Dört yıllık ilişkim vardı, aldatıldığımı öğrendim. İlişkimizi saygıyla sonlandırdık fakat canım çok yanıyor, bunun acısı ne zaman geçer?

Dört yıllık mutlu bir ilişkim vardı. Evlenme teklifi etmişti bir yıl önce evlenmeyi düşünüyorduk. Fakat bir hafta önce benimle konuştu ve başka bir kadına aşık olduğunu ilişkisi olmadığını ama kadınında ona ilgisi olduğunu ve bana haksızlık etmek istemediği için ayrılmak isteğini söyledi ve ayrıldık. Canım çok yandı hala yanıyor ama konunun benle ilgili olmadığını biliyorum, bazen kendimi sorguluyorum ama bunun benle ilgisi yok. Ayrıldıktan sonra bir kere aradı nasıl olduğumu sordu iyiyim merak etme dedim. İlişkimizi saygıyla bitirdik fakat canım çok yanıyor bunun acısı ne zaman geçer?
Güncellemeler
+1 yıl
Destek veren herkese çok teşekkür ederim. Bugün çok iyi oldum ve sanki geçti tüm acılarım tabi bu süreç ama hiçbirimizin varlığı başka bir insana bağlı değil.
Dört yıllık ilişkim vardı, aldatıldığımı öğrendim. İlişkimizi saygıyla sonlandırdık fakat canım çok yanıyor, bunun acısı ne zaman geçer?