Ona ilk naber vs dedim seksimizi özledim dedim. Sadece bunu söyledim amacım buluşmak vs değik. Hemen buluşalım dedi kahve vs içeriz dedi de beni otele götürdü ya beklemiyordum hiç jfkfkf kesin beni yollu olarak gördü demi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yaşadığınız cinsel ilişkiyi unutamadığınızı ve onu en çok o yüzden istediğinizi aslında söylemişsiniz yani açık açık bu anlama geliyor bu. O da zaten sinyal veriyorsunuz gibi düşünüp hemen otele götürmüş. Bir sonrakinde de yatağa atmaya çalışır yani basit biri olarak görmüştür bence. Ben olsam eski sevgilim de bana böyle bir şey söylese yani bana söyleyen bir kız hakkında iyi düşünmem yani maalesef. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeks konusu geçtiği izin bunların olması normal. Bir insan seks istediği zaman neden basit olur? Daha da komiği niye bu düşünceye kapılır?
Canın kek çektiğinde birisine yapması için istekte bulunmak ne kadar doğal ise seks istediği zamanda daha önceden deneyip onay verdiğin birisinden de istemek o kadar normaldir.
Bu şekilde toplumun kalıplaşmış on yargılarından kurtulun.00 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle düşün seni basit gören, kendisi de basit oluyor. Aslında denksiniz birbirinize. İkinizin de niyeti açık. Kalite istiyorsan o mesajı atmak yerine önüne bakmalıydın
06 Yorumla
Soran+1 yılDobra biriyim bayağı ben ya
- +1 yıl
Bu dobralıktan ziyade başka bir şey olmuş. Dobralık bu değil bence. Hadi diyelim böyle o zaman basitliği düşünmemen gerekir burada. Çünkü karşılıklı bir durum var ortada.
Soran+1 yılZaten pişman değilim
Soran+1 yılÇok da güzel şeyler yaşadık
- +1 yıl
Ee ablacım ortada bir sorun yok o halde.
Soran+1 yılYook
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
76Cevap
sen aptalsın. otele götürmüş çünkü ona seksinizi özlediğini söylemişsin, önce ilk adımı sen atıp ondan sonra beni öyle görmüştür böyle görmüştür ayaklarına yatma bence hiç içinden ne istiyorsan onu bulmuşsun ya bulduğunla mutlu ol ya da hiç öyle söyleme.
12 Yorumla
Soran+1 yılMutluyum zaten herkes zevkine bakıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke direkt öyle demeseydin. Önce buluşsaydın ve ilişkinizin tekrar olup olmayacağını konuşsaydınız ona göre devam ederseniz eğer ondan sonra düşünürdünüz birşeyler yaşamayı. Direkt söyleyince haliyle seni otele götürmüş.
42 Yorumla- +1 yıl
Sen olsan peki ilişikiye devam edermiydin
+1 yılYok seni yollu görmemiştir sen arada bu şekilde yanına git devam böyle... tey Allahım ya
50 YorumlaŞu basitlik kavramını unutun artık. İlk mesajı atan kadın, evlilik teklif eden kadın, seks yapmak istediğini ilk önce dile getiren kadın. Hiçbiri basitlik değildir ve bunların hiç biri erkeğe özgü de değildir.
32 Yorumla- +1 yıl
sonunda kafası çalışan bi kız gelmiş
- +1 yıl
Hay ağzını öpeyim be 😀
Adama seksimizi özledim yazmışsın tabi ki otele götürecek , camiye götürecek hali yoktu ya :D kendini baya basitleştirmişsin
32 Yorumla
+1 yılBen olsam görmem onca şeyin hatrına hala mesaj atıyo güzelim ya derim ama işte başkasını bilemiycem
10 Yorumlasen yollusun zaten hahahah öyle görmesine gerek yok ki :D
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Ay saçmalama Ne alaka evinin hanımı çocuklarının anası olarak görmüştür
33 Yorumla- +1 yıl
😁😁😃
- +1 yıl
@seraparaz çok gülme altına kaçırma bak
Artık o çıkar iilişkisi olur. Çocuğa seksimizi özledim dersen tabi otele götürür napcaktı ya sjzjsjz
11 Yorumla
Soran+1 yılAma cidden spontane oldu jvkfkd
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok be senin nereni basit görecek sen ulaşılması zor birisin bidaha isterse verme sen namusunu sokakta bulmadın😀
21 Yorumla
Soran+1 yılHahaha aynen
eski sevilimde aynı şeyi yapıyor. ayrıldıktan sonra 3. kez s2ktm..
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl biri gözünde? Değişti mi gözünde
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adam demiştir atıyım yatağa bir kere daha yine yol veririm basit insan basit görülür başka nasıl görecekti
00 Yorumla
+1 yılBende bana böyle bir mesaj atacak kız isterdim tabi ama yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılDemek şeyin küçük😄😄
- +1 yıl
Yav ne alaka? Söylediklerimden bunu nasıl çıkartabildin? Kesinlikle küçük değil. Niye ger. zekalı kızların sayısı son yıllarda bu kadar çok arttı ya. Allah bana Tc kızları karşısında sabır versin.
- +1 yıl
Tc kızlarıyla işimiz zor. Bi denersek küçük mü yoksa canını yakacak kadar büyük mü fazlasıyla anlarsın.
+1 yılErkekler hayal kurmaz. Karşısındaki ne ise ona göre muamele yapar.😎
10 Yorumla
+1 yılO yazdığından sonra ne olarak görmesini bekliyordun, Meryem Ana mı olacaktın gözünde?
10 YorumlaZaten seksimizi özledim demişsin seni özledim dememişsin. Oda hasretini giderdi. sevgilinin düşüncesinin sence bir önemi olmamalı...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Özlediğin noktadan yollu görmesi normal bence her ozlediginde otele götürür artık 😅😅
00 YorumlaResim de atsaydin veya video falan daha ne yapicaksin musait bir an bulusur hakkini verir :)
00 Yorumla
+1 yılBasit biri olarak gördüğünü sezersen sal gitsin derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖzlemini gidermek istemiş. işte
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzlemiş olabilirsin yazabilirsin olabilir böyle şeyler normaldir bence hala seviyorsan
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum artık kimsenin kalbini bilemezsn ne hissettiğini belki haklısındır fakat insan sevince gurur onur hiç bisey tanımıyor
Cevap sahibi+1 yılKapat çeneni grisekali
Cevap sahibi+1 yılAlışkanlık falan değil seni ilgilendirmez kiskanc
Cevap sahibi+1 yılSen kimsenin kalbini bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılBir insan seviyorsa seviyordur aliskanliksa alışkanlıktır buna sen karar veremezsin
Cevap sahibi+1 yılSeven insan bellidir ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzleyen insan yazar arar ben ozlesem bile ondan bişey gelmediği sürece yazmam ancak kafam guzelken yazarım
00 YorumlaYani istemissin oda skmks karsilikli olmus. Ama sevgi Vs unit artik
01 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin sevgisine inanmıyorum zaten
+1 yılkesin zaten yolusun yollu olmasan seksimizi özledim diye başlamazdın
34 Yorumla
Soran+1 yılKıskanma
- +1 yıl
Adam senin neyini kıskancakmış la senin gibi cebecide ulusta kızılayda dolu kendini nimetten sayma zevki için yaşayan onun bunun altında sabahlayan tek kullanımlık basit insanlarsınız.
- +1 yıl
pardonda neyi kıskancam
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılozledım dersen ozlem gıdermek ıstedıgını bellı edersın oda olması gerekenı yapmıs nıyetın o degılse o nıyete dogru yurmemelıydın gec bu ayakları hersey ortada
00 Yorumla Basit elde ettiğini basit görür insan. Ama onun seni nasıl gördüğü niye önemli. Duygun mu var? Ama şöyle düşün, sen de onu basit elde ettin, bir mesaja düştü. Bir de o açıdan bak.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılboş ver ya yollu olmak o kadar kolay mı? nasıl görürse görsün alacağın zevke bak sen takma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOooo troll soru sorarlar kendini bayağı geliştirmiş aferim böyle devam 😂
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKS Troll Soru Akademi Koordinatörüne merhaba deyin 🤣
+1 yılBir an ciddi yazacaktım da sonradan trol olduğu dank etti en azından trol sorular da gelişmeye baslamjs bu da bir seydir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiyolojik bir şey bence birde eski sevgilin yani sonuçta tanıyorsun onu bence negatif düşünme.
00 Yorumla
+1 yılBunu sana o yazmış olsaydı buralar yıkılırdı "o sapık, seni seks objesi olarak görüyor" şeklinde. Sen olsan ne düşünürdün?
01 Yorumla
Soran+1 yılOna aşık olsam böyle davranmazdım zaten
Ben oyle dusunmezdik zihniyetle alakali. Hatta sana hic olmadığı kadar deger verirdim
01 Yorumla- +1 yıl
At yalanı 😆
seksimizi özledim dersen tabi ki otele götürecek ne bekliyordun ki isteğine ulaşmışsın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo o da seni özlemiş ışte güzel bir kadınsın demekki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. E adama öyle dersen adam da seni becerme derdine düşer
00 Yorumla:) sen yokmu şimdi görecen ananım sen bueda işfa ol gör bakaym bi dünyayı
20 YorumlaNiye eski sevgilin kim ki filmlerdeki dünyayı kurtaran adam mı. Ya bu kadar eziklemeyin kendinizi. Ezilmek eziklenmek insanın kendisine bağlıdır.
00 YorumlaBunları söylemen buluşmak için zaten ama bu seni yollu veya ucuz yapmaz. Nasıl onun ihtiyaçları varsa seninde var bunlar gayet doğal
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin beyin yapısını bilemeyiz ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer insanın bakış açısı farklı bende eski sevgilimle sevişiyorum ara ara
25 Yorumla- +1 yıl
yeni sevgili var mı peki
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum beni alakadar etmiyor benleyken başkaları vardı ama
- +1 yıl
seninki var mı demek istedim
- +1 yıl
İnan bunu yapan bir çok kişi var. İnsanlar seks istediği için yollu olmaz. Fakat toplum denilen çoğunluğun saçma sapan kalıplarına inanmak daha da yorucu.
Yollu değil de istediğini vermişsin biraz daha gizemli davransaydın gözünde daha farklı olurdun
00 Yorumla
+1 yılSen çok gururlu bi insansın eski sevgilinde seni seviyor
00 Yorumlaalksdjas ee yani öyle dediysen yollu olarak gördü
biraz alttan alman lazımdı00 Yorumla
+1 yılBaya bir eziksin kezban..
32 Yorumla
+1 yılEvet maalesef hemen sil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖzlediğini vermiş sana işte
010 Yorumla
Soran+1 yılMemnunum ben öylesine sordum soruyu
- +1 yıl
Bence bu şekilde kullandirma kendini
Soran+1 yılSekste iki kişi de zevk alıyor kulkanmak olmuyo yani. Sevgisiyle kandırsaydı kandırlımış olurdum ama sevgi umrumda değil artık zevkime bakcam ven de zaten kimseye güvenim yok
- +1 yıl
Bedavaya verdigin icin evet kullaniliyorsun basitsin hayat kadını yerine kullaniyo seni
Soran+1 yılAa paralı mı yapıyosun sen
- +1 yıl
Emek vermesi lazim pesimden kosmasi lazim yok oyle bedava. Basit bir kiz degilim
- +1 yıl
Nasil bi muhabbete döndü bu 😂
Soran+1 yılHerkes farklı ben istekli biriyim o da takmaz böyle şeyleri ben de eskiden senin gibi kasıyordum ama gerek yok hayat kısa ve ben çılgınım biraz da benim için hoş yani hahahaha
- +1 yıl
Yine de basitlik eski sevgiliye boyle seyler demek falan ne dusunmesini bekliyorsun ki bedava. m bulmuş seviniyordur
- +1 yıl
Herkesin hayatina kimse karişamaz 🤨
+1 yılŞimdi olmazsa 1 hafta sonra engeller seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu terkettim o değil 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde sxti yani seni😆😆
11 Yorumla- +1 yıl
Sxttimi yani
Oylesin zaten niye suphe ettin ki kendinden😂😂
10 Yorumla
+1 yılYok ne kadar da hanım hanımcık demiştir
71 Yorumla- +1 yıl
Allah bunlara akıl fikir verip böylelerinin soyunu tüketsin inşallah doğurup doğurup * bebeleri çöpe atanlar bunlar işte
Evet öyle gördü neden böyle bişey yazdın ki?
00 Yorumla
+1 yılDüşündüğün gibi görüyor gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bu gece mi götürdü otele😮😮
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılyani değerszleştirme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSekmsimizi özledim demişsin oda otele götürmüş işte? Seviye mi arıyorsun bide
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Kameralar nerde el sallamak istiyorumda 🤣😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Ya sorma ne basitleştin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evet maalesef basitleşmişsin de...
00 YorumlaEngelle geç ne görürse görsün.
00 Yorumla
+1 yılYok kanka zor görmüştür
01 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilime mesaj attım. Şimdi beni basit biri gibi görür değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım