Evet, hata. Nasıl güvenebiliyorsunuz aklım almıyor. Sana olan yaklaşımlarına aldanma. İçi dışı bir biri olduğunu nerden biliyorsun? Farklı konulara sırf sen şüphelenme diye girmiyor olabilir. Ne amaçla sana yaklaştığını onu görmeden, iyice tanımadan bilemezsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeyle sabit kesinlikle sevişme hatta belki ilerisi olacak. Artık buluştuk ben seni bırakır mıyım, gibi klasik laflar söyleyecek. Bunlar şaşmaz. Simdiye kadar hiç cinsellik konuşmamış olmasını da avını kaçırmak istemeyen bir avcı gibi düşünebilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNE kadar tanıyabilirsiniz ki, kelimeler ile...
Bana kalırsa, uzatın. Yüzyüze görüşün. Tanıyın.
Bu acele neden? Böyle bir karar için.
Bu denli kendini kaybetmişlik mi? Duygusal tutulma mı?
Bu herkes için geçerli, insanız ve kapılırız kimi zaman.
Belki de kapılmak isteriz.
Hayat bu...
Belki de çok iyi dir. Hep kötü de düşününce insan yaşamak istemez.
Bu kez, yeniliklere de kapatır insan kendini...
Fakat, elbette, zor zamanalardayız.
İyi ve güvenilir insan kolay bulunmuyor...
Yalnız karar verebilecek, zekanız, ve iradeniz var.
Tanıyın, zaman geçirin, paylaşın...
Nasıl olsa, her şey şeffaflaşır...
Hayat böyle...20 Yorumla Bebeğim bu kadar toy olma aç gözünü !
Ateşle barut yan yana olur mu?
Bu kadar saf olma lütfen.. sosyal medya da tanıdığın biri ne kadar gerçek, ne kadar güvenilir?
Beraber kalmak be güvenmek kelimeleri çok alakasızca. Pişman olacağın yollara girme lütfen.
İstediğini alana kadar rolünü çok güzel oynar beyefendi mülayimi , gerçekleri gördüğünde çok geç olur. Pişman olmadan dön hatandan sakınnn10 Yorumla
+1 yıl19 yaşında değil de 12 yaşında bir çocuk sorsa anlarım bu soruyu. Allah akıl vermiş niye kullanmayı ısrarla reddediyorsunuz ya
71 Yorumla
Soran+1 yılHaklsın
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendi tercihiniz tabii lakin tanımadığın sosyal mecradan bildiğin biriyle aynı evde kalmanı ben tehlikeli buluyorum. Ha bunu karşı tarafı ve seni bilmeyen bir üçüncü kişi olarak söylüyorum. Gittiğin yerin adresini kişinin kim olduğunu vs bir arkadaşına bildir mutlaka ne olur ne olmaz dünya hali
20 Yorumla
+1 yılİnternetten tanıştığın birebir görmediğin tanımadığın biriyle bir gece kalcam diyorsun. Sonra akşam ana haberlere çıktığınızda niyeyse artık üzülemiyorum. Bu kadar da kafasız olunmaz be. Bir kadına göre güçlü olduğum halde bu tarz teklifler aldığımda ben erkek olarak kabul etmiyorum bir pislik çıkar diye, siz kadınlar nasıl kabul ediyorsunuz?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyadan tanıştığınız kişinin evinde kalınır mı ya? Adamın sana tecavüz etmeyeceği sonra Allah korusun öldürmeyeceği ne malum? Adam her şeyi rol icabı da yapıyor olabilir. Bir şeye karar verirken aklinizi kullanın. Ev yerine cafe gibi yerleri tercih edin. İlk önce birbirinizi tanıyın başka yerlerde buluşun ama ev olmasın.
20 Yorumla Hata nasıl iki günlük birisine güveniyorsun adamlar 30 senedir evli olupta daha birbirini iyi tanımadan ayrılıyor cinayetlerle bitiyor haberlerde günlük görüyoruz sen nasıl sosyal medyada tanıştığın biriyle aynı evde kalacaksın hayatınız bu kadar mı basit
10 Yorumla
+1 yılEvet, hata: Ben yaparım da kimseye önermem ve hiçbir sıkıntı çıkmasa da hataçünkü; hata olup olmaması sonuçta değil, eylemin kendisinde. Çoğunluk için uçurumdan atlamaktan uzak değil. "Benim paraşütüm var, eğlencesine yapıyorum." diyebilenlerdensen ayrı. Yalnız buradaki sıkıntı da kendini korumak için suç işlemek durumunda kalabilirsin. Dolayısıyla, başına gelebilecekleri göze alamıyorsan ve bunlarla nasıl başa çıkacağını bilmiyorsan yapmamalısın.
03 Yorumla- +1 yıl
Senin yaparken güvendiğin hususlar nedir peki?
- +1 yıl
Karşımdakine değil, kendime ve kendi olanaklarıma güveniyorum.
Başıma gelebilecek durumlarla nasıl başa çıkabileceğimi biliyorum.
- +1 yıl
Bu daha gizemli oldu (: Nasıl mesela?
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bir erkekle beraber kalacaksın ne bekliyorsun oturup piştimi oynayacak seninle😂 Bir şişe votka sabah kalktı gitti yatakta, kız kaldırdı başını dediki nerde bu fırlatma 😂😂
20 Yorumla
+1 yılhiç tanımadığın biriyle nasıl buluşucaksın üstelik kalıcam diyorsun ailenin haberi var mı hem tanımadığın birine nasıl güvenebiliyorsun belki art niyetlidir tanımıyorsun etmiyosun başına her şey gelebilir sakın gitme yoksa geri dönüşü olmayan hatalar yapabilirsin kimseye güvenme haberlerde neler görüyoruz
20 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan tanıştığın birine iyi biri dememelisin, özellikle yüzyüze hiç görüşmeden ilk görüşmede aynı evde kalmak mı? Yapma yanarsın, şu an yüzyüze konuştuğumuz insanlara bile güvenemiyorken senin sosyal medyadan tanışmış olduğun biriyle bir gün aynı evde kalmayı düşünmen akıl alır gibi değil
10 YorumlaGerçekten nasıl bu kadar güvenebildin ki yani insan zekası gereği görmediği yakınınında bulunmadığı birine güvennezde zekâ yoksunluğu var ise anlarım elbette ama zekam var diyorsan peynir ekmek ile yemediysen aklını kalma kimseyle
#Hükümdar10 Yorumla
+1 yılSaçmalama istersen bu kadar kısa sürede internetten tanıştığın birisine nasıl güvenebilirsin? Dertsiz başına dert açma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanımadığı insanı sokakta görüp güçsüz bularak öldüren caniler var ve sen tanımadığın biriyle bir gece kalacaksın. Birlikte olmak istese ve sen kabul etmesen tecavüz edip öl. dürmeyeceği ne malum
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sitede tanıştığım yıllarca konuştuğum çocuk için 1400 km gidip evinde 4 gün kaldım. Böbreklerim yerinde güveniyorsan korkma. Hayatımın en güzel 4 gününü geçirdim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl5 yıldır tanışıyorduk zaten
19 yaşında kendini bir erkeğe adama okulunu oku mesleğe atıl önüne bir çok düzgün adam çıkacak sonra evlilik hayalleri kurarsın ama seni kimse almaz burası Türkiye biraz akıllı olun.11 Yorumla- +1 yıl
Burası Türkiye saçmalılaklar ülkesi zaten. Bence hala bu bilgide düşünmen yanlış. tabi ki kızın yazdığını savunmuyorumda. Erkekler birileriyle ilişki yaşarken sorun olmuyor. Evlenirken nasıl bakire arıyorlarsa bırakın bakire arasınlar. Kendi zevki için kızı kullanıyorsa kendisi düşünsün. Valla evde kalıcağını düşünmüyorum kimsenin.
Farklı konulara girmiyor dedıgın kısının o gece gidersen seninle yatmak için şekilden şekile gireceğini göreceksin 😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Sosyal medyadan tanışıp daha yüz yüze gelmeden gece beraber mi kalacaksınız üzüldüm sana :(
12 Yorumla
Soran+1 yılBelli değil
Kalma bence bu dünyada erkeklere güven olmaz allah korusun kötü şeyler olur ailen bilmiyorsa yapma erkek gerçek yüzünü evde birlikteseniz gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha dün bir genç kız arkadaşımız sosyal medyadan tanımadığı biri onu boğarak öldürmüş lütfen bulusma hani tanisirsin iyice tanirsin o baska ama suanda beraber kalmak nedir amac belli zaten burada ac gözünü lutfen
01 Yorumla
+1 yılBizde eşimle sosyal medyada tanıştık ama adam evlenmek istiyordu siz sevgili demeyin arkadaşlik kuracaksınız
00 Yorumla
+1 yılYeterince haber okumuyorsun sanırım. artık 1. derece yakınlarımıza bile güven yok sen hangi cesaretle gibi tanımadığın birisiyle kalacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLa oğlum ben de 15 tatilde annemin yanına dönmek istemiyorum ya Allah’ın izniyle. Sosyal medyadan tanıştığım çocuk var onunla otele gitsek keşke ayrı odalarda. Bunu yapar mı acaba
09 Yorumla
Soran+1 yılBenden bir tane daha fhxbdhs
Cevap sahibi+1 yıl@soran klslskdjd ben daha önce el ele bile tutuşmadım. Ama hep hayal ettim erkek arkadaşım bana sahip çıksın diye. Ona sığınmak istiyorum. Hayırlısı olsun. Anneme 4 yıldır anne demiyorum oraya dönmek istemiyorum 15 tatilde, yurtta yalnız da kalmak istemiyorum ve çocuğun bunların hiçbirinden haberi yok
Soran+1 yılUmarım çocuk iyi biridir
Cevap sahibi+1 yılİnşallah. Ama çocuğun bu hayallerimden haberi yok çocuk daha buluşma teklif etmedi. Otel motel para harcar mı bilemem
Soran+1 yılAnladım ufak ufak soyleyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılSen napıcaksın gidicek misn
Soran+1 yılBilmiyorum ya kafam karıştı
Cevap sahibi+1 yılAynı eve çağrıyosa kesinlikle yatmak için bacım
Soran+1 yılEvet Anladım
+1 yılSaçmalama ya hiç mi haber okumuyorsun kaç kadın katlediliyor bu ülkede, hemde çoğu kocası tarafından...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni iyi kandırmıs 😂 beraber kalınca seni kullanıp terk edecek. Buna unutma kullanınca terk edince beni hatırlarsın
Buluna kalma seni zikmeye geliyor03 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçekten malım bu zamana nasıl sağ geldim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnanma bak beraber kalmak ne demek ya akıllı ol evlenene kadar güvenme kimseye bak burada bu uygulamada kadın nişanlanmış güvenmiş adam terk etmiş bak nişanlanmış o derede güvenme
Soran+1 yılHaklisin teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. 20 yaşındaki her erkek ergendir bunun iyiliği felan tartışılmaz amacı da bellidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendini iyi gösterir kimseye asla sosyal medyada güvenme
00 Yorumla
+1 yılAbi siz mi çok canım ben mi çok farklı düşünüyorum bilmiyorum dua et başına bir şey gelmesin
00 Yorumla
+1 yılBazen insanların fazla iyi olmasını sorgulamak gerekir...
00 Yorumla
+1 yılProfesyonel kadıncı denir ona. Bence hata olur dikkat edin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hata yapjyosun. Daha hic tanismadin yani gorusmedin. Peki ne zamandir konusuyosunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin buluşma kalma amacına bağlı ben seks için kalırım sen başka amaçla kalmak için kalırsın yani değişir kişiden kişiye göre bence bişey olmaz kal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuvenilirse sıkıntı yok. Ben de bu vesileyle tanıştığım biriyle arada bir sabahliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBir şey yaşamadınız yani
Cevap sahibi+1 yılBı sıkıntı olmadı. Gayet de iyiyiz
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Daha 19 yasindasin neyin pesindesin bu ne hız sabahlamalar falan seni becerecek sonra vın kaldın yine sap gibi kendini kullandırma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİzin mi alıyor? Duygusal mı yaklaşıyor? Saflık tavan yapmış yahu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama internetten tanıştığın biri ile 1 gece geçirilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki yanlış yaparsın kendi değerini bil otur oturduğun yer de !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden tanıştınız ve aynı şehirde misiniz
127 Yorumla
Soran+1 yılInstagram aynı şehirde yaşıyoruz şu an ben başka şehirdeyim ams
Cevap sahibi+1 yılKonuyu hiç cinselliğe getirdi mi
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılKonuştuğum çoğu kişi bunu yapardı ama bu öyle değil
Cevap sahibi+1 yılDene o zaman onu ve konuştuğun çoğu kişi konuyu cinselliğe mi getiriyor
Soran+1 yılEvet sapıklaşıyorlar
Cevap sahibi+1 yılPeki sapıklaşanlar da mı ingstagram dan o zaman bu çocuğu deneyelim düzgün biri mi
Soran+1 yılEvet instagramdan
Cevap sahibi+1 yılYani fotoların mı cesur veya çok mu güzelsin konuyu sapıklığa getirenler yskışıklı mı sıradan mı
Soran+1 yılSıradan güzel değilim normal biriyim hatta çocuksu bir yanım var kadınsı olmaktansa
Cevap sahibi+1 yılBoy kilon ne yani ya çekicisin ondan yszoyorlar
Soran+1 yılBoyum 169 Kilom 49
Cevap sahibi+1 yılBoyunuz çok güzel biraz zayıfsınız peki bu konuyu cinsellik yapanlar yakışıklı mı tipsiz mi
Soran+1 yılYakışıklı olan da var olmayan da var
Cevap sahibi+1 yılDemekki şeytan tüyü var ya seksi ya da çekicisiniz ama şu an çoğu erkek vr kadının tek niyeti bel altı
Soran+1 yılBilmiyorum evet çoğu kişinin niyeti bel altı olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılBence bunu da dene hemen güvenme derim burcunuz ne
Soran+1 yılBenim koç onun oğlak
Soran+1 yılNasıl deneyebilirim
Cevap sahibi+1 yılBurdan konuşmasak sonra ceza geliyor konuşsak sonra engelleseniz
Soran+1 yılNereden konusucaz
Cevap sahibi+1 yılP gizliden çıkayım mı
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılCevabı sonea ieg seçer misin
Soran+1 yılTamam olur
+1 yılÇok gençsin akıllı davran
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Pişman olacağım kararlarda bugün...
20 YorumlaSaçmalama. İki mesajla karakterini öğrenecek halin yok. İlk buluşmada kalabalık bir yerde buluşman en doğrusu
00 Yorumla
+1 yılBence yice tanı ondan sonra dışarıda sadece buluşsanız tamam da gece kalmaya bence dikkatli olmalısın diye düşünüyorum
00 Yorumlakimin ne olduğu belli olmaz bence gündüz vakit geçirin ama gece beraber kalmayın derim bulunduğunuz ortamlarda kalabalık yerler olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılS. ikicek seni işte o kesinde dua et psikopat çıkmasın bide canından olursun 5dk vericen diye
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyayla görüstüğün kişiye nasıl bu kadar güvendin hayret
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hep böyleyim akıllanmıyorum ama düzeleceğim inş
- +1 yıl
Kusura bakmada akıllanmaya bak biraz adamın daha nasıl biri olduğunu bilmiyorsun adamın yüzünü görüpte yazdığı yazılarla güveniyorsan pes artık derim haberlere bakmıyormusun hic evde kalmak çok saçma bı yerde buluşursun konuşursun sonra herkes kendi yoluna
Soran+1 yılHaklisin kendime gelince akıllı davranamıyorum bazen
Soran+1 yılNeden
Sonrada benimle tanış olur mu ondan daha güvenilirim bana inan
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni komik şey
Büyük ihtimalle o gece seni nasıl * hayal ediyordur
02 Yorumla- +1 yıl
Bunun yorumlarina hastayım ya
- +1 yıl
@Hayalperest00101 geçmiş olsun
sonra sabah gazetesi manşet manşet tövbe yarabbim aklını başına al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu bir Erkek olarak söylüyorum neolursa olsun bir kızsın kendini erkeğe teslim etme Nefs işin içine girerse sıkıntı güven olmaz o yönde erkek milletine
00 Yorumla
+1 yılBunu düşünmen için çok erken
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. E kalacaksan neyi soruyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmalar dışarda olmalı.
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin ya bu kadar basit olunmaz
00 Yorumla
+1 yılBaşına bir şey gelmeyeceğine emin ol
03 Yorumla- +1 yıl
Cumhuriyet ülkesinde kadınların başlarına neler neler geliyor. Ağzımı açtırmayın isterseniz?
+1 yılSonradan disleri cika bilir dikkat 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha buluşmadan beraber kalma planı yapma kimseyle
00 Yorumla
+1 yılİç organlarını sevmiyorsun anlaşılan
00 Yorumla
+1 yılgüveniyorsan gayet normal. iyi eğlenceler.
00 Yorumla
+1 yılkarar senin ama sonunu iyi düşün
00 YorumlaKimse gerçek yüzünü göstermez.
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat