Ben diş hekimimden bayadır hoşlanıyorum ve kendisi de bunu biliyor. 4-5 defa randevuya gittim hatta son bir randevum daha var. Öğrendikten sonra biraz farklı ilgili davranmıştı hatta mesajları gördüğünü de ima etmişti. Ama o kadar instagramdan mesaj isteği atıyorum, gerçi boş hesaplarla yazıyorum Instagram kullanmadığım için. Ama hiçbir şekilde cevap vermiyor mesajı görüldü bile yapmıyor engellemiyor bile. İlanı aşk ediyorum iyi veya kötü bir cevap bile yok. Öyle herkesi ekleyen bi tip de değil boş hesabı da. Neden sizce? Devlet hastanesi bu arada
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doktor hasta ilişki yaşayamaz etik değil tedavi bitimini bekliyor olabilir
Neden ki tedavi bitmeden cevap verse nolur ki
Hastahane uyarı verir
Kanka sapık gibi niye yapiyosun öyle xjsbshhz
Direk numarasını istesen karşılıklı konuşma olabilir öyle çok düşme üzerine djbshsj
Numarasını isteyebilmem için önce bi yazdıklarıma cevap vermesi gerekir pat diye bir insanın suratına telefonunu istemek bence çok saygısızca ve abes. O an vermek istemese bile adam ne diyeceğini bilemez zor durumda kalır. Şahsen ben biri yüzüme bakıp numarmaı istesin istemezdim
Direk öyle isteme zaten hani sanki kafana takılan şeyler oluyomus gibi sanki dişinle ilgili bi problemler oluyo da sormak istiyorsun gibi şey edebilirsin yani bence boş hesaplardan ilanı aşk etmek de pek normal değil benim düşünceme göre ki ben direk belli ederdim oda isterse verirdi yani çok da kasmaya gerek yok bence
Dişçi koltuğunda sevişmek mi?
Pek kullanmiyor olabilir mi?
Yok giriyor onu teyit ettim. Arkadaşımın fake hesapları var onlardan istek attık siliyor falan giriyor yani. Giren insan mesaj isteklerini de görüylrdır herhalde, bildirim gidiyordur
Bekarsa bir problem var 😅
Hastasıyım ondan olabilir mi, devlet hastanesi de
Vallaha bende doktorum. Buna benzer pozisyonları hiç kaçırmadım şimdiye kadar 🙈 tabi bölümden dolayı benimkiler hasta değil hasta yakinlari...
Hasta yakınlarıysa siz nasıl doktor oluyorsunuz anlamadım prostat doktoru falan mı var 🤣 neyse bilemitorum valla hala yapmadığı bir dolgum var 10 gün sonra ona da gidicem. Acaba hastasıyım diye midir? Etik değil falan diye mi? Ama cevap verebilirdi en azından ya olumsuzsa bile
Hayır be, neneler dedeler gelir bize genelde. Etik degerlere o kadar bagli bir doktor arkadasim hiç olmadi. Acaba begenmemis olabilir mi sizi
Bilemem olabilir ama bunu bir şekilde belli etmesi gerekir bence; engelleyebilirdi ya da hastalarımla özelde konuşmuyorum tarzı yuvarlama bir tavırla kibarca reddedebilirdi falan. Ve o da devlet hastanesinde çalışıyor genelde neneler dedeler gidiyor onun da pek bu durumla karşılaştığını sanmam mesleğinde 10. yıl ama yine de brlki de bunu yapan ilk bile olabilirim 😂
Kalp dar cerrahisi kızım benim. 20'lik dis çektirmeye değil çoklu bypass'a geliyorlar bana. 😂 Yinede kaçırmaz bak demedi deme.
Doğru dişe 20lik çektirmeye gidenler olabilir ama onlar da hep evli oluyordur ya 20lik diş 20leein sonunda çıkıyor burası da Anadolu şehri 20leeinin sonunda evlenmiş oluyordur burdaki tipler 😄 neyse, beğenmemiş o zaman soğru mu anladım
ya da gay 🙈😅