Doktor bana cinnet geçirttirdi?

4 aylık bebeğim var onla ilgilenmekten kendimi ihmal ettim 3 gün banyo yapmadım eeg çektircem tim bugun meğerse saçlar temiz olacakmış verdileri randevu kağıdında da yazıyor ama ben okumadım inanın vaktim bile olmadı onu okumaya bilgim olmadığı için saçlarımı yıkamadım doktora gittiğimde saçın ıslak mı diye sordu ve bende hayır dedim yağlanmış yıkamadın mı felan derken bende olabilir yıkamadım deyince adam yazıyı okumadınız mı dedi bende okumadım vaktim olmadı bilgimin olmadığını söyledim ve kapı açık bana dalga mı geçiyorsun diye bağırmaya başladı bende haklısınız felan dedim yok genç insansın sen bile yapma yaşlılar böyle geliyor siz neden böylesiniz dışarıdaki bebeğin olmasa bu işlemi yapmıcaktım dedi ve bir yandan da başıma aleti takıyor bende tek Bi kelime daha edersen şimdi yaptırmıcam dedim adam hala konuşmaya devam etti en sonunda kafamdan çıkarıp attım herşeyi * yapacağın işi dedim böyle doktor olmaz olmuyorsa yapma başka güne randevu ver o gün geleyim bu ne geldim geleli sabah sabah ötüp duruyon dedim sinirden ağladım ve özür dilemeye beni affettin mi felan demeye başladı hasbinallah
Doktor bana cinnet geçirttirdi?