlarda babamın evindeki bolluğu guzuru bırakıp evlenemem diyor nasıl olcak bu işler 😃
Rahatını aşırı düşünen egoistvari insanlardan oldum olası nefret etmişimdir. Bay / bayan fark etmez.
Vallahi o erkek evlendikten sonra annesinin evinde bike rahatsız olur evini özler
Haklı ben de babamın evindeki konforu bırakmam istemem
Biraz fedakarlık etmeli. Sonuçta kimse anne kadar olamaz. Ayrıca bir erkek eşine yardım etmeli.
"Babamın evindeki konforu bana vermeyeceksen evlenmem" diyen kız haklı mıdır?
Erkek dediğin, evlendiği kadını köle gibi kullanan bir varlık değil midir zaten?
Nolur öyle adamlar anasının evinde kalsın 😂 sakın almayın aldırmayın 😮💨
Kibarca sorumluluk alamam, evde iş yapmam , her şey sende diyor
Annemin evindeki konforu kaybedeceğimi düşündüğüm için evlenmedim☺️
Bence bunu bi kızın demesi daha mantıklı ona evindeki konforu verecek prensesler gibi yaşatacak mutlu edecek bir erkek olmalı işte o gerçek erkek
O erkek değil ki annesinin Küçüksu almayın böyle tipleri damat diye!
Kucusu*
Annesine aşık, devamlı ayağına hizmet bekleyen erkekten hayır gelmez gördüğünüz gibi kaçın. Eksi yağmuruna tutulacağım ama gerçekler bunlar.
Böyle düşüncede bi adamla evlenen kadına acırım zavallı kadın elin oğluna hizmetçilik analık yapmaya gidiyor Allah korusun böylesinden
Gerçekten anne evi rahatlığı her zaman çok farklıdır. Hiçbirşeyin yerini tutmaz 🥰 evlenince de babamın evinden hiç kopmayı düşünmüyorum
Çünkü annesine kıyıyor. Annesine kızsa bile çekip gitmiyor kaybetme korkusu yok o yüzden kalkıp bir işin ucundan tutma olayı olmadığı için her şey ayağına geldiği için onlara cazip geliyor. Ama eşiyle aynı evde olsa tam tersi olucak
Aslında annesinin evinde konforu kaybediyor, haberi yok.
Anasının dibinde ömür boyu mutluluklar diler geçerim. Bir birey olmak mecburiyetinde kaldığında el elde baş başta kaldığında anlar belki
Yediğim önümde yemediğim arkamda, giysiler yıkanıyor, maddi destek desen var, bu konforu bırakıp evlenip rezil olacaksam hiç evlenmem ya
Babamin evindeki prensesligimi kaybedeceksem evlenmem diyen de kız da haklıdır bu durumda.
Kendi çapında haklıdır, babasının evinde öğle vakti uyanan kızla evlendirilmelidir.
Annemin evinde bana konfor yok her işimi kendim yapıyorum ben 😄
Evlendiği kadına babasının evindeki konforu sağlayabilecekse, tabiki annemin evindeki konforu kaybedemem demekte haklı.
annemin evindeki konforu kaybedeceksem evlenmem diyen erkek bence haklıdır adam zataen evinde çok rahat. evlenince problem çıkıcaksa neden evlensin dimi.
Doğru sonra ilk fırsatta annesini arar anam olsaydı
evet dediğin gibi zaten bahsettiğin sorun aile evinde paşa gibi olması bu adamla evlenilmez maalesef
Benimle evleniyosa haklıdır ben ona annesinin yaptıklarını yapamam öyle bişey yok
Benim annemin evinde konfor yokki yurda gelince konfor diye bir şey olduğunu öğrendim.
hayır anlamıyorum kadın ailesinin evindeki konforu kaybetmiyor mu? insanı böyle şeyler homoseksüel yapar be