Nişanlım asker 2 hafta izne ayrıldı ailesinden ayrılıpta yanıma sadece 1 gun gelebildi ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir şey sormak istiyorum Neden hemen en ufak şeyde ayrılmak istiyorsunuz Yani bu yeni neslin bir Trend mi veya bir Akım mı gelişiyor hani benim bilmediğim Veya bizim bilmediğimiz Tamam yanında çok fazla zaman geçirmemiş olabilir evet bu onun yaptığı bir hata Bunu zaten hiçbir zaman kabul etmiyoruz ama hemen ayrılmak Fikri Yani bu sitede ben bunları çok görürüm bir şey oldu mu hemen ayrıl gitsin bir şey oldu mu hemen ayrıl gitsin yani oturup bir çözüme kavuşturmak varken neden hemen ayrılmak ben sadece bunu sormak istiyorum
58 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmak ıstemıyroum ayrılmak ıstmedıgım İcim bırı bsıey derde rahatlarmıyım dıye yazdım ama gelen bı cok cevap benı daha faiz uzdu ayrılmak kolay değil hele bana kucuk bı yerde yaşıyorum adım ikiye cıkacak herseyı gectım ben onu cok sevıyroum ama değer görmemek cok uzuyo alttaki yorumları okuduysan bı insan evindeki halıyı bıle ozler dedı hani hıcmı değerim yok benım hıcmı aklına gelmiyorum bız oyle durmadan zaten goeusemeyız izinlerin arası 5 6 ay ben tek tek gun sayıyorum ama onun yaptığına vaj
- +1 yıl
Bu davranışı ileride sorun çıkartacağına dalalettir. 'yeni nesil' diye geveleme. Kaynanasından fiziksel ve psikolojik işkence çekmeyen bir tane bile eski nesil kadın yoktur
- +1 yıl
@Poinsettia napacagını bılmıyroum ayrılmak ıstemıyroum ama nası duzelecez
- +1 yıl
@S1GMA_ denıycem yanı kpnusmayı
- +1 yıl
@Poinsettia o zaman sana kendi ailemi tanıştırayım her iki tarafta birbirinden memnun yeni nesil diye geveleme derken geceleme değil hayat gerçeği bu bana yeni nesilin geliştirdiği Aşk ilişkilerini kesinlikle savunma kimse kusura bakmasın yani kusura da bakabilirsiniz benim açımdan hiçbir sıkıntı yok yeni nesil hemen ayrilmakta buluyor benim zamanımda kişi hata yapardı üzerine giderlerdi en son ayrılma olurdu şimdi bakıyorum bu soru soran kişi olmasa bile fındık kabuğunu doldurmadan konularda ayrılalım ayrılalım ulan beyinsizsin evladı diyorum madem ayrılmak senin fıtratında var karşı tarafın canını yakma
- +1 yıl
O yüzden bu benim fikrim kardeş evet yeni nesil özellikle aşk konusunda bana göre çöp diğer konularda iyi olabilir ama aşk konusunda offside 👎👎👎👎👎👎👎
- +1 yıl
Konusma uslu unu bilsen kelimelerine dikkat etsen cevap verir derdımı anlatırdım gerek yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocam evlenmeden önce bir ay yanıma gelmediği zamanı biliyorum. Babasının fırını var sürekli bir şeyler istiyordu. Evlendik hala aynı. İkimizde çalışıyoruz ve iki haftada bir izin günlerimiz denk geliyor buna rağmen evde olduğunu öğrenince iş kitliyor rahat bırakmıyor. Yeni evliliğimizin tadını çıkaramıyorum. Çok üzücü bir durum o yüzden seni anlıyorum. Seninde görmek hakkın. Yakında evleneceksiniz görüp tanıman vakit geçirmen lazım. Evlendikten sonra sorumluluk artıyor, birçok erkek gezme tozma işini bırakıyor o yüzden yanına çağırıp ilgisiz bıraktığını, görmek istediğini söyle.
011 Yorumla- +1 yıl
Iste bende ondan korkuyroum sımdı yanıma gelmeyen canım cicim ayında umursamayan evlenınce hıc gelmez bakalım bu izin son sansı yıne aynısı olursa bıturecegum
Cevap sahibi+1 yılBitirmek yerine karşına alıp konuş. Neden böyle olduğunu sor, evlendiğiniz zaman böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini, en güzel zamanlarınızı ayrı geçirdiğini söyle. Sert çıkış yaparsan o da sana sert gelir ama derdini normal bir şekilde anlatırsan o da sana hak verir. Yanında olmak için gayret gösterir bundan sonra. Hemen aklına bitirmeyi koyma. Bense çok ayrılmak istedim ama eşim gerçekten iyi biri o yüzden babasının günahını oğluna yükleme.
- +1 yıl
Anlatıyorum zaten oyle bağırıp cagırmaam o da sınırlenır anlatıyroum saatlerce konusuyorum nişanlım da cok iyi ama aylarca gorusmuyoruz bızımkı 1 2 ay degıl 5 6 ay gormuyroum izne gelincede 1 gun
Cevap sahibi+1 yılNöbetlerimiz denk gelmediği için ayda beş görüşüyorduk o da 2-3 saat. Sonra yine görüşemedik. Pandemi vurduğunda 3-4 ay göremedim yolun çalışmadan dolayı buna rağmen bir şekilde nişan yapıldı, bu yaz da düğünümüzde oldu çok şükür. Biraz bekle zaman tanı, bir dahaki izninde yine olursa bu sefer resti çekersin. Ama ayrılmak için değil öncem sinyal vermek için. Yani artık sizde bir aile olacaksınız ve her geldiğinde babanın işlerini yapamazsın de
- +1 yıl
Boyle sıkıntılar olsa hani gelmese pandemı is cocugu kesecek degılım ki gelebılecekken ailesini bırakamıyor daha dogrusu bunu kullanıyorlar her işi bu yapıyo onca kısı varken o zoruma gidiyor bakalım bu izinde ne olacak bu arada azda olsa rahatlatyınn tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canım. Benimki de aynı valla emin ol😂 daha dün babasının işini yapmış benden gizli, bana söylese kızacağımı biliyor, çünkü bir sür çocuğu varken benim kocamı kendine Uşak yapmış
- +1 yıl
Aynen oyle canım yerine konuyo canım sıkılıuo ya😂
Cevap sahibi+1 yılO yüzden nişanlınla konuş saba vakit ayırmasını söyle. Maalesef erkekler evlendikten sonra bile aile olduğunun, artık bağımsız olduğunun farkında olmuyor
- +1 yıl
Deneyecegım inşallah duzelır cunku Nisan atıp adımı ikiye cıkarmakta istemiyorum inan keyfi değil zoruma gıdıyo
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum, iyi düşün iyi olsun. Kimse sevgisiz ilgisiz kalmak, bir köşeye atılmak için evlenmez ama bu da bizim elimizde. kırmadan dökmeden kendi aranızda halledersiniz bence. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun 😊
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim ♥️
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Nişanlın ile konuşmayı dene
Neden sadece bir gün ayırmış bir nedeni var mı yetiyor mu bu kadar zaman onun için
İletişim içinde olmazsanız kendi kendinize sorar çeşit çeşit cevap verirsiniz onun yerine Ben seni özlüyorum bana bir gün yetmedi diyebilirsin buna hakkın var değil mi01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bende konustum ve cozum bulduk sonunda ♥️
+1 yılPeki bu konu hakkında bir şey dedimi? Yani en kötü 3 günde bir gelmeliydi. Ne bileyim insan özler
02 Yorumla- +1 yıl
Biraz once yıne konustuk bende bılıuroum yetmediğini senden daha cok ozluyorum ama bunu aglamak yerine benle konuşsan ve cıkar yolunu bulsak olmazmı dedı
- +1 yıl
E bende bunu diyecektim açıkçası, açık açık konuşmak genelde işi çözer
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
63Cevap
Bi arkadaş niye konuşulmuyor, niye halledilmeye çalışılmıyor. Neden kestirilip atılıyor diye sormuş yorumlarda. Konu evlilik değilse ayrılmak daha doğru da o yüzden. İlgisiz bir erkek, bir kadını hayat boyu üzer. Hazır evli değilken, konuştuğunuz zaman da bi işe yaramıyorsa, bunu kendine yapma. Benim cok yakın arkadasım evlendi ve kocasının ilgisizliği yüzünden hergün mutsuz ve başka erkeklere yönelmeye meyilli olduğunu görüyorum. Böyle olacağına, ayrıl. Nişanlanmak zaten bir tanışma sürecinin başlangıcıdır. Evliliğe uygunmuyuz değilmiyiz diye test edersiniz kendinizi. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. O adım cıkar, beni konuşurlar dediğin insanlar sen evde yalnız yalnız kahveden dönmeyi bilmeyen kocan için ağlarken, sana yardım etmeyecekler.
00 YorumlaYa biraz pozitif düşün , yani öyle yaptı diye ayrılmak zorunda değilsin, belki aile sorunları vardır askerlikten yorgun kamış olabilir ya da başka sorunlarda vardır bence bı gün otur konuş onunla yani hemen negatif düşüncelere kapılma hele de burdan ayrıl diyenlere hiç dinleme bir ilişkiyi bu kadar kolay bitirmek kolay değil bence , iyi günler 😊
02 Yorumla- +1 yıl
Konusuyorum ozledıgımı anlatıyorum yani her işin arası 5 6 ay beklıuroum ama yok yani en fazla 1 gun ayrılmaktan ıstemıyroum ımam yazılan yorumlar bile cok canımı yakıuo ama yoruldım artıj
+1 yılEvlenmemelisin bence. Evlendigin zaman senin arkanda durmaktansa annesinin filan lafına göre hareket eder senin düşüncelerini filan umursamaz. 1 gün nedir ya? En az 1 hafta olması gerekiyor. Evlendiginiz zaman da anasının yanından ayrılamıcak galiba
01 Yorumla- +1 yıl
Gelmezdi iste asker ya tayin mevzusu var yoksa oturur anasının kucagında
+1 yılAskere gitmedigim icin o psikolojiiyi anlayamam ancak biraz nefes almak istiyor olabilir. Her seyi sevgiyle olcmeye calismak paranoyak yapar insani. Evlenince hep sizinle olacak zaten.
04 Yorumla- +1 yıl
5 ayda 1 gunmu yanlız kalma sadece beni görmek istemiyorum herkeze gorusuyı
- +1 yıl
Kendisine sordunuz mu? Ya da bize soylediginiz gibi ona da soylediniz mi?
- +1 yıl
Soyledım de bısey degısmıuor
- +1 yıl
Ailenizle bu konuyu konusabilirsiniz, neticede biz sizleri tanimiyoruz boyle durumlarda akli selim olan yakinlarinizdan tavsiye almak daha iyi gelir.
+1 yılBen olsaydım bu soruyu böyle sormazdım. "Nişanlım iki haftalık asker izninde bana sadece bir gün ayırdı. Sizce bu kişi evlenmeye ve hayat arkadaşı olmaya layık bir insan mı?" diye sorardım. Muhtemelen bu soruya verilecek cevabım koca bir HAYIR...
00 Yorumla
+1 yılİzinde ne işi yüklediler çocuğa. Ailesinin de anlayışlı olması lazım... seninle görüşmeni bir sevenin orada olduğunu görmeleri lazım... ailesi iş yükleyip kullandı mı yoksa
019 Yorumla- +1 yıl
Sureklı kullanıyorlardı bu farkında degım
- +1 yıl
İş var oğlum iş var oğlum deyip kullanmışlar belli... ne işi köy tarla işi mi... anne çok güzel kullanır o konuda... çocukta kendi yokluğunda tüm işler ailesinde olduğu için kendini onlara mahkum hissediyor ve asker izninde kullanılma oluşuyor... o şu an seni göremez emin ol... sever sevmez ilgisi kalbini bilemem ama ailesi annesi babası iş yıkmışlar bırakmamışlar... sevdiğini de gör dememişler. O da edilgen bir tip demek ki
- +1 yıl
Ben napıyım sımdj
- +1 yıl
Açık açık konuş... benim değerim yarım saat mi diyebilirsin terk etmeden
- +1 yıl
Dedım yok dıyo ama napıyım işler var
- +1 yıl
Yanı insan hıcmı ozlemez
- +1 yıl
Seni sevip sevmediğini sor hemen öfke ile hareket etme... belli ki yaşın küçük oda genç ailesinden bağımsız değil... ailesi onu kullanmak istiyor belli... değerini istemelisin...
- +1 yıl
26 yasında
- +1 yıl
Ben ayrılmak istemiyorum cok sevıyroum ama onun boyle yapması zoruma gıdıuor
- +1 yıl
Küçük bir yerde nişan atmak vs kolay değil ne yazık ki. Ailen senin ailen ne diyecek bu duruma... eğer küçük yerde isen şunun eski nişanlısı dendiği zaman bile işin rengi değişiyor... öyle bir yerde isen işin zor...
- +1 yıl
Aynen oyle onuda dusunuyroum adıma ikiye cıkacak ama evlenip bosanmaktan daha iyi dehılmı
- +1 yıl
Özlememişsin işler bende daha değerli de... o işler asla ve asla ve asla bitmeyecek... köy işleri ise tarla işleri ise emin ol o işlerden sıra sana asla gelmezzzzz...
- +1 yıl
Koy tarla değil 3ablası 1 abısı var herkezın her ihtiyacına bu kpsar yanı ben hep ikinci plandayım
- +1 yıl
Çocuğun ailesi nasıl... siz evlenince eşini rahat bırakacaklar mı yoksa aynen karasaban devam mı... ya da ben onun yanında olayım da karasaban birlikte devam ederiz mi diyeceksin... evlendikten sonra seni boşanmaya itecek bir ortam oluşacaksa nişandan dönmek iyidir... onun sevgisinden emin olduktan sonra ki olabilirsen ve birlikte mücadele edeceğiz dersen evlenirsin... ama işler işler hiç bitmez
- +1 yıl
Oooo... ablalar asalak yani... abi de asalaksa bunu kullanırlarsa yandın... ablasının ihtiyaçlarına koşacaksa 15 gün evlenince de binerler sırtına... bu ne ya... ablası ile evlensin o zaman
- +1 yıl
Yok ezdirmez kımse laf soylettırmez ailesini evimize karıştırmaz ama gelıp gitmeleri illaki olur - +1 yıl
Seviyorsan açık açık konuş... iş iş de ben 15 günden yarım saat miyim demelisin... onlarla evlenmeyecek ki onlar geride sen geleceğisin... geleceğine mi bakmalı geçmişe mi... ona bunları ifade et... belli ki seviyorsun... ama ablalar anneler kaynanalık yapacak ona sana... hemen ayrıl demek küçük yerde zor ve karşına çıkacak güzel insanları da engelliyor...
- +1 yıl
Kafam. Cok karısık
- +1 yıl
Ne diyebilirim ki sakince düşün onunla derdini paylaşmaya çalış... iş çok vardı falan derse bunun bahane olmadığını söyle... herhangi bir kadın olmak istemediğini söyle... sen olmasanda başka bir kızlada evlense onun için fark eder mi etmez mi öğren... onun aşkından emin olmaya bak... eminsen devam... ama derse ki çokta fifi bana başka kız yok mu derse... sen sağ ben selamet dersin... ama seni sevdiğini görürsen bugünleri atlatmaya bak... kriz her zaman olacak sadece krizi çözmeye bak orta yol bul...
+1 yılDemek ki seni evinde hizmetli bakıcı olarak alma peşinde ve cinsel obje olarak görüyor! Sana karşı hevesi yok! Hevesi olsa savaş anında cepheye koşan asker gibi yanında olması lazımdı! 😑
10 YorumlaSevgilin olsa hadi kafasına göre takıldı derim de, nişanlın. Bende askerdeyken nişanlıydım. Hergün birlikteydik. Senin ki parmak üzerinde nişanlılık gibi
00 Yorumla
+1 yılOna bunun nedenini sor. Sonuna kadar güveniyorsan zaten verdiği cevap seni ne üzer ne de istemeyeceğin bir cevap verir. Güvenmiyorsan da go.
01 Yorumla- +1 yıl
Guvenle alakası yokkı yanı gelmıyo gelmeyeceğini de belirtiyor ailem var dıuo
+1 yılBenim eski sevgilimde öyleydi biz sürekli kavga ediyorduk bundan dolayı ayrılıyordum ondan 1 haftalığına izine gelip ailesine ve arkadaşlarına vakit ayırıyor du ben ise geri plan sonuc 1 aydır ayrıyız yani tamamen ilişki bitti en sonunda bitirdim farklı sebeplerde girdi araya tek bu konu yoktu yani
00 Yorumla
+1 yılinsan evin halısını bile özlüyor kolay değil salmamısta olabilirler zaten simdiki askerlik çok uzun değil
04 Yorumla- +1 yıl
Uzman cavus yanı normal asker dehık
- +1 yıl
ona bişiy diyemem arıcan ona sorcan
- +1 yıl
Sordum bısey degısmedı
- +1 yıl
asker olmak zor vardır belki bir bildiği
+1 yılAskerlikte bir çok şeyin özlemini duyabilirsiniz. En basiti evde oturmak, ev yemeği yemek, özgürce hareket etmek. Bence maruz görmen lazım.
013 Yorumla- +1 yıl
Nası maruz göreyim bı insan hıcmı ozlemez
- +1 yıl
Askerlik yapmadan bunu tam olarak anlamanızı bekleyemem.
- +1 yıl
Özlem ile şu an olan durum biraz farklı bence.
- +1 yıl
Farkı ne
- +1 yıl
Zaman kısıtlı olur hatta şu an 6/7 gün herhalde. Kendine bile zaman ayırmak isteyebilir. Sağlıklı bir düşünceye sahip olmak isteyebilir. Kendine ait bir alanda yaşamak isteyebilir.
- +1 yıl
14 gun izni herkeze vakti var bı bana yok ama
- +1 yıl
Askerliğini nerede yapıyor?
- +1 yıl
Muş
- +1 yıl
Bak şimdi askerde kendine ait bir yaşam alanın yok.
1- Toplu yatıyorsun,
2- İstediğin saatte uyuyamazsın (nöbet, devriye, görev)
3- İstediğin saatte kalkamazsın,
4- Her yöreden insan vardır. Uyumsuz da olsa ortak yaşarsın,
5- Rahatça bir oturayım, kalmayım demek yok,
6- İstediğin zaman duşa giremezsin veya istediğin kadar duşta kalamazsın,
7- Geçmişinle ilgili her şey aklına gelir, kurar durursun
Daha sayarım da sayarım. Biraz boşlukta kalmış olabilir. Sende kendince haklısın tabi. - +1 yıl
Uzman cavus normal asker degılkı sabah gıdıuo aksam evine gekıyor
- +1 yıl
Ha o zaman değişir tabi fakat uzman erbaş ile erbaş arasında belirli kıstaslar dışında çok fark yok.
- +1 yıl
Nası yok onlar koğuşta yatma kalkma saatleri belli normal askere nıye yazmadın dıyemem ama bu sabah gıdıuo aksma evine gelıyor
- +1 yıl
Onlar var tabi ben genel olarak statü açısından söyledim.
