Evleneceğim dediğiniz insanın başkasıyla evlendiğini duymanız?

Hayatımın en kötü yılı hayallerim umudum herşeyim mahvoldu siz söyleyin benim mi suçum bütün olanlar seven insan beklemezmi 5 senemi verdim çok sevdim evleneceğim kadın dedim ailelerimiz biliyordu annemle tanıştırmıştım her şey iyi güzel okulum bitecek 3 ay sonra askerliği bedelli yapıcam derken düğün nişan tarihi herşeyi konuştuk pandemi döneminde pek buluşamıyorduk mesafeli bi ilişkimiz olduğundan tabi tek biz böyle değildik yasaklar vs bunlar sorun olmaya başladı ama ben hani uzun süre beraber olduğumuz için böyle bişey olacağını düşünmemiştim çünkü çeyiz diziyordu güya bana bende hediyeler alıyordum çeyizine ayrıldık çok çabaladım herşeyi yaptım ayrıldıktan 3 ay sonra barıştık 15 20 gün evlenme teklifi edeceğimi söyledim düşündü kararını verdi tamam dedi mekanlar bakıyorum bi sevinçle mutlulukla birden soğuk yaptı ve askerden sonra adım atmamızı söyledi konuşuruz ederiz filan dedi bende üstelemedim yani ne yapabilirdim herşeyi yapmıştım tamam beklerim ben dedim üniversiteyi bitirdim diplomayı aldım hemen askerliğe başvurdum bedelli parasını yatırdım yine hayaller umutlular sevinmeler tamam artık sorun yok evlenicez ben bunları düşünürken bi öğrendim ki görücü usulü evlenecekmiş yakında nişanı varmış düğün tarihi bile belliymiş öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm uyuyamıyorum geceleri her şey üstüme geliyor gibi her şey çöp oldu kendimi suçluyorum bazen ama sevseydi beklerdi diyorum siz söyleyin
Evleneceğim dediğiniz insanın başkasıyla evlendiğini duymanız?