Arkadaşlar merhaba 1 aydır görüştüğüm biri vardı ilişkiye başladık hemen her gün görüşüyorduk her şey güzeldi sonra benden Bi anda ilgiyi kesti şaşırdım Bi kaç gün konuşmadık sonra bana dönüp dedi ki ben şu an evliyim ama boşanma davam sürüyor dedi yıkılmış durumdayım çok üzgünüm böyle bir sey duymayı hiç düşünmemiştim ona da çok alıştım sevmeye başlamıştım şimdi ne yapayım sizce boşanmasını bekleyeyim mi ya da ayrılayim mi şu an konuşmuyorum onunla lütfen bir fikir verin 😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kardeş 6284 ve nafakanın erkek alehine çok adaletsizce kullanılmasından sevmediği evliliği sürdüren erkekler var. O yüzden boşanamamış ama seni sevmiş olabilir. Sana bir olay anlatayım. Adam evi terk edip boşanma davası açtı. Kadın da "kocam bana hep cinsel zorbalık yapıyordu" dedi. Yani zaman, delil, adli tıp raporu yok.13 yıl yedi adam.
Ayrıca senle yakalanırsa ağır tazminatlar öder. Kadın aldatsa 30bin 50 bin tazminat öder. Erkek yakalanırsa yanlarına birer sıfır ekle.02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben çok üzgünüm bana dürüst olsaydı keşke deseydi böyle Bi durum var dinlerdim
En İyi Cevaplar
+1 yıl1 ay olmuş sonuçta bu kadar kısa sürmüş bir şey için üzülme sana yalan söylemiş üstelik adam evliymiş kendini böyle kötü bir şeyin içine sokma hayatından çıkar gitsin karısına saygı duymayan bir adam ilerde sana da duymaz aynı şeyleri sana da yaşatır en başından yanlış yapmamak en doğrusu.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın boşanma surecindeymis ama evli sonuçta bitirseydi öyle baslasaydk
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok canım çok seviyorsun alıştın ya görüşmeye devam et. Evli olması neden sorun olsun ki? La havle ya. Şerefs. iz deyip saydıracağına görüşmeye devam edeyim mi diyor. Allah bilir boşanma söz konusu bile değil de senin kekliyor. Safsın zaten inanmışsın.
00 Yorumla
Kızım canım olma o evlilikler hič bitmiyor emin ol ki hala boşanmış değil karısına yazık sana dahada yzık olur böyle bir şeye kalkışma olacağı varsa bile bir kere yapan bir daha yapar ve sürekli her fırsatta bunu yüzüne vurur
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen daha bosanmamis yani ne aan bosanacgi da belli değil yıllar sürer belki ayrıca bitince de benle olacağı ne malum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısı başıma geldi. Başta evli olduğunu bilmiyodum sonradan itiraf etti ben de senin gibi ona alışmıştım. Eşimle şu an ayrılma sürecindeyiz geri dönüşü yok bitti asla olmaz bir daha falan diyodu. Ayrı yaşıyolarmış bi süredir. Sonra bi gün eskisi gibi ilgili değildi geç yazıyodu bende ne olduğunu sordum. Moralim bozuk dedi eşi eve dönmüş iki tarafında ailesi ısrar etmiş barışmaları için ama ben onu istemiyorum seni istiyorum falan dedi bana. Aptallık yapıp inanamazdım. Anında engelledim. Sonra bana arkadaşlarımdan ulaşmaya çalıştı hiç geri dönüş sağlamadım. Evet insan üzülüyor ama sonra alışıyosun, hem bir ömür üzülmekten iyidir
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen benim durumum canm 3 yıldır ayrı yasyolare hic konuşmaları yok ama bana başta yalan söyledi onu kabul edemiyorum mahkeme devam edyor 2 yıldır kadın mal istyor vs ama bu uzun Bi süreç ve yıpratıcı boşanma bile şu an tekrar ciddi bisey düşünemez benimki hiç bana ulaşmadı bile üstüne pişkince dedi ki iyi sen beni istenyorsun gerek yok dedi ne Bi özür ne Bi açıklama yani bu durumda yalan söylenen ben kırılan ben ama haklı çıkan o bu kadar da olmaz dedim
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı bu emin ol bebeğim. Aşkından ölse bile kimse elindekini bırakıp başkasıyla olmaz. Onun boş yalanlarını dinleme sakın elbet senin de karşına seni hak eden birisi çıkar evlilerden hayır gelmez 💕
Soran+1 yılCanm belki bosanir davası var ben ondan çok yalan söyleyip baştan beni kandirmasindan yanayım zoruma giden durum o ki zaten yeni boşanan bir erkek Bi daha kolay kolay evlilik istemez hele zor Bi boşanma ise yani bu adamdan bana hayır yok
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılAdam evli evli ayrıl belkim diyer kadınını hiç bi boktan haberi yok adam sanayalan atıyordur hem belkim kadın kocasın seviyor san düşen ayrılmak duydun anda bitirmen gerekirdi zaten şerefsiz adama bak hem evli hem sevgili rahatlıya bak ayrılcam da diyor aptal sallak sızma kıt aklı biyinsiz sürüngen boynu altına girsin baya saydırmışım kız sen saydıramdın ben saydıran bari seviyorsundur ama kusura bakma böylerini boynu altına girsin 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç söyleme inan bide yok ben ciddi düşünüyorum falan dedi ya karaktersiz evli hali ile keşke baştan haberim olsaydı hiç konuşur muydum şimdi ona alıştım yalnızlık zor geliyor bana dedi 2 yildir dava suruyor diye 😔😔
- +1 yıl
Ayrıl yalan atıyor gerçek bariz ortada inanama böylerine baştan söylese ayrılır dın diyorsun şimdi de ayrıla bilirsin
Soran+1 yılEvet şimdi de ayrldim sayılır konuşmuyorum 2 yıl dava nasıl surer ya tabi gerçekten dava varsa
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Genellikle yalan söylerler yok boşanma aşamasındayım yok çocuklar için birlikteyim yok zaten kardeş gibiyiz aynı yatakta bile uyumuyoruz vs vs vs boş ver yoluna bak Allah sana onun yüzünü göstermiş karısını aldatan sana ne yapmaz öyle düşün madem öyle dürüst biri ayrıldıktan sonra birileriyle konuşmaya başlasaydı hoş bu ne aceleyse
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılEn başında yalan söylemiş ayrıl bence 1 ay ne ki kaç yıllık ilişkisini bitirenler var yarın bir gün eşiyle barışsa sen kenarda kalırsım o yüzden bazen baştan üzülmek daha iyi sonradan üzülmektense
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana yalan söyleyip kandırmasın çok zoruma gitti ama bana bekle dyor boşanma davası sürüyoraa bu süreç çok uzun olablir bunu kaldramayabilirm
- +1 yıl
Kesinlikle uzun sürebilir en iyisi uzaklaşmab bence
Soran+1 yılBenim de aklım o tarafa kayıyor
+1 yılSeni fena kandirmis bir daha neden kandirmasin? O adam boşanir veya boşanmaz. Farz et ki adam boşandı Sen sana böylesine yalan söyleyen biriyle devam etmek istiyor musun? Farz et ki adam boşanmadi napicaksin?
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşansa bile dediğin gbi yalan söyledi bana aklımda hep soru isareti kalır ztn şu an duyduğumdan beri bitirdim üstüne bana dedi ki sen beni istemyorsn pişkince sanki tüm bu şeylerden sonra özür bile dilemedi
- +1 yıl
Ya birak gitsin. 1 aylik bi tecrübe bi heycan yaşamış oldun. Salla
Soran+1 yılHaklısın öyle farzediyorum
+1 yılBoşanma davaları öyle kolay sonuçlanmıyor hayatım ayrıl. Zaten 1 ay görüşmüşsün ne olacak en fazla. Birde düzgün biri olsa en başında sana söylerdi herşeyi. Aklını kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım işte üzüldüğüm şey orasi bana deseydi davam var yanımda ol belki de olurdum ama beni başta kandırmasın çok zoruma gitti yıllar sürecek bir şeyi bekleyemem ben
- +1 yıl
aynen öyle Go Girlll 🧚 Ayrıl bence kesinlikle
+1 yılSaçmalama istersen. Boşanmasini mi bekleyeyim demişsin birde? Boşansın senle evlensin, senle evliykende başkasıyla görüşsün. Böyle birinden ne bekliyorsun..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın senelerce onu mu beklicem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten boşanma davası suruyorsa çok buyuk sorun yok tabı baştan demelıydı.
Ama sırf senden ayrılmamak ıcın söylemış olması ıhtımalıne doğruluğu teyıt et.
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an konusmuyorum ama şayet konuşursam kesinlikle belge isterim ayrıca 2 yıldır sürüyormuş daha uzun sürecek der gibiydi kadin mal istyor o da vermemekte diretyor
- +1 yıl
dava 2 yıl sürebılır ama tutanak falan ıste
Soran+1 yıl2 yıl bekleyemem onj
+1 yılSeni kendine bağlayana kadar aklı neredeymis. Ya da senden istediğini alamayacağını anlayınca evli olduğunu söyleyerek kaçma yoluna başvurdu.
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın belki de öyle yani oyalayabildigi kadar oyalarim diye düşündü sonra birden söyledi çok canım sıkkın keşke dürüst olsaydı
- +1 yıl
Başını belaya hiç sokma. boyle bi adamla belirsiz bı maceraya girmenin bi anlami yok.
Soran+1 yılAynen canım boşansa bile belki yıllar sürecek ki 2 yıldır dava sürüyormuş kadın para mal istiyormuş diye uzuyormus
- +1 yıl
Belki bunlar bile yalan.. böyle bı adamin bu saatten sonra sadece yazılı belgelerle soyledigi herşeyi kanıtlamasi gerekir.😅
Soran+1 yılHaklısın gözümle görsem anca inanırım ama doğru bile olsa artık gereği yok
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten hic bosanmiyacakki esini seninle akdatan karaktersiz seni kimlerle aldatmazki
13 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma davası var adam bosanacam diyor kadınla da ayrı yaşıyormuş ama bana başta evliyim deseydi keşke en azından alışmazdim bile
- +1 yıl
Bosanma evragini gordunmu mahkeme celbini gordunmu ayri yasiyorlarsa evine gidip misafir oldunmu ansizin. bir gece mesaj atip aninda cvp aldinmi ya da bir gece birden aradin telde konustunmu
Soran+1 yılEvet gördüm evrakı ama yalan söylemesini ve ondan sonra dönüp Bi özür dileyip adım bilr atmaması üstüne bna sen beni istemyorsun deyip kndni haklı çıkarması beni daha da soğuttu çünkü ben kırılmisim yalan söylemiş üstüne kendini haklı görüyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oda laf mı. İstersen kuma olarak evlen. Öyle karaktersiz biri ile hala devam ediyorsan...
014 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyorum konuşmuyorum sadece alıştığım için çok zor geliyor
- +1 yıl
Sizi anlıyorum. Kimseyi kınamıyor yâda hor görmüyorum. Eğer ki gerçekten aranızda bir aşk varsa derim ki belki istediğini yap. Kaldı ki aşk size göre nasıl bir şey ona göre. Gerçek aşk ise. Herkes birilerini sever aşık olur. Kimi de karekterini sever. Bence siz düşünün ve tartın size hangisi yakışıyorsa onu yapın
- +1 yıl
Size şöyle diyeyim. Ben küçük Bir kasabada yaşıyorum. İstanbul'dan memleketime geldim. Ve İlk geldiğim 2 3 ay sonra bi marketten alışveriş yaparken ki o zaman maske kullanılıyordu. Kızın sadece gözlerini gördüm. Dedim ki kızın yüzü belli olmuyor ama güzel bence dedim. Yani benim için güzel. Ve aradan aylar geçti yazın kız maskesini çıkarmış. Dedim ki taa tahmin ettiğim gibi. Ne olursa olsun gidip konuşacağım. Tabiki ben öyle hissediyorum ki aramızda bir şey vardı. Araştırdım baktım, gel gör ki kız sözlüymüş
- +1 yıl
1 buçuk sene oldu hâlâ onu düşünüyor ve onu görünce birşeyler oluyor. Ve çok emin ki kız sözlüsü ile konuşurken bana bakıyor. Bu nasıl bir şey anlamadım. O zaman şöyle Bir ihtimal oluyor bu kız Nişanlısı varken bana bakıyorsa sağlam ayakkabı değildir. Ama kızı kendim gözlemledim başkasına sordum. Kız çok temiz ahlakli biri. Peki siz söyleyin ben ne yapayım. Burası küçük bir yer. İllaki görüyorsun, sokakta şura da burada. Onu görmemek için elimden geleni yapıyorum. Kendim için tabi. Peki bana ne yapmak düşüyor. O mutlu olsun da gerisi önemli değil. Siz söyleyin ben ne yapayım.
Soran+1 yılSende haklısın çok zor sevip alışınca ama bana söylediği yalan o kdr soğuttu ki beni onu içimde bitirmeye çalışıyorum boşanmış olsaydı da kabulümdu ama evliymis şu an resmi olarak Bn nasıl onun hayatında olabilirim
Soran+1 yılHayr önceden benle tanışmadan boşanmış olsaydı
Soran+1 yılUmarım geçer ama insanlara wrtik güvenmiyorum direk artkedeni durumunu ispatlasin
Soran+1 yılSence bu erkeği karakteri var mi evli haliyle baska Bi kadınla görüşüp ona ileriye yönelik konuşan birini karakteri var mi yalan söyleyen baştan
+1 yılAyrılmalısın bence. Neticede boşanma aşaması bitmemiş. Belki tekrar barışırlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boşanana kadar beni arama de, sorun çözülür ve ne yapacağın ortaya çıkar...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. İnşallah ileri gidip fazla şeyler yasamamişsindir ayrıl bir an önce ilişkiyi bitir
00 Yorumla
+1 yılAyrıl tâbi ki de yalan söylüyor ne ayrılması seni kandırıyor pislik bu numaraları bütün evli erkekler yapıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kız boşanma davasını gördüm ama 2 yıldır sürüyor daha kim blir ne kdr surer
+1 yılhadi ordan çekmelisin kusura bakma. Metres muamelesi görmek istemiyorsan tabii
13 Yorumla
Soran+1 yılÇektim zaten ama çok zoruma gitti bana yalan söylemesi basta
- +1 yıl
Orası öyle tabii güvenmişsin. Ne diyeyim geçmiş olsun
Soran+1 yılSagol
+1 yılGit kadına de sevgilisi olduğunu kadının bilmeye hakkı var dava açsın
01 Yorumla
Soran+1 yılKız zaten boşanma davaları var
+1 yılBu kızlar neden hep sevgilisi olan ya da evli erkeklerle oluyor anlamadım
08 Yorumla
Soran+1 yılBen evli olduğunu bilmiyordum başta bosandim dedi
- +1 yıl
Niye hemen inandın insan araştırır iyice. Ayrıca kesin süslü laflar vb yapmıştır öyle insanlardan kork.
Soran+1 yılIste haklısın öyle baştan da araştırınca sanki direk güvenmeyince karşıdaki kendini tuhaf sanıyor
- +1 yıl
Çaktırmadan araştırmak lazım
Soran+1 yılAdam polistir ben kimden nerden arastiraym
- +1 yıl
Hı anladım kızların polis askere zaafı var biraz saf gibisin ama konuşmak sohbet dertleşmek istersen açığım 😊
Soran+1 yılYo saf deilm kendim gibi onu da dürüst sandım sonucta ne direktif medeni durumunu mu göster dicektm bosandin dedi inandım yalan söyledi kndini kandırdı
- +1 yıl
Boşandım demesinden belli insan boşanmış kişilere biraz kuşkulu yaklaşır neyse dediğim gibi istediğin zaman konuşabilirsin iyi akşamlar 😊
Sorsaydin başka bişe soyleaeydi kandirmiş olurdu sormamissin ki direk atlamissin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayr ilk başta sordum baba bosandim bekarım dedi
+1 yılAyrıl hemen kaç ordan uzaklaş sen daha iyilerine laiksin böyle yalanlara kanma
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tabi ama işte canım yanıyor hem alışma var hem evli çok zor
Karısını aldatan seni de aldatır
06 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma davaları varmsi
Soran+1 yılYa ne için bosanndigini bilmyorm tabi sadece dava olduğunu gördüm ama ne de olsa resmiyete evliymis tabi benle görüşürken onu bile bilmiyordum
Soran+1 yılYok canm bitirdim doğru olan o
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu filmi biliyorum yol ver arkadaş
01 Yorumla
Soran+1 yılZten konsmyorm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaniye durma ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrldm zaten ama adam bide piskin dyor ki sen beni istemedin diye özür dileyecek hatasını spylicegi yerde
inş hepimizin aklına gelen şey olmamıştır
03 Yorumla
Soran+1 yılNeymis o
Soran+1 yılOlmadı ama duygusal olarak kullandı inandım ona
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılHalay çekmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye çok mu keyifliyim
Yalan söylüyor, inanma, hep aynı şeyler...
03 Yorumla
Soran+1 yılBana boşanma davam vsr dedi kim bilir o da belki yalan
Soran+1 yılAynen boşanma davası bile olsa attk ben onu kaldramam
+1 yılSana yalan atmış demek.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet yalan tabi ilk başta bosandm dedi
- +1 yıl
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
Soran+1 yılÖyle artk vicdanına rahatsızlık mi verdi de bir anda söyledi
+1 yılayrıl bence seni kandırmış hiç hoş değil
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten zoruma giden de o başta asla böyle bisey demedi ve ciddi Bi ilişki düşünüyorum dedi üstüne
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne yapmk istiyorsun önce onu söyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. ne yapacaksın oda senin sevgilin karısı düşünsün
00 Yorumla
+1 yılÖnünüze bakım derim. Önünüzde o kişi olmadan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yapmak için seni kaddırmış
08 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi amacı cinsellik yani
Cevap sahibi+1 yılMiray sesli güldüm 🤣 evli bir erkek kaşına gözüne hayran mi olacak tı harbiden komedisin eğer aklından bunun dışında bir şey düşünmüşsen aklına acırım umarım düşünmemiştirsin sanmıyorum da zaten
Soran+1 yılBoşanma aşamasında davası var ama ben yalan söylemediniz kaldramyorm
Cevap sahibi+1 yılBoşanması neyi değiştirecek yok senin kafan gerçekten karışık iyi görünmüyorsun mantığın devre dışı kalmış sen bu şekilde daha çok çok ağlarsin
Soran+1 yılYo karışık değil kafam dün soylicegimi soyledim ona biliyor iki gündür konsmyorum sildim numarasını
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun yok kendine doğru olanı yapmışsin yanlışa mesafe koyarak genel de kızlar saf SLK dir duygusal zayıflığı olduğu için yanlışa mesafe koymazlar kendini koruya bilmen iyi
Soran+1 yılEvt olması gereken o
Cevap sahibi+1 yılAynen senden cinsellik istedi öyle değil mi
+1 yılArkana bakmadan kaç
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayı bıraktım beyefendi bide üstüne dyor ki beni istemedin sen Bi demedi ki yalan söyledim diye
- +1 yıl
Yalancılarla işim olmaz Evet istemiyorum seni dersin
Soran+1 yılAynen ya bende dedim ki senin kıçını çok kaldırmışlar heralde kendini bu durumda bile haklı görüyorsun dedim ne utanmaz birisin ruh hastası dedim sustu içimde kalmasin
- +1 yıl
İyi demişin ona vereceğin en büyük ceza onu terketmek olur
Soran+1 yılEvt zten gurulu ni kadın onu yapardı
Aramıza hoş geldin
07 Yorumla
Soran+1 yılVala bilmyorm bana dedi 2 sene sürüyor dava ama gözümle dava dosyası görmedim
Soran+1 yılDinler canim
Soran+1 yılCanım tekrar eder misin isteğini gormuyorm
+1 yılCinselluk var mıydı aranızda
01 Yorumla
Soran+1 yılHayr yoktu ama ima ediyordu
+1 yılNe yapacağına karar veremiyor musun
06 Yorumla
Soran+1 yılVeremiyorum şu an konuşmuyorum Bi tarafım ayrıl diyor Bi tarafım bekle diyor çok alismistim
- +1 yıl
Ayrılacak sij
Soran+1 yılEvt boşanma bile uzun yıpratıcı olur ondan sonra da ciddi bisey dusunemez
- +1 yıl
Boşanma olmazsa
Soran+1 yılOlmaması gibi Bi durum var mi
- +1 yıl
Var tabiki seni bile unutur
Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Yapman gerkn belli
06 Yorumla
Soran+1 yılKonusmuyorum Şu an
Soran+1 yılHaklısın boşanma davası uzun sürer bitse bile evlenmez tekrar
Soran+1 yılKarısına boşanma davası açmış 3 yıldır ayrı yasyolarms
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Yuva yikanin yuvasi olmaz
00 Yorumla
+1 yılKuma git
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyoruz ama zor
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdı emre mi?
011 Yorumla
Soran+1 yılNalaka
Cevap sahibi+1 yılBenim de var şu anda biri adı emre , o da meğer evliymiş
Soran+1 yılKaraktersiz serefsz ya artk biriyle tanışırken direk e devletten medeni durum isteyecez
Cevap sahibi+1 yılEvet ya nerden bileyim ben evli mi bekar mı? Suratından belli olmuyor sonuçta. Sosyal medyası da bekar gibi.
Soran+1 yılAynen işte bende hiç şüphe duymadım tek yaşıyor nerdeyse kac saat birlikteyiz telefonda arayan kadın yok is yerine götürüp arkadaşları ile tanıştırdı nasıl anlayayım evli olduğunu artık nolduysa vicdanına ağır mı geldi kendi soyledi
Cevap sahibi+1 yılÖğreneceğini düşünmüştür. Gerçekten boşanma aşamasında olabilir ama tek yaşıyorsa. Siz nerde tanıştınız? Sosyal medyadan mı?
Soran+1 yılEvet tek yasiyo boşanma aşamasında imiş ama 2 yıldır süren Bi dava imiş bna deseydi ki biran önce bosanacam blki ama uzun sürüyor dedi
Cevap sahibi+1 yılÇekişmeli boşanma yaşıyor , en az 3 sene sürüyor diye biliyorum. Mal paylaşımı var mı ya da çocuk
Soran+1 yılMal davası da var cocuk yok
Cevap sahibi+1 yılİyi en azından velayet davasından kurtulmuş, ama mal davası sürmesine sebep oluyor işte
Soran+1 yılEvet artk o uster o vermez bende onları mi beklicem zaman değerli sonucta
Ayrılmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olan o
+1 yılBeyin var mı sende
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı