1 aydır sevgiliyiz bu arada. Ve yakın zamanda gelecek. Nasıl davranmam ne yapmam gerekir onun için? Saçma sapan şeyler söylemeyin aramızda ileri düzeyde yakınlaşma yok. Onun harici ne yapabilirim? 1 aylık sevgiliye hediye almam abes mi olur, bi şey almama gerek var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHiç bir şey yapma bir kafeye git. Yemek derse fazla zamanım yok de. Abartma ve onu istedigini belli etme. Adam zaten aylardır kadına hasret daha beter senin için alevlensin
Asla yalnız kalma dikkat !!!08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil daha önce ilişki yaşamamış biri olduğu için öyle istekleri olacak bi insan değil. Üstelik onu seviyorum sarılıp öpmeyim mi
- +1 yıl
Asla öyle bir hata yapmaz. Adam 1 aydır seni görmeyi hayal ederken sen sarılarak kendini altın tepside adama sunma. Hata olur. Bırak senin için çabalasin biraz.
Soran+1 yılİyide benim için gelecek nasıl sarılmayım kös kös oturayım mı yanında heykel gibi? Sarılmakla boşalacak değil ya
- +1 yıl
Ya yapma Allah aşkına sarılma nedir. Alfa kızı oynasana. Zor kız sevilir. Aşık olunur.
Soran+1 yılNasıl zor olabilirim bende onu diyorum. Sırf benim için onca yolu gelecek ve bi sarılmayı bile hor mu görücem? Kendi adına bi düşünsene bi kız için onun şehrine gidiyorsun kız sana sarılmıyor bile
- +1 yıl
Dürüst cevap istiyorsun.
Sırf bir sarilma için urfadan anraya uçakla 8 defa gittim her seferinde yemek çay sigara geri geldim. Her gittiğimde bir daha gitmem diye kendime soverdim. 9. gidişte bana öyle bir jest yaptı ki hepsine değdi. şimdi ayrıyız bitti de.. Anlayacağın kaçan kovalanır. - +1 yıl
Nerden başkan şimdinin parası 60- 70 bin TL harcadım. Onca yoldan diyorsun otobuse atlamış 500 TL bilet yolda 20 TL ye bisküvi meyve suyu. Ne bekliyor yani onunla yatmani mi. Seni görsün yeter.
Soran+1 yılSevgili değil miydiniz? Neden hiç temas kurmuyordunuz? Bende sana net bi cevap vereyim. Kaçan kız zor kız değildir sadece sana karşı hisleri derin değildir. Ben de diğer erkeklere karşı çok soğuktum 10. buluşmada elimi dahi tutturmadım. Ama bu sefer gerçekten saf duygularımla seviyorum. Seven insan sarılmak ister. Kaçıyorsa düşüncesi farklıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Ev yemeği falan yapabilirsin çok abes gelebilir ama adam hasret kalmıştır ev yemeğine
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki o gelince ona sarılmam beni basit kız mı yapar? Biri öyle dedi de
ona bi hediye vermek istiyosan ver. onun haricinde güzel giyin süslen falan yeter
00 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Sevgilim askerden gelecek 1 günlüğüne ne yapmam gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat