+1 yılÖncelikle geçmiş olsun diliyorum yani profilde baktım da senin gibi güzel birini aldatmak da ne bileyim yani kalbinde Aynı güzelliğin gibi bir şey duruyor öyle sevdim esas soruna Gelecek olursak Yani bu artık maalesef ilişkilerde yaygın bir şey aldatılmak özellikle lafım senden dışarı ama yeni nesilin birçoğu Maalesef ki aldatmayı artık böyle hayatında bir amaç haline getirmiş gibi O yüzden ilişki yaşama demiyorum ama seçeceğin insanları doğru seçmen lazım zaten aldatmaya meyilli olan bir kişi kendini her şekilde ele verir ilişkinin başlarında unutma konusuna Gelecek olursak Şunu unutma ki bu hayatta senden değerli Senden önemli hiçbir şey yok Evet tabii ki Arada bazı yaşanmışlıklar vardı Bunları unutmak her ne kadar kolay olmasa bile insanlar ölüme bile alışıyor emin olabilirsin yani bu çok uzun süreceğine zannetmiyorum başka şeylere odaklanıp başka şeyler yaparsan En azından Kafan dağılır ve bunu unutma sürecin daha hızlı olur
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk ve sevgi öyle kolay oluşabilen duygular değildir.. 4 yıllık sürecinizde sana karşı olan sevgisi çoktan bitmiştir bu 1 veya 2 yıl içerisinde de olabilir alışkanlıktan dolayı bir şekilde devam ettirmiştir. Sevgi bitince de çevresindeki insanlara yönelmiş.. Gerçekten aşıksa o insan'a iletişim süreçleri daha eskiye dayanıyordur ve senin haberin olmamıştır.. Acı hissetmen, kabullenememen çok normal çünkü kimse kendine yediremez bu durumu. Fakat mücadele etmek, kendine zaman tanımak daha mantıklı kararlara yönelmek senin elinde. Kendisi ile asla iletişim kurma, iyi olup olmaman kendisini ilgilendirmez komik oluyor çünkü seni bu hâle sokup iyi olduğun ihtimalini düşünmesi..
57 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız. Bizim ilişkimiz zaten aşka dayalı bir ilişki değildi evet ilk zaman çok aşıktım belki o hiç aşık olmadı bana bilmiyorum ama belli süre sonra aşk sevgiye ve sadakate ve huzura bırakıyor. Onun bana verdiği his aşk değil huzurdu ama erkekler sanırım biraz yenilik istiyor. Yani en azından şanslıyım duygularını cesurca bana aktardı aldatılmak yani beni canım yerine koysaydi çok ağrıma giderdi.
- +1 yıl
İlişkilerde aşk yerini sevgiye ve huzura bırakabiliyorsa ömür boyu sürer zaten fakat karşılıklı olmak şartıyla.. Senin ilişkinde aşkı bu şekilde harmanlayan sadece sen olmuşsun. O aşkı ilk zamanlar bulmuş fakat yerini sevgiye bırakamamış.. Aşkta bir zaman sonra silikleşiyor maalesef..
- +1 yıl
Çok doğru bir tespit çünkü ben sordum ona bu soruyu ilişkimizde bir şey mi eksikti diye bana verdiği cevap enteresandı. Bana dedi ki ben seninle tüm hayatımı gecirecegimi düşünüyordum sen benim sevdiğim kadın saygı duyduğum ve değer verdiğim insansın seninle mutluyum ve seninle hep yaşayabilirim ama o bana başka bir his veriyor aşkı heyecanı dedi o öyle deyince şaşırdım ama dediğim gibi şanslıyım ki duygularını açıkça belli etti.
- +1 yıl
Şanslı olma faktörünü sana şu şekilde yakıştırabilirdim bana sorsan; başkasına aşık olmaya başladığında yine onun hayatındaydın ve bir süre bunu sana belli ettirmedi. O belli ettirmediği süreçte aldatılan konumundaydın sen zaten. Sadece hayatında iki kişiyi birden yürütmek kendisini yormuştur, vicdana gelmiştir asla diyemem yaptığı son derece vicdansızlık ve karaktersizlik örneği.. bunu eninde sonunda bir şekilde öğrenecektin ve fire verecekti zaten ki nasip olan 1 hafta öncesinde olmuş. Senden ayrıldıktan sonra o kişiyi bulup aşık olsaydı en azından aldatma duygusunu sana yaşatmadı kendisine yeni bir sayfa açtı ki gayet normal diyerek şanlısın derdim ben.
- +1 yıl
Ama ilişkileri yok ki. Bana canım mısın dediğine inanıyorsun diceksin ben aşık olduğu kişiyi yanıyorum çünkü aynı iş yerinde çalışıyoruz aynı ortamdayız. Arkadaşlarım onun arkadaşlarıda dedi cemre yok ilişkileri ama kadında ilgi duyuyormus ama bu beni ilgilendirmiyor artık zaten yakında olur ilişkileri ama şanslı olduğumu hala düşünüyorum çünkü eski sevgilim karaktersiz biri değil sorduğum her soruyu açık yüreklilikle cevapladı, açıkçada anlattı bunu her erkek yapamaz diye düşünüyorum.
- +1 yıl
İlişkileri yoksa aşık oldum dememeli hoşlanıyorum demeli o zaman. Bence kendi de farkında değil ne yaptığının.. Önemli de değil zaten.
- +1 yıl
Aşk ilişkiden önce oluşmaz mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir ilişki bitirme yöntemidir anlamyorum. Konunun seninle nasıl alakası yokmuş ya? Madem bir kadın geldi, hayatına bile girmemişken seni gözden çıkarması çok büyük bir saygısızlık. Ya da bir cinsel birlikteliği var, ona uygun hareket ettiği için mi daha sevgili değiliz yatak arkadaşı gibiyiz demek istiyor anlamadım..
018 Yorumla- +1 yıl
Biz aynı iş yerinde çalışıyoruz kadında işe yeni girmiş aynı departmandalar onlar. Ben tanımıyorum kadını ama herkes zaten bizim ilişkimizi biliyordu. Oda kadından hoşlanmaya başlanınca bana haksızlık olmasın diye benden ayrıldı ilişkileri yokmuş daha arkadaşlarımız öyle dedi. Çünkü eski sevgilim kıza daha yeni ayrıldık kendime zaman vermem lazım demiş bende anlamakta güçlük çektim ama durum bu.
- +1 yıl
Ne canım bir şeymiş bu ya.. Sizin ilişkinizde yolunda gitmeyen ne vardı ki?
- +1 yıl
Aslında ilişkimiz güzel gidiyordu herşeyden öte bana o huzur veriyordu, ve çok yakın arkadaştık o bana çok değer veriyordu. Bana evlenme teklifi ettikten çok kısa süre sonra biz iki aylık süreçte ayrıldık ben ayrıldım çünkü kişisel olarak hayatımda iyi gitmeyen şeyler vardı. Onuda mutsuz ediyordum ayrılmayı seçtim ama sonra barıştık sonrada yolunda gitmeyen bir şey yoktu. Bana dediği şey seni seviyorum sana değer veriyorum hayatımın sonuna kadar senle yaşayabilirim ama o bana yeniden aşkın ne demek olduğunu hatırlattı heyecanlandigimi hissettim dedi.
- +1 yıl
Belki de senin bu dengesizliğinden ötürü mü böyle bir şey yaptı anlamadım.
- +1 yıl
Sanmıyorum çünkü olsaydı söylerdi öyle problemleri saklayan biri değildi. Beni bırakma sebebi açık başka bir kadına aşık oldu fakat şimdi benim arkamdan aldatılan kadın rolü olmasın diye ilişki baslatmiyor ama yakındır o kadınla ilişki yaşaması ya da o kadınla olmazsa bana geri dönecek bu bariz bir şey çünkü adamlar alışkanlıklardan sikilirlar ama kopamazlar. Ama ben bunu affedebilecek bir kadın degilim.
- +1 yıl
Ama asıl sebep bu değil.. Senden ayrılma nedeni bana göre ayrılmak istemen ve o süreç içinde yaptığın dengesiz tutumlar.. Evlilik te basit bir şey değil ama bunuda öğrenirsin yaa çok zor değil..
- +1 yıl
Üstünden bir sene geçti bu olayın hiç ayrılmamıştık o zamana kadar fakat ben dengesiz bir durum yapmadım ilişkiyi sürdürebilecek kadar güçlü değildim. Bu dengesizlik değil ki. Yani dediğiniz şeye tutunmak benim için daha güzel çünkü aldatılmak çok can yakıcı bişey ama pembe gözlükle olaya bakamayacim aldatıldım.
- +1 yıl
Öyleyse dediğin doğru ya.. Şimdi olayı tam bilemeyince ben de öyle duşunmek durumunda kaldım. Peki şu an ne durumdalar, birlikteler mi?
- +1 yıl
Onun en yakın arkadaşı bana işte birlikte değiller daha cemre Alper kafasını dinleyecekmis ama birlikte olurlar yakında hazırlıklı ol dedi.
- +1 yıl
Yalan inanma...
- +1 yıl
İnansam ne olur inanamasam ne olur bitti işte. Zaten geri dönse bile artık affetmem kendime saygısızlık olur böyle bişey affedilir değil.
- +1 yıl
Aynen.. Vallahi bende senin yerinde olsam öyle yaparım.. Her şeyin yerinde zaten. Daha iyi birini bulacaksın.. Olumlu bakman yeterli olur.
- +1 yıl
Haklısınız onunla var olmadım, birazda bekarlığın tadını cikartayim 😂
- +1 yıl
Gönlünü hoş tut, kafanda vesvese kurulmasın. Benden neden ayrıldı, neden böyle oldu gibi saçma düşünceler içerisine girme sakın. Belki de aklınca bir intikam almak istedi seninle, sende böyle sorup duracaksın ''neden, niye böyle oldu falan filan'' Sadece anı yaşa. Vallahi 4 koca yıl alışmışsın bekarlık sıkar seni ;)
- +1 yıl
Kendimi sorgulamiyorum çünkü sorguladigimda cevap bulamıyorum. Bekarlık sıkmaz gibime geliyor çünkü hayatımda hep ciddi bir ilişkinin sorumluluğu vardı artık o yok istedigim gibi davranabilirim.
- +1 yıl
Emin ol onunda istediği cevapsız sorular ile kafanın meşgul olması ve sürekli bir merak içinde olman. Omuzlarından koca bir yük gitti desene :)
- +1 yıl
Bilemiyorum artık neyse geçti ve gitti. Bitti güzeldi yaşandı herkes gidiyor bu hayatta...
- +1 yıl
Değer ve kıymet görmek isteyen kalır. İstemeyen gider.. Geri dönüş yok!
+1 yılHer katil olay mahaline geri dönüyormuş cidden:) vicdan rahatlatmak için nasıl olduğunu sormuş keşke iyiyim demeseydin ve keşke saygı çerçevesinde ayrılmasaydın saygı hak edene verilir seni aldatan birine değil.. Bu arada bir süre yoksunluk, kabullenememe, acı vs yaşaman normal ama emin ol alışıp unutacaksın💖
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Dört yılın ardından gelen bu konuşma ne olursa olsun can acıtıcı. Belki de sağlam temeller üzerine oturduğunu düşündüğünüz bi aşamada yaşadığınız bu durum bizim anlayacağımız bi yerde durmuyor.
Ne zaman atlatırsınız bilmiyorum, kolay olmasa gerek.
Umarım bundan sonrası için çok mutlu olacağınız yollar açılır size.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok üzgünüm senin adına ama inanki geçiyor acını asla erteleme ağla, gir yatağına saatlerce çıkma ama asla kendini suçlama.. Bizim yaptığımız tipik bir durum bu çünkü ilişkiler zamanla tekrara giriyor durgunlaşıyor naparsam yapalım hepsi böyle şimdi yeni biri var demiş inanki ondanda sıkılacak.. Tekrara düşecek. Aldatılan bir ilişkide saygıyla bitirme diye bir şey yok bu arada o en büyük karaktersizliğini yapmış saygı sende kalmış.. İnşallah bundan sonra karşına seni gerçekten hakeden ve anlayan biri çıkar. Ben bu ara hep YouTube da Gürkan Keçeci videoları izliyorum tavsiye ederim sana da.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, ağladım üzüldüm ama geçiyor bugün o kalp ağrısı yoktu ☺️ insAllah geçer.
- +1 yıl
İnsan acabalarla kendini yiyor bitiriyor en azından sende soru işareti kalmadığını düşünüyorum insanlar alışkanlıklarından 21 günde kurtulurmuş seni istemeyeni sende isteyecek kadar dengesiz biri gibi de durmuyorsun duruşun çok hoş gerçekten ama artık sana ulaşmasına izin verme senin onun ardından üzüldüğünü yıkıldığını filan düşünüyordur o şimdi ayyy g*m asla belli etme hiçbir şeyi madem aşık olmuş alsın hevesini senden yana da bir kapı açılmasın ona daha çünkü tekrarlar böyle tipler.
- +1 yıl
Öyle bir durum yok aramızda ama bir kere aradı, mesaj attı öyle kötü ayrılmadık çünkü ben ona tüm merak ettiğim soruları sordum oda dürüstçe cevapladı. Aynı çevreye ve ise sahip olduğumuz için haberdar oluyorum. Aşık olduğu kadınla ilişki yasarmi mutlu olur mu bilmiyorum ama şu anlık iyiyim daha iyide olacağım teşekkür ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın şey gerçekten hoş bir şey değil ama bu durumlarda yapılabilecek tek mantıklı şey daha kötüsü olmadan bitmesinin iyi olduğu. Bu şahısla evlenedebilirdin mesela, bu daha kötü olurdu. Emin ol seni böyle iğrenç bir sebeple yarı yolda bıraktığı için mutlu olamayacaktır, ben buna hep inanıyorum ilahi adalet diye bir şey gerçekten var çünkü bunu çok kez gördüm. Bu tip bir karaktersiz için boş yere kendini sorgulayıp yormamalısın. Kötü şeyler yaşayınca genelde "Neden ben?" deriz ama günümüzde bu tür ve benzeri şeyleri yaşayan insanlar çok fazla maalesef. Biraz dinlen soluklan, kendine vakit ayır ve omuzlarından gereksiz bir yükün gittiğini düşün. Bir nevi arındın yani 😘
11 Yorumla- +1 yıl
Benimle ilgili değil durum bunun farkındayım. Ondan nefrette etmiyorum çünkü edersem daha çok kendimi yıpratırım o sebepten açımı kabulleniyorum bana destek verdiğiniz için teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aldatma degil bu durustce soylemis. Sana saygisi sevgisi var hala. Bunlar kolay gelmese de olasi seyler. Evet baskasini tercih etmesi kadinlik gururunu kirar ama aslinda senlik bisey degil. 4 yil olunca bazi heyecanlari asmis oluyo insanlar ve baskalarindan o etkiui alabiliyor. Onunla da ilk heyecanlari yasadiktan sonra belki birbirlerine tahammul edemicekler. Sen ne zaman kabullenirsen o zaman yeni bi baslangic yapabilirsin. Zor ama yaparsin.
12 Yorumla- +1 yıl
İşte bu yüzden canım çok yanmıyor ama alışkanlıklardan kurtulmak insanın canını yakiyor. Evet hala bana değer veriyor çünkü nasıl olduğumu soruyor benimle ilgili olmadığını biliyorum zaten.
- +1 yıl
Ama bidaha ararsa tersle kibarca. Cunku hem seni baskasi icin birakip hemde seninle konusmasi cok sacma ve seni kucuk dusurur. Taviz verirsen hem onla olur hem de senle konusmaya devam eder. Senden ayrilmak onun icin de zordur. Isini kolaylastirma. Kalitelisin tamam ama fazlasi zarar.
+1 yılZor geçiyor be hocam, yani ne desek boş. Yani insanın önce kendisini eğitmesi lazım. Sevdiği bir insan varsa hiçbir tarafa dönmemesi laZım ancak oluyor işte böyle şeyler. Biz ne desek kolay geçmeyecek. Kendine zaman ver ve asla yetersiz görme kendini. Zaten olan olmuş, yapacak bir şey olmuyor maalesef. Zaman lazım biraz.
10 YorumlaMuhtemelen yaşamış ve alışmış olduğun hayattan dolayı boşluğa düştün. anilar canlanır. Bir yokluk hissedersin. Öncelikle kendine şunu alıştır. Artık bu ilişki bitti. Dönme ihtimali bile olsa o tercihini yaptı. sende bu boşluğu başka pargtnerlerle doldurabilirsin.
10 Yorumlageçmesine odaklanma. acıyacak. buna engel olamayacaksın. aklın her boş kaldığında düşecek içine. yalnız kalmamaya çalış. kafanı meşgul et. bu zamana kadar yapmadığın yapamadığın şeylerle ilgilen. hobiler yabancı dil vs. ne olursa. zaman karar verecek acının ne zaman dineceğine.
20 YorumlaSana dürüst davranması ne kadar hoş bir davranış. Ben aldatıldım ve kendi imkanlarımla öğrenmiştim. Bunun kırgınlığı hiç geçmedi bende 4 sene oldu ama hala bir yara gibi duruyor eskisi kadar acıtmasa da gururumu çok incitiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Benecede güzel en azından kendimi canım gibi hissetmedim.
geçmiş olsun öncelikle. Hiçbir şey sonsuza dek sürmez. Yıllar önce kestiğin parmağının kırdığın kolunun acısı şu an hala devam ediyor mu etmiyor. Tabi bu kalp acısı biraz daha farklı ama acını en hafif şekilde geçirmenin yolu acının kaynağından olabildiğince uzaklaşmaktır. Bilmem mesajı verebildim mi...
10 YorumlaEvet… Acılı ayrılıklar cidden hepimizin korkulu rüyasıdır. Hele ki gerçekten seviyorsan bu yıkılış bir ömür boyu sürebilir. Ama biz burada kimsenin yıkılmasını istemiyoruz heralde.
Eski sevgiliyi unutmanın tek yolu vardır, tek ve net! Gönlünü başkasına kaptırmadan ölsende unutamazsın. Başka çocuk mu kalmamış sana be! Bir kişi yüzünden yıkılmana değer mi?00 Yorumla
+1 yılYazık ya. Geçmez ama alışırsın diyorlar ya öyle işte. Arada zaman geçtikçe surekli aklına gelecek böyle müzik felan dinlerken ama sonradan biraz daha az aklına gelecek. Sonra başka bir ilişkin olursa ve çok iyi geçerse unutabilecegini düşünüyorum. Yani kendini yeni iliskilere uzun süre kapatma seni mutlu edebilecek birisi çıkabilir ileride
00 Yorumla
+1 yılen başta şun düşünmelisin karşı taraf seni aldatmış ya bunu 1 kez yapan 3-5-7 10 kez de yapar senin burada şükür namazı kılıp oh be bu karaktersizden kurtuldum demen lazımdı.. ne üzülmesi allah aşkına tamam aşık olabilirsin ama geçer yani takmıcaksın
10 YorumlaÇok üzülüyorum böyle olunca ya. Bazen soruyorum kendime insan yerine koyduğumuz için mi böyle oluyor. Sabret lütfen hayat devam ediyor. İnşallah hayatına öyle biri girer ki geçmişindeki insanın nasıl yanlış bi insan olduğunu hissettirir. Sevgiler
20 YorumlaSaygıyla bitirmen en iyisi olmus bunun için acı duyman çok normal hissettiklerini kabul edip kendine şefkatle yaklaş bitmez geçmez dediğimiz her şey eninde sonunda geçmiyor mu? Keyfine bak yeni uğraşlar bul zamanla unuttugunun farkında bile olmayacaksın ve sakın onu bir yerlerden gizliden gizliye takip etmeye devam etme yoksa sürecini uzatır kendine acı çektirmeye devam edersin kimse için değmez sen değerlisin 💛💛
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla görüş gelmiş zaten soruna. Bir fark yaratır mı bilmiyorum ama bu acıyı atlatmanın tek yolu bunu kabul etmektir. Zor olacak ama en iyi yol bu. Başka birisini tercih etti bunu kabul et
10 Yorumla
+1 yılboş ver senleyken başka bir kadına o gözle bakmış ki hoslanmis zararın neresinden dönsen kardir evlenip aynı durumu yasayabilirdin şükret yoluna bak o kardeşim bidaha konuşma
10 Yorumla
+1 yılEn zoru ilk gunlerdir. Zaman hafifletir. Ama kendine saygi duyman ve ona da bunu gostermen icin artik hicbir aramasina cevap vermemelisin.
