Mesaj atsam yanlış anlar mı ya hikayelerime falan bakıyor yanlış mı olur benim yazmam direkt selam mı yazmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer doktorun isteğinizi kabul ettiyse ve hikayelerinize bakıyorsa, belki sizinle iletişim kurmak isteyebilir. Ancak öncelikle doktorun çalıştığı kurumun etik kurallarını dikkate almanız önemlidir. Bazı sağlık kurumları, personelin hasta veya hasta yakınlarıyla özel iletişim kurmasını yasaklayabilir. Bu nedenle öncelikle bu konuyu araştırmanızı öneririm.
Eğer kurallar izin veriyorsa, mesaj atmadan önce dikkatli olun. Doktorunuzun rahatsız edilmesine veya profesyonel ilişkisinin etkilenmesine neden olabilecek bir mesaj atmaktan kaçınmalısınız. İlk mesajınızda, mesajınızın amacını açıklığa kavuşturun ve sadece profesyonel olmayan konulardan bahsedin. Örneğin, belirli bir tıbbi konuda tavsiye isteyebilirsiniz veya doktorunuzun yazdığı bir makale hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Unutmayın, doktorunuzun profesyonel ilişkisiyle ilgili sınırları olabilir. Bu sınırları aşmamaya özen gösterin ve doktorunuzu rahatsız etmek yerine saygı ve anlayışla yaklaşın.01 Yorumla
Soran+1 yılYok eski bi tanıdıkda ekliydi ordan ekledim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılYaz direkt naber diye hoşlanmışsın işte yanlış anlaşılacak ne var sen hastane randevusu aramıyorsun ki yanlış anlayıp acaba benden hoşlandı mı desin
17 Yorumla
Soran+1 yılGereçte görmedim fotodan beğendim ekledim
- +1 yıl
Olsun hayatı geciktirince eline ne geçecek gerçekten tahmin ettiğiniz kadar uzun yaşamayacaksınız
Soran+1 yılHerkes cepte görür demiş de
- +1 yıl
Görsün ya yarın olacak o insana yazmadığın süreçte belki baska birini sevecek ayrıca direkt açılan bir kadın özgüvenli bir kadındır kimse onu cepte görmez cepte görüneceklerini düşündüklerinden kadınların birçoğu daha kalbini dökemeden sevdikleri insanlar başkalarının oluyor bak biz düz insanlarız erkekler sevdin sevdin sevmedin sevmedin o kadar sen ilgini hoşlantinı belli etmezsen onun umrunda dahi olmayacaksın ilerde
Soran+1 yılBirde ben tesadüfen ortak birinden doktorlar bi arkadaşına istek Attım. Doktorun arkadaşı bana mesaj atınca çıkardım doktoru1 gün sonra arkadaşı cinsellikle ilgili mesajlarattı çünkü , onu silip doktora istek attım o da tekrarlar ekledi
Soran+1 yılDoktor da 2. Kez takip etti beni
- +1 yıl
Doktor moktor yaşa hayatını öyle mi olur böyle mi olur diye düşünene kadar harekete geç
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir süre daha sabret yazma. Hikayeye devam. Ona özel oluyor mu bilmiyorum da sadece onun göreceği hikayeler at.
Bekleyip onun yazmasını sağla.
04 Yorumla
Soran+1 yılYazmaz gibi ya istek attım ekledim arkadaşı bana mesaj atınca çıkardım 1 gün sonra arkadaşı sapık mesajlar atınca onu silip doktora istek attım o da tekrarlar ekledi
- +1 yıl
Belki o hesapta kendinindir. Seni yoklamıştır.
Soran+1 yılYok arkadaşı bildiğin hemde yakınlar
- +1 yıl
O yazdırmıştır ya da ondan yazmıştır. İyi yapmışsın. Sen sabret derim.
+1 yılYakınlarda boş randevu saatin varsa verir misin sana hasta oldum da yaz şpğweqşğpwpğ Direkt böyle çıkma teklifi ederek gir olaya şaşırsın: D Zaten buna bir şey demezse ilgilenme boş ver ya burnu havada demektir ya da boşta değildir o zaman.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bu hikayenin sonunu biliyorum; haftasonu nöbeti yok bana gelsene ya da otele geçeriz baş başa biraz içer vakit geçiririz yavrum. Kızım hangi çağda yaşıyorsun kızlar artık doktorlardan kaçıyor takipçi falan değil onun telefonun da üniden kaç tane fb si vardır senin haberin var mı? ya da onun elinden kaç tane kız geçmiştir hepsi sabah ona günaydın aşko diye mesaj atar belki akşam bir daha zikir diye :) aptal olma kızlar artık doktorlardan uzak duruyor :)
224 Yorumla
Soran+1 yılHıı ne alaka ya
Cevap sahibi+1 yılsen veya yakınından birisi de mi doktordan araba satın almadı? Arka koltuklarda lekelere bakılır doktor çocuklarını oraya bırakmış mı leke var mı diye bilmem anlatabildim mi?
Cevap sahibi+1 yılha sen ısrarla diyorsan adam çok yakışıklı benim ilgimi çok çekiyor beni birisi gibecekse bu adam gibsin diyorsan sorun yok
Cevap sahibi+1 yılama ilk mesajı sakın atma direkt egosu yükselecek sana yukarıdan bakacak
Soran+1 yılYaa niye öyle dedin ben hiç duymadım öyle bişey
Soran+1 yılO bana Yazmaz gibi ya istek attım ekledim arkadaşı bana mesaj atınca çıkardım 1 gün sonra arkadaşı sapık mesajlar atınca onu silip doktora istek attım o da tekrarlar ekledi
- +1 yıl
Ahahah sanane yaa seni de mi doktorlar gibti?
Cevap sahibi+1 yılmuhtemelen arkadaşının sana ne yazdığına kadar haberi var o şansını denedi görüşmedin şimdiki doktora söyledi oda dedi ki ben ona yazmadım ama o beni ekledi kendisi istiyor beni cool takılayım ayağı yapıyor ve seni aralarında paslaştırlar, üzgünüm erkekler böyle
Cevap sahibi+1 yılnasıl bunları duymadın, burada kaç tane kız doktorlara düşüp zırladı kandırıldım diye haberin yok mu :D adamlar hasta bakıcıdan att ye temizlikçiden hemşireye kadar kaydı 😅
Soran+1 yılHala yazıyor arkadaşı da diş doktoru işte 3 gündür takipten çıkardığım halde yazıyor istek atıyor
Cevap sahibi+1 yıl@LilithWesterner ben akıl veriyorum beni gib mediler de ben üç tane hemşire gibtiğimi kayıtlara geçebilirim :)
Soran+1 yılArkadaşı olan doktoru ekledim diye bende hiç okumuyorum mesajlarını
Soran+1 yılDoktor da yazmıyor ki zaten işte
Cevap sahibi+1 yılkendi bileceğin iş en kötü yakın arkadaşlara ekle hikaye at yazmazsa artık başka bir nedeni vardır bu kadarda canım olamaz
Cevap sahibi+1 yılYazdığı zamanda ölç biç düzgün birisi mi belki bir ihtimal istediğin gibi birisi çıkar
Soran+1 yılBen yazsam olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılhayır direkt gözünde kolay birisi olursun ya da doktorum diye yazıyor avcı der
Soran+1 yılÖyle mi yazmıştım o zaman
Soran+1 yılDaha okulu bitmedi son senesi bende öğretmenim atanacak puanı yaptım atama olcak bu sene
Cevap sahibi+1 yılya kardeşim bence uzak dur daha hayat yeni başlıyor sanada doktorlara bu konuda kimse güvenmez artık gerisi sana kaldı yani ben akılı verdim yakına arkadaşlara al foto at eğer yazmazsa da seni beğenmemiştir bu kadar da slk utangaç olamaz kimse bu kadar özgüvensiz çıkarsa zaten boş ver gitsin
Cevap sahibi+1 yılkanka araştırmana bile gerek yok bu sayfadan bile anlarsın kızlar böyle doktor doktor diyip sonra gelip burada zırlıyorlar napıcam diye 😅
Soran+1 yıl@ankbey bilmiyorum doğru mu böyle bişey😂
yazacaksan da dikkatini çekecek bir şey yaz selam ne abi
21 Yorumla
Soran+1 yılNye ya nesi var
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAbla yaz ki ona ilk mesajında Ana ya baba ya karşı mı geldin taşa dönmüşsün mübarek tü tü maşallah De ksjsj
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aklı sende kalmış , kendini sunmak istiyorsan yaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka sunmak
Soran+1 yılSessiz sakin biri gibi
Soran+1 yıl400 kişiyi takip ediyor hepsinde doktor neredeyse öyle yakışıklı da deği önem beğeniyorum da arkadaşlarım falan yakışıklı bulması normal dedi
- +1 yıl
Kıskanan erkolar doluşmuş! :)
- +1 yıl
@LilithWesterner Neyini kıskanacam acaba iiihhiyyiyt
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor bey kalbimde bi ağrı var kaçgündür nedenndir acaba diye yaz. Eşek değilse anlar
20 Yorumla İlk mesajı Beyefendinin atması daha doğru olur 🙂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Orada bir randevu almak uygun olur seni iyice bir muayene etsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılÇekinmeden yazabilirsin bence hem senin için olup olmadiğini görmüş olursun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. :) dene şansını , bakalım çiçekten bal alan doktor mu , yoksa aşk adamı mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal özelden soru sor öyle muhabbeti başlat sonra yürü gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBasur ameliyatiyla kil dönmesi ameliyeti ayni operasyonda yapilabilir mi? Diye bilgi almak istiyorum. Diye basla. Zaten sonrasi gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor olduğu için etkilenmişsindir. Umarım cevap alamazsın 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye cevap alamam ya
Cevap sahibi+1 yılİnşallah.
- +1 yıl
doktorlar bütün karıları kaldırıyor bize kalmıyorlar diye kıskanan ezik erkolar. sen git yaz belki onun da ilgisi vardır
Cevap sahibi+1 yıl@LilithWesterner saçma konuşma. Bende doktorum ve bunun gibi kadınlardan nefret ediyorum. Sadece mesleğe düşüyorsunuz. Ucuzsunuz.
Soran+1 yılEski bi tanıdıkta gördüm hem sessiz sakin gibiydi hemde meslegi iyiydi ekledim
Kız sahte doktor olmasın dikkat et 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. len adam anladı verceeni bekliyo pusuda sende fazla oyalama adamı eve çağır😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakinda igneyi vurur sana googldaki doktor ifsalari gibi izleriz
00 YorumlaIstek atmakla yanlış anlasilacagin kadar anlaşırmışsın mesaj at bişi olmaz
00 Yorumla
+1 yılHedef gösteripte atışı tartışma. Sonra gelip erkekleri karalama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen böyle doktor diye ayrım yapmışsın ya insallah yerim dibine sokar 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılYakışıklı birini gördüm demek yerine doktor demen belli ediyor :)
Soran+1 yılYakışıklı bana göre yakışıklı arkaslarım pek beğenmedi
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Direk cepte görür muhtemelen de ceptesin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi
Hikayesine cevap at bakalım nolcak
05 Yorumla
Soran+1 yılBişey paylamıyor ki
Soran+1 yılSadece 2 fotosu var
Soran+1 yılDirekt merhaba yazsam
+1 yılZengin koca avı 😂 yanlış anlamaz doğru anlar
09 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenim bende
- +1 yıl
Aa bende ne öğretmeni
Soran+1 yılSosyal bilgiler de yanlış anlar mı beni
- +1 yıl
Yani anlamaz sonuçta ondan hoşlanıyorsun en fazla bunu düşünür
Soran+1 yılGerçekte görmedim hiç
- +1 yıl
Bende PDR son sınıf inşallah atanirim senin gibi 🙏
Soran+1 yılBen atanmadım da puanım iyi atama olursa gidicem
- +1 yıl
İnşallah 🙏
- +1 yıl
Yani nasıl sadece sosyal medyadan mi biliyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılmesele yakışıklı olması mı doktor olması mı? 😂😂
013 Yorumla
Soran+1 yılValla tipi de çok sakin ilgimi çekti kimse yakışıklı bulmadı bende başka ama😂
- +1 yıl
hmm o halde doktor olması cezbetmiş sanırım 😉
- +1 yıl
bence rahat davran ve mesaj at.. bakalım neler olacak 🤔
Soran+1 yılKorkuyorum ama atıcam
- +1 yıl
Neden korkuyorsun?
Soran+1 yılCevap vermedi
Soran+1 yılKorktuğum oldu 😂
- +1 yıl
Cevap vermemesinden mi korkuyordun?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Belki daha sonra yazar mesaj
- +1 yıl
Güzel kızlara her erkek cevap verir.. Taktik yapıyor olabilir..
Soran+1 yılGüzel olduğumu nerden biliyorsun
- +1 yıl
daha önceki yorumlarından birisinde güzel olduğunu yazmışsın 😉 kaynağım sensin 😂
+1 yılYaz o da istiyor seni
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyon
- +1 yıl
Kabul etmezdi yoksa.
- +1 yıl
Boyun kilon kaç?
+1 yılOna yazan çoktur zaten
010 Yorumla
Soran+1 yılYo bra yabancıları takip etmiyor baktım hessi doktor bende bi tandık da gördüm 400 takipçisi var
Soran+1 yılBeni eklemesine şaşırdım
- +1 yıl
Guzelsen kabul edebilir
Soran+1 yılGüzelim evet
Soran+1 yılOndan etti birde ilkinde bi arkadaşımı eklemiştiö o mesaj atınca bunu sildim 2-3 gün sonra sevmedim o çocuğu bunu ekledim tekrsr kabul etti
- +1 yıl
Ama mesaj atma bence kabul ettiyse o zaten atma ihtimali var iyice ego yapmasın
Soran+1 yılBilmiyorum o takipten çıkarma olayına belji bozuldu diye atıyım dedim çok sakin biri gibi
- +1 yıl
Bence geri kabul ettiyse çok bozulmamış tır
Soran+1 yılDimi ben egolu etmez dedim ama hikayelerime anında bakıyor
- +1 yıl
Bence bekle biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılO çoktan yanlış anladı sen yaz
02 Yorumla
Soran+1 yılEklememi mi yanlış anladı
- +1 yıl
Erkek neyi doğru anlar yaz gitsin nolcak
- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılYaz ya nolacak
20 Yorumla
+1 yılselam verdikten sonra ne diyeceksin peki
11 Yorumla- +1 yıl
Yiğit Mahsuni de benim hikayelerime bakıyordu keşke bende ona yazsaydim 😂😂
+1 yılYani amacını belli etmiş olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyıkın şu tabuları lütfen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAt bişey olmaz
00 Yorumla Tanışmak istemende garip bir durum yok normal yani
00 YorumlaYaz gitsin ne düşünüyon 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Abaza gibi görünürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi ya
+1 yılYaz yaz ne kaybedersin kisksj
00 Yorumla
+1 yılYaz gitsin.. cesur kadın iyidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlıcak ne var beğendiysen yaz tabiki
00 Yorumla
+1 yıltam suramda ağri var hekim bey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye yazıyorsun ağırlığın yok mu
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye dünyanın sonu mu yazsam
Cevap sahibi+1 yılYaz o zaman
+1 yılRandevu için yazmıştım dersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal bir durum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde öğretmensin ona nerede sen nerdesin
00 Yorumla
+1 yılSenin meslek ne
110 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenim
- +1 yıl
Olur gibi mesleğin de var yaz canim
Soran+1 yılTesadüfen hem doktora gemde bi arkadaşıma istek atmışım. arkadaşı bana 1 gün sonra sapık cinselşik muhabbetelri acınca onu silip doktora istek attım tekrar o da tekrardan ekledi
Soran+1 yılHani yakınlarmış aralarında konuştular mı bilmiyorum. Arkadaşı da 3 gündür peşimi bırakmıyor hala mesajlar atıyor istek atıyor ama doktor yazmadı
- +1 yıl
Arkadaşı doktor mu
Soran+1 yılArkadaşı da diş hekimi
Soran+1 yılİkiside arkadaş
- +1 yıl
Arkadaşı neyse o da o dur
- +1 yıl
Ikiside dış hekimimi
Soran+1 yılYazmayan doktor
- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kaçı yazıyordur
00 Yorumla
+1 yılAt bekleme... listede sıra gelirse vurdurursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılYürü yürü😃
00 Yorumla
+1 yılYok doğru anlat sen at
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaz yürü , hatta koş
00 YorumlaYok hiç anlamaz sen at
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bi soru. İyi günler
00 Yorumlabepeni gönder önce
00 Yorumla
+1 yılDoktor olma perilerim geliyor 😂
00 Yorumla
+1 yılAnlamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyazma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılAbla at evde kaldın
01 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşım
+1 yılAnlamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılTesadüfen hem doktora gemde bi arkadaşıma istek atmışım. arkadaşı bana 1 gün sonra sapık cinselşik muhabbetelri acınca onu silip doktora istek attım tekrar o da tekrardan ekledi
Soran+1 yılHani yakınlarmış aralarında konuştular mı bilmiyorum. Arkadaşı da 3 gündür peşimi bırakmıyor hala mesajlar atıyor istek atıyor ama doktor yazmadı
+1 yılHangî şehir?
06 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Bilecik değil yani😅
Soran+1 yılDoktorsan seni de takip edebilirim😂
- +1 yıl
Hahahah o kadar çok istek var ki anlatamam😂
- +1 yıl
Doktorlara fetişin var sanırım😂
Yaz büşi olmsz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamaz
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yakışıklı bi doktor gördüm, istek attım, takip etti. Mesaj atsam yanlış anlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler