Buyrunuz üzerine konuşalım 😌😌

İlk mesajı atmak cesarettir. Sonuçta iyi ya da kötü bir şekilde adım atılıyor. Olumsuz bir durumla karşı karşıya kalındığında kibiri , gururu bir kenara bırakıp başka adaylara yönelinmeli.
İlk adımı atmak nasıl deyim bu karşı tarafa nasil yaklaştığına bağlı dır.
Cesaret işi gibi görünsede aslında bir beklenti içinde olmamalı insan çünkü hayal kırıklığı yaşaması yüksektir..
Taniyorsan ve daha çok tanımak istemek normal dır.
Tanımadığın birini tanımak için bahaneler yaratmak cesaret işidir ama herkesi umduğun gibi bulaman..
Eziklik değildir söyleyeceği varsa içinde tutmaz söyler
Ama bunu bir şekilde gurur meselesi haline getirenler de oluyor ben yapmam o yapsın diye iyi de böyle bir kural mı var dimi
Niye eziklik olsun sen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa jdnxnsns şaka bi yana iki taraf da böyle düşünüp adım atmasa kavuşmalar ahirete kalırdı 😂
Cevap
61Cevap
Cesaret işi.
Sıcak mi geçecek konuşma, ne olur ne biter derken bence zor.
İlk mesajdan sonrası daha zor.
Hem ilk mesajı yazmak zorunda kalıyorsan, artık yazmaman gerektiğini anlamak en zoru falan.
Bence en iyisi hiç yazmamak🙆
Yani bence eziklik değil ama cesaret de değil fakat kesinlikle şunu söylemeden geçemem ilk mesajı atarsan her zaman insan basit görüyor bu hangi taraf olursa olsun ben de sana çok seviyordum gerçekten belki değer veriyordum ama yinede hani ilk mesajı ben atmadım kendime sahip oldum kaç kere yazdım sildim ama yine de atmadım birkaç saat sonra o krkfkfkkf attı
#SelamGençlik 🦄⭐🍀🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Eziklik te cesaret de değil bence. Toplumsal klişe sadece. Herkesin diyaloğu kendi aralarında başlar ve biter. Bazen de gelişir, net... #SunIsUp #Amazing #TubaSueda 🦄⭐🍀🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Çok çok nadir.
Oldukça etkilenmem gerekli...
Hatta bu durum beni dahi korkutacak kadar olan bir duruma dönüşür... :)
Tehlikeli sulardır. Ne gerektir. Olunca keyiflidir...
Neşe veya acı katar...
Sonra gülümsetir... ☘
Bu arada Fenomenliğinizi tebrik ederim... 👌
Teşekkür ederim 😌🙂
Rica ederim, iyi seneleriniz olsun... 😊
Bence cesaret işidir merak ederiz konuşmak isteriz sonunun iyi ya da kotu olacağını bilmeden cesaret edip mesaj atarız
Cesaret işi ezik işi neden olsun ya saçma tanımak için ilk mesajı atmak kötü bir şey değil.
Kime nasip olur bilinmez denemek lazım belkide kaderimizdir
Atarım...
Bu tarz konularda gururu kenara bırakırım
Her daim cesaretim var her konuda
Eziklik deseler de atarım. Banane millet ne demiş. Cesaret dersen de bunu cesaretle ilişik tutamam.
Valla samimi bulmadığım birine ilk mesajı atmam. Zaten TR kızları da İlla ilk mesajı o atacak havası var. yoksa kendilerini basit ve yollu olarak görüyormuş
Cesaret bence ama genel olarak insanlar eziklik olarak algılıyor ne yazık ki. Eskiden ben de ilk mesajı atardım ama sonraları artık bıraktım. İnsanlar çaba göstermeye değmiyor ne yazık ki…
Cesaret mii? Ne alakası var bir mesaj atmakla 😅 Cesaret görmeyen arkadaşlarım buna cesaret demenizi anlıyorum 😏 Eziklik de değil 😉 Bir mesaj yahuu alt tarafıı 😂 İnsanlık bu sadece 😂😂
İlk mesajı o atsın ilk adımı o atsın diyenler eziktir
Ay hiç düşünmem yazmak istersem yazarım bu konuda çekimser olan karşı taraf ise mutlaka kaybı olur. Sevmem çekimserliği😀
- Cesaret işi: Öz güven gerektirir.
- Evet, atarım: Birini yok yere bekleyebilecek yavaşlıkta yaşamıyorum.
Zamanında çok attım ilk mesajı da hiç olumlu yanıt alamadım hep reddedildim. O yüzden artık denemiyorum.
Ne cesaret ne eziklik. İlk mesaj diye bir şey yok bana göre. Dışarda birine giderken ilk selam diye düşünmüyoruz. İçinden gelen atsın
Ben cesaret edebiliyorum ve ettim de. Kaybedecek hiç bir şeyim yok, kimseden korkum yok. Kafaya koydum mu yaparım o kadar!
Eğer 40+ dayı değilse ve sürekli olarak bunu yapmıyorsa ki bu tipten anlaşılır..
o zaman cesaret ama gerisi.. sapiklik
Bence ne eziklik ne cesaret. Normal bir şey. Bir kadında bir erkekten hoşlanıp konuşmak iletişim kurmak isteyebilir. Bu gayet doğal bir şey.
Mesajı ilk attığın zaman erkek bunun ileride lafını mutlaka yapıyor
Cesaret. hele kızlar ilk mesajı atmasın diyorlar ya uyuz oluyorum. İnsan konuşmak istediği insanla Cesaretli şekilde seninle konuşmak tanışmak istiyorum demeli. Komplekslerden nefret ediyorum.
Ben atarım. Hep atmışımdır da. Hiç de ezik olmadım bu yüzden.
Mesaj atma gibi huylarım belki ona işim düşünce olur yoksa zor sjsjsj
İlk mesajdan ilanı aşk etmeyeceğime göre cesaret edemiycek bir şey yok gibi geldi bana
Mesaj atmak istersem atarım bunu da sorgulamam bile.
İlk adımı attık güzel iltifatlı sözler yazım ama olmadı Cesartim benim Ezik gibi göründü
ilk mesajları attığımızdan hayatımızı s... mi zaten
Cesaret işidir. Birinden biri o adımı atması lazım ki tanışma veya konuşma başlasın.
şahsen sevdiğim kızı 3 yıl önce kaybetim aşka ihtiyacımyok birdaha o hata asla olmicak
İkisi de değil mesaj atmak ne eziklik olur ne de cesaretlilik saçma
Medeni cesaret.
Kim olduğunuz hakkında fikir verir.
Anlayana.
İkisi de değil, bu işi ne kadar istediğini gösterir. At mesajını, sonuç değiimeyecek.
İkisi de değil bence. Birine mesaj atmak ne küçültür ne yüceltir, normal bir durum.
Benim gözümde cesarettir. Buna eziklik diyenin aklından şüphe ederim.
Kesinlikle cesaret işidir hele ki bunu bir kız yapıyorsa büyük cesarettir
Hiçte umrumda olmaz eğer çok istediğim kişi ise atarım ilk mesajı
Cesaret de kavga edip sustuysaniz ondaysa sıkıntı onun ilk mesajı atıp özur dilemesi gerek sen dayanamasan bile yazma
tabıkı ılk adımı atarım hoslandıgımı bellı ederım bundan utanmam sıkılmam yapmadıgım seylerın pısmanlıgını duymayı sevmem o yuzden bu konuda adım atmaktan cekınmem
Bilgisizlik olabilir. Çünkü ikisinin arasındasin karar veremediginden. Hata yapmaya müsait oluyorsun
Asla yazmam hep ilk mesajı ben atmam o atar o kadar gurursuz değilim çok şükür zaten mesaj bekledim yok herkesin yolu açık olsun
Genelde atarım ama cevap gelmez 😂
Nasıl hissediyorsun peki o zaman 🤔
İsteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü kara demis atalarımız
djfjdk
😂😂
Cesaret meselesi aşkta eziklik olmaz
Bence erkeğin atması kadar normal
ezikler için eziklik
cesurlar için cesaret
Bence cesaret çünkü bende yapmıştım
Cesaret işidir. Hem onu atan kız ise.
İkisi de değildir. Normal bir şeydir
yahu millette bir gariplik var. insanları oyuna itiyorlar
herkesin evli olma korkusu var.
Cesaret işidir. Atanı kutlamak gerek
Biraz heyecanlı oluyor acaba diyor insan..
İkisi de değil
Bu normallik bence sadece
Ne cesaret ne eziklik
Attığın kişiye bağlıı
Yani ikiside değil bence. Canı isteyen atar.
İcimden geliyorsa atarım.
Cesaret
bence cesaret ve sevgi göstergesi
Eziklik olmadığı kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?