Aşk İlişkileri Hastendeki bi doktor bana melül melül baktı niyeti neydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor O kadar içten gözlerimin içine bakti ki 20 yaşındayım daha kimse bana öyle bakmadı cok etkilendim Güncellemeler+1 yıl Güncel Arkadaşlar doktor, acil doktoru yani polikinikte degil. Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim herkese ☺🤗Güncel Hastendeki bi doktor bana melül melül baktı niyeti neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Melotheks Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ameliyatta bir doktor da benim yanımda bana kitap okudu müzik acti olabilir böyle şeyler bende etkilenmistim ama narkoz etkisiydi😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tamam bu is oldu istedigini almis doktor. Yakinda liseteye ekledigi bir objede sen olursun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaa ama 2 yıldır böyle devam ediyor yani sürekli bakiyor falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani adam kimbilir kac. kiza boyle yapiyoe Yorumla Soran +1 yıl Yaa. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yasin kac. Doktor kac yasinda Yorumla Soran +1 yıl Ben 20 oda 27/29 civarında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamda. Ne bekliyosunkinsen bu olaydan.. iste sen ve senin gibiler oldukca doktorlar. mikicek. kiz sorunu cekmez Yorumla Soran +1 yıl Ona aşık olmak istemiyorum ☹ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar aska bakmiyoki kizmi tamam kolay versin tamam kafasi Yorumla Soran +1 yıl ☹☹ Yorumla
Birakbuislerix Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Çok benmistir seni hastaneye başka gelen giden yoktur 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yaa ama acil doktoru Yorumla Birakbuislerix +1 yıl Pratisyen yani o zaman olur ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Yaa pratisyenlerin özellikleri mi bu ☺🙂 Yorumla Birakbuislerix +1 yıl Valla ben doktor değilim ama guzelsinrir ilgisini cekmissindir bakmıştır bir kere daha git bakalım bidaha bakicak mı 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok yakaladık 2 yıldır gidip geliyorum hatsenye acile falan sürekli bakiyor Yorumla Soran +1 yıl Yaklaşık* Yorumla Birakbuislerix +1 yıl Sen mudavimisin yani 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok sürekli işim çıkıyor orada ondan gidip geliyorum Yorumla Birakbuislerix +1 yıl Anladım bı şekilde mudavimisin yani 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Mudavin degilim hasta oluyorum kontrollerim oluyor kardeşlerimiz götürüp geliyorum vs vs Yorumla Birakbuislerix +1 yıl Hayirlis olsun geçmiş olsun kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺ Yorumla
hayatyolcusuu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Güzel vücuduna bakmıştır 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Vücut hatlarımı belli eden kıyafetler giymiyorum açık bile giyinmiyorum hep salaş giyinirim Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl Hm anladım boy ve kilon kac peki Yorumla Soran +1 yıl 1.7056 Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl Uzun boylu zayıf birisin yani popon ve goguslerin de küçük Yorumla Soran +1 yıl Yok vucudum kum saati Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl Giguslerin ve popon büyük mü Yorumla Soran +1 yıl Evt🙄 Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl Hm vücudundan etkilenmiş peki sevgilin yokmu senin Yorumla Soran +1 yıl Soyledigim gibi vücuduma hic bakmadi Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl Ozaman yüzün güzel yüzünden etkilenmiş Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl Peki daha önce hic sevgilin oldumu Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl Niye sustun Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiç olmadı Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl Peki bişey sorcam sana Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl İstk at ordn sorcam Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl Cevap Yorumla Soran +1 yıl Soracağın seyelre bağlı Yorumla hayatyolcusuu +1 yıl Tm istk at ordn sorcam Yorumla
ardâaaass Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bir bildiği vsr ahahahah 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi? Yorumla ardâaaass +1 yıl Bakmış işte seni doktor olucagini görmüş bence ahahah Yorumla Soran +1 yıl Doktor olacağını görmüş derken? Yorumla ardâaaass +1 yıl Sus boş ver kanka Yorumla Soran +1 yıl Peki anlamadım Yorumla ardâaaass +1 yıl Tm knk Yorumla Soran +1 yıl Kötü bi amaçla bakmadi ama onu soyliyimde Yorumla ardâaaass +1 yıl Güzell biri olduğun için bakmıştır knk Yorumla Soran +1 yıl Peki sağol Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana ratlasaydın bende bakardım onda ne var yani 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok farklı baktı oyle normal insana bakar gibi degildi sürekli bakıyordu şu an bile hala bak8yor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke. Ben olsaydım Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Severdim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelmisin Yorumla Soran +1 yıl Yani kendimi pek beğenmiyorum guzel degilim aslinda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baka bilirmiyim Yorumla Soran +1 yıl Bilmem oyle işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Resmin var mı Yorumla Soran +1 yıl Var ama kotu biriyim 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göster ben karar vereyim olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilemezsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada mısın Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin burdan atamam Yorumla Soran +1 yıl Şarjım bitiyor seni ekliyecm biraz sarj girsin atıcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
savas0642 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nasıl birisin 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Uzun boylu kumral yeşil gözlü beyaz tenli biriyim Yorumla savas0642 +1 yıl Fiziğin de var tabi Yorumla Soran +1 yıl Ayn var Yorumla Soran +1 yıl 1.70 boyum Yorumla savas0642 +1 yıl Bende olsam bakarim Yorumla Soran +1 yıl Boya mı bakıyorlar yani Yorumla savas0642 +1 yıl Bakilmayacak gibi degilsin Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla savas0642 +1 yıl Boya fizige bide güzel giydiysen Yorumla Soran +1 yıl Ama hatlarımı belli eden kıyafetler hic giymiyorum, salaş giyinen biryim bide sadece gözlerimin içine baktı hic gözlerini ayırmadan Yorumla savas0642 +1 yıl var mı örneği resminin Yorumla Soran +1 yıl Evet var Yorumla savas0642 +1 yıl Gorebilirmiyim Yorumla Soran +1 yıl Evet ama burdan atamam Yorumla savas0642 +1 yıl Nerden atabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ozelden ancak atarim 🙄 Yorumla savas0642 +1 yıl tamam olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ameliyatta bir doktor da benim yanımda bana kitap okudu müzik acti olabilir böyle şeyler bende etkilenmistim ama narkoz etkisiydi😃
Tamam bu is oldu istedigini almis doktor. Yakinda liseteye ekledigi bir objede sen olursun
Nasıl yaa ama 2 yıldır böyle devam ediyor yani sürekli bakiyor falan
Yani adam kimbilir kac. kiza boyle yapiyoe
Yaa.
Yasin kac. Doktor kac yasinda
Ben 20 oda 27/29 civarında
Tamamda. Ne bekliyosunkinsen bu olaydan.. iste sen ve senin gibiler oldukca doktorlar. mikicek. kiz sorunu cekmez
Ona aşık olmak istemiyorum ☹
Onlar aska bakmiyoki kizmi tamam kolay versin tamam kafasi
☹☹
Çok benmistir seni hastaneye başka gelen giden yoktur
Yaa ama acil doktoru
Pratisyen yani o zaman olur ☺️
Yaa pratisyenlerin özellikleri mi bu ☺🙂
Valla ben doktor değilim ama guzelsinrir ilgisini cekmissindir bakmıştır bir kere daha git bakalım bidaha bakicak mı 🤣
Yok yakaladık 2 yıldır gidip geliyorum hatsenye acile falan sürekli bakiyor
Yaklaşık*
Sen mudavimisin yani 🤣
Yok sürekli işim çıkıyor orada ondan gidip geliyorum
Anladım bı şekilde mudavimisin yani 🤣
Mudavin degilim hasta oluyorum kontrollerim oluyor kardeşlerimiz götürüp geliyorum vs vs
Hayirlis olsun geçmiş olsun kardeşim
Teşekkür ederim ☺
seni mebus karısı mı yapacak
Anlamadım
Güzel vücuduna bakmıştır
Vücut hatlarımı belli eden kıyafetler giymiyorum açık bile giyinmiyorum hep salaş giyinirim
Hm anladım boy ve kilon kac peki
1.70
56
Uzun boylu zayıf birisin yani popon ve goguslerin de küçük
Yok vucudum kum saati
Giguslerin ve popon büyük mü
Evt🙄
Hm vücudundan etkilenmiş peki sevgilin yokmu senin
Soyledigim gibi vücuduma hic bakmadi
Ozaman yüzün güzel yüzünden etkilenmiş
Sevgilin var mı
Hayır yok
Peki daha önce hic sevgilin oldumu
Niye sustun
Hayır hiç olmadı
Peki bişey sorcam sana
Sor
İstk at ordn sorcam
Cevap
Soracağın seyelre bağlı
Tm istk at ordn sorcam
Bir bildiği vsr ahahahah
Ne gibi?
Bakmış işte seni doktor olucagini görmüş bence ahahah
Doktor olacağını görmüş derken?
Sus boş ver kanka
Peki anlamadım
Tm knk
Kötü bi amaçla bakmadi ama onu soyliyimde
Güzell biri olduğun için bakmıştır knk
Peki sağol
Bana ratlasaydın bende bakardım onda ne var yani
Ama çok farklı baktı oyle normal insana bakar gibi degildi sürekli bakıyordu şu an bile hala bak8yor
Keşke. Ben olsaydım
Neden?
Severdim seni
Güzelmisin
Yani kendimi pek beğenmiyorum guzel degilim aslinda
Neden
Baka bilirmiyim
Bilmem oyle işte
Resmin var mı
Var ama kotu biriyim 🙂
Göster ben karar vereyim olur mu
Sen bilemezsin
burada mısın
Tm
Bekliyorum
Gizlisin burdan atamam
Şarjım bitiyor seni ekliyecm biraz sarj girsin atıcam
Çıktım
Tamam
Nasıl birisin
Uzun boylu kumral yeşil gözlü beyaz tenli biriyim
Fiziğin de var tabi
Ayn var
1.70 boyum
Bende olsam bakarim
Boya mı bakıyorlar yani
Bakilmayacak gibi degilsin
Sağol
Boya fizige bide güzel giydiysen
Ama hatlarımı belli eden kıyafetler hic giymiyorum, salaş giyinen biryim bide sadece gözlerimin içine baktı hic gözlerini ayırmadan
var mı örneği resminin
Evet var
Gorebilirmiyim
Evet ama burdan atamam
Nerden atabilirsin
Ozelden ancak atarim 🙄
tamam olur