Gizli Üye(25-29)+1 yılbulaşma bak sana tek diyeceğim şey bu yaşadıklarının aynısını yaşadım ayrılık falan fasa fiso her insan aynı değildir tabi ama ayrılacağım demekle olmuyor ayrıca anne baba zoruyla evlenmiş zorla da mı çocuk yapmış aynı şeyleri ben de duydum istemeyerek evlendim çocuğum bizim oralarda olmazsa yargılarlar boşanacağım çocuğun sınavını bekliyorum bahaneler hep bunlar kesinlikle bulaşma 22 yaşında genç güzel bir kızsın adam 30 una merdiven dayamış tabiki karısını değil de seni ister farklı bir heyecan katmak için hayatına sana sonunu da söyleyeyim seninle bir sene eğlenir sonra karısını gezdirmeye başlar şuraya gidelim buraya gidelim niye götürüyorsun dediğinde çocuklarımın annesi çocuklar istiyor der ve seni böyle böyle oyalar oyalayabildiği yere kadar kanma buna bak üzülen taraf sen olursun kesinlikle kanma eğer çok seviyorsan beni ayrıl da çık karşıma de o zaman anlarsın amacını zaten
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1) 2 yıldır ayrı yaşamış olması onun bekar olduğunu göstermez. Adam halen daha evli. Ki bunu kanıtlayabiliyor musun?
2) Bunca zamandır sana ilk defa dün söylemiş. Yani en başından beri yalanlarla başlamış bir ilişki. Ne kadar doğru ilerler?
3) Daha yaşın çok genç. Hemde aşıksın. Bizim söylediklerimizi kale almayacaksın.
Ama ben yine de ablan olarak sana şunu söyleyebilirim.
Dertsiz başına dert alma. Eski eşi de ailesi de o boşansa bile rahat vermezler.
Çünkü hem akrabası hemde ailesinin istediği kişi.
Yuva yıkan konumundasın onlara göre..40 Yorumla
anlıyorum seni kardeşim lakin yaşın genç 22. yanlış anlama ondan sana bir hayır gelmez senden 2 yıl saklamış gizlemiş evliliğini bu doğru birşeymi resmen yalan söylemiş seni kullanıyo gibime geliyor kanma daha yaşın çok genç okumanı meslek sahibi olmanı tavsiye ediyorum ekonomik özgürlüğünü al iyi düşün iyi taşınn derim beni ilgilendirmez sen aklını başına al bence çünkü oyuncak değil bu son pişmanlık fayda vermez benden demesi ben 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç evlenmedim çünkü ekonomik özgürlüğümü aldım okudum yanlış anlama beni kardeşim örnek olsun diye söylüyorum haddim değil ama bir tavsiye benimki
24 Yorumla
+1 yılO ilişkiyi nasıl bitişine sebeb olduysan bir ömür boyu acısını ceke ceke yaşarsın.
Ha kişinin hiç bir evlilik hayatı olmaz o zaman baş tacı... Nerdeyse biz sevgilisi olan kıza kötü gözle bakmıyoruz.. Ne ekersen onu bicersin yaptığın hiç bir kötülük cezasız kalmaz ve sana kat ve kat fszsıysla geri döner ister kop istersen kopma o senin tercihin. İlerleyen zamanlarda beteri de sana yapılır02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten boşanma davası açılmış ben ortada yokken. Ayrıl yaşıyorlarmış iki senedir. Ben sonradan dahil oldum hayatına
- +1 yıl
Ona bişey diyemem. Olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Bir beklentin olmasın ilerisi için o adam boşanmaz. Sadece birlikte takılır güzel zaman geçirir bir süre sonrada kendiliğinden biter gider. Genelde bu ilişkilerin sonu böyle
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Yani skntlı bir durum adamın dediklerinin dogrulugu varsa once bosanması gerek iliskinizin devam edebilmesi icin aksi taktirde skntı ckar. Evli adam metres yapms derler. sende metress konumuna dusmek istemezsn bence. O yuzden watsap konusmalaryla olcak is degil. Adamn bosanmasnı bekleyip ne yasayacaksan oyle yasa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl:))))))))
bosanacak ve seni alicak :)))))))))
aaaaa ama cocuk biraz buyusun sonra bosanicaklar :)))))))))))
ve cocuk buyur :)
akraba oldugu icin ailesi izin vermiyor yani biraz sabret diyecek :))))))
boyle boyle de 3 sene gecer :)
yani ne o bosanicak ne seni alicak ama sana hep bir umut kapisi birakicak :)00 Yorumla
+1 yılSaklaması çok yanlış bir durum bunu önce kendi içinde kabul et kandırmış seni önce ona bağlanmanı istemiş olabilir ona göre düşün yol senin hayat senin ama bu kadar önemli bir durum gizlenmemeli idi sen evli olsan ve bunu gizlesen o hala seninle devam eder miydi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ya şeffaflık önemli bence. Ilişkinin en başında soyleseymis keşke m bilemedim ama ben şimdi böyle önemli bir şeyi saklayan birine güvenemezdim. Güvenmediğim zaman da ne kadar sevdiğimin ya da onun ne kadar sevdiğinin bir önemi olmazdı açıkçası.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılYav kızım geç şimdi yok akraba evliliğiymiş yok zorla evlenmişmiş yok sevmiyormuş. Bunlar palavra nasıl kandıracak ya seni tabiki öyle diyecek. Bulmuş çıtır kızı mikiyor oh ne ala memleket. Evli olduğunu anlamayacak kadar canımsın madem bari öğrendikten sonra ayrıl
11 Yorumla- +1 yıl
Bir sürü bekar duruyor ya ne bu evli merakınız. Başkasının olanı almak çok hoşunuza gidiyor. Senin gibi salakları görünce bütün kızları aşkım canım diye kandırasım sonra da kıçlarına tekmeyi basasım geliyor. Ama gel gör ki merhametliyim. Kimseyi kandırmadım direk niyetimi söylüyorum
+1 yılBu tip sorulara yorum yapmak pek hoşuma gitmez lakin böyle durumlarda genellikle belli bir süre sonunda kopukluklar olur ve herşey biter. Herşey tozpembe devam etmez ve genellikle üzülen kadınlar olur. Durumunuz zor. Allah yardım etsin
10 Yorumlaşimdi dedikleri üzere aşk aka da konar b*kada hani bu senin kendi belirleyeceğin bir yol başkasının ipiyle kuyuya inilmez sen bu soruyu otur ek biç kendine göre hareket et yani. herkesin görüşü farklı olacak burda kimi seni yargılayacak kimi boşver parasını ye diyecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. sence bu adam sana karşı dürüst mü? Diyorsun ki gizlemiş bu tür şeyi gizleyen yarın neler gizlemeyeceği malum?
Kızlar bu kadar a. tal olmayı bırakın sonra bez parçası gibi kullanılıp hayata küsüyorsunuz 😅00 Yorumla
+1 yılİlişki baştan yanlış temel üzerine kurulmuş. Evli olduğunu söylememiş. Bilsem ilişkiye başlamaZdım diyorsun demek ki seni kullanmış, kandırmış. Bu sakat zemin üzerine bina kurulmaz. Yürümez. Yıkılır. Fırsatını bulmuşken ayrıl...
00 YorumlaSana bekar biri oldugunu söyledi sanırım başta. Bence saklaması iyi birşey degil. Eğer sen kendin öğrendiysen sıkıntılı. O seni seviyor mu o önemli her şeyi gectim bu adam boşandı cocuğunu kabul edecekmisin babası sonuçta bunları düşün
00 Yorumla
+1 yılBana ters geliyor o yalan ve kandırma işleri ya , şahsi fikrimi sorarsan ben nişan veya düğün atlatmışsam kendim gibi dul biriyle olmak daha mantıklı gelir yarın öbür gün karşı taraf laf sokmasın diye ki başına gelecek bak emin ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bu kızların da dilinde adamlık var ama gider hep adam olmayanları severler
25 Yorumla
Soran+1 yılHer gün kavga ediyorlarmış. Akraba oldukları için aileleri hep ikna edip geri barıştırıyormuş. Onlar da çocuk olursa belki o bizi bağlar, aramız düzelir diye düşünmüşler ama daha da kötü olmuş çocuktan sonra
Soran+1 yılBenle iyi. Söyleyene kadar benle de kavga ediyordu hep. Seni soğutmaya çalıştım, o yüzden öyle davranıyordum dedi dün. Şimdi iyi ama. Senin sevgine layık biri olcam dedi. Bilmiyorum...
Nerden biliyorsun doğru söylediğini? Biriyle sevgili olacaksanız bir araştırın. Boşanmadan da devam ettirme. Bilemezsin. Belli ki heyecan aramış bulmuş.
00 Yorumlakızma ama adam her ne kadar eşini sevmese de tapusu başka birinde senide kiralık oyuncu gibi kadroya almış oynatıyor. Kusura bakmada 2 yıl ayrı yaşayan adam bir zahmet boşanıversin
10 Yorumla
+1 yılSenden neden saklamış önce bunu sor kendine. Bir çeşit yalan bu... Kim yalan dolan bir ilişkiyi devam ettirmek ister ki.22 yaşındasın henüz bence mahvetme hayatını
00 Yorumla
+1 yılBoşanmasını bekle. Böyle adamlar çoğunlukla yalan söylerler. Eğer ki boşanma davası fazladan söylüyorum, 4 ya da 5 aydır hala görülmediyse sana tavsiyem bırak.
00 Yorumla
+1 yılBoşansa bile ilk eş her zaman sorun yaratir katil eder adami çocuk olmasa baglari olmazdi ama çocuk nedeniyle gorusmek konusmak zorunda olmalarini nasil kaldiracaksin acaba cici kiz
01 Yorumla- +1 yıl
Bırak gitsin bu genç yaşta cekilcek dert değil
+1 yılBence boşanma kadar onunla bir gelecek düşünmelisin. Evli adam o çünkü boşanma kadar. Ve sana dürüst bile olmamış saklamış boşanma aşamasında olduğunu.
00 Yorumla
+1 yılMemlekette bekar adam kurumus gibi gidip evlilere yapışın
Onun cocugu var ya
O diger esinden hic kopamayacak02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben bilsem en baştan konuşmazdım zaten evli adamla. Ne bileyim evli olduğunu. Dün öğrendim daha. Zaten ben de neye uğradığımı şaşırdım. Üzgünüm ama seviyorum. Bu yüzden sordum size de...
- +1 yıl
Ne dersek diyelim
Sen yine gideceksin
Yaptigin hata
Bekar bir kiz olarak
Evlenip ayrilan biri ile
Yasin ileri olsa neyse
Daha gencsin
Herkes ayiplayacak
Baska adammi kalmadi die
Yarin biryerde ogrenseler
Senin yuzundenmi bosandi diyecekler
Daha sayacagim bir cok sey var da
Sen anlamayacaksın
+1 yılNeden yargilayalim ki sorun suki davası bitmeden yeni biri olsun diye birilerini aramak saygısızlık yapmış sana yine de evlenmiş boşanmış diye kimseyi yargilayamayiz kalbin ne istiyorsa onu yap
00 YorumlaAilen ne der önce onu düşün. Ayrıca sevgilin eşinden ayrılmaya garantili sanırım o yüzden sıkıntı yok. Tek sıkıntı ayrılmış çocuklu bir erkeğe ailen ne diyecek.
00 Yorumla
+1 yılYargilamayiyorum. Senleyken yalaan soyleyip, bosanmamis birisiyle devam etmek istiyorsan. En bastan yalanlara hazir ol. Ben yalana tamul edemem dersen. Sevgini kalbine gom hayatina onsuz devam et. Yoksa yalanlar uzerine bir hayat kurmaya alisin
00 Yorumla
+1 yılHala sevgilim diyosn senin miden nasıl kaldırıyor bunu yaaaa
20 Yorumla
+1 yılayrılma sen o zorla evlenmişse onun da yapabileceği bir şey yok ama çocuğu ile ilişkisiin kesmesin baba çocuk ilişkisi çok önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorular niye bu kadar fortlamış ya. Aynısından başka biri daha sormuş. Kimlik görmeden başlamayın ilişkiye. 🌝
00 Yorumla
+1 yılYalan kızım yalannnn
Yazık gençliğine bir köpek için şerefli bir insan varken o. rospu olmaya degmez00 Yorumlakendinde söylemişin pisliksin. biz bunun üstüne ne söyleyelim.
umarım ilerde bir gün kocan sana bu durumu yaşatır. ektiğinni biçecegin günler bekle...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmadan görüşme. dini boyutunu hiç söylemiyorum. sadece etik değil başına ihale alma. seni gerçekten seviyorsa zaten en kısa zamanda boşanırlar
00 Yorumla
+1 yılSevgilim mi? Hala sevgilim mi diyorsun? Kendine yapıyorsun ben soyleyim. Doğru düzgün sevecek adam mı kalmadı ayrıl tabiki neyin kafasını yaşıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. aklın bırakman gerektiğini söylüyor ama sen bırakamıyorsan bunun için bilinçaltı terapisi alman gerek
00 YorumlaAyrilmalisin. Sana en bastan neden soylemedi. Seni kendine asik ettip sonra bicaresine bakmayi dusunmus buda yanlis birsey. Bitirmelisin kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılonunla evlenene kadar cinsi münasebet içine girme. eğer o da kendisini o şekilde muhafaza ediyorsa sıkıntı yok devam :)
00 Yorumla
+1 yılYok canım bırakmana ne gerek var metres olarak yaşamak istemiyosan kıyın imam nikahı kuma olarak girersin o eve. Allah akıl fikir versin
00 Yorumla
+1 yılBüyük bir yalan. Sana söylediği gerçeği değişmiyor seviyorsun diye bunlarla kendini avutabilirsin ama... ayrılman gerekirdi
00 YorumlaOrtada bir çocuk var bide böyle düşün. Adam evli olduğunu gizlemis üstüne karisinida aldatmış resmen. Sana tavsiyem en kısa sürede bu adamdan ayril. Yuva yıkan kadın damgası yemek istemezsin herhalde
00 Yorumla
+1 yılYaw kaç kere dicem şu konuştuklarınızın nüfus fotokopisini arkalı önlü isteyin diye
20 Yorumla
+1 yılYanı boşanacaksa sorun değil ama ileri gitmeden konuş. Ve seni nikah masasına oturtmada onunla bir şey yasama
10 Yorumla
+1 yılBu karara müdahale etmemiz doğru olmaz. Sen karar vermelisin.
00 Yorumla
+1 yılSenden gizlediği için karaktersizin tekiymiş tekmeyi bas üstüne birde okkalı bir küfür et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani boşanma olayları hiç bitmez emin ol bırak gitsin zaten yaşan söylemiş
00 Yorumla
+1 yıltoysun daha aklın 5 karıs havada bunlar gelıp gecıcı ask sandıgın seyler.. kendıne gelıp cızgı cekmen lazım yoksa boktan bır hayat senı bekler
00 Yorumlaİlk iki cümleden sonrasını okumayın. Boşanacağını söyleyen yalancı şerefsiz ve metresliğine kulp bulmaya çalışan bir şahıs.
00 YorumlaCahil olma istersen daha bosanmamis bile kaldı ki sana bunca zaman geçmiş söylememis ayrıca bunun dışında daha ne gibi sorunlar çıkacak ortaya gorursun
00 Yorumla
+1 yılBosaniuorsa sorun yok sanirm. senin yüzünden biten bir evlilik degik sanirm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle emin olman lazım doğruyu söylediğinden. Emin misin? Eşiyle gerçekten ayrı mı yaşıyorlar? Eğer doğruysa herkes hata yapabilir aşkının peşinden git
00 Yorumla
+1 yılYalan söyleyen yine söyler. Bence hata devam etmeniz.
08 Yorumla- +1 yıl
herkes peynir seviyor. en favori olanı da kaşar biliyon mu? :)
Soran+1 yılBen kimsenin yuvasının yıkılmasına sebep olmadım. Yuva zaten dağılmış, benden önce dava açılmış. Anlaşamadıkları için uzamış. Arada çocuk var velayet için çekişiyorlar. Ben sonradan habersiz bir şekilde dahil oldum onun hayatına. Şimdi ortada sadece kağıt üzerinde devam eden bir ilişki var. Defalarca sordum eğer geri dönüş umudunuz varsa söyle aranızdan çekileyim diye. Yok imkansız serre kadar sevmiyorum onu dedi. Şimdi ben mi suçluyum?
- +1 yıl
Şimdiye kadar suçlu değildin. Lâkin evli olduğunu bildiğin hâlde onunla devam ediyorsan, bu seni en ucuz kadınlardan daha ucuz yapıyor benim gözümde. Kağıt üzeri ya da değil bilemem, kadın ya seviyorsa onu? Ne kadar biliyorsun ki? Sen evli olsan, kocanla ayrılma aşamasında olsan, başka kadınlarla sevgili olmasını nasıl karşılarsın? Üstelik ondan bir çocuğun olsa...
Empati'den yoksun, ucuz ve bencil insanlar türedi toplumumuzda. Ve ne yazık ki sizde çoğunluğa uyup ucuz olma yolunu seçmişsiniz. - +1 yıl
Ya da şöyle diyeyim, ya sen olmasaydın onun hayatında. Ya onun gözü dışarıda olmazdı belki de. Karısına az da olsa sempati duyup çocuğu için evliliği sürdürebilirdi belki de. Sizler ne kadar basitsiniz. Kadınlardan nefret etmekte ne kadar haklı olduğumu yine gösterdiniz bana.
Soran+1 yılYa bitmiş bitmiş. Adam 2 senedir ayrı yaşıyormuş. Benimle bir aydır beraber. Ben miyim yani sebebi? Dönen iki sene boyunca dönerdi. Bir ay gibi bir sürede ben mi engel oldum birleşmelerine? İkisi de birbirinden nefret ediyor. Akraba ilişkisi var, arada bir sürü kavga var. Düşman olmuşlar birbirlerine. Ben miyim sebebi?
- +1 yıl
Ne dersen de, bitse bile, adam hâlâ evli :D bu senin k... olduğunu gösteriyor işte. birde kendini savunuyor, bahane arıyor. Aslında bunu sende biliyorsun, vicdanın rahat bırakmıyor. Vicdanında boğuluyorsun. Vicdanını rahatlatmayacağım. Ucuz ve basitsiniz.
Soran+1 yılKınadığınızı yaşarsınız umarım...
- +1 yıl
Kızlardan komple tiksiniyorum. Zaten evli birine bakacak kadar da karakter yoksunu değilim.
Evlilik düşünmüyorum. 2 sene sonra Afrika'ya gidiyorum. Bekarlık sultanlıktır ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnladım anladım
Normal devam et ama çok bağlanma
Davasının bitmesini bekle ama bağınu koparma00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkekler ya zorla evlendirilir ya da hanimlarindan ilgi gormuyolardir hep zaten hatayi kendilerinde aramazlar hic.
00 YorumlaO heriften sana hayır gelmez. Üzülmeden önce bitir. Evliyken başkasıyla ilişki yaşamanın hiçbir bahanesi olamaz. Eşine bunu yapan sana neler yapmaz?
00 Yorumla
+1 yılYok canım ayrılma o emeğe yazık bırak o seni iyice hamur kıvamına getirene kadar yoğurup kuma alır karısına zaten boşama palavrasınıda geç canım geç !!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni yataga attımı atmadımı dogru soyle oncelikle utanma.
04 Yorumla
Soran+1 yılAtmadı tabi ki.
Cevap sahibi+1 yılCok iyi o zMan unutman kolay olur peki o kadar ZMan evli oldugunu nasıl anlayamadn?
Soran+1 yılAyrı yaşıyor. Farklı şehirlerde. Bekar hayatı yaşıyor yani. Çocuğunu da bir sene hiç görmemiş. Bayramda görmeye gitti ve dün bana söyledi tüm olanları
Cevap sahibi+1 yılSana soylediyse artk senle gelecek istiyor o zaman ben istesem sana soylemeyedebilirdim ama bak soyledm karar senin ya kal ya git diyor kısaca
+1 yılBu sitedeki bütün kızlar evli erkekleri ayartma peşinde mi anlamış değilim.
Galiba bubyuzden bir ayette cehennemde en çok kadınlar olacak diyor...10 Yorumla
+1 yılŞimdi sen evlenmek istedin ama ailem ne diyecekten onuda düşün ve bu yola öyle devam et
03 Yorumla- +1 yıl
tipsiz kadınlar yine yoklukta
- +1 yıl
Jjdndjdnsj
- +1 yıl
Bu kadın bir booka benzeseydi.
Toplum nezdinde. Ederi olsaydı. Kıyamet gibi erkek peşinde olurdu. Ama YOKLUK...🤣
Napsın evlenmiş işi bitik adama tamah ediyor... Seçenekleri yok🤣
Buraya sorma ağzı olan konusur canını sıkar sen nasıl biliyorsan öyle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam olsaydı en başında söylerdi sana... demek ki yalancının tekiymiş. birakmalısın. en başında yalan söylemiş birinden daha çok yalanlar göreceksin demektir.
00 Yorumla
+1 yılHala sevgilim diyorsun çok tuhaf.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl kardeşim yarın evlensen çocuğun olsan diğer çocuk sıkıntı yapar ve birde sana 2 yıl yalan söylemiş aşkta herşey güvendir başta yalan söyleyen sonra da söyler yaşın genç hata yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılBir aydır yalan söylüyor aslında. Konuşmuyorduk öncesinde tanışıyorsuk ama. Eğer duyarsam konuşmam diye gizlemiş. Her gün söylemeye çalışmış ama seviyordum, kaybederim diye söylryemedim dedi
Cevap sahibi+1 yılİyi de herşey bir gün ortaya çıkar o zaman ayrılacağını düşünmemiş mi gizlemek kandırmaktır yalana girer birde çocuğu var sen ayrıl bence
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmen hata, bitir..
10 Yorumla Çocuk büyümüş zaten çocukla bir araya gelip annesi durumu anlatssın ve siz tanışıp devam edin birde şu sıkıntı olabilir eski eşi sizi rahatsız edermi ?
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat