4 aylık bebeğim var onla ilgilenmekten kendimi ihmal ettim 3 gün banyo yapmadım eeg çektircem tim bugun meğerse saçlar temiz olacakmış verdileri randevu kağıdında da yazıyor ama ben okumadım inanın vaktim bile olmadı onu okumaya bilgim olmadığı için saçlarımı yıkamadım doktora gittiğimde saçın ıslak mı diye sordu ve bende hayır dedim yağlanmış yıkamadın mı felan derken bende olabilir yıkamadım deyince adam yazıyı okumadınız mı dedi bende okumadım vaktim olmadı bilgimin olmadığını söyledim ve kapı açık bana dalga mı geçiyorsun diye bağırmaya başladı bende haklısınız felan dedim yok genç insansın sen bile yapma yaşlılar böyle geliyor siz neden böylesiniz dışarıdaki bebeğin olmasa bu işlemi yapmıcaktım dedi ve bir yandan da başıma aleti takıyor bende tek Bi kelime daha edersen şimdi yaptırmıcam dedim adam hala konuşmaya devam etti en sonunda kafamdan çıkarıp attım herşeyi * yapacağın işi dedim böyle doktor olmaz olmuyorsa yapma başka güne randevu ver o gün geleyim bu ne geldim geleli sabah sabah ötüp duruyon dedim sinirden ağladım ve özür dilemeye beni affettin mi felan demeye başladı hasbinallah
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Okuyun abicim. Hem suçlu hem güçlü. Ülkemde ki cahil kadınlardan bıktık arkadaş
Ne cahilliği kardeşim senin kardeşine milletin içinde bağıra bağıra yanlış üslüp ile rencide eden Bi doktora karşı tepkin nasıl olurdu
Benim kardeşim 18 yıllık hemşire, senin düştüğün duruma düşmez saçını yıkar :)
He önce okur:)
Okumadım işte anlamıyon mu işlem olmuyorsa madem iptal etsin neden yapmak için uğraşıyor hem beynime bakcak saçımla ne ilgisi var
Kafana taktığı aleti mi yıkasın senin saçın pis diye. Temizlik imandandır. Tuvalete gidecek vaktin varsa saçını yıkayacak vaktin de vardır. Eşinde mi demiyor yıka saçını diye abicim. Şuraya bak birde anlamıyon mu diyor. Cahillik diz boyu. Hemde pasaklı pis. İyi geceler abicim
Hasbinallah 3 günde saçım ne kadar kirlenebilir 🤣 dayı Bi git Allah aşkına
:)) Allah senin kocana sabır versin. 3 günde saç gayette kirlenir. 2 günde bir duş alınması gerekir. Sonra dersin bu adam benden niye uzaklaştı diye. Arkadan çarpan sürücü gibi 8/8 kusurlu hala aklınca dayı diyerek aşşağılama peşinde. Ama sorsan okumaz , saçını yıkamaz. Pasaklı cahil. İşine bak abicim işine. Sinirden ağlamış birde, neymiş doktor cinnet geçirtmiş. Kendi haline otur ağla sen.
Sende Bi bebeğe bak saçını bırak tuvalete gitmeye vaktin olmaz o zaman anlarsın beni
3 günde sçmaya vaktin yok mu senin. Bahane bunlar. En itici kadın tipidir hem pasaklı hem cahil
Hayat tecrüben yok anca laf var asıl cahil sensin herşeyi çok bilmiş ama hayat tecrübesi sıfır
İşine gelmeyince ancak böyle hakarete varan cümleler kurarsın. Ancak tecrübem yeter. Hatta seninle bu tartışmayı istersen 2 yabancı dilde de yaparız. Ama sen Türkçe olarak bile cevap veremeyip , ancak konuyu saptırmayı biliyorsan , diğer 2 dilde nasıl olacak onu bilmiyorum işte. Cahilsiniz :) okuyun emi. Benden sana dayı tavsiyesi. Kal sağlıcakla abicim
He birde saçını 2 günde bir yıkamayı ihmal etme.
Çok bilmiş gevşek konuştun da noldu sanki boş hepsi
Gizli üye olduğun için istediğin kadar hakaret edebilirsin. Bu senin karakterini yansıtır. Gerçi gizli üye de karakter aranır mı? Oda ayrı bir konu :)
Şimdi yzcam sana özelden
Ben burada özelden sohbet etmiyorum. İyi geceler
Tövbe tövbe millette bir tuhaflasmis. Önüne gelen artistlik peşinde ya.
Ama haklısınız dedikçe adam beni rencide ede ede konuştu dışarıda herkes duydu zaten ben ağlamaya başlayınca bağırmaya da başladım herkes duydu sesimi🥺
Kötü olmuş yaaa. Hakaretvari konuşmaması lazım tabi , çok sinir oluyorum böyle şeylere.
Bide benden helallik istiyor güzel kardeşim
kanka kalkmış hepsinin
İlginçmiş
O kadar mi
Dahası var ☹️ o kadar sinirimi bozdu ki eve geldim yine ağladım stresten başım ağrıdı
Dikkat et kendine stres oa