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılBı kez kendisi gelse birlikte vakit geçirmek için , bı kez de ailecek gelseler , bıde siz ailecek gitseniz o halde bile üç kez olur.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ilgisiz Sevgisiz evlendikten sonra da mutsuz olabilirsin kararını iyi ver
13 Yorumla- +1 yıl
Ya kafam almıyor bak cidden yakısıklı boylu poslu yanı zorda kaldı da benle nişanlandı desem o da degıl saatlerce telde konusuyçruruz arar sorar ama yanıma gelmıyor
- +1 yıl
Erkeklerin kafa yapısı değişik çalışıyor menfaatler önde gelir o yüzden bilmiyorum Ama hayatınızdaki bu kararı alırken çok dikkat edin geri dönüş olmaz
- +1 yıl
Zor olur
+1 yılKırılman gayet normal ve onu özlemişken böyle bir olay yaşamak da gayet üzücü seni çok iyi anlıyorum. Fakat bu duruma üzüldüğünü onu kırmadan söyleyebilirsin, ama onun tarafından da bakmak lazım tabii.
21 Yorumla- +1 yıl
Anlatıyorum napıyım aılemı Ya banamı atıyım dıyı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşim Asker adam nisanlandik her fırsatta ya yanındaydi ya yanındaydım normal bir durum değil ayrıca senede 1 ay izinleri var.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu konuyu onunla konusmalisin biz nedesem boş en iyi cozum
03 Yorumla- +1 yıl
Konusuyorum ama bos
- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılBen o izinde evden dışarı adım atmamıştım yorgunluktan.
Devamlı uyuyordum04 Yorumla- +1 yıl
Uyusa hasta olsa tamam napacam canını alacak değil ama ailesinin her isine kosuyo bana gelmıyı
- +1 yıl
Nerde yaptı acemiliği
- +1 yıl
Uzman cavus
- +1 yıl
O zaman durum farklı
Dediklerimi geri alıyorum
+1 yılAskerden izne gelen adamın sen yanına gideceksin.
Yanına gelmemişmiş.😎
Sen kimsin? Kutsal put mu? İbadete mi gelmeli her gün?00 YorumlaMerhaba öncelikle farklı düşünceleriniz varsa korunmayı tercih edin yoksa 1 ay sonra burada hamile mi kaldım sorusunu soracaksınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Normal de böyle olması hoş değil ama belki geçerli özel sebebi vardır boşuna üzülme bence
01 Yorumla- +1 yıl
Nası uzulme yım brn gun sayıyorum 5 6 alda 1 kere geliyor 2 hafta benim yanıma 1 gun gelıyo insanda gormuyroum
+1 yıldiger nişanlisi daha baskin demek onun yaninda dir hep yani sen hala nişani atmadiysan ne diyeyim senin gibi biri lazim bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin bişey yapmana gerek yok , onun düşünmesi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilesini özlemiştir olabilir nişanlı imişsin sen gitseydin
06 Yorumla- +1 yıl
Aılesı ben tamamen 2 hafta benim yanımda ayrılmabdemıuroumkı zaten sureklı onlara benim emek istediğim benı hayatına sıgdıramayacaktı nıya nısablandı
Cevap sahibi+1 yılAnne her zaman daha farklıdır o yüzden anne asla bırakmaz yarın öbürgün yürümesen bırakıp gidersin sen sonuçta burada benle zaman geçirmedi demenden belli ben aynı şehirdeyim çalışıyoruz 3 aydır göremiyorum ama ikimizinde hedefleri var oda buna ulaşmaya çalışıyor o yüzden kızamam
- +1 yıl
Anlasamadıgımız nokta su ben annesinden veya ailesinden vazgeçsin demıuroum bemım nişanlım asker zaten yılda 2 kere girme sansım var bızım tercih degıl 365 gunde 2 gun goruyorum ben onu inşa gıremıyroum annesiyle gelır hizmet edecem dıye mutfaktan cıkmam oyle gıder
Cevap sahibi+1 yılHizmet edecem gözü ile bakman ve etmene senin hatan
- +1 yıl
Napıyım eve gelen misafire siz bakın başınızın ceresıne ben nısanlımlamınoturacam dıyım
Cevap sahibi+1 yılYerine göre yardım edersin hizmet değil
+1 yılayrıl seni değilde ailesine gidiyorsa bırak onu ne yaparsa yapsın bu devirde kadir kıymet bilmeyen birini niye yanında tutasınki bu zamanda sevecek bir hanımefendi bulmak imkansızken o senin kıymetini bilmemiş kendini düşün
00 YorumlaBence bu kadar aileyi kıskanmaya gerek yok akrabalar bile geliyordur görmeye yanına gelmiş sonuçta yani bence sen fazla abartıyorsun
16 Yorumla- +1 yıl
Ailesini nıye kıskanayım neyını kıskanayım yanı bizim ızınlerımızın arası 5 6 ay insan hıcmı ozlöez 1 gun mu değerim onda
- +1 yıl
Annesiyle gelıyo hizmet edecem dıye mutfaktan cıkıp gormıyroum neyi doya doya cıkartıyım
- +1 yıl
Napıyım aılem dıyo bı gun sana yetıyomu diyorum yok ama gerısı de yok
- Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılBok yap ne napacam Allah ım ya hak etmiyorsun o çocuğu
00 Yorumla
+1 yılBenim nişanlımda ailesine çok düşkün. 1.5 saatlik mesafede çalışıyor, yanıma 2 ayda bir geliyor. Şu an ayrılmak üzereyiz
04 Yorumla- +1 yıl
Ayrılıncada suclu bız olacaz onlar sutyen cıkmıs ak kasık
- +1 yıl
Evet öyle oluyor nedense. Durduk yere sorun cıkarıyormusum
- +1 yıl
Aynen o da ozler o da gelmek istermiş ama işleri varmıs
- +1 yıl
Bahane sanırım ya da bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki uzak olduğu için mutlaka bir sebebi vardır...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl şey o ailesini daha çok özlemiş seni çok özlemedi sanırım
00 Yorumla
+1 yıldaha ana kuzusu demek agzı sut kokuyo : ),
ne zaman erkeklıgı kalkar ozaman arar sende koyarsın cevabını lapppp dıye oturur kıcının ustune..06 Yorumla- +1 yıl
Ben simdi napıuım
- +1 yıl
yazma bırak o merak etsın senı dedıgım gıbı ana sevdası gecmemıs daha. kımse annesınden vazgecmez aılesındende ama sevıyosan sevdıgınlede ılgılen sonucta nısanlın senın arada resmıyet var cıktıgın cocuk deılyanı ılerde kocan olacak adam.. mesafenı koy arama mesaj yazma merak etme , bak gor kuzu kuzu dedogom oldumu gelecek sana aksamaları yazıcak?
- +1 yıl
Yazmada aramada sıkıntımız yok arar sorar saatlerce goruntulu konusuruz ama memelekete geldımı ailesinden ayrılıp bana gelemıuor
- +1 yıl
ee bende aynını demeye getırdım.. onlar yokken gonlu sende cunkı heran mesajındasın ozelındesın ısteklerını yapıyosun. * eve geldı aılesı on planda senı ancak yıne ozelıne gelınce arar.. demek ıstedıgım buu kulagını sıkı cekmelısın anlasın...
- +1 yıl
Hee anladım
- +1 yıl
dogru bıldım dımı? aglayınca emzıgını verme ac kalsın bak nasıl yalvaracak... ajajaaa jajaa
+1 yılSen git aşko belki ailesi ile zaman geçirmek istemiştir askerlik yaptığı yere gidersin sende
11 Yorumla- +1 yıl
1000 km aılem ızıj vermezkı ve bende inan aılesı tim yanı nıkahı kocam
+1 yılHer insan karakteri bir değildir burada hem fikiriz ama bence seven insan sevdiğiyle 1 saat fazla vakit geçirmek için can atar
10 Yorumla
+1 yılBence direkt konuş ve her şeyi açıkca söyle yaptığı olmamış sen de en az ailesi kadar bekliyorsun onu
10 YorumlaAile önemli tamam sende önemlisin ama aile yaslıysa biraz hürmet ve saygı gösder en hemen silip atmak olmaz sen annene deger verdigi gibi
00 YorumlaAilesine düşkün adamdan hayır gelmiyor kardeş benim ağzım yandı o konuda
112 Yorumla- +1 yıl
Benimde maalesef ailesine düşkün erkeklerden uzak durun
- +1 yıl
@Aşkyakargirl yazsana bana az dertleşelim
- +1 yıl
Mesaj gönderilmiyor
- +1 yıl
Ailesine bağlı insan evlenince evlendiği kişi de artık ailesi olduğu için tam tersi daha çok sevmez mi?
- +1 yıl
Benimkisi benimle konuşmuyor askerden gelmesine rağmen
- +1 yıl
@MutluSonDüşleyen Hiç öyle olmuyor bende evlenirken öyle sanıyordum ama aileye daha çok bağlanıp eşi dışlıyorlar
- +1 yıl
@Aşkyakargirl demek ki yanlış biliyormuşum
- +1 yıl
Doğrudur. Ve çok tuhafmış cidden. Neyse sayenizde doğrusunu öğrenmiş oldum teşekkür ederim.
- +1 yıl
O taraflarda bezim yok ama öyle bir şey olursa söylediğiniz tavsiyeye uyarım teşekkür ederim.
+1 yılÇok ayıp olmamış bu.. komutanın kim olduğunu göster ona
00 Yorumla
+1 yılCinsel bir isteği var mıydı gerçekten seni özlediğini hissettirdi mi belirttiği bir nedeni var mı
00 Yorumla
+1 yılAdam yorgun olabilir mi?
12 Yorumla- +1 yıl
Her ise kosuyo ailesini tek tek gezıyo bı banamı yorgub
- +1 yıl
Aile daha önemli demek ki onun gözünde
+1 yılGelmiş yanına daha ne olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ağlama krizim bıttı nısnalı lada anlastık bu sefer gelıp bızde bıle kalacak gonlumun aldı yanı
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
+1 yılGerekçesini söyledi mi neden 1 gün gelmiş?
01 Yorumla- +1 yıl
İsleri varmış ailesi ailesi ailesi hani ben hep ikinci plandayın
+1 yılÖzlememiş demek ki boş ver
01 Yorumla- +1 yıl
Özlememiş tamam da nası boş ver ıyım benım sevgılım degılkı bu adam nişanlım hatta kocan
Ailesine vakit ayırmak istemiş
02 Yorumla- +1 yıl
Ayırsın tabıkı ayıracak ama ya ben
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki başka işi vardır
05 Yorumla- +1 yıl
Mesela 5 ay görmediği nişanlısının yanına gelmemek için ne gıbı bı nedeni olabılır
- +1 yıl
Haklısın onunla konuştun mu peki?
- +1 yıl
Konustum aılem napıyım atıyım mı dıyo yanı ben ikinci planda kalıyorum bakalım bu izinde napacak konusamam fayda edecekmı yoksa yine aynısını olacaj
- +1 yıl
Sen bilirsin en iyisini. Allah hayırlısını versin gönlüne göre
- +1 yıl
O ailesiyse sende nişanlısısın ailesi bile demesi lazım nişanlılı ihmal etme onu da gör diye valla bunu düşünecek olgunluğa sahip değilse ben evlenmezdim bile.
Sordun mu neden böyle yapmış
06 Yorumla- +1 yıl
Aılesı ıslerı
- +1 yıl
Uzman cavus yanı işi o bızımkı kısa degım
- +1 yıl
Napabılırımkı
Çok ayıp etmiş ayrılmalısın
021 Yorumla- +1 yıl
@Ceyda2312 ya ben ondan ayriyeten benım için gel demıuo gelmez zaten en azından geldiğinde azcık vakıt ayır
- +1 yıl
@Ceyda2312 nerden bakarsam bakıyım cıkamadımkı isin içinde emğatıde kuruyorum ama yanı olmuyı
- +1 yıl
@Ceyda2312 anlattım bakalım dıger izinde napacak degısık var mı yoksa aynımı olacaj
- +1 yıl
@Ceyda2312 gıttı
- +1 yıl
Dusunme sem nıye nısanlanayım ve bu yaptıgını defalarca tekrarlamasına ragmen nıye dusunuyım bitirmeme için kendımı paralarım aşağıdaki yorumları okudunmu bılmem ama bırı insan evindeki halıyı bıle ozler dedı halı kadar değerim yok nası zoruma gitti benım hepsını tuta tuta inan bogazım dugun Dugu oldu sadece burada konuşulanlar degıl evde aileme cevreme herkeze dert anlatıyorum burdada bırı içimi rahatlatacak bısey yazarım diye sordum
- +1 yıl
Emin olun ki inşallah mutlu olursunuz ben hiç kimsenin üzülmesini istemem gönül kırmam ama yarın bir gün evleneceksin ve bir ömür beraberlik geçireceksin karşındaki insanı iyi seçmelisin seni seven seni dinleyen seni önemseyen biri ile devam etmelisin bazı şeylerin telafisi zordur erkek Bi ilişkide daha güçlü olmalıdır vicdanlı olmalıdır erkek yatak kadındın sudur eğer erkek düz olursa kadın yolunu bulur yoksa keşkelerle ömrünü geçirirsin bunu unutma insan sadece gözleriyle değil aklı ve gönlüyle sevmelidir
+1 yılYarın geliyorsun emri vermesin mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Gekmezkı
- +1 yıl
Tepki vermezsen gelmez
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevseydi daha çok birlikte olurdu.
02 Yorumla- +1 yıl
Niye Nisanlandı bu bnrlr
- +1 yıl
Sonradan değişmiştir duyguları.
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ayrı şehirlerde falan mısınız?
013 Yorumla- +1 yıl
Asker evet ayrı sehırlerdeyız aramızda 1000 km var
- +1 yıl
İl ılcr gıbı dusun yarım saat evlerimizin arası
- +1 yıl
Kafam cok karışık ağlamaktan bitap dustum artık
- +1 yıl
Çevrem sıkıntı ıste nısnalandı ayrıldı niye ayrıldı bı bir turlu soruyla karsı karsıya kalacagım
- +1 yıl
Haklısın bılmıyroum yaa
- +1 yıl
Ya ayrılınca pısman olursam
- +1 yıl
Ya hayır ilgisiz erkeği kımse istemez bende ama ilgisiz değil her gun arar yazar saatlerce isten yorgun gelmesine rağmen benle goruntulu konusur ama yanıma gelmiyor islerim var dıyo ben yapayımda kım yapsin dıyo
+1 yılİlgisiz değer vermeyen bir nişanlı modeli
08 Yorumla- +1 yıl
Napmalıyım pek7
- +1 yıl
Ya simdi ılgısızde dıyemıuroum ama bıkahımız var isinden dolayı dugun yapamadık dhaa evlılık kavramını anlayamadı ailesinden kopamıyır
- +1 yıl
Nişanlınla bunu konuş söylemek istediklerini söyle yine akıllanmazsa ayrıl bence çünkü niye nişanlıykan böyleyse evlilikte kim bilir nasıl olur düşünsene sana bakmadığını senle ilgilenmeyip kendi haline bıraktığını falan İlgisiz eşi kim ister
- +1 yıl
Ana kuzusu biriyle olmaz
- +1 yıl
Bende aynısını soyledım hani nısnalık canım cicim ayı sıdmı böyleyse gerı hıc olmaz son sansı kaldı bu izinde aynısı olursa bıtırecegım
- +1 yıl
Yani belli ki bazı konularda daha olgunlaşmamış akıl edemiyor son kez şans ver olmazsa ayrılırsın
- +1 yıl
Bu izin son sansı zaten aynısı olursa giderken yuzugu u elıne verıp gonderecem
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen ilgisizlik ve ihmal
017 Yorumla- +1 yıl
Napmalıyım prkı
- +1 yıl
Ona seni ihmal ederse sonuçlarının kötü olacağını belli etki anlasın senin değerini,, benim maksadım aranizin bozulmasını istemem
- +1 yıl
Yok anladım ben seni ağırlığın göster dıuosun anlatıyroum saatlerce konuştuğum oluyo ozledım dıuorum gun sayıyorum ben burada dıuorum tamam dıyo gerısı yok
- +1 yıl
Iste güzel arkadaşım seni ikinci planda tutuyor tamamen ondan dolayı oluyor
- +1 yıl
Napıyım simdi ben bunh
- +1 yıl
Nezamandir nisanlisin
- +1 yıl
9 aydır
- +1 yıl
Güzel arkadaşım ben sana bisey diyeceğim insanların seni sevip sevmediğini zor durumda anlarsın ben o olayları yasadim sende kötü duruma düşmemek için karşındaki kişiyi iyi tani
- +1 yıl
Nası tanıyık gormuyomkı
- +1 yıl
Aileside cok önemli sana karsi
- +1 yıl
Aılesıylede sıkıntım yok acıkcası hani cok gorusmuyoruz ama telde falan konusuyoruz sıkıntımız yok ama cocuk isteyen iyi izne geldımı yok
- +1 yıl
Ben şimdi uzun yola çıkıyorum sonra konuşuruz iyi günler
- +1 yıl
Iyı gunler
- +1 yıl
İyi akşamlar ben geldim
- +1 yıl
Iyı aksamlar
- +1 yıl
Nasılsın
- +1 yıl
Benim yolculuk bitti sukur
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Nickinin hakkını veriyorsun sanki
012 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Haa evet
- +1 yıl
13 gun onlarda 1 gun bende o da ailesiyle gelir oturur ben mutfaktan cıkıp girmem bıle
- +1 yıl
maalesef evet
- +1 yıl
Tamam ama napıyım ayrılmam ı gerek
- +1 yıl
Uyardım bakalım bu sefer ne olacak zaten bu kadar konusmanjn ustune yıne aynısı olursa bıter
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kötü bi durum sana değer vermiyo anlaşılan 😏😏😏
08 Yorumla- +1 yıl
Ya cok iyiyiz hergun arar konusuruz ama izne geldımı her işi buna yukluyolar yanıma gelemiyor canıma tak etti cok sevmeme rağmen ayrılmayı bıle dusundum
- +1 yıl
Napmalıyım sence
- +1 yıl
Konusuyorum tamam dıuo anlıuo buraya gelince cocugun peşini bırakmıuolar
- +1 yıl
Aynen oyle kendimi kandırıyorum demı
+1 yılDemek ki çok özlememis seni.
10 Yorumla
+1 yılçok ayıp etmiş tabi ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılAz gelmiş cidden ya o kadar gün ne yamis
00 Yorumla Seninle vakit geçirmek istememiş sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBu adam seni ezdirir önemsemez yol yakınken dön
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılana kuzusuymuş ayrıl hemen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Sen de bas git ziyaretine
14 Yorumla- +1 yıl
Bana gelmeyene ben nası gıdeyım
- +1 yıl
5 ay belle tek tek gun say 2 hafta izne cıksın bana bı gun gelsın buna sukur u edıyın
- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım asker, 2 haftalık izinde sadece 1 gün yanıma geldi. Ayıp değil mi, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler