Geçmişim temiz değil beni yargılamadan dinleyecek olan var mı güzel giden bir ilişkim de var?

İlk hatam 18 yaşında erkek arkadaşım çok dindar biriydi el ele tutuyoruz günah vs diyordu imam nikahı kıyalım dedi benim ailemden gizli kıydık aramız da birsey geçmedi ama bana çok baskı yapıyordu bunaldım anneme anlattım ayrıldım o zaman sonra evlendi Şu an çocuğu var 2. Hatam 23 yaşında biriyle tanıştım ona aşırı güvendim Şu an 29 yaşındayım onu çok sevdim ama o beni hep kandırmıs birlikte olduk meğer evlenmiş haberim bile yok bana söylemiyor baktım birgün instagram da gördüm şok oldum sordum itiraz etti annesine sordum evet evli dedi 1 sene önce bitti şu an bi sevgilim var çok seviyorum onu oda geçmişte yaşamış herşeyi ben geçmişini doğru anlatmadım üstün körü anlattım oda ayrıntılı anlatmadı kız olmadığımı bilmiyor kız sanıyor beni ona anlatamam Şu an ciddiyiz ben sosyal medyadan çok erkekle konuştum normal sohbet cinsel vs değil o bunları da biliyor ama ben tamamen dürüst olamam ona karşı geçmişim karşıma çıkar diye de korkuyorum ne yapmalıyım?
Geçmişim temiz değil beni yargılamadan dinleyecek olan var mı güzel giden bir ilişkim de var?