Arkadaşım 17 yaşında ben 18ime girdim yanında ben de gittim doktora boğazına kılçık kaçmış ucu görünüyor sadece çekilmesi gerekiyor ucu görünüyor ama doktor veli yok bakamam dedi çok sinir oldum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sanki açık kalp ameliyatı yapcak ne saçmalık
Gerçekten muane bile etmedi kovaladı bizi
Acile mi gittiniz? Başka hastaneye gidin isterseniz.
Acile gitmiştik evet başka hastane yok maalesef kızdığım şey doktorun üslubu kovalamaktan beter etti muane bile etmedi bari muane et yardımcı olabilir misin olamaz mısın onu söyle yönlendir yine işlem yapma
Acile gitmiş olmanız muayene etmemesi daha tuhaf. Acilde 18 yaş altındaki kişilere bile müdahale edilmesi gerekiliyorsa ilgileniyorlar. Hani çok acil değilse 18 yaş üstü bir refakatçiyle muayene edilir. Gidip cimere yazın şikayet edin en azından. Çok bisey olacağını düşünmüyorum ama en azından uyarı alır
Doktor haklı velisi lazım
Ben 18imden büyüktüm ama bakması lazımdı öğrenciyiz okuldan çıkıp gelmişiz bir dövmediği kaldı
Bakmaması yanlış , veli konusunda haklı cimere yaz bunu
Bu ciddi bir şey değil mi veli lazım ne yapabilirim dedi o da kendince haklı ama sağlık sonuçta bakması lazımdı şikayet etmeyi düşünmüyorum uğraşamam onunla
Müdahale etmedimi gerimi yolladı hiç bişey yapmadan
Bağırıp yolladı
Öyle şeymi olur ben orayı yıkardım
Ee herkes bizim gibi çekip arkasına gitmez
Yasak mıymış cidden
Bir dövmediği kaldı okuldan çıkıp gittik birde hemşire çıkarırlar onu arkada dddi
Doktor bakamam dedi
Şikayet edin direk
17 yaşından küçükse 3 yaşında çocuk değilya ailesi çalışıyor okuldan geldik diyoruz ne yapabilirim diyor
boş ver bence iş işten geçmiş artık
Boşverdik artık sinir oldum sadece ayıp yaptığı sağlık sonışta
Evet ama düşünme daha fazla çok gençsin
Sinir oldum sadece banane ne hali varsa görsün herkes bizim kadar sakin davranmaz kendine bağıttırmaz
Eğer içinde kalacaksa şikayet et
Uğraşmak istemiyorum biraz moralim bozuldu öyle bir muamele ile karşılaşınca bilseydim gitmezdim ben de yanında sen bana neden her şeyi kafana takma dedin aynısı senşn başına gelse morelin bozulmaz mı
Aynısı benim başıma gelse ağız burun girerim veya bağırırim. Sonra takmam kafama
Tamam belki biz de haksızız velisiz gittik ama sağlık durup dururken gitmedik annesi babası çalışıyor anlatmaya çalışıyoruz dinlemiyor bile neyse olan oldu sen nasılsın
İyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın ne yapıyorsun
Eve geldim arkadaşla ayrıldık oturuyorum yorgundum zaten iyice yoruldum 😂😂
Okuyor musun veya çalışıyor musun ne yapıyorsun
Okuyorum mezunum dershaneye gidiyorum dediğim kızda dershaneye geliyor işte oradan tanışıyoruz
Anladım. Dershane nasıl gidiyor
Güzel gidiyor yolunda her şey sen ne yapıyorsun çalışıyor musun
Ben finans ve muhasebe uzmanıyım. 4 şirketin. Nerde yaşıyorsun
O bende kalsın 😅
Hahahaha. Dershanede kantinde güzel yemekler çıkıyor mu :D
Tost var sadece 😂😂
Lezzetli mi ksksdkkd
Konu nerelere geldi ya neyse hahah
Evet
Dershane zamanında insan çok kilo alıyor stres yemek ve sürekli oturmak. Değil mi
Yok sadece stres var bende birde başıma bugün ki gibi savma olaylar geliyor sinir oluyorum strese giriyorum
Anladım. İyi o zaman. Dershanede benim zamanımda kızlar erkekler için geliyordu çalışma derdine girmiyorlardi hiç.