Sevgilimin evli olduğunu öğrendim?

Sevgilimin evli olduğunu öğrendim. iki yıldır tanışıyoruz ilk tanıştığımız zaman evli değildi ilk yıl konuştuk ettik hoslaniyorduk birbirimizden fakat sevgili olmadık ne olduysa ara bir soğukluk girdi ve yollarımız ayrıldı bir yıl sonra bana sosyal medya üzerinden mesaj attı yine konuştuk ettik bir süre sonra sevgili olduk cok büyük bir sorunumuz var evliymiş henüz benim bundan haberim yok bana evli olduğunu söylememişti bende hiç bir şekilde şüphe etmedim aylar geçti çıkıyoruz hala bir gün telefonum çaldı arayan eşi açtım telefonu ilk olarak kimsiniz eşimin telefonunda numaranızı gördüm dedi ben de eşiniz kim hanfendi dedim ısmini söyledi ve ben ne diyeceğimi bilemedim bana 1 yıldır evli olduklarını ve 7 aylık hamile olduğunu söyledi hamileyim deyince ağzım kilitlendi ne diyeceğimi bilemedim hayır dedim normal arkadaşım kendisi içiniz rahat olsun dedim bunu soylememenin tek sebebi hamile olması düşük yapmasına sebebiyet vermek istemedim. telefonu kapattım hemen sonra ona mesaj attım esin beni aradı diye ardından hemen aradım defalarca cevap vermedi telefonlarima aradan iki hafta geçti mesaj attım kendisine neden böyle birşey yaptin bana neden evlendiğini soylemedin bana bir açıklama yapmak zorundasın dedim tek dediği şey ben seni kaybetmekten korktum kaybetmeseydin ne değişecek evlisin dedim ve bir çok şey yazdım. O konuşma öyle bitti günler geçiyor ama ben unutamıyorum aklımdan cikmiyor onu görmek istiyorum ama göremiyorum mesaj attım yine konuşmaya başladık mesaj atmamin tek sebebi unutamamam çünkü çok seviyorum aklımdan cikmiyor onu düşünüyorum her dakika daha sonra görüştük bir defa bununla evli olduğunu bile bile görüştüm biliyorum çok yanlış ama kendime engel olamadım ben ağladım görüştüğümüzde tutamadım kendimi göz yaslarimi sildi ne diyeceğini bilmiyordu çünkü sucluydu bana beni çok sevdiğini söyledi ama bu işin bir çıkışı yok ve ben onun evli olduğunu bildiğim halde 3 kez görüştüm onunla hayatımdan çıkaramıyorum yardım edin kurtamiyorum kendimi
Sevgilimin evli olduğunu öğrendim?