Ben atarım yani.
Böyle basit şeylere takılmayın, azıcık cesaret.
İlk mesajı atmanın kızı erkeği olmaz.
Bir de ilk mesajı atınca basit göründüklerini, görüneceğini zannedenler var.
Bir de ilk mesajı attırmak için planlar yapanlar var çok komikler.
Harbiden bunu düşünmeye bile gerek yok.
Böyle basit şeylere takılmayın, azıcık cesaret.
İlk mesajı atmanın kızı erkeği olmaz.
Bir de ilk mesajı atınca basit göründüklerini, görüneceğini zannedenler var.
Bir de ilk mesajı attırmak için planlar yapanlar var çok komikler.
Harbiden bunu düşünmeye bile gerek yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
64Görüş
Cesaret işi değil o. Atmam prensip meselesi
Cesaret işi bana göre.
Bir de neye göre prensip meselesi?
Ben hayatımda kimseye ilk mesajı, ilk adımı atmadım, atmam. Bana göre kadınlar atmamalı, yolu açarız, ilk adım/mesaj beylerden
Saygı duyarım. Böyle planlar yapmam. Bir gün birisi böyle şeyler yaparsa sonuçsuz kalır. ☺
Öyle. O yüzden insandan insana fark var. Benim gibi düşünmeyen kadın çok. Kimisi öylesinden hoşlanır, kimisi böylesinden 😌
Aynen öyle... 👍🏻☺
Onu gördüm beğendim beğenmekten ziyade karakterini sevdim ve tanıştığımız yer üzerinden bi arkadaşlık isteği yolladım kabul etti. Sonra konuşmaya başladık sosyal medya hesaplarımızdan devam ettik numaralaştık çok mutluyuz Allahım bozmasın. Bunun ilk yazanı ilk arayanı diye bişey olmaz seviyoruz seviyoruz diyoruz e seven insanlar ilk mesaj ilk o yazsın o arasın davasına girmezler zaten gerçekten seven insanın aklına o aramadı bende aramiyim düşüncesi gelmez bile
Hayırlı ise umarım hiç bozulmaz aranız ☺️
Ne güzel. ☺🙏
Çok teşekkür ederimmm en güzelleri sizleri bulsun inşallah ☺️💙
Beni buldu çok şükür , benden daha mutlu olsun kalan bekarlar ☺️❤️
Mutluluğunuz daim olsun öyleyse ☺️💛
☺🙏👍🏻
Teşekkür ederim amin inşaAllah ☺️
Ben de ilk atanlardan değilim. Bendeki bu cesaret ile alakası yok. Prensip meselesi diyelim. Atan atar. Ama bu da insanina göre değişiyor. İlgimi çekerse atarım hiç çekinmem. Benim ilk adım attığım da oldu ve hiç pişman değilim. En azından merakım gider.
bilemiyorum ama ilk mesajı hayatta ben atmam bana ne beni seven peşimden gelir çabalar ve karşılığında sevgimi hak eder neden derseniz benim için çabalamışsa onun aşkına inanırım ve bu yüzden bende ona aşık olur bütün sadakatimle iyi günde kötü günde hep yanında olurum fakat ilk adımlar bana göre değil kesinlikle
Ben ilk adım olarak atacağım mesajda sadece; “Ne zaman müsait olursun sana anlatacağım çok önemli hususlar var hatta senide ilgilendiren çok önemli konular var bir yerde yemek yerken veya kahvaltı yaparken anlatmak istiyorum” yazarım.
kadınlar meraklı canlılar olduğu için teklifimiz için dönüş onaylı olur. Zaten işim var müsait olamıyorum gibi dönüş olursa, en azından teklif edip red alınca damdan düşmüşe benzenilmez.
Aslında bunu sorun etmemek lazım.
Mesaj atmak tanışmak konuşmak istiyorsan direkt yazmak gerek.
İlk sen yazdın ben yazdım olayları çok garip.
Hayatta atmam. Cesaretle zerre ilgisi yok. Prensip ve duruş meselesi. Ayrıca ilk mesajı atmayan kadınların ezik olduğunu zanneden erkekler büyük yanılıyorlar. Buyursunlar yanılsınlar.
Tamam.
Okey😂
😄
Sadece ilk mesaj mi ben neler neler yaptım ngdjgdgndngdng
Neler yaptın neler?
Evlilik teklifi bile ederim eğer karşımdaki hakedecek biri ise De sorun şu öyle birinin olduğunu sanmıyorum 😂
Bir gün bulman dileğiyle.
Aman aman tobe de bulmasam daha hayırlı
Eyvallah.
İlk mesajı hayatta atmam, bir erkeğin gözünde basit bir kız olarak gözükmek benlik değil.
İlk mesajı atınca basit bir kız olarak gözükmek durumu nasıl oluyor?
Onu hemcinslerine sor
İlk mesajı attığında basit bir kız olarak gözükmek senlik olmayan durumu hemcinslerime sormaktansa böyle diyen karşı cinsim olarak sana sormak daha mantıklı çünkü bunu söyleyen sensin.
Atarım da ne diyeceğim? Ne konuşacağım o kişiyle? Bundan dolayı atmam.
Birisine mesaj atmak istediğinde neden atacağın bilirsin falan. Aynen sen kimseye karşındakinin sağlığı için mesaj atma.
Durduk yere neyin konusunu açayım? Seni bilmem ne kafede gördüm çok beğendim diyemezsin
Heee tm
İlk mesaj vs bizde yok. Tartışma olur en fazla yarım saat sonra bizden biri ya arar ya yazar. İlk mesajı dert etmek değilde böyle şeylere takılmak basitlige kaçar bence
Atmam cesaretle alakası yok prensibim bu. Ben kimseye hiçbir teklif sunmam teklifleri değerlendirmeyi tercih ederim.
İşim yoksa atmam da işim varsa atarım. Örneğin çeviri yapılacak tercüman lazım (İtalyanca) , Ayşe İtalyanca tercümanıysa yazarım. Ama gidip durduk yere Ayşe'ye yazmam işim yokken.
bu tip komplekslerim yok sohbetin iyi olacağını düşünüyorsam, söylemek istediğim bir şey varsa atarım. özel hayatta da öyle. hoşuma gittiyse gider söylerim taktik yapmaya beklemeye gerek yok.
Bu gibi şeylere neden takılır ki insan ha o yazmış ha sen sonucu odaklanmak lazım böyle böyle ilişkiler boktanlasiyor vay efendim ben yazdım sen yazmadin aradım neden acmadin
Ben atmıstım ilk mesajı 🌺Ama simdiki aklım olsa atmazdım galiba ya.. Atınca da pisman olmustum.. Egosu yükselmisti bunu anlamıstım.. Ama kisiden kisiye degisir tabi ben sevince elimden geleni ardıma koymayanlardanım biraz da duruma göre atılabilinir..
İlk mesajı karşı taraftan beklerim saçma bir takıntı bilmiyorum ama ne yapayım ben böyleyim o önce adım atsın ben atamam
İlk mesajı atmayan kızdan hayır gelmez
İlk mesajı atan kız adamdır babadır candır canandır
Bende ya hemen yazıyorum ne olacak yani ve etrafımda bu konuda korkan ömür boyu platonik yaşamaya karar vermiş arkadaşlarım var