Tanıdığım bir cami hocası var. Kurandan ne var ne yok bakıyor. Her neyse sevgilimle sorun var gibiydi ilgisizdi çok seviyorum. Neyse hoca evli dedi sizce inanmalı mıyım? İnanmak istemiyorum gibi ama kabullenip uzaklaştım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O zaman şöyle yapalım. Senin hoca bize piyango, ALES, kpss gibi sınavların da sorularını bir söylesin (:
Bu dogru
Hocaya sor bakalım "hocam bende akıl var mı?" Diye Kuran'dan baksın ;) eğer var derse ilişkine devam et.
Çok güldüm bu yoruma😅belki onu da gorebiljr
Ama kurandan bakıyor.
Niye gülüyorsun?
😂 😂 💦
Siz niye inanmadınız bu olaya kurandan bakıyor evet güvendiğim hoca ve. Onun dediği doğruysa diye düşündüm ve soğudum çocuktan başkasıylayım artık..
İnanmadığımı nereden çıkardın?
Kanka hoca seni kendine yapmaya calisiyor olmasin bence teyid etmeden inanma
Annem dedim iyi kaçırır yakında seni dedi😅
Hssbbsbsolabilir yani
direk inanma, araştır bence hareketlerine falan dikkat et
Araştırdım bütün sülalesini stokluyorum annesi aktif facede herkese açık gönderileri ve yeni attığı gondrriler de bile geliniyle foto yok. Kadın duygusal anısı oldu mu paylaşıyor. Gelininj nasıl paylaşmaz öyle olsa Nisan düğün paylaşıldı. Ama sonra diyorum ya gizliyorlarsa😅 bussuru şey aklıma geldi
hepsi birden senden gizlemesi için çete falan olmaları lazım çok saçma, annesi herşeyi paylaştığı halde onda bişey bulamadıysan belki de evli değildir, umarım değildir
Bu doğru ama buna inandıramadım kendimi insan hep en kötüsünü düşünmeye başlıyor
Allah iyiliğinizi versin buna inanılır mı adam sallamış %50 ihtimali var
Şüphesi yeter be.
Şüphe vaş yavaş her hissi çürütür
Ama kurandan bakıyor hoca bu konuda yalan söyler mi aklıma takılıyor
Nasıl ogrencem. Ben dedim hocam öyle olsa Ben bulurdum faceden instagramdan stokluyorum annesinin kız kardeşi aktif hic gelirlerini paylasmamis dedim. Çocuk çok dürüst göstermez sosyal medyada dedi. Ayaklarım tutmadı sanki o an çok acı bisey yaşadım ama unutucam
Çok hocalar görüyoruz medyada duyuyoruz etrafta. Senin bileceğin şey ben inanmam böyle şeylere
Hem dürüst hem eşini hem seni aldatıyor senin hoca ne konuştuğunu bilmiyor daha 🤣🤣
Evet. İnstagramda fotosu var bi dünya ben görmez miyim diyorum. O eşini reklam etmez dedi😅
Boş ver hocayı sen hislerini dinle böyle işlerden uzak dur. bırakın hayat kendi olağan akışında ilerlesin
Eşi olsa illa açık verir değil mi WhatsApptan engelledim evli diye 😅 profiline bakıyorum tarih hic bisey yok belki çocuğu vardır diye bile düşünmeye başladım ama olsa paylaşırlardı. Ahh bu hoca nasıl kıydı bana🥺
Sen kendine nasıl kıydın ben onu merak ediyorum. 🤣
Neden😅
Gidip böyle bir hocaya inanıp ilişkin sekte vurmuşsun daha niyesi mi var?
Ama o da son zamanlarda takmıyor sanki beni
Illa sebebi evlilik mi olmalı belki aşkı heyecanı gitti olamaz mı?
Ama sevdiğini hissetmiştim ben onun ilk defa birisi böyle sevdi beni bana aşık gibiydi uzak gibi şu an
Olabilir ilk defa biri böyle sevmiş olabilir ilk defa biri böyle vazgeçiyor da olabilir. Kafası meşgul olabilir olamaz mı artık sevmiyor olabilir
Evliyse sevmesin zaten yuva yıkmam. Ben kime güveneceğim:(
Hoca beni tiye mi aldı diyorsunuz ama hoca biliyor onu dinleyecegimi neden böyle yaptı bana:(
Keşke parmakla gösterip şuna diye bilsek herkesin bir şekilde bir yere yıkılıyor güveni önemli olan yıkılması değil güvenmek.
Hoca neden yapmasın sevdiğin güven yıkıyor da hoca mı yılmaz?
Ay ben günlerdir bu düşünceyle kendimi kastettim. Yataktan kalkamıyorum
Allah düşmanımın başına vermesin. Böyle biseyi. Tekrar iletişime geçicem numarasını bile engelledim ya😅
Daha neler var neler hayatta. Sen mantığından kopma
Ben kendime hiç acımıyorum onu fark ettim günlerdir acı çektim. Ben.. yarın konuşurum artık beyfendiyle. ben sildim onu ama oda beni aramadı. Ama sanki evli gibi ama çok çool takılan birisi
Evliyse bu vesileyle kurtulmuş olursun değilse niyetini öğrenirsin yoluna devam edersin
Aynen içimi rahatlattın Allah razı olsun senden🙏🏻
Âmin cümlemizden😊
Yani öyleyse şimdi öğrenmek daha mantıklı tabi ki günlerdir ölü gibiyim
Çok takıyorsunuz sevgi birliktelik güzel şey ama sonu geldi mi yaşamaya devam etmek lazım yapacak bir şey yok.
Kuranda benim bildiğim emir ve yasaklar yazıyor kanka 😂 e devletine gir sevgilinin ya da eski kimlik kullanıyorsa ona bak 😂😂😂
Ne biliyim. Kuran dan görüyor diye biliyorum 😅😅😂
Çok inandım. Bu hocaya günlerdir ölüyüm 😅
Bilmiyorum ama ben pek inanmıyorum ve bence o tarz şeylerle uğraşma çık karşısına sor ama kanıt iste yanında e devletten göstersin doğruysa ver yolu değilse de biraz bozulur gönlünü alırsın 😂
Ya hoca öyle deyince yemekten içmekten hayattan koptum eve nasıl gittim bilmiyorum o günden beri kalkamıyorum 😅dünya başıma yıkıldı hic beklemiyordum beni seviyordu emindim ama bi an hoca yalan söylemedi bana hiç dedim
Ya dediğim gibi seni durumdan kurtarmanın tek yolu karşısına çıkacaksın
İns : medyum Salih var ona baktır
Ne işim olur öyle şeyler le
Kuma gidecen hadi hayrlı olsun 😂😂😂
Sağol 😅
Arastirmalisin.
İnstagramdan takiplesiyoruz çocuk bekar cool takiliyo evli olacağı aklıma gelmezdi evli olsa benle konuşmazdı. Ama son zamanlar ilgisizdi bu hocaya onu da sorem dedim dert sahibi oldum🥺
Özgürce seninle bulunuyorsa, arama ve mesajlaşma saatlerinde vs. Sıkıntı yoksa evli değildir. Anlaşılır.
Buluşuyorsa*
Hocam ben de ekli konuşuyoruz sevgilim diyorum. Eşini paylaşmaz diyor kıskanç dedi. Aklımı karıştırdı çok güvendiğim sevdiğim bi hocaydi ailemizdendi oda paraci olmuş. Ama ben bu çocuğu engelledim WhatsApp tan takipten çıktım tekrar eklesem mi
Buluşuyoruz. Ama eşini gizli tutuyorsa diye
Hocanın soyledigiyle hareket etmek ne kadar doğru bilmiyorum.. engellemek yanlis olmuş bence. Temkinli olup takibe almalısın.
Yarın ararım bakalım. Numarasını bile engellemiştim. Şüphesi bile beni öldürdü
İnanma.
Kuran dan bakıyor ama :(
Lütfen trol olun ya!
Trol değildim
Evli oldugunumu görmüş
Sadece evli o seni rahatlamk istiyor dedi utandim bsey sormadım hocaya
Ya sana yurumus konuyu oraya acmak için inanma
Ama o hoca öyle birisi değildi. Bizim aileden gibiydi. Ama değişmiş paracı olmuş gelmiyoruz diye ilgilenmiyor
Ya seni trollemis salla gitsin boş yapmış
Ya bu konuda nasul troller. Ayırdı resmen bizi
Ee bos insan bunun yuzunden ayrilirmi
Valla takipten çıktım. Aramadım sormadım o da aramadı. Evli demek ki iste benimle oynamış
Bi de şu akılıma geliyor. Bu çocuk evliyse bi dünya instagram fotosu var arkadaşlarıyla ünvden falan gayet bekar annesi facede aktif herkese açık paylaşımlar yapıyor oğlunu kızını paylaşıyor gelini olsa kıskanmaz mı
Beraberlik yaşadın mı onla
Hyr ama temas vardı
Evlidir
Unuttum artık başkası var hayatımda
Bence degil
Neden
Yalan