Ailenizden bir kız siyahi bir erkekle evlenecegini söylese ya da bir erkek siyahi bir kadınla evleneceğini söylese ne düşünürsünüz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İyi bakarım.. ilk ezanı okuyan bilaldi... defolun ırkçılar
milyonlarca beyaz kiz ve erkek arasinda bula bula bir siyahi mi buldun diye sorarim
Allah ıslah etsin ruhu karakteri senden daha iyi olduğu beli
@AxDEATHxANGEL ne sacmaliyorsun sen
Beyin nakli yaptir kendine haspa
Sanane siyahsa işine bak! Sen bence beynini değiştir şu yazdığına bak
Akıl eksik galiba? Siyaha işte siyah
@CinderellaXxX666 hadi ordan git mal
@CinderellaXxX666 * seni bacım isine bak
Niye siyah istedigin belli buyuk sevdigin anlasildi haspa
Millete laf sok engele sonra da şu soruna bak sayfanda
Lan horosp*u bu neyin kafası
Popom buyukk dolgun kilsiz vucudum escinsel miyim?
Surekli anusu uyarmak Arzum itici mi hastalik mi?
Anusu parmaklayip asiri zevk almam itici mi escinsellik mi anormallik mi?
Sapık kızlar yazık... bunu okuyan gözlere yazık şimdi hem suçlu hem güçlü benide engelle laf sok da ne olduğunu beli hucube! Tek hücreli
Git la bayanlara laf sokacağına aklına sok akıl sayfana bak
Engellerim her türlü ırkına kıran mı girdi
#Hükümdar
Irkçı
insanlari siniflandirmayi sevmem. aksine siniflandiran tiplerin varligindan dolayi bu haber beni mutluda eder.
bana ne. ama ben kendim için asla tercih etmem
Evlenebilir ne olacak ki?
Evlen gitsin boş ver dünyayı
Zencinin malafatı görünce korkudan kaçma da 😂
Hayırdır seni daha önce zenci mi becerdi nereden biliyorsun
Hepsi öyle çünkü 😂 hiç mi prn izlemedin
p*rno izlemenin zararlarından biri de bu işte. Kendini hariç herkesin vücudunda birseyler daha büyük sanıyorsunuz
Hayır ne alakası var ben olan şeyi söylüyorum senin için de sorun yoksa sorun yok demektir ne diyim. Allah mesut etsin
Kadınların organindan kocaman çocuk çıkıyor dogumda. Sence penisin boyutlarının ne olduğunun önemi var mi
Evet var. İkisi aynı şey değil. Acıya dayanırım diyorsan bişey diyemem ama gerçekten zorlanırsın
Sen cinselligin kadin için acı birsey olduğunu mu sanıyorsun gerçekten? Belki de ideal olan onlarinkidir sizinki yeterli değildir.
Yoo benimki gayet ideal çok iyi zevk alıyor partnerim 😂 eğer ilişkiye falan girersen bu söylediklerimi unutma 😅
Ailesinin mi? Arkasına saklan o halleder 😂😂😂😂
A organ mı demek o
Allah ıslah etsin seni
@AxDEATHxANGEL ben de güldüm ona 😂😂
p*rno izlemenin zararlarından biri de bu işte. Kendini hariç herkesin vücudunda birseyler daha büyük sanıyorsunuz AYENEN ABLA İZLEYENLERİ BELİ TAŞ DEVİRDEN
@A😆EATHxANGEL ben de güldüm ona 😂😂 kız haklı.. ilk an hel acır da Bebek çikiyor len
Bence komik değil benimki de zenci
@AxDEATHxANGEL nasıl acıyor mu alınca 😂
Bakire yim manyak laşma sıkarım onun sil. ahıyla atarım alp dağlarinin vadilerinim birine gömerim sinirlerim tepemde
Allah'ım ya ilk an acır sanan ne lan ben ruhu ile evleniyoruz len
Tabi sizin gibi p*rno***o cular hep 6 e kafa düşünür tek ona
@AxDEATHxANGEL ablacım ne diyosun ya
Bence sanane
Seninki bir parmak kadardır
@A😆EATHxANGEL ablacım ne diyosun ya diyorum ki alırım silahı hiç gözün bakmam
Siyah diyorsunuz da aşk olsun polisler i biliriz TR nin 😊
Sakın kız geldim ya 🤣😒 Kafa giti...
😭😭😭😭😭😭 dünyayı sonu narde
Dünyanın* sonu olacaktı
@CinderellaXxX666 yazmayın artık awk
Ne konuştunuz siz bu kadar yaa dünya kadar bildirim gelmiş
Özelden konuşmak ister misin?
Savaş çıktı
Hayırlısı buymuş diye düşünürüm..
Siyahi birine mi aşık oldun
Onlari daha çekici buluyorum. Musluman olan bir tanesiyle evlenecegim nasipse
Kendine güveniyosan evlen ne diyim
Sen Türklük'den çık bir zahmet
@fbk94 bana mi dedin
Evet sana dedim
@fbk94 ben elhamdülillah Müslümanım ve kendimi de milliyetimle değil dinimle ifade ediyorum. Müslüman olduğu sürece de farklı ırktan biriyle evlenmemde bir sakınca yok. Hatta oldukça iyi birsey
Zaten o yüzden sen Türklük'den çık senin bu ırkın bir parçası olman zarar Türk tarihini bilmez deyyus o çok sevdiğin sözde müslümanlar var ya 1. dünya savaşında hristiyanlarla ittifak yaptı bu çok sevdiğin yaptığın Müslümanlık var ya ittifak yapanlar da Müslüman idi hepsi değersiz bir p. i. ç
@fbk94 🤣🤣😂😂
Tarihini bilmez müptezel de git tanrı versin belanı bre gafil
Kız büyük dalga seviyo demek ki kardeşim boş ver
Ağa derdim tarihini bilmez müptezelin gelip burada övmesi çıksın Türklük'den bunun gibiler
Hangi birine laf anlatacan boş ver gitsin
Bitecek birgün elbet
@fbk94 Irkçılık yaparak asil muptezel olan sensin. Siyahın beyaza beyazın da siyaha üstünlüğü yoktur ama hepinizin dilinde zencilerin penisi olduğuna göre oldukça kompleks yapmışsınız bunu kendinize.
Tamam bayan al hepsi senin olsun
Çok eşli bir yapım yok o yüzden bir tane yeter😂
Müptezel daha doğru dürüst tartışmıyorsun bile kendi cümleni kuramadan benim cümlemden alıntı yapıyorsun bu da ne kadar yetersiz beyin noksanı biri olduğunu gösterir ben işin tarihsel boyutundayım kompleks olacağını bir şey yok tarihi bilmeden bu toplara girme beyinsiz deyyus
Fkb 94 oha türklükten çıktık öylemi? Al madem Türkiye'nin Çanakkale li olarak allah sizi ıslah etsin.. oha
Bumerang bebek nerden çıkıyor? Leylek mi getiriyor 🙈 ... çus
Ne diyon sen ya
Tarihini bilmiyorsan çık sende demagoji yapmaya gerek yok
www.rahle.net/.../
Bak bu adam bile senden daha saygılı ve oha ilk ezanın okuyan zenci... evlenirsek evleniriz size ne
Ya tamam ne y.. ğım yiyorsanız yiyin hadi
Yeriz lan seni yemicem ize
Size ne oha
Lan kurgu tarih bu kaynakça bile yok yazıda gelmiş burada tarih diyor beyinsiz bir olgu ile sınanmak gerçekten zor
Degol GTI sen değilmiydin sorunun altına yazan kimbilir özelden ne degecektin şerefsiz
Cahil
Senin gibilere isim olmaz zenci bile daha sevimli senin yanında
Al sana kaynak... prens CharlesKaynakça Düzenle
^ Aşk Olsun. Efor Yayınları. 2016. s. 222. ISBN 9786058212206.
^ a b "Mehmed Niyazi'nin Romanlarında Tarih Algısı" (PDF).
^ a b c "Diyanet Dergi Diyanet - Aylık Dergi - Aile - Çocuk - İlmi Dergi - Bülten". dergi. diyanet. gov. tr. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Zenci Musa". Rusen. Org Ankara Türkiye. 29 Temmuz 2017. 23 Eylül 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "[ Yeni Safak Online - Gündem - Haber : Tarihin unuttuğu savaş - 22.4.2002 ]". www.yenisafak.com Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Sudanlı bir Osmanlı kahramanı: Zenci Musa". Dünya Bülteni. 6 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi.
^ "ZENCİ MUSA Afro Türkler Dayanışma Derneği". 27 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Sudanlı Zenci Musa Hartum'da Anıldı". Hartum. 3 Aralık 2018. 9 Şubat 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Sudanlı Musa - Tvnet Belgesel Kitaplığı". www.tvnet.com.tr 28 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Request Rejected". www.tbmm.gov.tr Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ Cemal Kutay. Lavrens'e karşı Kuşçubaşı. Harington ve Zenci Musa. The University of California. ss. 242-243. ISBN 9789759888466.
^ "Mehmet Niyazi Özdemir İle Adâlet ve Medeniyet Sohbeti". Kırmızılar Resmi Web Sayfası. 15 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ a b Haber7. "Zenci Musa'nın tek kişilik destanı". Haber7. 9 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Hayatı". Mehmet Akif Ersoy Uygulama ve Araştırma Merkezi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "MEHMED ÂKİF ERSOY - TDV İslâm Ansiklopedisi". TDV İslam Ansiklopedisi. 12 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Dijital Safahat". safahat. diyanet. gov. tr. 31 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
şey derim banane awk
Çok mutlu olurum bebekleri çok güzel oluyor 😄
Sorun etmem
Alışmak zor ya
Senin gibi cahile evet
@AxDEATHxANGEL evlen de gör mal
Sensin mal sen ne insansın ne dini grörev ne saygı kimbilir kaç kişi ile yatın mal
Şey tarihî geçmiş mal
Kullanılmış
Sizin gibilere kimse evlenmez
@AxDEATHxANGEL 🤚😂😂😂
Allah çarpacak bekle
Seninki bir parmak kadardır küçücük vah vah
Zencinin slh alım de demizlek pislikleri ihiji delirtnizz
@AxDEATHxANGEL 😂😂😂😂 hadi sen zencilere güle güle 😂😂😂
Seninle yapıcama güçlü ve yumuşak ruhlu saygılı siyahla yaparız daha iyi mal
Senin neren iyi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂🙄 kullanılmıştır o bozuk mal
@CinderellaXxX666 yazdım özelden sana
Gene biri daha kimseye cevap vermiyorum mesaj kutum dolu 100 falan
Sen eksiktin çıtır
@CinderellaXxX666 meraklı değilim ama sohbete dahil olup mal dedin farkında isen
Ben hiç bakamicam zahmet etme
O ellerini mastr lazımdır manyako
@CinderellaXxX666 ay g. tüm 😂😂😂 hadi narş sanada 😂😂
Kimsen yoksa elaleme laf atmayın ha zenci ha kırmızı ha yeşil
@CinderellaXxX666 laf atmadım okumayı öğren sonra yorumumu oku belki O zaman anlarsın dicem de zor yine de😂😂😂
Olabilir de alışmak zor da ne çus
@CinderellaXxX666 alışmak derken kültür farkı var sonuçta yaşam farkı var yen farkı var. Alışmak zor derken ne anlıyorsunuz siz direk ilişki mi aveller
Bari kıza evlende gör demesydin sanki oraya kaçtı söylediğin. Kültür farklıdır mutlaka evet
@CinderellaXxX666 evlende görü sonra söyledim. Ben üniversitede tanıdım tenleri yağlı ve farklı bi koku var. Ayrıca yemekte çok çatal kaşık kullanmazlar falan zor yani biliyorum
: ( be sandiiim ki herkes organı soruyor içine alicanmı yaaa nekadar por*no bakıldığı beli.. peki öyle demesen iyi
: susdum ama ötekiler hakketi
Hmm evet de herkes aynı değil ki bebin yan sınıfda var gayet çatal bıçak kullanan birisi 🤣 fakat tenleri farklı çoğu kokanat sürüyor sanırsam haklısın
@AxDEATHxANGEL sen kafana koymuşsun yanlış algıyı
Yok abi çık tüm zenci sorulara bak bı cevaplara 😂🙄
@CinderellaXxX666 özür bekliyorum ikinizden de 🙄😉
Kokuları farklı hepsinin alışmak gerem kimi hoşuna gidiyor ben yorumsuz 😂
Yok ben vermem 😂 ölürüm
Bidakene sizde açık açık konuşun sizin aklınız çözücek degilim
Pardon
@AxDEATHxANGEL bu ne böyle ya bir soru sordum dünya kadar bildirim gelmiş. Bir araba laf yapmışsınız
Sorma ya
Abi sen bence başlama
Normal bakarım
Yazık olur ona 🤣
Niye yazık olsun
O kadar büyük şey girecek gep
Hep
Ergen misiniz siz? Her irkta olabilir bu. Nereden bileceğiz
Onların ki farklı zenci arkadaşımdan biliyorum
Ben çok farkedecegini zannetmiyorum. Kimsenin zarar gördüğünü görmedim henüz
Çok acıyırmuş kızlar gep bağırıp ağlıyırmuş
Tabi tabi. Siyahi kocaları olan Türk kadinlar tanımasam inanırdım belki. Erkeklere kalsa horozun organı bile kadını bagirtir zaten.
Valla bilmem arkadaşımla tanıştırayım istersen
Onca evlenen beyaz siyah çift var pes ya
@AxDEATHxANGEL ne varki
Tabi tabi. Siyahi kocaları olan Türk kadinlar tanımasam inanırdım belki. Erkeklere kalsa horozun organı bile kadını bagirtir zaten. hahahaha abla sen kimsin seni sevdimmm
🤣🤣🤣🤣
@AxDEATHxANGEL siyahi bir arkadaş görmemiş sanırım
P*or baka baka siz içe saçma diniz
@AxDEATHxANGEL arkadaşımı istersen senlede tanıştırayım
Bırakın şu cü. k büyüklüğünü bizimki kan onlar etli bizimki sonradan büyüyor o zatne büyük de neyin kafası bu
Beni alakadar etmez
büyük seviyo derim