Hoşlandığınız beğendiğiniz kişiye ilk mesajı atmanız sizin için kolay ve basit midir? yoksa ne kadar yazmak isteseniz de zorlanır çekinir misiniz? ben bugüne dek hiç ilk mesajı atan olmadım. nedense çekiniyorum yapamıyorum hiç huyum değildir. en yakın dostum bile olsa yıllarca samimi oldugum kişi bile olsa ilk mesajı yazan olamıyorum.
biz attıkda ne oldu. ilk adımı erkek arar mantığıyla. olmadı hatalar yaptık ilk defa biz kız ile kabul ederse ve karşılıklı değer sevgi olursa die geleceğe dahir düşünmeye başladık hayaller işte. kız yanlış anladı ve mahçup duruma düştü. demem o ki arkadaşlar evdeki hesap çarşıya uymuyor. ama pişmanmıyım asla...
arkadaşlar. ilk adımı erkek atar die bir işe kalkıştık. olmadı. mlsf ilk defa ciddi düşünerek bir kıza bayana daha yakından birlikte olmak istedik olmadı. ama bende öyle nasıl desem kı9z isterse adriana lima olsun. eğer ciddi bir ilişki ve gelecek planlıyorsanız karşılık sorumluluk sevgi ve saygı olmalıdır. eğer 2 tarafta gamsız vurdundumaz olursa o ilişki yürümez nezdinde
Kesinlikle nedense kendimi gurursuz hissederim galiba daha önce 2 kişiye ilk mesaj atmıştım birisi iyice laçkalastı cıvıdı beni cepte gubi gördü öbürü de bir ters durum oldumu ilk sen istedin beni demeye başladı.
Eskiden susmayı ve beklemeyi tercih ederdim. Fakat bu zaman dilimi içinde susmak ve beklemek bazı şeyleri kaybettirdi. Artık yazmayı ve açıkça söylemeyi tercih ediyorum. En azından başlamadan bitmesinden daha iyi bir etkiye sahip.
Sanırım bu hamle günümüzde bile daha çok erkek tarafından bekleniyor hala. Gerçi benim aksi türlü anılarım da oldu ama sayı yeterince çok değil. Eskiden çekinirdim ama artık pek değil.
Hayat kısa, kaybedecek birşey yok. En fazla senden hoşlanmaz gururuna yediremezsin ama hayat çok kısa bunları düşünmek için. Sen gerçekten seviyorsan at bir mesaj, erkeklerin de bir gururu olduğunu unutma sakın 🌹
İlk mesajın karşından gelmesi kendin güven verir ama hayatta her zaman cesur olmalısın eğer tabi gerçekten konuşamak istiyorsan bence ilk mesajı karşı taraftan beklememelisin ;)
En İyi Cevaplar