Veya hangi ırktan biriyle evlenmezsiniz? Farklı ırklarda çok güzel kadınlar ve çok yakışıklı erkekler de var malum.. Örneğin Uzakdoğulu , Siyahi veya Hintli biriyle evlenmek ister miydiniz? Anne babanız buna nasıl tepki verirdi? Çevrenizdeki insanların garip davranış ve tavırları olacağı düşüncesi sizi rahatsız eder miydi?
Başka "ırktan" biriyle evlenir misiniz? Aileniz buna karşı çıkar mı ?
Ailem ırkçı asla değiller her milletten insana saygı duyarlar. Babam çocukken hep derdi zenci bir damadım olsa diye😂 başka ırktan biriyle evlenirim. Her millet bir kültürdür.
- Herhangi bir ırktan biriyle evlenebilirim de evlilik yapmayacağım milletler var: Çinli, Koreli, Moğolistanlı, Pakistanlı, Kazakistanlı, Katarlı, Iraklı, İranlı, İsrailli Rus, Belaruslu, Ukraynalı, Moldovalı, Leh, Slovak, Sloven, Sırp, Hırvat, Hintli...
- Çinli, Koreli, Moğolistanlı, Pakistanlı olmadıkça bir Uzak Doğulu'yla evlenebilirim. Bir siyahiyle de evlilik düşünebilirim. Hintli bir erkekle evlenmek istemezdim, istemem.
- Ailem, Müslüman olduğu sürece yabancı biriyle evlenmeme sevinir.
Zaten aileniz yüzünden evlenmiyorsunuz , Hayatını paylaşacagın insanla bir ömür geçirmek istiyorsun kafa yapında olan biriyle , zaten dış görüşü ya da genetık olarak kendi seçmediği halde ona rastgale gelen şeyler yüzünden zaten evlenmek istemiyorsan , senin başından beri sevgin yanlışmış zaten , Zaten ırk diyede birşey yoktur ırk homo sapiens uzun izolosyanlarda kalırsa jeolojik olarak farklılaşmayla ortsya çıkan tür basamadıgıdır pan ya da homo gibi düşünebilirsiniz. öyüzden günümüzde bu söz konusu bile değildir insanlar karışmıştır
Ben sevdikten sonra kimse karışamaz. Birbirimizi seviyorsak ve evlilik kararı almışsak dili, dini, ırkı, rengi umrumda olmaz. Karşı çıkan da umrumda olmaz.