Güncellemeler
+1 yıl
Ya abi burası cahil insan dolu, daha okudugunuzu anlamıyorsunuz. deliricem üstüne basa basa (Doktor işini yapıyor, art niyet aramadım" dedim halen Doktoru savunuyorsunuz. Mesele bu değil mesela bu çocuğun zerre kıskanmamasi. İnsan hoşlanıyorum dediği kızı kıskanır ama bunda tık yok tık. Demek ki hisleri derin değil ya Cahil değil tabiki de laf etmez ama için biraz tuhaf olabilirdi. Derdim o
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
seni sadece obje olarak görüyor bu sebepten ötürü bir his duymaz.
Ciddi misin? Ya çünkü seven kıskanır ya içi bir tuhaf olur bu umursamadı bile 😔
Evet mantıklı düşünürsen zaten seni obje olarak görmeseydi zaten yüzündeki ifade baştan sona öfkeli olurdu mesela benim sevdiğim bir kıza mesleki dahi birisi dokunsa ister istemez rahatsız olurdum tabi ki Doktorun vazifesi bu Allah onlardan razı olsun lakin kendime yediremezdim bu durumu.
Yani bende onu diyorum kimse anlamıyor, doktora bir şey diyen yok adam işini yapıyor ama bunun yüz ifadesi öyle umursamazdi ki deli oldum 😔demek ki sevmiyor hisleri yok
Evet çünkü sen onun için bir CİNSEL OBJE sin. Basit :)
😂😂sen kafayı yemişsin. dpktor işini yapmış ne diye kıskansın. Ayrıca sevgilin bile değilmiş
Flörtüm ama doktora da bir şey diyen yok ama hoşlandığını söyledi ve tanıma aşamasındayız en güzel çağlarimiz zerre kıskanmadi
Ama flörtünmüş daha ve bunları yapan da doktor. Hem ilişkiniz çok yeni hemde karşı taraf kıskanılacak biri değil
Başka zamanlarda yani kıskanması gereken bi dueum olmadı mı hiç. ordan soru sor bence
Sevgilin senin gibi eğitimsiz değil belliki
Ya aptall misinn, insan sevdiğini kıskanir her ne olursa olsun. Sende güzel kardeşim
Sağlık bu sağlık harbi cahillsin
Aptall sağlıkta olsa insan kıskanır. sevdigi kadını bir başka adam elliyor vücudunu kavrıyor. bir şey demez ama kıskanır yani demek ki hisleri derin değil bu bir kızla iki samimi konuşsa kıskançlıktan deliriyorum ben
Bunda kıskanılacak ne var harbi süzmesin sen bizde eşimizin yanında kaç kere muayene edildik böyle eşim kıskandı mı gibi şeyler aklımın ucundan bile geçmedi
O kadar elledi mi gerçekten
Evet. Vücudumu kavradı adam bunda tık yok 😔
O kadar kavraması da normal değil senin gibi güzeli bulduysa :) ama seninkinin tepkisiz kalması da anormal
Ellerini baya göğüs altıma tuttu ve sıktı. baya baya belime falan dokundu ama bizimkin de tık yok tık. arkanı dön dedi sirt bölgeme dokundu cidden normal değil mi? Tıpta ayıp yok diye art niyet aramadım aman
Ben hastanede çalışıyorum da neyse bişey dicem de
De hadi merak ettim
Burdan demim hoş olmaz
Belki onunda hoşuna gitmiştir bu durum
Neden hoşuna gitsin? Onun Dokunamadigi yerleri başka erkegin kavramasi mutlu mu eder M
Açıklamayı burdan yapmasam nasıl olur
doktor bu uzaktan egitim vermiyor sonuçta
Tipta utandim kiskandim olmaz.
Dr dan rica et seni bi... BakAlım kıskanacak mı
Anlıyorum
Ciddi olamazsın
nerlerni
merak etım