Eski sevgilime mesaj attım atmaz olaydım ( uzun)

benim 9 aylık bir ilişkim vardı. erkek arkadaşımla boştan bir sebep yerine kavga ettik ama suç onda olduğu için hep ilk mesajı ben attığım halde tuttum kendimi atmadım hiç. o da atmadı aradan koskoca 24 gün geçti o süre içinde doğum günüm vardı onuda kutlamadı aslında ayrılmamıştık sadece herzamanki gibi küçük kavga ediyorduk ama bir kerede o atsın dedim çünkü 9 ay içinde her kavgamızda ben attım sadece o 2 kere falan attı o da çok aşırı suçlu olduğunda sadece. Burcu yengeç ve o burç genelde bu tür şeylerden uzak olduğu için falan diye böyle gibime geldi. Herneyse işte dediğim gibi aradan 24 gün geçti doğum günümü kutlamadığı halde ben yinede mesaj attım buna öyle bir terslediki anlatamam. Yarım saat geç cevap vermeler soğuk davranmalar lafları kısa kestirip atmalar falan burama kadar geldi en sonunda patladım ağzıma ne gelirse saydım saydım ve bitti dedim. bana tamam diye cevap verdi. Böyle davranmasının sebebi uzun ayrılıklardan nefret etmesi yani ayrılınca düşman gibi ama barışınca çok seven biri oluyor. Ve bende 24 gun sonra mesaj atınca doğal olarak sinirlendi sanki suç bendeydi de. Tamam demesi üzerine dahada fazla sinirlendim. Bugün ayrılalı tam 2 hafta olmuştu çok özledim onu ne yapsada. Ve mesaj attım özlediğimi söyledim onu. Çokmu özledin falan dedi evet dedim sonra sen ? yazdım o da işim var bekle geliyorum dedi çalışıyodu çünkü. Gidiş o gidiş bidaha mesaj falan atmadı. Sinirden deliye döndüm ya resmen kullandı beni ağzımdan laf alıp tekrar soğuk davrandı ve gitti. Amacı ne bunun ? şöyle upuzun bir süre mesaj atmazsam 1-2 ay gibi tekrar mesaj atarmı ? çünkü tekrar mesaj atacağımı sandığı için bu kadar rahat.Haklıda doğum günümü kutlamadığı halde gururumu hiçe sayıp mesaj attım tersleyincede ağzıma ne geliyosa sayıp gerçekten bittiğini söylediğim halde tekrar mesaj attım. affedeceğimden değil de sadece bu kadar ay böyle biriyle boşuna çıkmış olmak istemediğim için mesaj atmasını istiyorum en azından hatasının farkına varsın. Neden böyle davrandı ? bugün bekle geliyorum dedikten 2-3 saat sonra dalga geçer gibi mesaj atsaydı eğer sg diyicektim ağzıma da ne gelirse sayıp hattı kırıcaktım. Ama mesaj atmadı. Sormak istediğim şey neden böyle davranıyor mesaj atarmı ve mesaj atarsa tepkim ne olmalı ? adam akıllı gerçekten bittiğini mi söylemeliyim insanlıktan anlasın hatasının farkına varsın diye yoksa ağzıma ne gelirse sayıp s*ktiri cekmelimiyim ? canımı o kadar cok yaktı ki anlatamam
Güncellemeler
+1 yıl
yazmayı unutmuşum sizce neden özlediğimi söyledikten sonra onunda özleyip özlemediğini sorduğumda işim var diyip gitti?
Eski sevgilime mesaj attım atmaz olaydım ( uzun)