10 YorumlaNe guzel dunya 4 yil bir insanin hayallerini zamanini cal onunla birlikte ol gez dolas seni gecelerce merak etsin sonra pat zora geldim biktim baskasina asik oldum de ayril ve yoluna bak vay be ne guzel dunya
10 Yorumla
+1 yılKötü ayrılsaydınız unutmak daha kolay olurdu. Acı çekiyor olman çok normal. Özlüyorsun. Zaman en iyi ilaç. Onunla iletişimini kes. Git tatil yap, sevdiklerinle dolu dolu zaman geçir.
Unutulmayacak insan yoktur. Unutmak istemeyen insan vardır00 Yorumla
+1 yılOkurken kendi yaşadıklarımı anımsadım. Ama ben aldatilmistim en azindan seninki dürüst olmuş saygı bozulmamış ama yinede çok kötü bi his biliyorum çünkü alistigin şeyden kopuyorsun. Artık onsuz bir hayata alışman zor olacak ama bi sure sonra alisiyorsun benim alışmam 2 seneyi buldu umarim seninki daha kısa sürer
02 Yorumla- +1 yıl
En zoru alışkanlıklarından kopmak. Birde biz aynı evde yaşıyor gibiydik, aynı arkadaş çevreye sahibiz, aynı işyerinde çalışıyoruz. Yani hayatımın çok büyük bir kısmına sahipti evet onsuz yaşıyorum çünkü hayatım o değil ama alıştığım şeylerden kopmak zor geliyor birde hiç beklemiyordum. Yüzüğü çıkardığımda bile parmağım boş olması, her sabah gelen günaydın mesajının gelmemesi değişik ama alışıcam. Desteğiniz için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Üzülüyorsun hayatın mahvolmuş gibi hissediyorsun ama sonrası daha güzel iyi ki bitmiş dedim sonradan ben bence sende böyle diceksin. Hakkında hayırlısı olsun seninde daha güzel kapılar açılır insallah
Zamanla geçecek. Üzücü bir dırım. Emek vermişsin. Kızdığım nokta. Bir erkek sevgiliyken başka insanla nasıl görüşüp evliliğe giden birini bırakır. Yazık günah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılAradan geçen günlerin sayısı arttıkça geçmeye başlayacak. Sen her an her yerde onu anmaya hatırlamaya aklında canlı tutmaya devam ettikçe 10 yılda geçse acın azalmayacaktır. Geçmiş olsun.
00 Yorumla inşallah hemen unutursun evde oda da tek kalmamaya çalış sürekli kendine uğraşacak bir şey bul yoksa sürekli düşünürsün aklını bu mevzudan alamaz unutmak çok zor olur çok üzülürsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zamanla geçer. Sen hayatına bak. Kendin daha önemlisin unutma. Çıkar hayatından. Gözünğn önğnde de olmasın….
01 Yorumla- +1 yıl
şu an hayatımdan çıkarma evresindeyim bir bakmışım tüm hayatım o olmuş ama çıkarıyorum. Her sabah Acısı daha da azılıyor.
Ne kadar sürer bilemiyorum aldatılma varmış işin ucunda bu çok daha kolay unutmanı ve kalbinin rahatlamasını sağlar. Seni hak etmeyen birisinden kurtulmuşsun boş ver
00 Yorumla
+1 yılZamanla. Yeniden birisini sevdiğinde geçer. Ama öyle hemen birisine de atlama, ayrılık sonrası ne yapsan işe yaramıyor. Soğuması lazım önce içinin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbir süre canın yanacak ama alışacaksın. Üzülme, 4 sene birliktelik yaşamış seninle eğer seni aldatmışsa seni hiç sevmemiş kusura bakma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Valla hıc terkedılmedım ama geçer ya neler geçmiyor su akar yolunu bulur reis canını sıkma sağlığın ıyımı ona bak gerısını Salla gıtsın
00 YorumlaHiç bir zaman geçmez ancak 3 4 ay sonra şimdi ki kadar acımicak sadece alışmış olucaksın
00 YorumlaBen başka birine aşık olduğunu düşünmüyorum aşık olsa umrunda olmazsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Zamanla gecer unutmazsın ama acıtmaz öfke oluşur sonra üzüntü sonra biter gider..
00 YorumlaHadi aşık oluyosun bunu neden söyleyip üzüyorsun sadist bu insanlar yeminle
00 Yorumlao sana tekrar döner, tekmeyi basarsın o zaman canının acısı geçer emin ol.
00 Yorumla
+1 yılİki ayağına sıkıp sakat biraksaydın için rahat ederdi
00 Yorumla
+1 yılZaman herşeyin ilacıdır. Bu acının da tadını çıkart
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılZamanı yok. Bir süre sonra alışıyorsun bu duruma. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmerak etme ondan hevesini aldıktan sonra illaki dönecek sana, sen farklılaşıp ortaya çıkar kendini, kendine iyi bak yeni kişiler koy hayatına bak nasıl kıskanacak en sonunda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Bende aldatıldım bu yaz söz takicaktik, 0 üzüntü şimdi pesimden koşuyor
00 Yorumla
+1 yılZor bir. durum ama atlatacaksindir eminim
Ne yazık ki erkekler bir kadınla idare edemiyor genelde ve bunun için yapabileceğimiz birsey yok10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiyor ama en azından dürüstmüş helal olsun aldatmayan söylemiş
11 Yorumla- +1 yıl
Beni teselli eden tek şey. Kendimi aptal gibi hissetmedim.
+1 yılAcısı cok zor gecıyor be knka ama yapman gereken Baska seylere kafa yorman olacak en iyisi küfret beeee nedir bu erkeklerden cektiğimiz kurtulmussun ya evlenince olsaydı bunlar o zmn daha cok yanardın iyi olmus iyi boş ver :))
00 Yorumla
+1 yılBenimde başıma geldi aynı olay kolay kolay geçmiyor. Ama çivi çiviyi söker dene derim :)
10 Yorumla
+1 yılkısa sürede biter..
çünkü geçerli bir sebebin var..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal artık ya takma ya kimseyle işin olmayacak ya da olursa alışacan yapacak bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yani seni istemeyen biri için acı çekmen çok saçma kendini topla destek almalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen de yeni birini bulduğun, kaybolan yıllarının acısını çıkardığın zamn
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Geçmez.. zamanla alışırsın ve yeni biriyle unutursun
00 Yorumla
+1 yılZamanla her şey geçer
10 Yorumla
+1 yılGeçmez unutmaya bak.. yeni biri telefi eder. herkesi yakma yani
00 YorumlaHiçbir zaman tam olarak geçmez ama zamanla azalacak merak etme
00 Yorumla
+1 yılOhoo 4 yıl boyunca sen adamı takip etmedin mi ne yapıyor kimle konuşuyor diye ulan bu ne iş ya
00 YorumlaHayata bir daha gelmiyceksin salla gitsin hayatına bak
00 YorumlaSorunu kendinde bulmuyorsan sana bunu yaşatan utansın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. 1 ay sürer sonra azalır yavaş yavaş yeni insanlarla tanış iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılDuygusal anlamda fazla bağlandıysan aşk acısının geçmesi aylar sürebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılıp saygıyla bitirdik diyosun.
01 Yorumla- +1 yıl
En azından dürüst ve rezil olmadan bitirdik.
+1 yılZaman… sadece birazcık zaman…
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu acı kolay geçmiyor maalesef
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılseni aldatmamış ki. açıkça söylemiş.
00 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun o adama sen üzülme yeter unutursun.
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat